teisipäev, 8. juuli 2014

Esimene maailmasõda - 4



Gavrilo Princip

Gavrilo sündis 25. juulil 1894.a  kell 16:40. Lähim koht sünnikohale on Gornji Milanocac (20.27 E 44.01 N), mille võtsin kaardi tegemisel aluseks.


Päike 2 Lõvis kvadratuuris Kuuga 29 Jääras. Päikesel ühendus Agamemnoniga, trigoon Põhjasõlmega Jääras. AC 24 Amburis kattub Ferdinadi AC-ga, orb 3.30. Veelgi täpsem on Gavrilo MC 19 Kaaludes ühendus Ferdinandi MC-ga, orb 1.15. Gavrilo horoskoobi valitseja Jupiter loojumas, ühendus DC-ga, orb 0.42. Jupiteril seskvadratuur Uraaniga Skorpionis. Tema AC-l on ühendus asteroid Printcipiaga, mis kõlaliselt sarnane perenimega. Täpne on Marsi ja Saturni opositsioon. Saturn pealegi veel ühenduses MC-ga. Sama seis kordus atentaadi päeval, kui Saturn oli hetkekaardis ühenduses MC-ga, seda aga Kaksikutes.

Ülekaalus on õhumärgid. Piisavalt on ka tulemärkides jõudu. Kolm planeeti – Marss, Jupiter ja Saturn on ühenduses telgedega. Majadest domineerib VII, seal asub neli planeeti. Kõige tugevemad planeedid on Saturn ja Marss. Järgneb Jupiter.

Gavrilol on mitmed planeedid  omas kodus või eksalteeritud – Päike Lõvis, Saturn Kaaludes eksalteeritud, Uraan Skorpionis eksalteeritud, Marss Jääras kodus. Gavrili pärineb põlvkonnast kui Neptuun oli pikalt ühenduses Pluutoga Kaksikutes. See põlvkond oli väga paljudel sõduritel, kes sõjas osalesid. Kahe kauge planeedi ühenduse algus pani aluse tsüklile, mis aitas kaasa üleilmse poliitilise kriisi tekkimisele ja viis suure sõjani.

Gavrilo nataalis on Franzkaiser 29 Kaksikutes ühenduses Veenusega 0 Vähis. Veenus valitseb MC-d ja pealegi on tal asteroid Gavrilin samuti 1 Vähis. Veenusel kvadratuur Põhjasõlmega. Tema mässumeelsus ja maailmavaatele aitas kaasa Uraani opositsioon Fanaticaga Sõnnis. Seda toonitab ka Päikese ja Uraani kvadratuur. „Verejanu“, vastuhakk kehtivale ja võõra võimu vihkamist näitab ka Päikese ühendus VIII majaga. Tema viha Austria-Ungari ülemvõimu vastu väljendub ehk tema AC (välimine ego) trigoonis asteroidide Austria-Hungaria ühendusele Lõvis VIII majas. Siin trigoon on näidanud oma pahupoolt. Lisaks on Austria kõrval otse Franz Ferdinadi suguvõsa asteroid Habsburg 20 Lõvis. Ja Ausria-Habsburg vastasmärgis on Nemesis (kättemaks, karistus).

Gavrilo nimega saab seostada Gabrieliga, sellist asteroidi pole aga on Gabriella, mis nataalis asub peaaegu 27 Skorpionis ja on ühenduses Gavriloga 27.23 Skorpionis. Atropos on 4 Vähis ühenduses Gavriliniga ja lähedal Veenusele. Anubis  27 ja Osiris 28 Kaaludes (surnute jumalad) on opositsioonis Kuuga. Kaardis ka viide, et Franz Ferdinad on mõrvari kaardis olemas selle asteroidi ühenduses Pluutoga kaudu.

Saab teha ka sellise ülevaatliku joonise, kuhu kanda tegelaste nataalide ja atentaadi planeedid ühte. Sellega tekib suur fikseeritud märkide rist, mis näitab neid mitmeid omavahelisi sünastrilisi seoseid. Jääb üle ikka ja jälle imestada, kuidas on kolme iskut ja sündmus sünastriliselt saatusega seotud.

Sõnnis asuvad järgmised taevakehad:

Nemesis 0 kraadi
Srbija 4 kraadi
Europa 7 kraadi
Pluuto 10 kraadi
Achilles 11 kraadi

Fanatica 12 kraadi
Pluuto 14 kraadi
Aphrodite 16 kraadi
Hel 24 kraadi
Päikesevarjutus 26 kraadi (17.05.1863)
Lõunasõlm 27 kraadi

Skorpionis asuvad järgmised taevakehad:

Austria 3 kraadi
Sarajevo 5 kraadi
Juno 6 kraadi
Franzkaiser 6 kraadi
Vienna 8 kraadi
Veenus 9 kraadi

Uraan 11 kraadi
Jupiter 17 kraadi
Osiris 17 kraadi
Bellona 20 kraadi
Armisticia 21 kraadi
Rip 21 kraadi

Gabriella 26 kraadi
Gavrilov 27 kraadi
Põhjasõlm 27 kraadi
Graves 28 kraadi

Lõvis asuvad järgmised taevakehad:

Berlin 6 kraadi
Must Kuu 7 kraadi
Veenus 9 kraadi
Gavrilov 11 kraadi
Armisticia 17 kraadi
Habsburg 20 kraadi

Austria 20 kraadi
Hungaria 23 kraadi
Karma 25 kraadi
Päikesevarjutus 27 kraadi (21.08.1914)

Veevalajas asuvad järgmised taevakehad:

Lachesis 0 kraadi
Damocles 6 kraadi
Francis 7 kraadi
Uraan 10 kraadi
Varuna 10 kraadi

Vienna 11 kraadi
Sarajevo 15 kraadi
Nemesis 19 kraadi


Jupiter 21 kraadi
Damocles 22 kraadi
Marss 27 kraadi
Osiris 27 kraadi

Franz ja Sophia oleks pidanud kolmandast isikust Gavrilost võimalikult kaugemal olema või siis Gavrilo kahest esimesest. Siis poleks nende kolme energeetilised seosed haakunud sündmusega ja atentaat ehk ka ära jäänud.Aga saatus tahtis teisiti.
järgneb..

Kommentaare ei ole: