laupäev, 16. september 2023

Päevakohane

 

Ganesh Tamm, FB. 12.sept. 2023

Pisut astroloogilisi mõtteid, seoses Kaja Kallasega seostatava nn idaskandaaliga. Kui internetis liikvel olevad laenulepingu digiallkirjade kuupäevad ja kellaajad on tõesti sellised (A.H. 03.02.2022 kell 05:47:00 ja K.K. 06:42:38) siis võiks märgata mõningaid huvitavaid seoseid.

K.K. allkiri annab lepingule horoskoobi, kus Päike on ühenduses Saturniga. Selline kombinatsioon kipub soosima süüdistusi. Päike on vitaalsus ning Saturn on selle vitaalsuse oluline kärpimine. Päike 14Aqu19 ja Saturn 15Aqu45. Nende kahe planeedi omavaheline vahe on u. 1,5 kraadi. Kusjuures, Päike läheneb (!) Saturnile. Sümboolselt said lepingu Päike ja Saturn kokku augustis 2023. Kuna allkirjastamise kellaaeg on varajane, Saturn on veel "pimeduses" ja öine Saturn on teravam, äkilisem, karmim.

Mis juhtus, Päikese ja Saturni vahe, 1,5 ühikut ehk aastat hiljem, augustis 2023? Jah, tekkis skandaal ja hulk erinevaid väiteid, õigustusi, vastuväiteid, skandaal on igal juhul reaalne ning tõsine.

Heakene küll, vaatan siis korraks, mis toimus Kaja Kallase enda kosmogrammis (täpne sünniaeg teadmata, kuid piisavalt loetav) - tema sünnihetke ehk nataali Saturnile on täpse opositsiooni just hiljuti teinud transiitne Saturn. See on karjääri rütm, Saturn sümboolselt "kasvab" ligi 15 aastat ja seejärel "langeb" ligi 15 aastat. Võimalik murdepunkt karjääris (Saturni "langemine"), vaja eriti hoolikas ja ettevaatlik olla. Võibolla siiski poldud?

Lepingu allkirjastamise hetkel oli, nagu juba õeldud, selle ajahetke Päike ja Saturn ühenduses, Veevalaja märgis. Küllalt tihti signifitseerib Veevalaja märk ja ka näiteks planeet Uraan kas venekeelseid inimesi või Venemaad. Maakeeli: sellel hetkel ja mõneks ajaks (ca aasta enne ja poolteist aastat peale Saturn Veevalaja märgis) oleks olnud hea mõte vältida igasuguseid riskantsemaid asjaajamisi just näiteks Venemaaga. Mis puutub Uraani, isegi hiljuti toimunud Keskerakonna uue juhi valimistulemuse teadasaamisel oli Uraan täpselt selle hetke horoskoobi tõusul (AC-l), seos venekeelse temaatikaga. Sedasi kipubki Uraan horoskoopides töötama.

Paraku K.K. tegutses ning see võis olla viga. "Jamade" võimalusele viitab ka lepingu allkirjastamise hetkel K.K. kosmogrammis olevad seisud: transiitne Uraan nataali Veenusel (väärtuste probleem) ja transiitse Päikese ning Saturni poolt sekstil sünni Neptuunile - illusioonid, uduloor, kummalised lepingud, kokkulepped, mingid ebaselged lood, "leke".

Takkaotsa oli lepingu allkirjastamise ajal planeet Merkuuri retrograadne tsükkel, ehk kõrgendatud potentsiaal, et leping võib veelkord päevakorda tulla ning lisaks Päikese-Saturni konjunktsiooni üsna tavalise koosmõjuga: süüdistused. Kas asja eest või mitte, aga süüdistused, etteheited ja muu selline.

***

Nüüd on siis K.K. karjääri ohtlikum periood, ehk kehvenemine ning "väga kehval" ajal allkirjastatud leppe astroloogilises mõttes ootuspärane tulemus - seos Venemaaga, süüdistused, etteheited (u. 1,5 aastat hiljem).

Mis veel? K.K. allkirja andmise hetkel oli Kuu Kalades ja selle sekstiili nurkaspekt Uraaniga. Samas ka Uraani trigoon Veenusega. Tõenäoliselt on selline kombinatsioon teatav õhin, erutus või veidi ka ärritus või närvilisus, et "nüüd on võimalus".

SUMMA SUMMARUM (astroloogilisest vaatevinklist).

Leping oli atraktiivne, kuid seotud lootusega kasumlikku olukorda saavutada. Küllap ka saavutati.

Leping sõlmiti riskantsel ajal, võimaliku karjääri languse alguse perioodil, leping võis soosida olulist ilmingut, seoses karjääriga. Tekkis skandaal.

Leping sõlmiti K.K. suhtes riskantse partneriga, Venemaaga. Mõne teise inimese puhul poleks see nii dramaatiline olnud.

PS. Huvitavaid seoseid on veel, kuid selline oli üldine pilt.

A bit of astrological thoughts regarding the so-called eastern scandal associated with Kaja Kallas. If the dates and times of digital signatures of the loan agreement are really like this (A.H. 03.02.2022 at 05:47:00 and K.K. 06:42:38) then you might notice some interesting connections.

K.K.'s signature gives the contract a horoscope, where the Sun is connected to Saturn. This combination tends to favor accusations. Sun is vitality and Saturn is an important cut of that v

  ·   ·

Kommentaare ei ole: