reede, 25. mai 2018

Esoteerika ja tähed


Mõtte kirjutada sensitiividest läbi astroloogilise prisma sain Triin T. samanimelise  seminari väljakuulutamisest.Tegin kirjutamisega algust ja käisin ka kuulamas. Loengu kestvuse aeg ja maht ei võimaldanud seal kõikidest meie ja välismaa selgeltnägijatest ülevaadet saada ja nii ma siis otsustasin ette võtta natuke pikemalt selle teema. Pealegi on seoses Mangi skandaaliga sattunud tule alla kogu eosteerika valdkonnad. Tuld ja tõrva on saanud artiklite kommentaarides tunda kõik. Ühte patta on pandud nii libategijad kui ka tõelised tegijad, sealhulgas ka astroloogia ja astroloogid. Mangi asi on minu arust tõsiselt kahjustanud astroloogia mainet. Vaatame kosmogrammide abil millised taevased tegurid on ühel või teisel esoteerikul sündides kaasa antud.Ei hakka hindma, kes on tõeline sensitiiv ja kes mitte. Seda otsustagu igaüks ise sensitiivi tulemuste põhjal.

Kas selgeltnägemine on kaasasündinud anne või on ka õpitav. Eeldan siiski, et peab olema sünnipärased eeldused. Varem või hiljem lööb see anne välja. Kas inimene kasutab ära taeva poolt kingitud annet või ei kasuta, see on tema valik. Paljud õpivad selle annet edasi arendama. Vaatame siis mitmete kaartide abil, millised on seosed, mis võiks viidata sellele andele.

Esoteerikud – selle ühise nimetaja alla koondasin kõik, kes suuremal või vähemal määral mahuvad selle üldise loetelu alla – ekstrasentsid, sensitiivid, nõiad, parapsühholoogid, tervendajad, hingeabi andjad, ennustajad, kaardipanijad, Taro kaartidega tegelejad, pendlikasutajad, oraaklid, telepaadid, kristallidega tegelejad, Reiki harrastajad jne. Aga ka need isikud, kes kuidagimoodi on lähemalt nendega seotud, neisse soosivalt suhtujad – ajakirjanikud, saatejuhid ja esoteerika poolehoidjad. Nad on ise seda poolehoidu meedia kaudu kinnitanud.

Näiteks Urmas Eero Liiv, Urmas Sõõrumaa, Kirsti Timmer, Sandra Otsus, Kati Saara Vaarmann, Vahur Kersna, Lea Dali jpt. Võrdluseks toon ära ka mõnede skeptikute kaardid – James Randi ja meie Martin Vällik.Tema on kunagi ammu oma horoskoobi avalikult teada andnud, mida saab kasutada. Püüan siis sünnikaartide abil leida neid ühiseid jooni, mis viitavad esoteerlilisele oskusele või eitamisele.Triinu seminaril tõdeti, et kõige enam ja sagedamini on esoteerikutel Merkuuri ja Neptuuni aspektid Kuu sõlmedega. Kontrollime üle, hoiame nendel planeetidel silma peal, kas see seis on paljudel sensitiividel nii või ei ole.

Minule omaselt lisasin kaartidele nii öelda esoteerilised asteroidid – Paradise (2791), Bhagwat (jumalikus, 21351), Spirit (vaimsus, 37452), Angel (11911), Samaan (22146). Samuti Talent (andekus, 33154) ja Psyche (16) ning Fanatica (1589) ja Fantasia (1224). Skeptikute jaoks (Skepticus 6630). Vaadata võiks veel mitmeid teisi, mis seotud esoteerikaga, näiteks Kassandra (114).Hypnos (14827). Ravitsejate puhul peaks oluline olema ka Chiron ja mõned meditsiinialased asteroidid nagu Hygeia (10), Asclepius (4581), Aesculapia (1027), Panacea (2878). Igalühel meil on teatud annus edevust, eneseimetlemist. Kui me saame need kontrolli alla, siis pole katki midagi. Seda imetlemist sümboliseerib Narcissus (37117). Ka maniakaalsus on üks nähe, mis mõnel väljendub negatiivselt. Seda sümboliseerib asteroid Maniac (228029). Leian, et ainult planeedid ja aspektid ei seleta kõike lahti, mis tegurid soosivad ja viitavad esoteerika oskustele.

Kõikide siin äratoodud esoteerikute andmed on avalikult avaldatud ja leitud interneti kaudu ja seega võib neid vabalt kasutada.Paljude tänapäeva selgeltnägijate andmeid ei leidnud, kuigi oleks tahtnud hästi laialdlaselt ka neid kaasata. Ei hakka pikemalt nende saavutusi üles loendama, igaüks võib seda ise teha, keda huvitab. Pearõhk on suunatud sünnikaardile.

Alustaks vast kõige kuulsamast, Michel de Nostradamusest, kes oli apteeker, arst ja ennustaja. Internetis leitud andmetel sündis ta 14.detsembril (Juliuse kalender) ja 21.detsembril (Gregoriuse kalender) 1503.a. Saint-Remy –de – Provences Lõuna-Prantsusmaal. 
Paradise täpne ühendus Angeliga Veevalajas. 
Talendil ühendus Hygieaga Kaaludes, selge viide,et tal olid ravimiseoskused.

Lisaks veel Aesculapia ühendus lõunasõlmega Neitsis. 
Pluutol ühendus Musta Kuu ja Psychega Amburis. 
Merkuuril sekstiil Uraaniga. 
Neptuunil täpne trigoon Varunaga Neitsis. Arvan, et just see aspekt oli üheks teguriks, et ta kuulsus ja tuntus on siiamaani olemas. 
Lisaks on Varunal ka trigoon Bhagwatiga Sõnnis.
Fanatical täpne ühendus Kassandraga Veevalajas. Enamus neid esoteerilisi asteroide on tegevad ja viitavad tõelisele andele.



järgneb...

Kommentaare ei ole: