reede, 8. juuni 2012

Mida pakub aasta 2012 - juuni 3


Juuni lõpus ja juuli algul on Päike opositsioonis Pluutoga. See on ohtlik periood, mil võidakse kuritarvitada võimu, tahetakse kiirustada asjadega, mis veel ei ole muutusteks küps.Suurem on oht terroriaktsioonide tekkeks. Looduses võib ärgata seni uinunud olekus olnud vulkaan.Võimatu pole laiaulatuslikumate metsatulekahjude puhkemine või tugevam maavärin. Maavärinate ohtlikumad ajad on:
2-6 juuni
24-28 juuni
4-5 juuli
2-11 august

Olulisemad on aastal 2012 kaugemate planeetide liikumine ja tegemised. Nemad kujundavad pikemaks ajaks ette kogu taevasüsteemi mõju inimkonnale.

  1. juunil on täpne Uraan-Pluuto kvadratuur (juba 7 kord), siis samal ajal teeb retro Saturn opositsiooni Erisele. 10-11 päeva enne täpset kvadratuuri, 12-13. juunil aga teeb Kuu ühenduse Uraaniga, siis on Uraanil kvadratuur Pluutoga orbiga pool kraadi ja Saturn Erisega samuti vastasseisus. Millega seda seostada või mis see võiks kaasa tuua?
Vene astroartiklites on kirjas, et kaks kuupäeva, 24. juuni ja 19. september, mida nad peavad aasta kõige saatuslikemaks päevadeks, mis tõmbavad ligi loodus- ja tehnogeenseid õnnetusi. Samuti suureneb oht tellimusmõrvadele. Majanduslikud kollapsid ja finantsturu langemise ohud, kui selleks ajaks pole juba kokkukukkumine toimunud, saavad uue hoo sisse.

Kvadratuur on esimene tugev pingeseis peale nende tsükli algust 1965/66 aastal Neitsis. See kvadratuur nõuab kollektiivset teadlikust ja suuri jõupingutusi, otsustavust ning tahet, et ellu viia põhimõttelised uuendused seni kehtivas maailmasüsteemis. Kui kõik raskused ületatakse, siis piltlikult öeldes on see nagu taimeidu tungimine mulla alt maapeale valguse ja õhu kätte. Tõeline saagikoristamise kõrghooaeg on siis, kui, Uraan teeb Pluutole trigooni (suvi 2026.). Pikk aeg veel oodata aga oma vigade parandamine võtab ka maailmal palju aega. Ka taevased veskid jahvatavad aeglaselt, see eest aga kindlalt.

Niisiis Uraan-Pluuto kvadratuur nõuab planeedi Maa uuendamist, mis ei ole võimalik ilma vana struktuuri ja seaduste hävitamist, asendades need progressiivsema ja mis on vastavuses Universumi seadustega. Et see kavadratuuri aeg üle elada, tuleb vabaneda võlgadest, reguleerida vaidlusalased küsimused, mis seotud pärimisega. Euroopa majandus kustub just selle kvadratuuri mõjul. Tõuke annab veel Saturni minek Skorpionisse oktoobris. Minu meelest võiks Kreeka eurotsoonist välja arvata. Öeldakse küll, et see oleks katastroof Kreekale ja tervele Euroopale. Aga parem see kui lõputu õudus. Elati üle varasemad kriisid, elatakse ka see.

Juuni Kuuloomine on 19-dal kell 18.03, teeb trigoonid Saturnile ja Neptuunile ning ühenduse kinnistähe Betelgeusele. Veenus on retrograadne, mõni vana suhe võib taastuda või siis tekkida uus. Transiitne Kuu käivitab iga kord taevaste mustrite jõumootori siis, kui ta jõuab ühe või teise planeediga kokku. Kogu sel hetkel kehtiv muster lülitub natukeseks ajaks sisse ja aktiveerib kahe või enam planeedi aspekti.
Kuu jõudes näiteks Pluutole paneb käima ka Uraani, sest nad omavahel kavadratuuris. Nii, et igapäeva toimingutes tuleks võimaluste korral jälgida ka Kuu liikumist.

Jupiter Kaksikutes soosib seda, et moodi võivad tulla uued sõnad, ütlemised või slängid. Samuti võib moes hakata ilmnema midagi uut, mida kantakse õlal, kätel, sõrmedel või randmetel Mõni hooajaline aksessuaar, mida varem pole kasutusel olnud. Nii nagu Jupiter Sõnnis oli, ilmusid igasugused erinevalt kantavad sallid (kaela piirkond allub Sõnnile).
Kuu lõpus võib uuesti ülesse ärgata liikumine “Vallutage Wall Street”, siis teeb Marss opositsiooni liikumise alguse (15.02.2011) Uraanile.

Meedia kirjutab, et Kreeka krahhile võib järgneda teiste riikide eurotsoonist lahkumine. Ja sellele võib järgneda Venemaa majanduslik krahh. Üks ohu märk oli maikuu päikesevarjutus, mis toimus täpselt Vene Föderatsiooni Merkuuril (0 gem). Ja Merkuur valitseb MC-d! Ning ka AC-d Neitsis. Hiljuti moodustatud valitsus ei pruugi enam toime tulla majanduse ohjeldamisega. Kauge pole ka aeg, mil Saturn jõuab Föderatsiooni Pluutole (nov.2013). Üsna pea, juunis, jõuab Uraan aga Marsile. Ei saa olema riigi stabiilsus, sotsiaalelu ja üldine seis sugugi roosiline. Ja veel üks oluline seis. Pluuto liigub iseseisvuse Uraanil tehes samaaegselt kvadratuuri Marsile Jääras.

Juuni viimasel päeval on Merkuuril maksimaalne kaugus Päikesest, 25 kraadi.

Juunis toimub Rio konverentsi 20. aastapäeva puhul ÜRO jätkusuutliku arengu konverents. Poolas ja Ukrainas toimuvad jalgpalli EM. Apple`i saab viieaastaseks. Londonis algab kultuuriolümpiaad, kus sporditähtede esinemise eel tulevad areenile kultuuritähed. Kuu lõpus toimuvad Helsingis kergejõustiku EM võistlused.

järgneb juulikuu osaga...

Kommentaare ei ole: