esmaspäev, 19. oktoober 2015

Valge laev - 8



Laeval on seosed ka tellija riigiga – Soomega. Asteroididest esindab riiki Suomi, mis laeva sünnil oli 7 kraadi Kaksikutes ühenduses Luciferiga (orb 2.16). Helsinki 24 kraadi Skorpionis ühenduses Uraani ja Turkuga. Soome mütoloogias on olulisel kohal Louhi, mis täpses ühenduses Põhjasõlme ja Makemakega (orb 3.48). Asteroid Ilmatar 25 kraadi Vähis ühenduses Hylonomega XII majas. Siia on juba kätketud ohu viide. Asteroid Vellamo 20 kraadi Kaksikutes täpses ühenduses Veenusega ja kvadratuuris Leviathaniga Neitsis. Veenus valitseb laeva IC-d ja on trigoonis IV majas asuva Pluutoga. Harmooniline aspekt peaks ju viitama heale laeva elukäigule? Veenus on ka kujundi „ümbrik“ ehk „käru“ üks nurgaplaneetidest. Teised on Merkuur, Pluuto ja Neptuun.

Kujund on ristküliku kujuline ja koosneb kahest vastasseisust (180), kahest trigoonist (120) ja kahest sekstiilist (60). Selline trigoonide ja sekstiilide ühendus annab väga tugeva kaitse! Et oleks kaitse, peab välja kujunema enesekaitse ja sisemine distsipliin. Isegi Suur trigoon nõrgeneb või kaob üldse kui ei tegeleta temaga. Laeva enesetäiustamine, hoolitsemine tema eest võib olla reaalne stiimul, on see siiski ainult potensiaalne võimalus. Kui seda ei kasutata, kaob kaitse. Kujundis on varjatud vastasseisud, mis loovad kujundile dünaamika. Kujund annab võimaluse iga kord teatud etapil end kindlustada. Varjatud vastasseisud sunnivad millestki arengu protsessis loobuma.

Soome mütoloogia Sampo on 22 kraadi Jääras ühenduses laeva MC-ga, opositsioonis Pluuto ja Gorgoga. Sampo on külluse sarv, mis külvab rikkust aga sellega ei tohi minna ahneks ega liialdada kasumi tagaajamisel.
Kuna laev oli tihedalt seotud põhjamaadega, töötas Skandinaavia riikide liinidel, siis on olemas seosed ka Skandinaavia mütoloogiaga. Asteroid Odin 15 kraadi Sõnnis opositsioonis Medusaga, Angeliga, Ate`ga (esindab võimu, mis teeb mõistusevastaseid tegusid) ja ühenduses Propitasega. Viimane esindab korda ja korrastust. Laevahuku ajal tegid Veenus ja Jupiter vastasseisu laeva Odinile. Asteroid Odin sümboliseerib aktiivset esijuhti, läbimurret, uuele teele minekut). 

Kui kaasata Eesti Kalevipoja eepose Linda ja Kalev (Kalevala) ja Westonia (tegelikuses oli Westonia Inglise-Tsehhi poeet, aga kuna nimi sisaldab peale esimese tähe meie riigi nimetust, siis sümboliseerib ta teatud mõttes ikkagi ka Eestit), siis Linda asus 23 kraadi Sõnnis opositsioonis Uraaniga. Kiilukaardis on Linda 18 kraadi Veevalajas kvadratuuris Uraaniga. Hukkumise kaardis on Linda 2 kraadi Neitsis sekstiilis Kuuga. See langeb kokku laeva vettelaskmise Kuu/AC keskpunktiga.
Kalevala 3 kraadi Skorpionis orbiga ca 3 kraadi ja opositsioonis Päike-Sedna ühendusega. Kiilukaardis on Kalevala 19 kraadi Neitsis ühenduses Saturniga. Hukkumise kaardis on ta 16 kraadi Kaaludes, erilisi seoseid nagu pole.

Westonia oli 25 kraadi Jääras. Hukkumise ajal tuli sinna kraadi Scylla. Kiilukaardis on ta 11 Kaljukitses ühenduses Valge Kuuga. Selline mõte, et kuigi Valge Kuu oli kaitseingli rollis, siis Westonia opositsioon kiilukaardi Oceanaga ei tagand kaitset päris lõpuni. Nähtavasti laeva Eestile saamine ei tulnud laevale kuidagi kasuks. Hukkumise kaardis on Westonia 5 kraadi Kaaludes ja ühenduses Päikese, Estonia ja Poseidoniga!
Nii nagu igal inimesel on oma isiklik DNA, siis miks ka mitte laeval! DNA on vettelaskmise kaardis 20.55 Veevalajas. Ka siin leiame mitmeid huvitavaid seoseid. Kiilukaardis on ta 21 kraadi Skorpionis ühenduses Uraaniga ja ühendus ka Moiraga. Vettelaskmise kaardis (20.55 aqu) teeb ta kvinkunksi Saturni ja Leviathaniga Neitsis. Laeva üleandmisel tellijale (29.06.1980) on ta 8 kraadi Kalades ja teeb trigooni Päikesega Vähis. Esimese reisi „Estonia“ nime all (2.02.1993) on ta 7 kraadi Kalades, peaaegu samas, kui ta oli „Viking Sally“ üleandmisel tellijale. Esimese reisil Kalades on tal ühendus Klothoga (elulõnga ketraja). Hukkumise kaardis on ta 22.56 Lõvis ühenduses huku AC-ga Lõvis ja täpses kvinkunksis Uraaniga ja ka Neptuuniga Kaljukitses.

 „Eostus“ laev (kiilu panemine) DNA Uraani ühendusega ja hukkus samuti Uraani aspektiga. Sündis laev (vettelaskmine) DNA kvadratuuriga Uraanile ja sekstiiliga Neptuunile ja „suri“ laev täpse kvinkunksiga Uraanile ja Neptuunile. Ja kiilu ning vettelaskmise DNA-d olid omavahel kvadratuuris. Ning vettelaskmise DNA oli hukkumise DNA-ga opositsioonis.Laeva vettelaskmise hukkumise aegne progressiivne Päike  tegi opositsiooni kiilu DNA-le. Ning kiilu DNA-e tuli hukkumise ajal asteroid Lie (vale). Võiks arvata, et vale ja valskus olid juba „eostusega“ kaasa antud, mis hiljem kogu laeva eksisteerimise aja jooksul paljudel kordadel end ilmutas. 

Nimetutest asteroididest märgiks ära 1994 VK8 (19255), tema printsiibiks on ähvardus või jõu kasutamine, türannia, represioonid. Laeva sünnil oli ta täpses ühenduses Chironiga Sõnnis X majas. Kauge 2001 UR163 (42301) printsiibiks on pettus, halvasti ettevalmistatud või halvasti informeeritus; tagajärjestus. Asus ta 25 Kalades trigoonis Uraaniga. Loeks siit välja seda kehva ja puudulikku infot, mis laeval vahetult enne uppumist oli. Trigoon tegi „lõdvaks“, ei tajutud ootamatut ohu suurust.

järgneb...

Kommentaare ei ole: