neljapäev, 20. mai 2010

Uraan Jääras - 3 ja 4

Kuna nüüd tekib pikem paus ja olen arvutist eemal, siis avaldan Uraan Jääras 3 ja 4 osa korraga. Enim peaks pakkuma huvi varsti toimuv Uraani esmasisenemine Jäära. Sellest siis artikli kolmanda osa lõpus. Jätkub teema neljandas osas. Oleks meeldiv lugeda ka vastukaja või arvamusi artikli ja Uraani tegevusest üldse. Kena kevade jätku kõigile blogi lugejatele!

Kolmas osa jätkab Uraan Jääras sündinud isikute loetelu.

1932.a.: kirjanik U.Eco, filmilavastaja F. Truffault, filmilavastaja M. Forman, poliitik E. Kennedy, helilooja M. Legrand, kitarrist ja laulja J. Cash, näitleja E. Taylor, filmilavastaja A. Tarkovski, näitleja O. Sharif, näitleja A. Aimee, poliitik D. Rumsfeld, näitleja P. O`Toole, kirjanik M. Bradbury, poliitik V. Landsbergis, näitleja R. Scheider, poliitik J. Chirac, helilooja R. Shtshedrin,
filantroop P.Getty.

Eestimaalased: poliitik B. Saul, dirigent P. Saul, ajakirjanik K. Kahn, laulja T. Maiste, vandeadvokaat M. Mägi, filmilavastaja V. Anderson-Käsper, pianist ja helilooja H. Zeiger, kirjanik H-K. Hellat, kirjanik A. Pervik, kalandustegelane H. Maide, ajakirjanik B. Viiding, laulja H. Lääts, teleajakirjanik R. Karemäe, tantsupedagoog H. Aassalu, spordifüsioloog A-M. Viru, helilooja J. Rääts, kergejõustiklane H. Pärnakivi, teatriteadlane L. Tormis.

Dirigent R. Lehtinen, poliitik J. Antall, arhitekt U. Ivask, rokilaulja C. Perkins, näitleja D. Seyrig, näitleja O. Sharif, kirurg K. Põder, näitleja J-P. Marielle on sündinud Päike-Uraan ühendusega.

1933.a.: filminäitleja Capucine, kirjanik ja filmilavastaja S. Sontag, laulja Dalida, bioloog ja looduskaitsja D. Bellamy, poliitik S. Aquino, filmilavastaja J. Donner, laulja Y.Ono, näitleja M. Caine, filmilavastaja T. Brass, filminäitleja J-P. Belmondo, laulja M. Caballe, kirjanik B. Strugatski, näitleja J. Collins, luuletaja J. Jevtushenko, kirjanik J. Gardner, filmirez. R. Polanski, kirjanik A. Vaksberg, teleajakirjanik ja jutlustaja L. King, Jaapani keiser Akihito.

Eestimaalased – ajakirjanik A. Ustal, günekoloog ja seksuoloog H. Rammul, riigitegelane H. Lumi, näitleja B. Oja, politoloog R. Taagepera, majandusteadlane V. Kirsipuu, lavastaja H. Torga, geoloog E. Klaamann, patentoloog M. Päts, kirjanik A. Beekman, autovõidusõitja G. Holm, poliitik R. Ristlaan, suusahüppaja U. Kajak, maalikunstnik E. Põldroos, reklaamiprodutsent P. Ojamaa, ajakirjanik ja poliitik Ü. Tootsen, filmioperaator A. Mutt, kirikuõpetaja V. Salum, muusik ja ansamblijuht A. Veerme, näitleja V. Aren, poliitikavaatleja A. Vilo, näitleja A. Küngas, kirjanik ja arstiteadlane E. Nõu, maalikunstnik O. Maran, pianist L. Semper, hügieenik ja spordiarst H. Tiik, näitleja F. Kark, koorijuht T. Loitme.

Keemik A.Kõrgesaar, autovõidusõitja G.Holm, kunstiajaloolane M.Männisalu, purjetaja A.Tshutshelev on sündinud Päike-Uraan ühendusega.

1934.a.: kosmonaudid J. Gagarin ja A. Leonov, näitleja R. Chamberlain, näitlejanna S. Maclaine, Ukraina president L.Kravtshuk, moelooja M.Quant, näitleja G.Segal, näitleja A.Bates, humorist M.Zvanetski, teleajakirjanik V.Pozner, näitleja L.Betti, laulja G.Moustaki, filminäitleja T.Samoilova, laulja P.Boone, Belgia kuningas Albert II.

Eestimaalased: filmilavastaja A.Sööt, teatrijuht O.Esna, näitleja L.Merzin, riigitegelane H.Meri, korvpallitreener A.Selge, tantsujuht K.Torop, tehnikateadlane T.Tiidemann, tantsija E.Spriit, graafik P.Ulas, mükoloog K.Kalamees, kultuuritegelane O.Volmer, lavastaja A,Mikk, motosportlane V.Helm.

Filmilavastaja A.Sahharov, kultuuritegelane O.Volmer, lavastaja A.Mikk, matemaatik E-M. Tiit on sündinud Päike-Uraan ühendusega.

Nimekirja sirvides leiab isikute hulgast palju neid, kes hästi sobivad Uraan Jääras määratluse alla. Nende seast leiab fanaatikuid ja ägeda iseloomuga isikuid. Samuti uue suuna teadlasi ja ühiskonnategelasi ning originaalse loometöö esindajaid. Paljudel, kes sündisid 1930-1934, moodustas Uraan kvadratuuri Pluutoga Vähis. Nende inimeste ellu tõi Teine maailmasõda kardinaalseid pöördeid ellu.

Uraani viibimise ajal tegi ta rida olulisi aspekte planeetidele. Juunis 1927 tegi trigooni Saturnile Amburis. Sama aasta juulis ja augustis ühenduse Jupiteriga, pannes aluse nendevahelisele tsüklile. Septembris kordus trigoon Saturniga.

1928.a.- Jaanuaris kolmas ühendus Jupiteriga,

1929.a. - Saturnist kaugemate planeetidega Uraan aspekte ei teinud.

1930.a – Veebruaris kvadratuur Saturniga, aprillis sama aspekt, detsembris veelkordne kordus.

1931.a. - Mais seskvadratuur Neptuuniga, juulis kvadratuur Saturniga ja seskvadratuur Neptuuniga, oktoobris kvadratuur Saturniga,

1932.a. - Aprillis kvadratuur Pluutoga ja seskvadratuur Neptuuniga, septembris kvadratuur Pluutoga ja seskvadratuur Neptuuniga

1933.a. - Märtsis kvadratuur Pluutoga, aprillis ja oktoobris seskvadratuur Neptuuniga, novembris kvadratuur Pluutoga

1934.a. - Jaanuaris kvadratuur Pluutoga, märtsis seskvadratuur Neptuuniga.

Nagu loetelu näitas polnud Uraanil Saturni ja kaugemate planeetidega ühtegi harmoonilist aspekti. Eks seegi jättis jälje tolle aja tegemistes ja siis sündinud inimeste omaduste väljakujunemisel. Juunis 1934a. siirdus Uraan edasi Sõnni märki. Uraan sisenedes Jäära tegi ühendusi ka Neptuuni taguste väikeplaneetidega. Ühenduse Erisega kohe aprillis 1927. ja kordusühenduse sama aasta oktoobris ning veebruaris 1928. Mais 1931.aastal jõudis Uraan ülikauge Sednaga kohakuti ja tegi mitu kordusühendust. 1933.aastal oli ühendus ka kentauri Nessusega.

Mažoorsed aspektid kõrgemate planeetide vahel ajavahemikul 1927 – 1934, siis kui Uraan liikus Jääras. Uraan, Neptun, Pluto, Ixion, Varuna ja Chaos.
Nep 180 Cha 21 Oct 1930 20:24 05°Vi09' D 05°Pi09' R
Nep 180 Cha 10 Jan 1931 21:21 05°Vi29' R 05°Pi29' D
Nep 180 Cha 27 Sep 1931 12:31 06°Vi33' D 06°Pi33' R
Nep 180 Cha 8 Feb 1932 12:53 07°Vi06' R 07°Pi06' D
Ura 90 Plu 21 Apr 1932 14:04 20°Ar02' D20°Cn02' D
Ura 90 Plu 2 Sep 1932 09:26 22°Ar55' R 22°Cn55' D

Nep 180 Cha 7 Sep 1932 04:11 07°Vi59' D 07°Pi59' R
Nep 180 Cha 3 Mar 1933 20:31 08°Vi42' R 08°Pi42' D
Ura 90 Plu 8 Mar 1933 18:24 21°Ar23' D 21°Cn23' R
Nep 180 Cha 19 Aug 1933 17:02 09°Vi24' D 09°Pi24' R
Ura 90 Plu 5 Nov 1933 03:22 24°Ar44' R 24°Cn44' R
Ura 90 Plu 18 Jan 1934 03:43 23°Ar35' D 23°Cn35' R
Nep 180 Cha 28 Mar 1934 18:18 10°Vi19' R 10°Pi19' D

Mida siis võiks Uraan Jääras nüüd endaga kaasa tuua? Eks ikka oma printsiibilt sedasama, mis ta varemgi on kaasa toonud. Kuid seda juba uuel tasandil ja teistes oludes. Meeldetuletuseks tuntud ja vähemtuntud Uraani mõningad printsiibid mundaanastroloogias: avariid, lennukatastroofid, anarhia ja anarhism, astroloogia ja astronoomia, põgenikud, korralagedused, boikotid, mässud, tormid, plahvatused, homoseksualism, dissidendid, streigid, maavärinad, reetmine, välismaalased, uurimised, vargused, välk, sõltumatus, ebatavalisus, kiiritus, okultism, avastused, põgenemised, tõstekraanad ja neil töötavad isikud, programmistid, teaduse ja tehnika progress, radarid, raadioteleskoobid, raadio, lahutused, reformid, maalaamade nihkumine, stereo süsteemid, orkaanid, hipiliikumine, eksperimendid, elektroonika, televisioon, metrooeskalaatorid jms.

Uraan Jääras peaks endaga kaasa tooma uusi avastusi, leiutatakse või võetakse kasutusele uusim relvastus, avastatakse uusi maavara leiukohti, jõudsalt areneb edasi universumi uuringud. Tugeva edasihüppe teeb infotehnoloogia ja televisioonisüsteem ning tööstuse suurem automatiseerimine, robottehnoloogia. Uuele tasandile jõuab meditsiini areng. Poliitikas kindlasti saab teoks muutused, uuemad suunad ja arusaamad. Võimalik, et esile kerkib mõni uus diktaator või kehtestub mõnes riigis diktatuurne võim. Nii mõnigi maa või riik võib saavutada sõltumatuse. Uraan annab impulsi uute muutuste käimalükkamisel.

Kõige enam mõjutab Uraan Jääras olevate planeetidega inimesi. Kõik Jäärad saavad 7 aasta jooksul tunda Uraani olulisi mõjutusi kui planeet teeb ühenduse nende Päikesega. Samuti saavad Uraani mõju tunda vastasmärgi ja Jääraga kvadratuuris olevad märgid, kui neis on horoskoobis planeedid või muud tundlikud kaardi elemendid.

Algab aga Uraani viibimine Jääras Jupiteri ühendusega 8.juunil 2010. Aastal 2010 on Uraanil veel kahel korral vastasseis Saturniga (26.04 ja 26.07). Uraan Jääras hakkab moodustama kvadratuuri Pluutoga, mis jätkub ka järgmisel 2011.aastal ja üldse kestab nendevaheline disharmoonia vägagi pikalt. Viimane kvadratuur on 2015.aasta märtsis. Seega ristuvad kahe tsükli mõjud: Jupiter-Saturn ja Saturn-Pluuto. Saturn kehastab mineviku võtit, Pluuto kordasaatmist ja Jupiter on maine võim.

Jupiteri Kalade opositsioon Saturnile Neitsis kuulutab ette, et olukord saab olema keeruline. See opositsioon kindlasti puudutab kahekojalisi parlamente, kus alamkoda asub konflikti ülemkojaga. Erinevad parteid hakkavad üksteise suhtes hambaid näitama, kuid keegi lõpptulemusena ei saavuta võitu. Poliitilised ja äriringkonnad hakkavad nii öelda võimutekki omale peale tõmbama, selle asemel et liituda ja teha koostööd. Jupiter-Saturn opositsioon on seekord veel võitlus uute teaduslike ideede vastasseis vanade uurimismeetodite vahel, võitlus raudtee ja lennundus prioriteedi ning võitlus juhtkonna ja ametühingute vahel.

Asi on selles, et praeguste sündmuste alus on kätketud Jupiter-Saturn tsükli algusesse, mis algas aprillis-juulis 2000. Siis need kaks planeeti olid ühenduses Sõnnis. Esimene täpne ühendus toimus 21-s Sõnni kraadis, nii nimetatud Valguse punktis. Siis toimunud muutused võivad nüüd korduda. Võimalik, et kehtestatakse paljudes valdkondades jäigemad piirangud, kärbitakes inimõigusi ja vabadust.

Tsükli Saturn-Pluuto kvadratuurne (ka opositsioon ja ühendus) seis kätkeb endas palju negatiivsust: mässud, sõjad, liidrite surm, valitsuste vahetus jms. Näiteks pingeliste aspektide ajal algas Teine maailmasõda, valitsuskriis Nõukogude Liidus peale Breznevi surma, 1993.a putsh Moskvas, kaksiktornide hukk New Yorgis. Kvadratuuri mõjuga oleme tuttavad alles hiljuti toimunud sündmuste kaudu. Terroriakt rongiga “Nevski Express”, maavärin Haiitil ja Tsiilis, mitmel pool olnud maalihked ja rida teisi katastroofe.

Uraan Jääras - 4 osa

Kogu ohtude võimsusest võib tunda siis, kui Jupiter-Saturn-Pluuto taukvadraadiga liitub Uraan Jääras ja Marss Neitsis. Nüüd mitte kaks vaid tervelt neli planeeti “löövad” Pluuto pihta, sundides teda tegutsema. Püssirohu lõhna saab kõige enam tunda 21-22 juulil, seda enam, et Saturn, olles siis Kaaludes, on Kaalude märgi lõhkuvas null kraadis. Ja vaevalt saaks Saturnilt oodata diplomaatilisust. Augusti esimesel nädalal läheb üle taukvadraadi Veenus ja kõik võib lõppeda majanduslike sanktsioonide, finantsreeglite rikkumise eestvedajate karistamisega ja globaalsete süsteemide reorganiseerimise sujuva üleminekuga. Septembri keskel peaks see seisude olukord olema lõpetatud. Viimane taukvadraadi seis saab olema mais-juunis 2011.

Telge 0 Jäär – 0 Kaalud võib tinglikult lugeda emakse Maa atsendendiks. Liin Jäär-Kaalud on sümboolselt Emamaa kehaks. Uraan jõudes sinna võib ja peaks äratama massid, nad endisest tardumusest üles raputama. Kuid inimkonna äratamine võtab siiski rohkem aega ja sellepärast liigub Uraan selle nullpunkti lähedal pea kaks aastat. Uraan on elukutseline vabamõtleja, radikaalne antikonformist, ajastu kuningas, siis kõik alternatiivsed ideed saavad lõpuks ikkagi masside poolt omaks võetud. Kui juba kõiksuguste uute ideede seeme on mulda pandud, siis see annab lõputult võimalusi minna edasi vaba energia, ravimise, rahvusvaheliste suhete ja võimu edasisele arengule.

Uraani nullpunktis viibimine tähistab aega kui ühineb kollektiivne teadvus ja muutub üleüldiseks vennalikuks koosluseks. Vähemasti see saab siit alguse. Seda muutust oli tunda ja ette näha juba palju varem. Uraan valmistas pinda ette vähemasti aasta enne kui ta ise Jäära läheb. Tuli ainult osata neid märke näha ja ära tunda. Neile, kes märke ei pannud tähele või ei pööranud neile tähelepanu võib näida, et paljud pöördelised asjad tulid ootamatult ja äkki. Aga neid muutuste märke oli näha juba kevadest 2009.

Uraan on Jäära nullkraadis:
28.mai 2010 – 14.august 2010
12.märts 2011 – 29.märts 2011
10.november 2011 – 8.jaanuar 2012

Selle kolme perioodi jooksul kõik maakeral toimuv – rahutused, rahulolematused, vastuhakud - kõik see peegeldab Uraani lõppeesmärki – viia meid Valguse ajastusse. Ja kuigi vanad ja iganenud paradigmad osutavad tugevat vastupanu, on nende energia ajaliselt aktiivne ainult esimesel perioodil. 2.augustist 2010. Saturn lahkub Maa atsendendi liinilt ja selle maailma vägevatel ei ole enam valikut. Jääb üle kaks võimalust, kas liituda Uraaniga või saada olla hävitatud. Oma kulminatsiooni saavutab konflikt ajavahemikus 22.juuli ja 2.augusti vahel, siis Saturn ja Uraan on otseses vastasseisus.

Selle pinge tase määrab ära, kui palju planeedil Maa tuleb üle elada erinevaid kataklüsme ja katastroofe. Samal ajal on Pluuto Kaljukitse kolmandas kraadis retrograadses liikumises, küllalt lähedal Ilmapuu teljele, et luua vägagi pingelisi muutuste kombinatsioone. Osade inimeste arvates on just siis võimalik Maa pooluste vahetus. Teiste arvates võib selline pooluste vahetus toimuda ükskõik millal, siis kui Uraan asub null kraadis Jääras. On kuidas on, see keeruline teema ei mahu hetkel minu arusaamadesse. Üks vana ütlus kõlab umbes nii, ära ütle enne hüpet “hopp”, kui hüpe veel teostamata.

Saturni-Uraani opositsioonile, mis kestab alates 2008.aastat, tuleb Uraanile toeks Jupiter ja seda üsna pikaks ajaks. Maist 2010 kuni veebruarini 2011, algul Kalade ja pärast Jääras asumisega. Selline nende kahe ühendus kordub iga 14 aasta järel. Jääras toimus viimati see 1927.aastal. Üks sündmus, mis ilmekalt näitab planeetide printsiibile vastavt toimet, oli aprillis, kui Moskvas avati esimene suurnäitus maailmaruumi aparaatide, seadmete ja ajalooliste materjalide eksponeerimisega. See oli esimene rahvusvaheline näitus kosmonautikast. Ja kui Jupiter-Uraan said kokku vastasmärgis Kaaludes (juuli-august 1969), esimene inimene astus Kuu pinnale, sügisel saadeti kosmosesse kõige enam piloteeritavaid kosmoselaevu - “Sojuz-6,7 ja 8”.

Jupiter-Uraan ühendus pole ainult seotud kosmosega. Uraan kannab endas uuenduslikke algeid ka Jupiteri sfääri kuuluvates asjades – poliitikas, sotsiaalabis, hariduses, religioonis. Provotseerib ja aitab kaasa vanade poliitikute lahkumisele areenilt, tekitab konflikte riigiseseses valitsemises. Näitlik oleks 1941.aasta – Jupiter ühenduses Uraaniga Sõnnis – Saksamaa vastu astusid sõtta Suurbritannia, Nõukogude Liit ja USA.

Ja veel üks tähelepanek. Tavaliselt Jupiter liikudes aasta jooksul märgis teeb seal ka oma retrograadse liikumise ära. Nüüd on asi teistsugune. Kaladesse läks Jupiter 18.jaanuaril ja juba 6.juunil siseneb Jäära. Tema liikumine kiirenes pea kaks korda. Planeet juskui kiirustab Uraanile appi, teades, et tema osalemine missioonist Uraaniga on väga oluline. Kui võtame arvesse, et päikesesüsteemis on Saturn Jupiteri ja Uraani vahel siis ajaplaneet Saturn on nende kahe energia vahel “lõksus”. Saturn peaks “mõtlema”, kas tasub kahe võimas energaiga planeetidele vastu hakata või hoopiski ühineda nendega.

Jupiteri “halbades” päevades võib teda süüdistada liigses enesega rahulolus, suurelisuses ning upsakuses. Täpselt nagu Uraani puhulgi, kui ta kaotab enesekontrolli ja on vahel fanaatiline, öeldes:”kas ainult minu moodi või mitte kuidagi”. Üks probleem, mis võib tekkida Jupiter-Uraan ühendusega, on see, et ilmneda võivad eneserahulolu fanatism. See võib nakatada ja haarata endaga kaasa inimmasse, see väljendub nende kannatamatuses ja sallimatuses teisitimõtlejate suhtes. Seni kui me liigume Ühise Teadvuse suunas, meie komme ja harjumus jagada kõike heaks ja halvaks, võib paljudes endiselt välja lüüa eitamise printsiip, sest igalühel on oma tõde.

Jupiteri üleminekul uude märki peaks säilitama piisavalt tarkust, et mitte “põlema” minna ja hoiduda teistsuguste mõtetega inimrühmade mahategemisest. Probleemiks võib saada ka oskus ära tunda tõeline tõde. Jupiterile meeldib tõlgendada kahtlusi enda kasuks, mis tegelikult on enesepettus. Aegajalt koostöös Uraaniga Jupiter tegutseb läbimõtlematult. Paljud hakkavad kuulutama oma tõde ja mitte kõik öeldu ei saa olema õige. Esineb pettust ning võltsi. Kui algul paistab, et meetünnis on tilk tõrva, siis võib juhtuda hoopiski nii, et tünnis tõrvaga on ainult tilk mett. Jupiteri osalus taukvadraadis ei saa olema meeldivaks jalutuskäiguks pargis. Enne tuleb see tõrvatünn puhtaks teha, kui saab edasi minna. Kõik see on aga osa arengu uuendamise protsessist.

Jupiteri ingressi kaardis teeb Pluuto opositsiooni Kronosele (Hamburgi koolkonnas kasutatav). Kronos sümboliseerib inimesi ja võimu, tema juhatab taevast showd. Kronose arvamust arvestatakse mitte sellepärast, et ta peegeldab tõde, vais et ta kuulub bossi lähikonda. Vastasseis räägib sellest, et selle maailma vägevad hakkavad tulutult läbi suruma vanu konseptsioone. Sagedaste usalduse kuritarvitamiste tulemusena tuleb neil aga vastust anda. Rahvamassides tekib veelgi usaldamatus ja arvamus, et need juhid ei ole ikka oma alal nii kompetentsed kui pealt paistab. Nad ei õigusta rahva lootust midagi paremaks muuta.

Jupiter esindab tõde ja ei maksa siis imestada, kui tuleb arutlusele nende võimu kuritarvitamine ning saladuste paljastamine. See oleks positiivne protsess, kuid tulemused võivad olla hoopiski sellised, mida võib tõlgendada teisiti. Jupiteri omadus parandada ka kõige hullem olukord, avab meile kogu finatssüsteemide ja pankade varjatud teod ja manipulatsioonid. Valede ja võltstegude ilmsikstulek ärritab koledal kombel rahvast. Mida finantsvägevad omal ajal külvasid, sellist saaki nad ka saavad.

Jäära nullkraadis olevad Jupiter ja Uraan on kvadratuuris ka Kaljukitses oleva Ceresega, mis läheneb Pluutole. Viimane esindab töörahvast. Siit võib järeldada, et rahvas võib äkiliselt korraldada väljaastumisi kõige vastu, mis viimastel aastatel on pingetena kogunenud. Kõik kokku kuhjunud probleemid vajavad lahendamist ja üks aspekt, mis aitaks sõlmpunkte lahti raiuda, on astroloog C. Garrisoni arvates Pandora opositsioon Hybisega. Vastasseis räägib meile, et see, mis tundub, peab täituma, võib muutuda tänu oodatud üllatustele. Pandora – see on asteroid, mis lubab meile: “ Mis ka ei juhtuks, võimalik on et saan ellu viia imeteo”. Hybis valitseb seda, mis antud hetkel on oodata. Hybis kannab endas Marsi arheotüüpi, tema märksõnadeks on “tõde rusikate abil, liigne oma tahte läbisurumine”. Seda vastasseisu võiks tõlgendada nii, et on soov teda saada, mis tulevik toob. Lisaks on Hybis ühenduses asteroid Hidalgoga. Tema sümboliseerib vabadusvõitlust ja on seotud võimuga üldse. Selline siis nende seis Jupiteri jõudmisel Jäära märki olles asteroididega trigoonis ja sekstiilis.

Uraani oamduste hulka kuulub ka viimse momendi üllatused. Kardinaalmärkide ja sodiaagi kraadide mõju toimel võib Uraan lihtsalt esile kutsuda midagi sellist, mis mahub mõiste alla “ime”.
Niisiis pikk planeetide kvadratuuride periood annab aega atra seada, et maailma arengu põllul uued vaod sisse ajada. Ühest küljest kvadratuur paneb tegutsema, teisalt veeretab ette takistusi. Kui leitakse kompromiss, siis on võimalus normaalseks edasiminekuks. Kardinaalsete märkide kvadratuur läbi mitmete planeetide peab kaasa tooma uue kvaliteedi arengus.

Kõik kõige tähtsam toimub siis kevadest kuni sügiseni 2010. Sellel ajal töötavad kõik olulised planeedid, kaasaarvatud Chiron, mis Kaladesse läks juba 20.aprillil. Temast on kavas kirjutada eraldi lugu, mis ilmub ehk hiljem.

Lõpetuseks toon ära mažoorsed aspektid kõrgemate planeetide vahel ajavahemikul 2010 – 2018, siis kui Uraan liigub Jääras (2010-2015) ja mõned aastad veel juurde. Uraan, Neptun, Pluto, Ixion, Varuna ja Chaos.
Ura 90 Plu 24 Jun 2012 09:13 08°Ar24' D 08°Cp24' R
Ura 90 Plu 19 Sep 2012 05:54 06°Ar57' R 06°Cp57' D
Ura 90 Plu 20 May 2013 23:02 11°Ar14' D 11°Cp14' R
Ura 90 Plu 1 Nov 2013 10:30 09°Ar26' R 09°Cp26' D
Ura 90 Plu 21 Apr 2014 19:19 13°Ar34' D 13°Cp34' R
Ura 90 Plu 15 Dec 2014 05:15 12°Ar35' R 12°Cp35' D
Ura 90 Plu 17 Mar 2015 02:50 15°Ar18' D 15°Cp18' D
Ura 60 Cha 15 May 2015 17:31 18°Ar35' D 18°Ge35' D
Ura 60 Cha 31 Jul 2015 13:19 20°Ar30' R 20°Ge30' D

Ura 60 Cha 13 Mar 2016 23:21 18°Ar57' D 18°Ge57' D
Ura 120 Ixi 13 Jun 2016 21:27 23°Ar40' D 23°Sg40' R
Ura 120 Ixi 9 Oct 2016 05:00 22°Ar46' R 22°Sg46' D
Ura 60 Cha 20 Oct 2016 01:38 22°Ar19' R 22°Ge19' R
Ura 60 Cha 17 Jan 2017 04:36 20°Ar43' D 20°Ge43' R
Ura 120 Ixi 7 May 2017 09:48 25°Ar46' D 25°Sg46' R
Ura 120 Ixi 27 Nov 2017 11:27 25°Ar06' R 25°Sg06' D
Ura 120 Ixi 31 Mar 2018 16:51 27°Ar28' D 27°Sg28' R
Ura 90 Var 9 May 2018 06:59 29°Ar39' D 29°Cn39' D



Kasutatud kirjandus:
Maailma Ajalugu, Varrak , 2004.
A ja O, Sünnipäevad, 2006
Cal Garrison. Astrology of 2012 and Beyond.2009
Orakul 5.2010
ENE köited 1-10
Wikipedia.org
Valori arhiiv

Kommentaare ei ole: