pühapäev, 22. november 2015

Maailma täna ja homme - 4



Millised on Eesti horoskoobis need viited toimuvale. Mõned olulisemad aspektid. Eesti liitus Euroliiduga 1.mail 2004. Selles kaardis sai nüüd täis Jupiteri ring. Ja transiitne Neptuun istub kaardi Uraanil. Brüsselist tulevad käsud ja tingimused on määravamad, kui oma rahva huvid. Eesti liitus Shengeni lepinguga 21.detsembril 2007. Selles kaardis on ka Jupiter tegemas ülemineku kaardi Saturnist. Tehes opositsiooni ka Uraanile.  EW kaardis liigub Jupiter 12 ja 1 majade vahel. Saturn liigub 3 majas IC suunas. Neptuun on ära teinud ühenduse riigi Päikesega ja see on käivitanud hulganisti neid sündmusi, mis meil on olnud – presidendi lahutus, kanep, igasugused kahtlaste ühendite tarbimine, korruptsioonide ilmsikstulek jne. Enamus seotud Neptuuni printsiibiga. Möödunud on transiitse Saturni opositsioon riigi Jupiteriga. Kuna Jupiter valitseb 4 maja, siis teemaks ongi omavalitsuste reformimine. Ja Marss on üleläinud Marsist, liikudes 1 majas. Marss valitseb 3 maja, õpetamine. Siit ka koolide rahastamine, vaidlused erakoolide ülelpidamises. Aga asi pole lootusetu, Pluuto, kui jõuab Kaljukitses 16 kraadi (veebruar 2016), teeb trigooni riigi AC-le. 

EV kaardis Jupiter Neitsis olles liigub 5 ja 6 majade vahel. Tehes trigoone Kaljukitses asuvatele Uraan, Neptuun, Must Kuu ühendustele. Siit ehk need liialdused pagualsteemas, rääkimata otsused, mida võetakse ette kuumade teemade lahendamiseks. Saturn liigub EV kaardi DC suunas. Uraan Jäärast teeb kvadratuuri Kaljukitse planeetidele. 

Valitsuse kaardis (9.04.2015) Jupiter liigub 3 majas, on olnud ühendus Musta Kuuga. Kiusatused ja ahvatlused, liialdused, ideoloogia pealesurumine. Seda me ju tajume ja tunneme. Siit ka hariduse teema, kas ja kuipalju peaks erakoole toetama. Rahandusminister (Sester) vaidleb haridusministriga (Ligi) hariduse teemadel. Sesteril läks Marsist üle Saturn ja Ligil arvatavasti Kuust ka Saturn. Sesteril teeb Pluuto opositsiooni Vähis asuvatele Merkuurile ja Mustale Kuule. Ligil Neptuun opositsioonis Veenusega. Mõlemad on päikesemärgilt Vähid.

Eesti ühines pagulasseisundi konventsiooniga 9.juulil 1997.a. Järmisel aasta veebruaris transiitne Pluuto teeb selle konventsiooni Päikesele opositsiooni. Neptuun teeb 2016 kvinkunksi Marsile. Transiitne Saturn ületas oktoobris 2015 kaardi Pluuto. Need seisud kindlasti seotud antud teemaga.


                                                   Keskerakonna kongress. 29.11.2015

Põnev on see, et Keskerakonna kongress toimub päeval (29.nov.), mil Marsil on ühendus Musta Kuuga Kaaludes ja Saturnil on väga täpne kvadratuur Neptuuniga. Päikesel ühendus Saturniga. Kuu liigub siis omas kodus, Vähis ja keskpäevaks on ära teinud opositsiooni Pluutoga. Keskerakonna enda kaardis Merkuur keskpäeva järgi ühenduses Kuuga. Ja transiitne Kuu opositsioonis Musta Kuuga. Kas läheb inetuks sõnasõjaks? Transiitne Pluuto istub täpselt Neptuunil. Transiitne Must Kuu kvadratuuris erakonna sõlmedega. Ka transiitne Uraan teeb kvadratuuri erakonna Mustale Kuule. Palju seoste pingeid, ei oskagi pakkuda, mis erakonnas hakkab toimuma. Eks ta võimuvõitlust, kes keda sümboliseerib.


Kaks peamist kanditaati, Edgar Savisaar ja Kadri Simson. Planeetide seosed Savisaare kosmogrammis: Pluuto teeb trigooni Mustale Kuule ja kvadratuuri Neptuunile. Neptuun veel ühenduses tema Jupiteriga Kalades ja kvadratuuris tema Päikesega. Neptuuni kvadratuur nataali Päikesega on seotud sellega, et ta võib teha ebarealistlikke otsuseid, nõrk objektiivus. Tekivad raskused üksteise mõistmisel. Aspekti mõjuperioodil oleks mõistlikum hoiduda vastutust nõudvatest otsustest. Valik on muidugi tema enda teha, kuidas toimida. Uraan trigoonis tema Pluutoga Lõvis. See on kui tuhast tõusmine, annab võimaluse uuele algusele. Tugev aspekt, mis võib esimehe valimisel olla määrav? Põhjasõlm läheneb tema Marsile Neitsis.


                              Savisaare nataal ja transiidid 29.11.2015 ( oletuslik horoskoop)

Kadri kosmogramm: Pluuto ühenduses tema Marsiga Kaljukitses. See annab võimaluse saavutada oma eesmärk. Võimalik koostöös domineerivad mehed. Transiitne Pluuto on täpses trigoonis tema Pluutoga Kaaludes. Otseselt seotud võimuga, selle tugevnemisega, ka massidega. Samuti tugev ja paljutõotav aspekt, mitte sugugi nõrgem, kui Savisaare Uraani trigoon Pluutole. Neptuun arvatavasti istub tema Kuul Kalades. Emotsionaalselt tugev aspekt. Raske on hoida end emotsionaalselt tasakaalus. Omane on hajameelsus, üleliigne ärritavus. Uraan kaugenevas opositsioonis tema Pluutoga, orb 3 kraadi. Jupiter opositsioonis tema Veenusega Kalades. See, mida ta püüdleb, võib tekitada pettumuse. Ei maksa oodata abi ja toetust, seda ei tule.


                                                  Kadri kosmogramm ja transiidid 29.11.2015

Mõlemil on tugevaid viiteid võidule. Edgaril rohkem pingelisemaid. Tasavägine tuleb esimehe valimine. Kumma kasuks fortuuna otsustab? Pakuks, et Savisaar versus Simson on suhe 45:55 Kadri kasuks. Pole erakonna toetaja. Häirib see viis ja need meetodid kuidas asju aetakse. Kui oleks toetaja, siis eelistaks nooremat kanditaati. Kas või ainuüksi sellepärast, et tuleb anda võimalus ka noorematele, kes näevad maailmapilti hoopiski teistsugusena, kaasaegsena ja edasiviiva jõuna. Iga organistasioon või grupeering vajab aeg-ajalt värskema vere lisamist. Kui võitja suhtes eksin, siis poel ka katki midagi. Tunnistan kaotust ja oma vähest oskust täpsema prognoosi tegemisel.Raskendavaks asjaoluks on see, et ei tea täpselt kummagi tõelist horsokoopi,st. sünni kellaaega.

järgneb...

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Ma arvan, et prognoos võis olla õige. Siin on mitu momenti: esiteks võis prognoos minna "peeglisse", elik tulem võis ilmneda vastupidiselt. Prognoosimine ei ole kaugelti kerge töö ning vahel juhtub, et tulemuseks on prognoositu peegelpilt. Teiseks momendiks on prognoosida tulemust, kuid vahel tuleb meie kummalises maailmas vaadelda, missugusena saab hoopiski olema mitte x tulemus, vaid avalik manifest. Keeruliseks momendiks on otsese tulemuse ning avalikustatava tulemuse erisus. Nad võivad kattuda, kuid ei pruugi. Seega, võis vabalt minna täppi.