teisipäev, 5. oktoober 2010

Tänamatu prognoosimine - 2

Tulles nüüd tagasi uuritava päeva ja 00.50 -00.55 kellaajale, leiab astroloog, et AC/MC keskpunkti vastaspunkt on Kuu/Neptuuni keskpunktiks. Siit veel viide, et sündmuse keerisesse võib olla lülitatud Neptuuni printsiip koos Kuuga. Tehes nüüd mõningase kokkuvõtte, oletab astroloog, et kusagil AC liinil võib ette tulla ootamatu sündmuste esiletulek.
Veel oletab ta, et neis maades võib kerkida ülesse intsident, mis seotud rahvamasside ja sõjaväe vahelise kokkupõrkega nagu seda oli Aasias Iraanis ja Kambodzas.

Olulist infot peaks andma ka viimane enne pööripäeva toimunud kuuloomine, see toimus 30.nov.1978.a.7.46 Amburis. Kaardis on näha, et Neptuun on tõusul horisondi kohale ja konjunktsioonis Merkuuri ning Marsiga Amburis. See kolmik oli konfiguratsiooni tapper tipus, aluse moodustasid Must Kuu Lõvis ja Chiron Sõnnis. Siit võiks järeldad, et Päikese sisenemine Kaljukitse saab olema seotud vägagi segase “kokteili” mõjudega, sest Marsi ühendus Neptuuniga on üks kõige vastuolulisemaid ühendusi.

Olulisem vast oleks aga kuuloomine, mis eelnes 8. jaanuarile. See toimus 29. dets. 1978.a. 7.44 Kaljukitses. AC oli Lõvis ja horisondi kohale oli tõusnud Jupiteri ühendus Musta Kuuga ja tegi kvinkunksi kuuloomise punktile. Jupiteri-Musta Kuu ühendus XII majas, sellest võiks välja lugeda, et ühe kalendrikuu jooksul võib miskit suurt ja negatiivset ning varjatud põhjusega toimuda. Kuu loomine jäi kaardis V majja, eks see ühest küljest sümboliseeris läheneva Uue aasta pidustusi, teisalt aga aktiivset (Marsil ühendus kuuloomisega) tegevust viienda maja valdkonnas. Selles kaardis on Veenusel konjunktsioon Uraaniga, mis siis jaanuari algul oma realiseerimist näitas Iraanis. Veenus tähistab islami usku, Uraan ootamatust. Veel ei osanud astroloog kindlalt öelda, millist laadi sündmus 8. jaanuaril võiks olla.

Lisaabiks vaatas nüüd astroloog varjutuste toimumise kraade. Lähim päikesevarjutus enne 8. jaanuarit toimus 2. okt. 1978.a. 8.43 Kaaludes. Ja kuuvarjutus oli veel enne seda, 16. sept. 23.33 Kalades. Kas need varjutuste kraadid aitavad 8. jaanuari seise rohkem lahti mõtestada? Iraani ja Kambodza sündmustes need kindlasti toimisid. Seda saab vaadata nende sündmuste ja riikide nataalide kaudu.

Nüüd püüdis astroloog kõiki saadud andmeid koondada 8.jaanuari kaardile, leida seoseid ja pidepunkte. Ta jäi valitud 00.50-se kellaaja juurde. Kuuloomise kaardis leitud planeetide keskpunktide loetelu vaadates jäid sõelale kolm kaugemat planeeti – Uraan, Neptuun ja Pluuto. Arvestades ACG kaarte ja pannes rõhu ootamatusele ning Neptuuni valdkonnale, võis oletada, et Iirimaa edelarannikul mingi keemia või merendusega õnnetusjuhtum on täitsa võimalik. Sest liiga sageli figureeris Neptuun erinevates uuritud kaartides.

Jäädes siis merevaldkonna juurde, sest teema südamelähedasem, võttis astroloog appi merealased asteroidid. Eelkõige kurikuulsad laevade õgijatena tuntud kolmiku – Charybdise, Scylla ja Leviathani. Kaks esimest olid Neptuuni lähedal ja Leviathan Musta Kuu lähedal. Kui juba nemad planeediga ühendust moodustavad, siis ilma ektsessideta seis enamasti ei möödu. Charybdis-Scylla teevad kvadratuuri kuuvarjutuse punktile, teatud märk seegi. Lisades juurde teisi mere- ja õnnetusi sümboliseerivaid taevakivikesi ei leidnud ta märkimisväärseid seoseid ja ohu märke. Ainult Pandora jäi silma, sest vaadeldava kellaaja (00.50) kaardis MC lähenes Pandorale (20.23 Kaljukits) ja Kuu lähenes asteroid Karmale. Viimane on aga täpses opositsioonis Uraaniga ja trigoonis Põhjasõlmega. Palju nüüd see tegur oluline on?

Milline sündmus siis toimus 8.jaanuaril 1979.aastal kella 00.50 paiku. Selleks oli Prantsuse supertankeri “Betelgeuse” plahvatus Iirimaa lõunarannikul Bantry lahe naftaterminalis, milles hukkus 50 inimest. Kell 00.55 toimus nafta mahalaadimisel plahvatus, mis siis muutis kogu terminali suureks tulemölluks.

Kui nüüd vaadata toimumise kaarti, siis leiab sealt huvitavaid asju. Asteroid Ireland oli täpselt Pluutoga ühenduses ja jäi neli kraadi hetke AC-st allapoole. Asteroid Europa oli Uraani ja Veenuse keskpunktis kaardi teises majas, sümboliseerib siis ootamatut materiaalset kaotust Euroopale. Teise majja jäi ka Charybdise ja Scylla ühendus. Avariide majja kuuendasse jäi asteroid Oceana tehes täpse kvinkunksi Oileus`le, mis kaardi esimeses majas. Seos Prantsusmaaga on asteroid Franzia ühendus Oilesusega Kaalude lõpus ja asteroid French on päikesevarjutuse punkti (2.10.1978) ületanud.

Kinnistäht Betelgeuse asukoht on 28.28 Kaksikud, kuid ei leidnud, et samanimelise tankeri plahvatusega eriti seotud oleks. On küll trigoon Oileusega ja täpne opositsioon Merkuuriga. See viimane ehk siis sümboolselt teatab nimekaimuga juhtunust meie maailmas.

Peab ütlema, et teatud määral segas otsitava sündmuse leidmist siiski selle eelnev teadmine. Kuigi püüdsin olla erapooletu ja kujutada endale ette, et ei tea midagi. Teadmine kallutas siiski rohkem tähelepanu pöörama just nendele planeetidele, mille printsiip ühtis sündmusega. Kõiki prognoosi meetodeid ei saanud või õigemini ei osanud kasutada. Aga mingi ülevaate siiski kirjutatu andis, kui keeruline on prognoosimine ja selle kirjapanemine ning ka lugemine.

Kommentaare ei ole: