laupäev, 3. september 2016

Euroopa Liit - 3



Suurte muutuste aeg aastatel 2019-2021

Euroopat uurides võib lähema vaatluse alla võtta ka Euroopa reformatsiooni, mille viis läbi Martin Luther oma teesidega 31.oktoobril 1517.aastal. Tema  seisukohtadest sai alguse reformatsioon ning kes on oluliselt mõjutanud protestantismi (eriti luterlust) ja ka teiste kristlike traditsioonide õpetust. Tuntuse tagas Varuna ühendus Lutheriga Kaaludes. Et tegu oli religioosse asjaga, seda näitab Skorpioni Merkuuri täpne kvadratuur Neptuuniga Veevalajas. Ettevõtlikusele aitas kaasa ka Marsi ühendus Päikesega ja Marsil veel täpne ühendus asteroid Popelin`ga Skorpionis.
Teeside ilmumisest saati möödub varsti 500 aastat. See ajajärk sisaldab 17 Saturni, 2 Pluuto, 6 Uraani ja 27 sõlmede tsüklit. Teeside kaardis on Saturn-Pluuto ja Lõunasõlme ühendus Ambur/Kaljukitse piiril. 20.juunil 2019.aastal sama seis kordub aga seda Kaljukitse märgis. Selline asi kordub iga 501 aasta tagant, nihkudes sodiaagis umbes 20 kraadi. Uraan uuesti omal kohal Sõnnis ja Neptuun teeb opositsiooni teeside Jupiterile Neitsis. 20.juuni Päike teeside Põhjasõlmel ja opositsioonis Teeside Saturn-Pluuto ühendusega.  Selline taevakaart oli ka 1000 aastat tagasi (1015-1016) Amburis, täpselt Galaktika tsentril ja 514. aastal Skorpionis. Seepärast võib 500 ja 1000 aastaseid tsükleid vabalt analüüsimise juures kasutada. Kõige tormilisem tsükli toimumist näitab N Liidu lagunemine 1988-1991 1000 aastase tsükli kordumine. See langeb kokku Venemaa ristimisega, kui Kiievi vürst Vladimiril õnnestus Venemaa ristiusku pöörata. Toimus see 988.aastal. 

Ajaloost on teada, mida need teesid kaasa tõid. Sarnast kardinaalset muutust on siis oodata ka nüüdisajal, seda poliitikas ja finantsaladel. Kui reformatsiooni ajal võttis muutuste tegemine sadu aastaid aega, siis nüüd toimub see muutuste protsess 2-3 aasta jooksul. Peatähelepanu muutustele langeb Saksamaa ja Madalmaade riikidele. Poliitiline maavärin raputab kõvasti  alustalasid ja tagajärjel tekib või tekivad uued liidud. Näiteks eraldi põhjamaade liit, kuhu võiksid kuuluda Island, Norra, Soome, Rootsi, Taani ja miks ka mitte Baltimaad.

Varasemalt sai ühes artiklis äratoodud veel üks ajalooline periood, mis nüüdsel ajal tähelepanu fookusesse on tõusnud. Kordame üle.........
Prantsusmaa on pideva löögi all. ISIS lubas Prantsusmaa hävitada. Ehk on islami terror seotud väga kauge ajaga ja seda Ristisõdade algusega, mis sai alguse Prantsusmaalt. Ristisõjad said alguse 26.novembril 1095.aastal. Tolle aja Uraan on 21 Jääras. Nüüd uuesti Uraan samas. Ja praegune Jupiter on ühenduses tolle aja Saturniga Neitsis. Islami terrori tõus langeb ajale kui transiitne Pluuto ületas Ristisõja Veenuse ja tegi ka kvadratuuri Pluutole Jääras. Rooma allilma ja surma jumal Mors-Somnium on ühenduses Ristisõja Lõunasõlmega Neitsi alguses. Kui praegune Jupiter sellest üle läks, aktiveerus ka kättemaks Ristisõja eest. 

Ristisõdade alguse kaardis on praegu samuti mitmed Neptuunitaguste väikeplaneetide aspektid tolle aja planeetidega. Ja see ei loe, et Ristikäigust on palju aega edasi läinud. Kaart töötab ikka edasi ja praegused transiidid tõstavad asja olemuse pinnale. Damocles Veevalajas opositsioonis kaardi Marsiga. Eris Uraanil, Nessus asteroidil Arabia Kalades, Ixion Merkuuril, Varuna Neptuunil. Eks needki on käivitanud ammuse aja Ristisõja uuenenud esiletõusu, mida nüüd teostavad islamistid. Siis ründasid kristlased, nüüd aga käib asi vastupidi.

Veel vaataks islami tekkimise alguse kaarti. Üks alguse aeg oleks see, kui Muhamedile esimest korda ilmutas Allahh (20.08.610). Teine variant on ajakiri TMA järgi selleks 16.juuli 622. Siis toimus hidzra, Muhammadi väljaränne Mekast Mediinasse. Seda aega loetakse islamistliku kalendri alguseks. Mors-Somnium 0 Neitsis. Samas asus ka Mors-Somnium 485 aastat hiljem Ristisõdade alguses. Praamzius täpses ühenduses Uraaniga Vähis. Näitb uue ja algselt rahumeelse usu tekkimise. Seda toonitab vast ka Neptuun Lõvis täpses trigoonis Pluutoga Jääras ja Uraani täpne kvadratuur Pluutoga. Teise variandi järgi Mors-Somnium ühenduses Marsiga Neitsis.

Allpool toon ära ühes vene foorumis leitud ülevaate, kuidas ja mis võib toimuda ühiskonna arengus........
Aastatel 2015- 2020 jaoks prognoositakse, et maailm läheb üle uude arengufaasi. Toimub see mitmes faasis. Esimeses (2018-2020) toimub läbimurre tulevikku. Toimuvad tormilised uuendused, aktiivne tegutsemine, uute ideede realiseerimine ja võitlus nende elluviimiseks. Teine faas on tehtud kinnistamine. Toimub kaks sammu edasi ja üks tagasi. Kui uued ideed on kinnistunud saabub stabiilsuse aeg. Ideede materialiseerumine, ideaalide elluviimine. Kolmas faas toimub 2015-2017, ägedate ja tormiliste muutuste aeg, stabiilsuse lõhenemine. Et esimene faas saaks tekkida, tuleb vana lõhkuda, lahti öelda iganenud mallidest. Muuta poliitilist süsteemi.

Lähiaastaid võib jagada kaheks suuremaks perioodiks. Esimene periood on kriitiline, eespool äratoodud kolmanda faasi areng. See periood sai alguse 2014.a detsembri lõpust ja lülitus täielikult sisse septembris 2015 ning kestab 2017.a. detsembrini. Sel perioodil Saturn liigub Amburis. Planeet lõpetab mitmeid ajaloolisi tsükleid. Peale selle Saturn kolmel korral teeb ära ühenduse Galaktika tsentriga. See on inimkonna jaoks  oluline ja pöördeline sündmus. Võimalikuks võivad osutuda planetaarses mastaabis majandusturgude- ja kapitali  langus, uusi sõjalisi konflikte või isegi sõda, muutusi võimukoridorides, tähtsaid poliitilisi pöördeid, mis oluliselt muudavad rahvusvahelist elu. Arvatavasti on aasta 2017 kõige keerulisem ja kriitilisem aasta. Samal ajal on ta ka pöördeline, uue tekkimise algus.

Teine periood kestab 21.detsembrist 2017 kuni 2020.aasta kaasa arvatud. Saturn liigub siis Kaljukitses. Koos temaga koondub märki rida teisi planeete (2020- Jupiter, Pluuto)  ja algab esimese suure faasi tegevus. Antakse kogu inimkonnale start. Areenile ilmuvad uued liidrid, käivituvad pikaajalised projektid, mis tulevikus oluliselt määravad ära meie tuleviku. Mõnedes astroloogia ringkondades räägitakse ka poliitilisest maavärinast ja kapitalismi ajastu agooniast. Selline siis üks üldine ülevaade ja prognoos vene astroloogilt.

Mööda ei saa vaadata ka NATO-st. Jupiter Kaaludes teeb ühenduse bloki Neptuuniga ja mitu vastasseisu Jääras asuvatele planeetidele – Merkuur, Marss, Veenus, Päike ja Põhjasõlm. Viimastel aastatel on Uraan Jääras asuvaid planeete tugevasti oma mõjusfääri alla allutanud. Lisaks Pluuto Kaljukitsest on ära teinud kvadratuuri osadele Jäära märgi planeetidele. Ees ootab transiitse Uraani ühendus sõjalise bloki Põhjasõlmele. See toimus juba sel suvel.
Kõik need viimaste aastate sündmused, mis seotud NATO ja Ameerika vägede sissetoomisega Ida-Euroopa riikidesse, ühisõppused, sõjaline vastasseis Venemaaga, on just seotud nende transiitidega.
Lähiaastatel olnud väikseid ja suuri terrorakte on olnud juba niipalju, et nende loeteluga hakkab juba sassi minema. Nendest on astroloogilises võtmes palju kirjutatud ja analüüsitud, et ma eraldi neid välja tooma ei hakka. Et EL koosneb riikidest, siis tuleb tähelepanu pöörata ka riikide endi kaartidele. Tuleb vaadata, kuidas on võimalikud räiged muutused seotud nende maade horoskoopidega.  

Prantsusmaa V vabariigil  saab täis kaks Saturni ringi. Kaks ringi tagasi loodi Prantsusmaa viies vabariik. Eelmine kukkus kokku. Toimus see siis kui Saturn läbis Galaktika tsentri 1957-1958 aastatel, toimus sügav poliitiline kriis, pikaleveninud sõda Alzeerias (1954-1962). Charles de Gauelle võimuletulekuga võeti vastu uus konstitutsioon ja algas Prantsusmaa viies eksisteerimine. De Gauelle sai detsembris 1958 valimistel võidu siis kui Päike ja Saturn olid ühenduses Galaktika tsentriga Amburi lõpus. Muideks, Napoleon kuulutas välja oma esimese impeeriumi siis, kui Saturn asus Megagalaktika keskel Neitsis.
Nähtavasti  siis kui Saturn läbib neid kahte tähtsaid ekliptika punkte, ilmuvad areenile eredad liidrid, kes kardinaalselt muudavad võimu struktuure, seadusandlust ja välispoliitikat. De Gauelle välispoliitika suund oli suunatud Prantsusmaa suursuguse taastamine. De Gauelle ei pooldanud ka eurointegratsiooni protsesse.

Praeguse Prantsusmaa radixis on nähe lähiaegadel mitmeid olulisi seise. Jupiter sisenedes Kaaludesse teeb varsti ühenduse riigi Päikesega ( 2016 novembri teisel nädalal). Seejärel kohe ühenduse ka Merkuuriga. Kordusühendust ei tule. Mida see võiks tähendada, kas riigipea Hollande võimu kaotust? Uue liidri esilekerkimist (Le Penn) või....Paari aasta pärast hakkab transiitne Pluuto olema vastasseisus riigi Kuuga (2018 märtsis). Masside vastasseis kehtivale korrale, rahulolematus, mäss. Kui varem muutusi ei toimu, siis sel ajal kindlasti.

Prantsusmaa Päike on EL kaardis III majas, nagu ka Saksamaa ja Belgia Päikesed. Teevad sarnaseid ühendusi EL kaardi planeetide ja asteroididega. Miskipärast on paljude suurriikide   Päikesed nimelt just Kaaludes – Hiina, Portugal (1143.a. ja 1941.a.). Või siis kardinaalsetes märkides – Ühendkuningriigid (1801) Päike Kaljukitses, Soome autonoomsus (1809) Päike Jääras, Saksamaa ühendamine (1871) Päike Kaljukitses, Iiri vabariik (1949) Päike Jääras, USA Päike Vähis, Haiiti (1810) Päike Kaljukitses, Argentiina Päike Vähis, Hong Kong (1997) Päike Vähis, Pakistan (1956) Päike Jääras, Iraani Islami vabariik (1979) Päike Jääras, Põhja-Vietnam (1945) Päike Vähis, Jordaania (1946) Päike Jääras, Süüria (1944) Päike Kaljukitses, Iraak (1958) Päike Vähis, Filipiinid (1946) Päike Vähis. Siin saaks lähemalt uurida riikide Päikese asetust, omavahelisi suhteid jms. 

Prantsusmaa presidendi F.Hollandi kaart näitab samuti mitmeid keerulisi seise. Transiitse Uraani vastasseis nataali Neptuuniga. Kevadel 2017 toimuvad riigis presidendi valimised. Arvan, et Hollande teistkordselt enam riigipeaks ei saa. Asi vajab muidugi lähemat analüüsi, et kindlalt midagi väita. Jupiter 2017.aastal sisenedes Skorpionisse teeb ühenduse nataali Saturniga.
Prantsusmaa probleemide rägastiku on tinginud ka transiitse Uraani kvadratuur riigi Kuuga Vähis. Siit ka rahvavastane terror ja üldine maa kehvapoolne seis. 2016.aasta lõpus (dets. 3 nädalal) teeb transiitne Saturn ühenduse riigi Saturniga. Ka see viitab võimalikule võimumuutusele, uuele arenguetapile.
Praegusel ajal on ultraparempoolsed meeleolud Prantsusmaal tõusuteel. Nad mäletavad omi varaseimaid vigu ja püüavad oma parteid igati toetada. Endised Alzeeria rahvad, kes on assimileerunud ühiskonda, pole ka midagi ära unustanud. Alzeeria sõja kordustsükkel toimus ja toimub aastatel 2014-2021. Ja nähtavasti seda nüüd juba Prantsusmaa territooriumil. 

25.mail 2014.a paremäärmuslik „Rahvuslik rinne“, mida juhib Marine Le Penn, sai mandaadi Euroopa Parlamenti, saades 25,4% häältest. See oli esimene kord Prantsusmaa ajaloos kui paremäärmuslased said esimese koha. Oletatavasti see partei mängib lähiaastatel olulist rolli Prantsusamaa poliitikas. Partei liidel Marine Le Penn on sündinud 5.augustil 1968.aastal Neuilly-sur-Seine`s. Astrodata annab ajaks 11:20. Tema horoskoobis on sarnaseid seise Napoleoniga, Päike Lõvis ja Kuu Kaljukitses. Peamine mässu ja revolutsiooni sümboliseeriv planeet Uraan on tal 26 kraadi Neitsis kvinkunksis Saturniga 25 kraadi Jääras.Saturn on ühtlasi saatuse tipu planeet, teise kvinkunksi Saturniga teeb Neptuun Skorpionist. 2016.aasta detsembris, kui Marss saab kokku Saturniga Amburis, võib alata tema tähetund. Saab olema kõige populaarsem poliitik riigis. Tema missiooni tulemusena võib alata riigi struktuuri suur muutus ja riigil uue faasi algus.

järgneb...

Kommentaare ei ole: