laupäev, 11. juuni 2016

Asteroid Lie - 3



Praegu on jätkuvalt kuum teema, kas Keskerakonna esimees Savisaar on süüdi nendes kahtlustustes, mida talle on esindatud või ei. Eks kohus otsustab. Astroloogiliselt näeb Lie osakaal tema kaardis välja selliselt. Tema Päike Kaksikutes on ühenduses Lie`ga. Ja arvatavasti on Lie ka opositsioonis Kuuga (keskpäev) Amburis. Veel on Lie`l kvadratuur Saturniga Neitsis. Tema Lie on Pluuto ja Põhjasõlme keskpunktis, 10 kraadi Kaksikutes. Lie lähedal on ka Aletheia, mis täpses trigoonis Neptuuniga. Mine nüüd võta kinni, kas mees kasutab neid seise teadlikuks valetamiseks või hoopiski arvab, et võitleb oma tõega vale vastu. Või siis nähakse valet teiste tegudes ja ütlemistes ja enda omades mitte. Midagi peaks ütlema ka Midase ja Luciferi ühendus Sõnn/Kaksikud piiril. Tema Põhjasõlm on ühenduses asteroid Russiaga Jääras. Eesmärk, siht seotud ikkagi ka Venemaaga.
Sarnane seis nagu on Edgar Savisaarel, on veel tema pojal, Päike ühenduses Liega Kaksikute teises dekaadis. Jaak Aabil, Päikese ühendus Liega Jääras. Viktor Vassiljev, Päike Jääras ühendus Liega. Jaanus Karilaid, Päike Veevalajas ühenduses Lie`ga. Urmas Paet, Lie ühenduses Päikese ja Estoniaga Jäära viimastes kraadides. Tema see kolmik opositsioonis Uraaniga Kaaludes. Artur Talvik, Lie ühendus Päikesega Kaksikutes.

Mitmel Keskerakonna juhtfiguuridel asub Lie Kaksikutes – Märt Sults, Andrei Novikov, Lauri Laasi. Aivar Riisalu (oli Keskerakonnas 1996-2014). Need isikud on mõnes mõttes seotud sarnaste mõttemallidega. Lie Kaksikutes ka Riigikogu spiikril Eiki Nestoril. Veel on Reformierakonda kuuluval  Mait Marustel Lie Kaksikutes trigoonis Neptuuniga Kaaludes. Vastasseis Lie-Neptuun leiame Mart Helme ja Andrus Ansipi kaartidest. Selline seis, kui mängus Neptuun, ei ärata usaldust. Trigoon Lie`l Musta Kuuga on Peeter Ernitsal. Võiks ju tõlgendada kui lõdvalt kõikelubatavust.

Lie ühendus Neptuuniga, asi ikka kahtlane, kui juba Neptuun osaleb. See võib tähendada, kas inimene ise ei saa aru, et valetab või teeb seda alateadlikult. Muud variandid samuti võimalikud. Praegu altkäemaku võtmises kahtluse all olev Kajar Lemberil on Lie ühendus Neptuuniga Amburis. Saturnil on ühendus Lavernaga Lõvis. Arvan, et transiitne Saturn käivitas protsessi ja mees sattus kahtluse alla. Lisaks läks just Must Kuu tema kosmogrammi järgi ühendusse Karmaga ja see tõi asja päevavalgele. Must Kuu tiris seni varjatud tegevuse pinnale. Pealegi teeb transiitne Neptuun kvadratuuri tema Neptuunile.

Teine mees, kes kohtukulli ees seiasb, on Tallinna kesklinna vanem Alar Nääme. Tema Lie asub 23 Kaljukitses ja on trigoonis Karmaga Neitsis. Trigoon on aspekt, mis vahel lubab teha asju, mis ei ole seaduse silmis õige ja lubatud. Transiitne Must kuu temal ühenduses Pluutoga ja trigoonis nataali Musta Kuuga Kalades. Pettustele võis tõugata Laverna ühendus Päike-Jupiter ühendus Amburis. 

Neptuuni puhul valed võivad olla varjatud, hägusad, arusaamatud – Priit Toobal, ühendus Amburis. Imre Sooäär, Liel ühendus Neptuuniga Skorpionis. Opositsioon Lie-Neptuun (lib) leiame Andrus Ansipi kaardist. Lie ühendus Neptuuniga võib ka seda tähendada, et on olnud või jätkub lähem seos kas narkootikumide või alkoholiga. Isikul  võib olla probleeme alkoholiga, püüab seda varjata või on seda ka ravinud. Sellega ei taha öelda, et loetletud poliitikutel, kel see seis, oleksid alkohoolikud või narkomaanid. 

Mitmed tuntud poliitikud on vahele jäänud purjuspeaga sõitmisel. Näiteks 22. juulil 1999  mõlkis Kalev Kallo Tallinna kesklinnas restoranist koju sõites oma Volvo 850ga kolme tänavaserva pargitud autot. Tal tuvastati veres alkoholisisaldus 3,4 promilli ehk üliraske joove. Sel päeval oli Päikesel opositsioon Neptuuniga. Kuu Skorpionis, Lie asus Vähis kvadratuuris nataali Neptuuniga Kaaludes. Ega siin sellise joobetasemega midagi enam valetada polnudki. Ja tema pole mingi erand. Meil neid joovega sõitjaid jätkub küllaga, ole sa siis poliitik või muu mees. Kallo on ka praegu kahtlustuste all seoses Savisaare looga. Tema Lie on ühenduses Marsi ja Jupiteriga Kaljukitses, mis opositsioonis Uraaniga Kaksikute viimases kraadis. Lie ühendus Uraaniga, kaval valetamine, originaalne vale, ootamatult ja tahtmatult väljaöeldud vale, vaidlemine vaidlemise pärast. Selline seis on Valdo Randperel Lõvis.

Kohus mõistis 2014.aastal Ester Tuiksoo süüdi pististe võtmises. Tema kosmogrammis on Lie 10 kraadi Lõvis. Midagi olulist aspekti nagu ei tee, on kvinkunks Saturniga Kalades. Võimalik et miski transiitne seis tõukas minema libadale teele. Kasusaamise ahvatlus pimestas. Estri kompanjonil Villu Reiljanil on Lie 9 kraadi Sõnnis ja ka ei tee olulisi aspekte. Võik oletada, et kui Lie on aspektitu, siis isik valetamises pole kammitsetud teiste planeetide poolt ja minnakse kergemini libedale teele. Estri ja Villu Lied on omavahel täpses kvadratuuris! Mõlemil on ka ahnsut sümboliseeriv Midas Kaksikutes.

Lie Amburis kvadratuuris Saturniga Neitsis ja kvinkunksis Uraaniga Vähis on Siim Kallasel. Tema oli seotud 10 miljoni kadumise looga. Süüdi ei mõistetud aga siiani osa inimesi kahtlustab ikka edasi. Kadri Simsonil on Lie Veevalajas opositsioonis Saturniga ja täpses trigoonis Ceresega (kasvatus, käitumine) Kaaludes. Lapsepõlve õpetus, et valetamine ei ole hea. Kuigi poliitikuna pole ka tema päris süüst prii.
Lie ühendus Jupiteriga, kas annab liialdusi, suuri valesid, moonutatus maailmapildi, ideoloogilist valet, või ohjeldamatu sõnavara või siis hoopiski võitlust oma tõekspidamiste eest. Selline seis on Mait Marustel. Kersti Sarapuul Lie opositsioonis Marsiga. Mihhail Kõlvart, Lie Jääras kvadratuuris Karmaga Kaljukitses ja sekstiilis Musta Kuuga Kaksikutes. Miskipärast see mees ei tundu mulle valetajana, ei oska ka seletada, miks.

Keskerakonna loomise kaardis asub Lie 12 Sõnnis trigoonis Neptuuni ja Põhjasõlmega Kaljukitses ja kvadratuuris Karmaga Lõvis. Järjekindlust juba jagub. Eelmise aasta (2015) nende kongressil aga oli Lie ühenduses Neptuuniga Kalades. Me teame, et ega seal kõik ausalt ja ilma nihverdamisteta asi ei toimunud. No ei olnud seal ausat mängu, kvoorum põhikirja muutmisel ja aseesimeeste valimisel ei olnud piisav. Valskust ja pettust esines kohe algusest saati.
Arvan, et isikutel, kelledel Lie ei ole kas aspekteeritud või ei oma kaardis mingit olulist kohta, see inimene üldiselt on ausam, teadlikult ei valeta. Või on nii osav, et valetamine jääb varju, on maskeeritud. Lootes, et asi jääb avastamata või oskab end välja keerutada.

järgneb...

Kommentaare ei ole: