kolmapäev, 22. aprill 2009

Inglise roos - 2

Printsess Diana elu peamised etapid
1966-1978: Pärast õpinguid Inglise erakoolides jätkab Diana oma haridusteed Sveitsis.
1979 – 1981: Diana töötab lasteaiakasvatajana Londonis. Viienda maja valitseja Veenus asub viiendas majas ja on MC valitseja, kvadratuuris Kuuga.

24. veebruaril 1981.a. teatatakse ametlikult Diana ja Briti troonipärija prints Charlesi kihlusest. Diana transiitkaardis pilt selline. Neptuun oli jõudnud esimesse majja ja tegi kvadratuuri tema Juno-Pallas ühendusele Kalade kolmandas majas. Juno on seotud abielu ja pulmadega. Siit loen ma välja esimese märgi sellest, et tulevane kooselu saab olema kaetud udulooriga, selget ülevaadet sellest ei ole võimalik saada. Neptuun tegi veel trigooni Uraanile. Päike tegi ühenduse tema Chironile, viimane ise koos asteroid Dianaga olid jõudnud Sõnni ja nataalse Vesta peale neljandas majas. Vesta sümboliseerib uue kodu punumist, igati ilus ja sümboolne. Merkuur koos Veenusega aga olid jõudmas Kuu peale. Jupiter koos Saturniga tegid täpse ühenduse Kaaludes tehes kvadratuuri sünnipäikesele. Kuu aga lähenes Mustale Kuule ja Junole Skorpionis. Siit teine ohumärk abielule.

29.juulil 1981.a. Diana ja prints Charles abielluvad Londoni St.Pauli katedraalis. Sajandi laulatust jälgib televisiooni vahendusel 750 miljonit inimest üle maailma. Printsess Diana on üle 300 aasta esimene Inglismaalt pärit Briti troonipärija abikaasa.
Mida siis kaart meile räägib? Päike oli ületanud Diana Verteksi kaheksandas majas ja tegi opositsiooni nataali Jupiterile. Suur õnnetooja, nagu tema kohta öeldakse, on aga Diana horoskoobi valitseja. Siit kolmas ohumärk kooselule? Kuu oli omas märgis (kodumärgis) ja ületanud Diana Päikese seitsmendas majas ning tegi trigooni nataali asteroid Dianale. Arusaadav, et abielu kõrgest soost isikuga on vast paljude neidude soovunelm. Päikesel poolteistkvadratuur Neptuuniga, suur hämaja aga on Dianal kolmanda, lähisuhete maja valitseja. Jupiter tegi täpse ühenduse Saturniga Kaaludes. Veenus tegi ühenduse nataali Pluutoga kaheksandas majas, Veenus on MC valitseja, suur eesmärk naise elus on ikka jõuda abieluni, pere loomiseni ja järglaste saamiseni. Veenus tegi kvinkunksi nataali Jupiterile.

Asteroid Diana on pulmakaardis ühenduses Põhjasõlmega aga asteroid Charlier ei teinud ühtegi olulist aspekti. Kuid tegi ühenduse leedi Diana Musta Kuuga! Nähtavasti polnud abielu Diana jaoks ikkagi see kõige õigem samm ja tõotas tuua edaspidi kannatusi. Seda edasine kooselu ka ka näitas. Dianal aga langes asteroid Diana tema nataali õnnepunkti peale. Eks see oli tema jaoks tõesti õnnetipp, vähemasti sel hetkel. Charlesi nataalis sattus asteroid Diana tema AC lähedale ja Charlier tema nataali Pluuto peale (sümboliseerib suurt muutust elus).

Kui võrrelda Diana ja Charlesi kaarte omavahel (sünastriliselt), siis näeme, et Charlesi Marss on Diana AC-l. Selline seis viitab füüsilisele kontaktile. Võib anda tülitsemist ja füüsilist vägivalda mehe poolt. Prints Charles`i AC on Diana pars Fortuna peal. Charlesi DC ühenduses Diana Jupiteriga, viitab kasulikule ja õnnelikule partnerlusele, heale sobivusele. Selle järgi oleks pidanud nad omavahel küll hästi sobima ja küllap see algul ka nii oli. Charlesi Merkuur Diana Neptuuni peal, see võis anda petlikust suhetes, illusoorsust teise suhtes. Neid seoseid on veelgi, seda võib igaüks ise juba lähemalt uurida.

Mõni sõna ka komposiitkaardist. Selles kaardis (9.03.1955.) on asteroid Diana trigoonis Uraaniga ja asteroid Charlier trigoonis kaardi AC-ga. Päike täpses trigoonis MC-ga. Kaardis on suur veemärkide trigoon – Päike Kalades – Jupiter Vähis – Saturn Skorpionis. Kaardi valitsejaks on Veenus ja ta on trigoonis MC valitseja Kuuga. Pinges on Saturn Pluutoga, olles kvadratuuris. Ühiskaardi seoseid Diana nataaliga ei leidnud. Küll on aga mõned Charles`il. Tema Neptuun langeb ühiskaardi AC-le, tema MC aga täpselt ühiskaardi DC-le. Charles`i Päike ühiskaardi Saturni peale, Charles`i Chiron ühiskaardi Musta Kuu peale. Charlesi Jupiter jääb ühiskaardi Põhjasõlme lähedale. Mida sellest arvata või järeldada, et Charlesil on mitmeid tähtsaid seoseid ühiskaardiga ja Dianal mitte?

Kolm päeva pärast abiellumist toimus Päikesevarjutus Lõvi 8-s kraadis. Üldiselt näitavad varjutuse punkti aspektid Neptuunile muude asjade hulgas ka romantismi ja fantaasialennu võimalusi. “Neptuunlik udu” (eufooria seisund) on sellistel puhkudel tavaline mõistuse seisund. Kui muud tegurid seda ka toetavad, siis tavaliselt toimub abiellumine, mis motiveeritud romantilistest tunnetest. Diana puhul siis varjutuse punkt tegi kvadratuuri nataalsele Neptuunile ja poolsekstiili nataalsele Päikesele. Transiitne Neptuun oli ületanud tema AC ja asus esimeses majas.

Mis veel torkab silma pulmakaardis? Päike oli konjunktsioonis Orcusega Lõvis, sama seis, mis tema nataalis ja kvadratuuris Chaose ja Sedna ühendusega Sõnnis. Päikese ühendus Orcusega siis viitab, et läbisaamine mehega võib olla tuleb mitte just sõbralik ja harmooniline. Merkuur kui tõeline kolmanda maja valitseja (signifikaator) oli ühenduses Nessusega Vähis, viimane sümboliseerib kättemaksu läbi salalike nõuandjate, analoog Chiron Skorpionis. Põhjasõlm täpses ühenduses Orcusega Lõvi teises kraadis. Sümboliseerib edasise elu eesmärkide saavutamist läbi võitluse sõjakusega või siis hoopiski vaenuvastast hoiakut abielus. Huvitav on asteroidi Leskov lähedus Päikesele. Nimelt on mitmel juhul see lese sünonüümiga asteroid abielude kaartides olnud üsnagi tegev ja kui juhtubki nii, et üks abielu pooltest jääb leseks, siis on üsna ilmekalt Leskov kaardis näha. Diana puhul küll toimus enne lahutus ja leseks jäi eksabikaasa. Leskov pulmapäeval tegi ühenduse Charlesi Pluutoga! Allpool vaatame, kas Leskov on siis ka tegev?

Neptuun on oluline planeet Dianal. Abielukaardis on ta ühenduses Pandoraga Amburis, mis opositsioonis Varunaga. Siit väike neljas ohu märk abielule. Neid ohumärke tegelikult pulmapäeva kaardis ohtralt, kui üle lugeda kõik ühendused ja kvadraadid väikeplaneetidega. Diana abielu prints Charlesiga ei olnud lõppkokkuvõttes selline muinasjutt, nagu seda arvatavasti oli tahetud esitada. Abielu oli õnnetu ja lõppes lahutusega.

21.juunil 1982.a. aastal sünnib poeg William. Kaks Williami taevast nimekaimu on täpselt koos Kalades. Poja Veenus asub ema Veenuse peal. Mäletate, Di nataalis oli Veenusel konjunktsioon Williamson`ga! Päike on ema Merkuuri lähedal. Merkuur teeb kvinkunksi ema Neptuunile. Jupiter teeb ema Marsile sekstiili. Uraan kvadratuuri ema Marsile. Nii emal kui pojal on üks tõusumärk – Ambur. Williamil on üheksandas majas neli planeeti – ema tõusumärgi poja maises majas. Et pojast võiks saada tulevane kuningas, seda sümboliseerib ka Reguluse asukoht kaheksandas majas. Neid tulevase monarhi saamise eeldusi on veelgi. Pealegi on näiteks tuntud astroloog Noel Tyel kirjutanud enne Diana hukkumist, et Charles ei saa kunagi oma maa kuningaks juba üksnes sellepärast, et tal horoskoobis puuduvad täiesti “kuninglikud” astroloogilised aspektid, mida võib leida varasematel kuningatel.

15.September 1984.a. sünnib teine poeg Harry. Marss oli jõudmas ema AC-le. Harrison on ühenduses Pluutoga (isa Skorpion) Skorpioni alguses, see jääb ema X majja. Päike on koos asteroid Child`iga Neitsis mis jääb ema IX maja algusesse. Rohkem pole otseseid seoseid ema kaardiga (Harry kosmogrammi järgi). Progressiivses kaardis aga jõudis poja DC ema Päikese peale Vähis ja Kuu ema nataali esimesse majja.

1985. aasta oktoober. Abikaasa pideva eemaloleku tõttu masendusse sattunud Diana üritab endalt elu võtta. Nähtavasti toimus see siis, kui Põhjasõlm koos musta Kuuga oli tema Vesta peal neljandas majas ja Neptuuni liikus esimeses majas. Mul ei õnnestunud leida täpset kuupäeva, nii et ainult oletused planeetide toimest suidsiidile tõukamisele.

Juuni 1992. Andrew Morton avaldab raamatu “Diana: Her True Story”, mis toob Diana ja prints Charlesi abieluprobleemid avalikkuse ette. Sel ajal olid Uraan Neptuuniga ühenduses Kaljukitses ja Diana esimeses majas. Saturn koos Musta Kuuga Veevalajas tema teises majas tehes opositsiooni nataalsele Mustale Kuule.

9.detsember 1992.a. Suurbritannia parlamendis tuleb tolleaegse peaminstri John Majori juhtimisel arutlusele kuningliku paari lahutus. Päike koos Põhjasõlmega tegi ühenduse tema AC-ga , Must Kuu tegi täpse ühenduse tema Chironiga.
Taevas oli kujunenud ka veel selline tähelepanuväärne seis:
Hylonome* = 25.27 Neitis, kvinkunks nataali Kuule
Ixion = 26.48 Skorpion, kvadratuur nataali Kuule
Marss = 26.51 Vähk R, kvinkunks nataali Kuule
Merkuur = 26.56 Skorpion, kvadratuur nataali Kuule
*kentaur, mis sümboliseerib lahkuminekut, lahutust armsamast

1993.a. Eratelefonivestluste lindistustest tuleb ilmsiks, et printsess Dianal oli 1989. aastal intiimsuhe oma lapsepõlvesõbra James Gilbeyga ning prints Charlesil oma sõbratari Camilla Parker Bowlesiga. Sama aasta detsembris teatas Diana, et astub avalikust elust tagasi.

1994.a. Prints Charles tunnistab ühes teleintervjuus oma abielutruudusetust, ent jätab naise nime ütlemata.

Oktoober 1994.a. Ilmub raamat “Printcess in Love”, milles printsess Diana endine ratsatreener James Hewitt avalikustab oma armusuhte Walesi printsessiga. Oktoobri keskel oli Jupiteril (AC valitseja) koos Põhjsõlme ja Veenusega ühenduses nataali Dianaga. Uraani ja Neptuuni ühendus Kaljukitses tegi kvadratuuri MC-le.

November 1995.a. Diana tunnistab BBC-le antud teleintervjuus, et tal oli Hewittiga suhe. Abielu lagunemine algab. Novembri keskel on Jupiter koos Marsiga Diana AC-l, tehes kvadratuuri Saturnile, mis asus 18 Kalades kolmanda maja tipus.

18.detsember 1995.a. Kuninganna Elisabeth II annab nõusoleku Diana ja Charlesi abielulahutuseks. Päikesel täpne konjunktsioon Jupiteriga Amburis mis teeb sekstiili nataali Kuule. Merkuur koos Marsiga teeb opositsiooni nataali Päikesele. Must Kuu samas nataali Päikese peal. Põhjasõlm täpselt MC-l.

28. august 1996.a. Printsess Diana ja prints Charlesi abielu lahutatakse. Päike nataali Pluuto peal, Jupiter opositsioonis nataali Päiksega. Päeva seis – Päikesel kvinkunks Saturniga, Jupiteril täpne kvinkunks Musta Kuuga. Must Kuu ise on abielu kaardi Päikese peal. Veenus koos Marsiga opositsioonis Neptuuniga. Lahutus toimus 12. oktoobril 1996.aastal toimunud Päikesevarjutuse (19.31 Kaalud N) mõju toimel, sattudes Diana MC-le.

Charlesi kaardis Ixion asub IC-l täpses ühenduses Neptuuniga ja natuke vähem täpses ühenduses Veenusega. Printsessi horoskoobis asub Ixion printsiga võrreledes vastasmajas, 10-das Kaaludes ning täpses kvinkunksis Veenuse ja surmapunktiga. Veel on Ixionil täpne trigoon Kuuga 2-s majas ning sekstiilis Uraaniga 8 majas. Kui Ixioni kohta oleks teatud aastat 20 tagasi, siis astroloogid oleks juba siis võinud teha kurvavõitu prognoosi, et nende kahe vahel suure tõenäosusega ei tule suhete vallas midagi head.
Diana viimasel armastatul Dodi al-Fayedil asub Ixion kuuendas majas kvadratuuris Kuu ja Jupiteriga – nende kolme vahel siis T kvadraat. Ixionil ka opositsioon Päikesega. Huvitav aga on see, et Dodi Päikese lähedal asub Diana!, mis opositsioonis Neptuuniga. Dodi hukkumise päeval tegi transiitne Saturn väga täpse opositsiooni nataali Ixionile. Selliseid seoseid leiab veel hulgi aga see juba mõne teise artikli teema.

Oktoober 1996.a. Diana saab Itaalias oma heategevusürituste eest Pio Manzu uurimiskeskuse ordeni. Heategevus ei olnud tema puhul paljalt poos, see tuli tõesti siiralt südamest ja ta hoolis nõrgematest.

Jaanuar 1997.a. Printsess käib Briti Punase risti saadikuna Angoolas, et võidelda ülemaailmse maamiinide keelustamise eest.

August 1997.a. Diana külastab maamiinide ohvreid Bosnias, toetades sellega taas Briti konservatiivse partei nõuet kehtestada ülemaailmne maamiinide kasutamise keeld.

Järgneb…

Kommentaare ei ole: