kolmapäev, 29. aprill 2009

Inglise roos - 3

Diana hukkumine.

31. august 1997.a. Hoolimata arstide jõupingutustest sureb printsess Diana Pariisis kõmufotograafide eest põgenedes autoavarii tagajärjel. Tema kaaslane Dodi al-Fayed sureb liiklusõnnetuses kohapeal.
Avariihetkel oli Kuu madalseisus ja ületanud IC Lõvis ja opositsioonis Jupiteriga. Avarii MC Jupiteri ja Uraani keskpunkti peal. MC veel punktis kus asub Dianal araabia punkt Part of Passion (Kirg, viha, raev). Päike koos Merkuuriga kvadratuuris Pluutoga.

Seosed nataalse kaardiga.
Päike nataalse Pluuto peal, Kuu nataalse Musta Kuu peal (surma hetkel kell 04.00). Marss oli ületanud nataalse Neptuuni. Transiitne Pluuto hakkas moodustama kvadratuuri nataali Pluutole. See on tavaliselt raske seis, kuid ei tähenda alati otsest füüsilist surma, pigem suurte muutuste vajadust. Antud juhul aga viitab otsesele surmale. Eks surm ole äärmine vorm inimese ümbermuutuseks. Transiitne Uraan täpselt nataalse Jupiteri peal. Näitab, et ta oli saanud vabaks, et “ennast ületades saada tõeliselt vabaks”. Transiitne Neptuun moodustas täpse ühenduse nataalse Saturniga esimeses majas. See võib viitata sellele, et printsess ei teinud endale illusioone oma tähtsusest. Aspekt näitab ka füüsilise keha (Saturn) eksistentsi lõppemist, mis viis teda aga kõrgemale, Neptuuni sfääri.

Transiitne Saturn, kaotuste ja piirangute planeet, sattus üsna lähedale tema IC-le. Viimane sümboliseerib füüsilise eksistentsi lõppemist. Saturn oli küll veel kolmandas majas, lühireiside ja kontaktide majas. Siin ta viitab kaotusele läbi lühireisi ja seotusele ka meediaga.
Ükski ülalloetud aspekt üksinda ei oleks toonud kaasa Diana surma ja isegi mitu disharmoonilist aspekti kokku ei olnud paratamatuse põhjustajateks. Kuid nad koos viitasid küll väga ohtliku ja kõrge riski võimalustele. Sellele surmale leiab ehk seletuse nataalse kaardi seisude ja transiitide ühisele koosmõjule, mis Diana jaoks olid saatuslikud.

Diana hukkus, kui tema progressiivne Kuu tegi täpse trigooni Ixionile ja solaaris Kuu moodustas täpse opositsiooni Ixionile. Ja Leskov? Nii üllatav, kui see ka ei ole, on ta täpses konjunktsioonis Varunaga Vähis ja pealegi veel Diana Päikese peal. Orb 1 kraadi. Varuna jällegi tegi sündmuse ülemaailmselt kuulsaks. Varuna-Leskov Charlesi kaardi suhtes tegi kvadratuuri tema Mekuurile, teade traagilisest õnnetusest läbi meedia-pressi ja teiste teateallikate.
Charlesi nataalis on Leskov konjunktsioonis Merkuuriga ja opositsioonis Varuna ja Kuu konjunktsiooniga. Mõlemad siis igati seotud ning osalised läbi elu. Prints omab oma kaardis ka Päikese ja Pandora konjunktsiooni viienda maja tipus. Saatuslik mees armastuses peab ütlema??

Veel üks võimalus detailsemalt uurida Diana hukkumise astroloogilisi seise on, kui appi võtta uued araabia punktid. Punkte on palju ja kõiki hukkumisega seotuid on keeruline kasutada ja teeb kaardi üsna kirjuks.

Diana nataalis on olulisemad punktid:
Part of Life (Elupunkt) – 6.6 Kaljukits I maja, oposit. Fataalsusega ja Päike/Merkuur keskpunktiga. Poolsekstiil horoskoobi valitseja Jupiteriga, sekstiil Chironiga ja trigoon Pluutoga = tema elus saab oluliseks paljude aitamine, hingeline ravimine, maailma parandamine ja transformatsiooni vajadus.


Pars Fortuna – 3.47 Lõvi VIII maja, oposit. Katastroofiga
Part of Love (Armastus) – 3.8 Skorpion X maja, trigoonis Merkuuriga = armastus saab olema selgesõnaline ja suhtlemisaldis. Kvadratuur katastroofi punktiga viitab saatuslikule armastusele (nähtavasti seda Dodi vastu), õnneotsingule.

Part of Enemies (Isiklik, era) – 16.36 Kaalud IX maja, kvadratuuris Oht, risk-ga

Part of Fatality (Fataalsus) – 6.33 Vähk VII maja, konjunktsioon Päikesega, sekstiil Pluutoga, kvinkunks Jupiteriga, trigoon Chironiga = tema fataalsus saab olema tohutu-suur transformatsioon, teiste aitamine- hingeravimine, õigluse saavutamine

Part of Danger and Peril (Oht, risk) – 15.37 Kaljukits I maja, kvadratuur Era- Privaatsusega ja täpne Car Crashiga = tema eraelu saab olema/tulema pidevalt täis ohte ja riske.

Part of Catastrophe (Katastroof) – 2.4 Veevalaja II maja, kvinkunks Merkuuri, surma ja Marsiga = tema elu ja surm on seotud alati nende planeetide printsiipidega – kiirus, auto, mehed ja meedia.

Part of Death 1 (Surm nr.1) – 2.34 Vähk VII maja, konj. Merkuuriga, sekstiil Marsiga = tema surma põhjuseks võib saada meedia, kiirus ja auto, partnerlus (DC valitseja on Merkuur)

Part of Death 2 (Surm nr.2) - 23.10 Sõnn V maja, konj. Veenusega, kvadratuur Kuuga ja Uraaniga = tema surm on seotud keerulise armastuse, stressi, finantsedega, emotsioonide, harmoonia tasakaalu, elu unistuste püüdluste saavutamise (Veenus valitseb MC-D) ja äkiliste muutustega.

Part of Life`s End (Elu lõpp) – 6.21 Kalad II maja, konj. Chironiga, sekstiil Elupunktiga, trigoon Fataalsusega ja opositsioon Pluutoga

Kui panna Diana kaardile autoavariiga seotud uued araabia punktid, siis saame järgmise pildi.
Car Wreck nr 1 = AC (Diana) + Uraan (ootamatu, äkiline muutus) – Marss (avarii) – 10.5 Ambur
Car Wreck nr. 2 = Ac (Diana) + Uraan – Pluuto (transformatsioon) – 5.41 Ambur
Car Crash nr. 1 = AC (Diana) + Merkuur (auto/kiirus) – Marss (avarii) – 19.57 Kaalud
Car Crash nr. 2 = AC (Diana) + Merkuur(auto/kiirus) – Pluuto (transformatsioon) – 15.33 Kaalud.

Neid uusi araabia punkte kasutab oma töös näiteks USA astroloog Peggy Schisk.
Joonistades selgema ülevaate saamiseks Diana kaardile need uued punktid on kohe näha, kuidas nad on seotud Dianaga ja millist ohtu kujutavad. Mõlemad Car Wreck punktid jäävad XII majja ja nr. 2 veel XII maja tipu lähdale. Eks seletamatut ja ähmast tema hukkumisega avariis oli üksjagu palju. Pealegi teevad need kaks punkti aspekte Päikesele ja Pluutole.

Mõlemad Car Crash`d jäävad IX majja ja võtavad oma haardesse tema Isikliku-Era punkti. Siit võib välja lugeda, et ohuks isikule võib osutuda just nimelt autoavarii.
Diana hukkus autos, mille mark oli Mercedes 600. Avarii kaardis on taevane Mercedes konjunktsioonis Veenusega. Aga surmakaardis konjunktsioonis IC-ga. Nataalis on Mercedes 12 maja tipus. Ja asteroid numbriga 600 on Musa, tema tegi avariikaardis täpse konjunktsiooni araabiapunktile Car Wresk 1!! Ei oskagi esimese hooga midagi kosta ega arvata.

Diana Spencer hukkus täpselt päev enne 1997.aasta 1.septembril asetleidnud Päikesevarjutust, mis toimus 9.34 Neitsis Diana Pluuto lähedal, varjutus seeriast 18N. Seda varjutust Euroopas küll näha ei olnud, kuid sodiaagikraadid, kus ta aset leidis, olid Diana kaardiga tugevasti seotud.

Seda seeriat saadab kõrge pingeline tase. Varjutus sisaldab endas ülemääraseid pingeid, inimene on sunnitud ülemääraselt end pingutama, mille järel tunneb üleväsimust, millega kaasneb depressioon, närvide ülepinge. Varjutus võib esile kutsuda sündmusi, mis võivad esineda haiguste ja avariidena. Kogu varjutuse pereseeria kannab endas füüsilise pingutuse koormat, samuti rahutust või pealesunnitut mõtteid. Sama seeria varjutus toimus ka Diana sünniaastal ja siis seda tema Musta Kuu peal tehes täpse trigooni AC-le. Peale seda oli selle seeria varjutus 1979. aastal ja siis toimus see Diana Põhjasõlmel ning Marsi lähedal, sisuliselt Marss/Põhjasõlm keskpunkti peal. Sellel eluperioodil töötas ta lasteajakasvatajana Londonis.

Diana matused
London oli sel päeval sõna otseses mõttes lilledesse uppumas. Inimesed heitsid õisi printsess Diana sarga ette, mis lafaetil asetatuna ning kuninglikku lipu sisse mähituna tema viimasest kodust, Kensingtoni paleest, Westminster Abbey`sse jumalateenistusele liikus. Ligi kuuekilomeetrist teekonda saatis iga minuti tagant korduv kirikukellahelin. Matusetalitusel esitas Elton John spetsiaalselt Diana mälestuseks ümber tehtud pala “Goodbay, England`s Rose”. Lilled sillutasid printsessi teekonda ka pärast seda, kui tema kirst minutilise leinaseisaku järel surnuautosse pandi. Printsess maeti Spencerite põlise perekodu valdustes olevale Althorpi pargi (tuntud ka Naudingute aia nime all) järve keskel olevale saarele.

Taevaseis ka vastav. Memoria konjunktsioonis Requimiga Kaaludes ja kvadratuuris Gravesiga. Elulõng (Clematis) täpses opositsioonis Gravesiga, pealegi on Graves Diana nataalse Päikese peal peal! Elulõng koos Born`iga Kaljukitses, sümboliseerib siis selle sünnitsükli katkemist, lisaks jäävad nad Diana esimesse majja. Moira konjunktsioonis Veenusega. Lacrimosa ühenduses Vestaga ja opositsioonis Kuuga. Rip sekstiilis Musta Kuuga, asteroid Diana kvadratuuris Jupiteriga (nataali valitseja) ja trigoonis Päikesega. Ütle veel, et saatus ei ole ette määratud? Elutee mida me peame läbima on ikka suuresti ette nähtud. Aga kuidas me selle läbime, mis vigu teeme, palju komistame või head teeme, on ikka paljuski enda teha.

Troonipärija Charlesi eksabikaasa elu peaks olema ere näide astroloogia õpikutes kui näide fataalsest paikapidevusest. Keegi algaja astroloog olevat ennustanud Lõvis ja kaheksanda maja järgi olevate planeetide järgi temale varjast surma, seda eriti Uraani järgi. Kogenum astroloog aga teaks Marsi ja Pluuto konjunktsioonile tuginedes täpsustada, et teda ohustab kohutav äkiline surm, mille põhjustavad suured kehavigastused, ning lisaks, et see juhtub tõenäoliselt emotsionaalse erutuse tipphetkel (Uraani ja Kuu opositsioon).
Lõpetuseks ütleks nii nagu kuninganna Elisabeth II ütles pärast Diana surma:” Ta ei kaotanud halbadel ega headel aegadel võimet naeratada ja naerda”. Ja tema vanema poja Williami ütlus:” Tahan öelda neile, kes on kaotanud armastatud inimese. Ärge muretsege, ta valvab teid sealt kõrgelt”.

Materjal on koostatud meedias ilmunud artiklite põhjal ja lisatud enda astroloogilised seletused juurde.
Kasutatud materjal:
Kroonika 10.sept.1997.a.
Ajakiri “Anne” 7.2001
Õhtuleht 16.03.2009
Õhtuleht 26.03.2009
T.Uuesoo “Sünastria”
P.Schick. “Arabian Parts for The 21 st. Century”
Internet on-line materjalid

Kommentaare ei ole: