kolmapäev, 18. november 2009

Suguvõsa - seitse põlvkonda - 2


VIIES PÕLVKOND
Viienda põlvkonna esivanemaid on 16 inimest, kes hoolitsevad HARMOONIA eest meie elus. Samuti abistavad kosmiliste seaduste mõistmisel, kohtumõistmisel ning toetavad immuunsüsteemi meie kehas. Nad kingivad immuunsuse vaimsete segaduste suhtes või annavad hälbeid, kõrvalekaldumist Jumalikust seadusest. Kui see põlvkond elas oma elu moraalselt ja harmooniliselt, on meilgi neid asju kerge järgida. Kui aga keegi neist eksis rängalt, kanname nende „karistust“ meie edasi (nt. toob elu raskeid kohtuprotsesse või immuunsüsteemi haigused).
Nemad seostuvad meie elus püha maaga, maastikutüübiga, selle kooslusega, taimedega-loomadega.
Viienda põlvkonna esivanemaid kujutatakse õnnistatud puude vormis ning igaüks neist avab meile ühe maastikutüübi:

tundara
taiga (paks mets)
dzungel
metsastepp
stepp
luht (üleujutatud ala)
poolkõrb
kõrb
veekoguäärne (kallas)
mäed
segamets
org mägede vahel
mäekuru (mäelõhe)
kõrgenenud soolasusega pinnas
soo ja raba
metsatundra

Avatavad maastikud ilmutavad end ka toataimedes, mis on ju ühe või teise maastikutüübi koosluse osa. Esivanem ulatab abistava käe oma taime kaudu. Ja vastupidi – mõni taimeliik tekitab allergiat või ei kasva hästi – järelikult puudub selle esivanema toetus.
Nii taimed kui ka koduloomad (kes on samuti mõnelt maastikult pärit) kaitsevad energeetiliste rünnakute eest.
See põlvkond ei mõjuta meie saatust mitte otse, vaid läbi salapäraste nähtuste, läbi märkide, läbi unenägude, läbi teispoolse informatsiooni ja on tugevalt seotud meie eetilise tasandiga.
Sünastrias vaadatakse irratsionaalseid maagilisi septiilaspekte – 1/7 ringist septiil (51,3).

KUUES PÕLVKOND
Kuuenda põlvkonna esivanemaid on kokku 32 ning nemad juhivad ABIELU, perekondlikke suhteid ja kogu suguvõsa. Nende tugev toetus kindlustab õnneliku abielu. Nemad on võti harmoonia juurde. Nad on meie abielu, perekonna ja suguvõsa hoidjad ning meie laste kaitsjad. Need esivanemad juhivad meie juurde vajalikud inimesed või hoolitsevad selle eest, et me selles elus oma tõelist partnerit ei leiaks.
Kui meil on selle põlvkonna kaitse, ei purune abielu väliste katsumuste mõjul, kuna kuuenda põlvkonna esivanemad pidurdavad lagunemisprotsesse. Nad võtavad sageli kaitseingli kuju või ilmuvad tootemloomana ja väljendavad ennast läbi märkide, lülitades sisse meie intuitsiooni.
Selle põlvkonna kohta annab teavet hammastik, (inimesel 32 hammast – põlvkonnas 32 liiget) . Mida tugevamad ja tervemad hambad, seda kosmiliselt kooskõlalisemalt elu meie need esivanemad elasid. Kui inimesel on mõned hambad puudu (nt. ei kasva tarkusehambaid), võib arvata, et esivanemate seas oli sugulusabielu, mispärast ei tule ka kuuenda põlvkonna inimeste arv täis. Viletsad hambad aga annavad tunnistust tõsistest perekondlikest probleemidest.
Üldiselt näitavad ülemisel lõualuul kasvavad hambad isapoolset, alumisel seevastu emapoolset suguvõsa. Sünastrias vaadatakse „peegelaspekte“: 0 Jäär ja 0 Kaalud, 0 Kaljukits ja 0Vähk.

SEITSMES PÕLVKOND
Seitsmenda põlvkonna moodustavad 64 esivanemat, nemad on kõige tõsisem, võimsam ja müstilisem põlvkond. Arvatakse, et kuni 7- da põlvkonnani säilib pärilikus. Vastavalt sellega oma elukaaslase valikul peaksime me teadma kaaslase esivanemate elupuu struktuuri. Kuna sugulusabieludes väheneb sugulaste arv, kes oleksid võimelised inimesele kaitst osutama. Nii kaua, kui elavad järglased, elavad ka esivanemad, just esivanemad kas aktiviseerivad meie horoskoobi või lülitavad selle välja. Sellest tulenevalt esivanemate horoskoopide võrdlus jätab meie saatusele pitseri. Selline seis selgitab, miks antud inimese saatus erineb inimese omast, kes sündis samal päeval ja samas kohas.

Meie esivanemad on äramärgitud meie kehal sünnimärkide või teiste signatuuride näol, igas meie rakus DNA tasandil. Me pärime selle põlvkonna jõu, mis võimaldab muuta geneetilist koodi. Arv 64 on rakkude geneetikaga seotud. Geenide ühendused võivad olla koostatud erinevates kombinatsioonides ainult 64 korda. Parimal juhul on meil 64 maagilise jõu allikat, mis annab võimaluse muutuda, muuta oma geneetilist kodi, saada paremaks, vabaneda, et viia ellu oma isiklikku programmi. Nende esivanemate kaitse võimaldab meil teha õigeid valikuid, lülitada sisse jõud, mis on kõrgemal tavatasandist. See on põlvkonna kutse sügaval meie sisemuses.
Halvimal juhul kohtame takistusi ja orjastamist. Ka slakkide kogunemine organismis ja kiire vananemine näitab energiaallikate töö häiritust. Seda on võimalik täpsustada pulsidiagnostika meetodil.

Sünastrias vaadatakse järgmisi aspekte: 32 (72), 65 (45), 98 (16), 16 (36), 49 (09).
Pärast seitsmendat põlvkonda oleme vabad, kui just suguvõsas pole olnud kriminaalkurjategijaid, kelle mõju ulatub tunduvalt kaugemale ja tekitab meile tõsiseid probleeme.
Seitsmes põlvkond on kui male – mustad on esiisad ja valged esiemad.
Materjal on koostatud astroloog Svea Degerholmi poolt kasutades P. Globa algallikaid.

Mõned tähelepanekud veel seoses suguvõsaga.
*Lapsendatud lapse puhul tuleb tal kaasa ja kerib esile tema suguvõsa probleemid.
*Kui keegi esivanematest oli enesetapja, alkohoolik, siis tema surmapäev peaks meile olema paastupäev. Tuleks teha või tellida hinge lunastus, palve.
*Kui suguvõsa katkeb, on see halb variant.
*Meie esivanemad reaalselt eksisteerivad meis, kui nad on taaskehastunud.
*Kui suguvõsas on olnud pühakuid, siis nende mõju mõjub rohkem kui 7 põlve.
*Lapsele nime pannes tuleb vaadata esivanemate nimesid, mitte panna nende nime, kes elas halvasti, oli pahatahtlik jms.
*Oma suguvõsa uurimisel oleks vaja teada, kas sugupõlves on omavahelisi abielusid, nende elu moraali-eetika tausta. Nende mõju tuleb meile üle.

*Paarid, kes elavad koos 25 ja rohkem aastat, omavad sünnikaartides nn. sugulust märk/maja. Seda on väga lihtne leida.
Näiteks: a) ühel Päike Amburis – teisel Päike või Kuu IX majas; Amburi AC
b) ühel Kuu Sõnnis – teisel II majas; AC sõnnis jne.
Suguluse määravad ära Päike, Kuu ja Atsendent. Nende omavahelised suguluskombinatsioonid garanteerivad suhte pikaealisuse

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hm... mul tekkis kohe seos... kui tänapäeval haigestuvad 1. tüübi diabeeti aina pisemad lapsed (alates paariaastastest), siis nende viies põlvkond (kelle tehtud vead peaksid mingi immuunsüsteemi haiguse tooma, nagu 1. tüübi diabeet ongi) sündis vist umbkaudu 1920ndatel? Ja vigade tegemiseks olid nad siis piisavalt vanad umbes 2. maailmasõja ajal. Huvitav.
ohooloom

Anonüümne ütles ...

vaja kontrollida:)