reede, 20. september 2019

ESB - 2


Ainult planeetide järgi leida põhjust, mis soosis lennuki rammimist ehitisse, on raske, tuleb kaasata ka lennunduse ja geograafilised asteroidid. Ei tee paha kui ka leina-surma sümboliseerivad otsimisse kaasata. Mõni „kuri“ ka lisaks (Lilith, Lucifer). Öeldakse, et kurjus peitub detalides, kui nad on parajasti negatiivsed, nende omavahelised aspektid ja muud seosed kaugel harmooniast.

ESB mullatööd algasid 22.jaanuaril 1930.a.Päike Veevalajas ühenduses Merkuuri ja Americaga ja ühendus ka Veenusega Kaljukitse lõpus.Veel on Päikesel trigoon Jupiteriga Kaksikutes. Planeet (Jupiter) sümboliseerib siin mastaapset ja suurt ehituslikku algatust.Konstruktsioon Saturni (kõrghooned alluvad Saturnile) näol asub Kaljukitses ja on kvadratuuris Uraan-Varuna täpse ühendusega Jääras. Varuna abil sai tagatud hilisem ülemaailmne tuntus ja pilvelõhkuja suursugusus.Varuna on sageli kõrghoonete, teletornide, tunnelite, sildade, kanalite ja suurte laevade avamiste puhul tugevasti aspekteeritud. Samuti on ta olulisel kohal ka isikute nataalides. Pikema ülevaate saab siit: http://valor-tahetark.blogspot.com/2007/11/varuna-ja-tehnoloogia.html.

Marss on täpses opositsioonis Pluutoga Vähis.Sümboliseerib asukoha puhastamist uuele, Marss kui töö, energia, mis rakendati asukoha puhastamisel ja Pluuto tagas koha puhtaks löömise.
Arvan, et Saturn Kaljukitses kvadratuuris Uraaniga Jääras oli üks tegur, mis tuleviku torni rentnike vähesust näitab. Saturni trigoon Neptuuniga Neitsis aga ilmestab seda illusioonset lootust, et maja saab rentnikega täidetud. Seda mõtet peaks täiendama torni avamise kaardis näha olema.



Kas mullatööde kaarti on sisse kirjutatud ka lennunduse asterodid ja milline on nende edasine roll.Kolmest lennunduse asteroidist on märkimisväärsel kohal Icarus, ühendus Päikese ja Americaga. Icarus ei sümboliseeri ainult puht lennundust vaid ka isiku või riigi lennukust, gigantomaaniat, üle oma võimete hindamist. Sümboliseeib ka vabanemist piirangutest. Samas on ta ka hoiatus (Ikarose mütoloogiline lugu).Päikesega on kvadratuuris ka Phaeton Jääras. Phaetoni lugu mütoloogias on samuti hoiatus.Leina ja surma sümboliseerivatest asterodidest on ainult Lacrimosa tugevasti esindatud, ühendus Pluutoga. See võib ka tähendada mullatööde käigus hukkunud töölist. Pole teada, kas oli selliseid juhtumeid.Või siis on seis viitele, et kõrghoonet hakkavad kasutama enesetapjad, kes tornist alla hüppavad.

Tulevane ESB asub New Yorgi Hudsoni jõesaarel Manhattanil. Asteroid Hudson 7 kraadi Kaaludes opositsioonis Uraaniga. Manhattan Jääras ühenduses Varunaga, tagas samuti kuulsuse ja hiilguse. Sümboliseerib ka täiesti uut algatust, ESB oli ju esimene nii kõrge hoone rajamine. 102 korrust, katuseni 381 meetrit, koos antenniga 449,5 meetrit. Teist seesugust pilvelõhkujat veel polnud. Kuni 1972.aastani oli ta maailma kõrgeim hoone.Manhattan ka sekstiilis Merkuuriga Veevalajas.

ESB ehitus algas 17.märtsil 1930.a. Päike Kalades ühenduses Varunaga Jääras olles opositsioonis Hudsoniga Neitsi viimases kraadis. Merkuur Kalades ühenduses Americaga. Veenusel ühendus Uraaniga Jääras. Marss opositsioonis Neptuuniga. Võimalik, et nii mullatööd, ehituse algus ja avamise ajal oli Kuu Skorpionis.Kindel on see, et ESB avamine toimus täiskuu ajal aga pommitaja kokkupõrge pilvelõhkujga toimus kolm päeva peale täiskuud.Manhattan Jääras poolsekstiilis Päikesega.




Ehitis valmis 11.aprillil 1931.a. Päike Jääras ühenduses Uraaniga ja kvadratuuris Pluutoga Vähis. Uraan ühenduses põhjasõlmega Jääras. Saturn Kaljukitses kui konstruktsioon ja kõrghoone opositsioonis Pluutoga.Kuu Veevalajas.

järgneb...

Kommentaare ei ole: