reede, 3. juuni 2016

Asteroid Lie - 2



Ainult ühe asteroidi järgi ei saa muidugi kuidagi väita, et sel ja sellel isikul kellel on Lie pinges või harmooniline, järelikult on ta valetaja või läheb kergema vastupanu teed, seda tänu heale aspektile, kaugel sellest. Lie aspektid planeedi või planeetidega võivad tähendada peamiselt kahte varianti. Kas inimene on üldiselt aus, ei valeta, vähemasti püüab olla aus, võitleb tõe ja aususe eest või on tal kalduvus valetamiseks, luisakmiseks, teeb seda teadlikult, vahel ka alatealikult. Enne ütleb ja alles siis mõtleb. Ega üdini ausat inimest vast polegi, sest me kõik vahel oleme kas sunnitud kasutama valetamist hädaabinõuna millegi varjamiseks. Veelkord toonitan, et arusaadavalt ainult ühe valetamist sümboliseeriva taevakeha järgi ei saa teha järledusi aga teatud infot see ikkagi annab. Petmine on ka üks valetamise vorme. Milline asteroid oleks otseselt petmisega seotud, üks võimalikke on Sinon (3391). Sinon oli kreeka mütoloogias mees (kreeklane), kes andis end Trooja sõja ajal troojalastele vangi teeseldes, nagu jälitaksid teda kreeklased, ja keelitas troojalasi puuhobust linna tooma. Öösel avas Sinon salaja puuhobuse ja laskis välja sinna peitunud kreeklased. Sinon astroloogias siis sümboliseerib pettust aga vasta ka kavalust või sõjakavalust?

Võimalik, et ka mingi kombinatsioon mitmest erinevast annab kokku petmise printsiibi. Näiteks ahnus, auahnus, kirg rikkuse järel (Midas, nr. 1981), vale (Lie, nr. 26955),  (Laverna, nr. 2103). Laverna oli rooma mütoloogias öise pimeduse, kasumi ja varaste, petiste  jumalanna. Samuti varanduse, mis saadud ebaausal teel esindaja ning ka algkapitali kogumise esindaja. „Kuradike“ inimeses, krutskid ( Kobolda, nr.1164 ).

Uurides, kuidas on kaardis väljendunud petmine, varastamine ja valetamine, peaks tasakaalu mõttes vaatama ka asteroidi Aletheia`t (259). Astroloogias viitab Aletheia oskusele eristada tõde valest, tema ettekujutlust tõest, tõelisusest. Viitab, kuivõrd tõsiselt või pinnapealselt isik suhtub tõesse, õiglusesse, kui tugev ja printsipiaalne ta nendes küsimustes on. Seda näitab tema märgiasetus horoskoobis. Eks meil ole igaühel oma nägemus tõest ja arusaam, mis on pettus, valetamine ja mis seda ei ole.
Kaldun arvama, et poliitikud või ärimehed ei saagi olla päris ausad ja siirad. See poliitiline ja ärimaailm on juba kord selline, et läbi lööb ainult tõde väänates, jagades pooltõdesid ja luisakmist. Tuleb sageli manööverdada ja olla noatera peal, kartes valele poole langeda. Poliitikutel käib pidev rahva lollitamine, ükskõik, millist värvi valitsus võimul on. Teades, kes meie poliitikutest või ärimeestest on avalikult valetanud ning petnud (selle kohta on meedias ametlikud teated ja kohtuostsused kirjas) ja sellega ka vahele jäänud, neid on kohtu poolt karistatud, saab teha omad järeldused, kui heita pilk kosmogrammidele. 

Eesti Ekspress 1.06.2016. Artikkel 65 aastasest invaliidist Ljubov Genrihson`st, kes organiseeris keeleeksamite ja kodakondsuse andmisi pististe eest. Ära oli toodud ka peategelase sünniaeg, 27.10.1950. Tema kosmogrammis on Lie 9 kraadi Lõvis ja olulisi aspekte ei tee, on aga täpne poolsekstiil Uraaniga Vähis. Midas Vähis opositsioonis Lavernaga. Sinon ühenduses Musta Kuuga Sõnn/Kaksikud piiril, allus Musta Kuu ahvatlustele ja kiusatustele ning läks libedale teele. Kummaline, et sai tegutseda pikka aega. Tema Kuu Sõnnis ja üsna pinges, Kuu saatuse sõrme tipus. Saturnil täpne ühendus Lõunasõlmega Neitsis.

Tallinna sadama tegelased Ain Kaljurand ja Allan Kiil on uurimise all. Kaljurannal Lie 18 kraadi Lõvis kvadratuuris Neptuuniga Skorpionis. Lõvis asub ka Sinon, mis kvinkunksis Merkuuri ja Veenusega Kaljukitses. Lavernal ühendus Põhjasõlmega Kaksikutes. Allan Kiili Lie on 1 kraadi Sõnnis ühenduses Jäära Lavernaga, trigoonis Merkuuriga Neitsis. Midas opositsioonis Saturniga Veevalajas. Allani Aletheia ühenduses Marsiga Kaaludes. Sinon kvadratuuris Marsi-Aletheia ühendusega. Kas kasutas ära Marsi energiat sulitempude läbiviimiseks? Allani Neptuunil ühendus Musta Kuuga Skorpionis kvadratuuris Päikesega Lõvis. Ainil arvatavasti Aletheia ühenduses Kuuga Veevalajas. Mehed on omavahel vastandid, Allani Päike Lõvis, Ainil Päike Veevalajas. Allani, kes on Ainist vanem, tema Midasele teeb ühenduse Aini Lie.

Mehed võeti vahi alla 28.aug.2015. Ain Kaljuranna kaardi suhtes seis selline. Kuu ühenduses tema Päike-Kuu ühendusega Veevalajas. Merkuur ja Must Kuu olid ületanud tema Marsi Neitsi lõpus. Saturn tegi täpse opositsiooni tema Midasele ja Midas omakorda täpse ühenduse tema Sinonile Lõvis. Pluuto ühenduse tema Musta Kuuga Kaljukitses.
Allan Kiili kaardi suhtes seis selline. Temal seoseid samuti piisavalt. Päike ja Jupiter tema Merkuur-Uraan ühendusel Neitsis. Marss tema Päikesel, Veenus Midasel, Uraan Jupiteril Jääras, Lie tema Chironil ja täpses opositsioonis tema Karmaga Neitsis. Laverna tema Veenusel. Sinon täpselt opositsioonis tema Lavernaga Jääras. Vahistamise päeval oli Kuu Veevalajas tehes opositsiooni tema Lõvis asuvatele planeetidele ja ühenduses Saturniga.

Vara veel öelda kuipalju mehed süüdi on, sest kohust veel pole olnud. Aga need valetamise ja petmise viited näitavad, et aspektid võisid kaasa aidata, tõugata mahhinatsioonide teele. Kahjuks pole teada, mis ajal mehed hakkasid pististe võtmisega pihta, kui see ikka nii oli. Siis saaks vaadata, milliste transiitidega asi alguse sai. Harmoonia või disharmoonia aspektid võivad soodustada petuteele minekut aga võivad seda ära hoida. Palju oleneb isiku täpsest horoskoobist. Kui nad süüdi mõistetakse, siis saab juba öelda, et need ja need aspektid toimisid valetamise ja pettuse läbiviimisel.

Kriminaalsüüdistus on esitatud ärimehele Rein Kilgile. Tema Lie on 3 kraadi Jääras ühenduses Merkuuriga. Aletheia Kaljukitses opositsioonis Uraaniga. Sõnnis asuvad Laverna, Jupiter ja Midas, rahanduse ja materialismi märgis! Sinon ühenduses Lõunasõlmega Lõvis. Ettevõtlikust mehel juba jagub, Veenus-Marsi ühendus opositsioonis Saturn-Neptuun ühendusega Kaaludes. Eks see ka vastuolulisust näitab. Suur tuletrigoon aitab kaasa algatustele ja ärindusele – Marss, Veenus Jääras, Kuu Amburis ja Pluuto Lõvis. Samuti Päike Kalades trigoonis Uraaniga Vähis annab tubli lisaannuse ettevõtlikusele. Kalade vahel esinevat vähest enesekindlust kompenseerib tugev Marss Jääras. Marss Jääras kvadratuuris Moneyga Kaljukitses, Marsi energia rakendatud raha ja kasumi teenimisele.

Neinar Seli, jäi süüdi vales EOk rahastamises. Tema Lie on 22 kraadi Veevalajas ühenduses Sinoniga ja opositsioonis Uraaniga. Tema Aletheia täpses ühenduses Estoniaga Kalades. Olles veel EOK president, eks ta võitles oma arusaamade järgi Eesti spordi heaolu ja edasimineku eest. Asteroidil Olympia on nähtavasti ühendus Kuuga Kalades ja Olympiadal opositsioon Saturniga Kaljukitses.

EOK presidendiks valiti 7.novembril 2012. Sel päeval oli päris huvitavad seisud, eriti paistsid silma olümpiaga seotud asteroidid. Otsustage ise. Olympiada oli koos Veenusega Kaaludes ja tegi sekstiili tema Päike-Jupiter ühendusele Amburis. Olympia koos Merkuuriga Amburis ühenduses tema Marsiga. Transiitne Lie opositsioonis transiitse Päikesega Skorpionis ja samas ühenduses tema Midase peal Sõnnis. Aletheia ühenduses tema Pluutoga Neitsis. Mees mõtles praktilise külje peale, kuidas paremini majandada ja teha muutusi organisatsioonis endas. Ka planeedid ei jäänud ametisse valimisel kõrvale. Jupiter tegi opositsiooni tema Päike-Jupiter ühendusele Amburis, samas ka ühenduse tema Mustale Kuule. Ehk see tingis selle, et hakkas rahaallikate otsimisel ja kantimisel minema valet teedpidi ja läks liiale. Saturn oli ületanud tema Veenuse Kaalude viimases kraadis ja oli sekstiilis tema Saturniga ja  Pluutoga Neitsis. Astroloogilises mõttes sobis ta küll juhtima EOK-d.

järgneb...

Kommentaare ei ole: