teisipäev, 20. märts 2007

Uute planeetide horoskoobid: sissejuhatus

Järgnevalt mõningaid mõtteid uute planeetide horsoskoopidest.

Planeetide avastamise horoskoopide analüüsides tuleks kindlasti kasutada nii geotsentrilist kui heliotsentrilist süsteemi.

Kaart, mis on tehtud heliotsentrilises süsteemis, näitab meile eelkõige sündmuse ühiskondlikku tähtsust, tähistab sündmuse mastaapsust ja väljendab rohkem globaalseid protsesse võrreldes geotsentrilise kaardiga.

Avastatud uus planeet on kahtlemata fakt, mis väärib suuremat tähelepanu. Planeetide avastamise horoskoopidega tuleks samaaegselt uurida järgmiseid väikeplaneete (asteroidid):

Photographica nr. 443 – nimetatud fotograafia auks ja mille abil fikseertitakse avastatud planeedi hetkeseis ning koht taevalaotuses.

Astronomia nr. 1154

Astrometria nr. 25 000 – nii nimetatakse astronoomias seda haru alajaotust, mis jälgib taevalaotust.

Zvezdotshot nr. 6465

Stargrazer nr. 8958 – „ tähejälgija“,tähistab nii astronoomiat kui astroloogiat

IAU nr. 5000 – International Astronomical Union,( Rahvusvaheline Astronoomia Liit ) on väikeplaneet, mis nimetatud organisatsiooni auks, mis kordineerib asteroidide jälgimist ja neile nimede andmist.

MPC nr. 4999 – Minor Planet Center ( Väikeplaneetide keskus) on IAU allorganisatsioon, mis tegeleb väikeplaneetide süstematiseerimise, asteroidide jälgimise, andmete kontrollimisega.

Eureka nr. 5261 – asteroid, mis sümboliseerib teaduslikku avastust, ootamatult leitud objekte.

Helio nr. 895 – asteroid, mida kaasatakse analüüsimisel suurt tähtsust omava sündmuse leidmisel, eriti heliotsentrilistes kaartides.

Et mõista, missugust informatsiooni kannab endas uue planeedi avastamise kaart, tuleks meelde tuletada ja vaadelda Uraani, Neptuuni ja Pluuto avastuste kaarte.

Nende tähtsuses ja printsiipides astroloogide hulgas peaaegu ei ole eriarvamusi.
Meile lähima ajalooga on Pluuto avastamine 1930 aastal. Tema avastamise kaart on veel tähtis ka selle poolest, et ta on esimene objekt kui transneptuun, esimene Kuiperi vööst.

Kommentaare ei ole: