pühapäev, 18. jaanuar 2015

Eesti - riik, rahvas ja tähed - 8



Esimene Wabariik kestis 22 aastat 5 kuud, 24.02.1918 kuni 21.06.1940, so. 22.kraadi ja 20 minutit. Kui kasutada meetodit 1 kraad = 1 aasta, siis saame, et AC oli 8.18 Kaaludes ja AC tegi ligikaudse trigooni MC-ga. MC ise aga liikus 1.35 Vähki tehes ühenduse Pluutoga ja seskvadratuuri Veenusega Päike jõudis 27 Kaladesse ja tegi ühenduse Chironiga ning kvadratuuri Ceresega. See esimesena avastatud väikeplaneet sümboliseerib ka töölisrahvast. Juunipööret nimetati töölisklassi võiduks kodanluse üle.


                                                        Juuni riigipööre 21.06.1940

Kuu asukohaks sai 14 Neitsis, mis tegi kvinkunksi Veenusega. Merkuur tuli 14 Kaladesse, jäädes DC lähedale. Veenus täpselt Päikese peale ja tehes samaaegselt kvadratuuri Jupiteriga. Marss jõudis 22 Kaaludesse ja tegi täpse trigooni Merkuuriga. Jupiter asus 24 Kaksikutesse ja oli trigoonis Uraaniga. Saturn 1 Neitsis kvadratuur Jupiteriga. Uraan täpselt riigi AC-l! Lõppes priiuseaeg.  Neptuun 26 Lõvis trigoonis Ceresega. Pluuto 25 Vähis, seskvadrastuur IC-ga, poolkvadratuur MC-ga. Põhjasõlm 7 Amburis ja tegi trigooni riigi Saturn/Neptuun keskpunktile. Estonia asus 22 Kaladesse täpsesse ühendusse Selenaga ja kvinkunks Kuuga.

Omapoolse info annab 21.06.1940.a. ajale tehtud progressiooni kaart. Nii Ac kui MC on jõudnud märkide viimasesse kraadi, ees ootab kapitaalne muutus ja seda riigikorra vahetus ka oli. Päike 27 Kaladest teeb riigi kaardi Ceresele täpse kvadratuuri. Kuu 20 Kaksikutest teeb läheneva trigooni riigi kaardi Veevalajas olevatele Merkuurile ja Uraanile. Merkuur 3 Jääras teeb täpse ühenduse riigi kaardi asteroid Russiale. Marss 22 Neitsis (riigi Marss on retrograadne) teeb poolsekstiili riigi Kuuga.

Taasiseseisvuse kaardis on Päike Lõvis V majas ühenduses Jupiteriga. Päike kui riigipea sümbol, selle järgi peaks juht olema keegi hästi tuntud, kuulus ja lugupeetud ning karismaatiline tuleinimene. Ja selleks oli meil Lennart Meri, märgilt Jäär. Viies maja on Lõvi projektsioon maisel tasandil. Järgmine president oli meil Arnold Rüütel, Sõnni märgi esindaja. Kaardis on Veenus samuti V majas maamärgis Neitsis, mis võrdsustub Lõvi kui valitseja märgiga. Järgmine president oli/on Toomas Hendrik Ilves, Kaljukits. Märgi valitseja Saturn asub X majas, mis viitabki, et juht peab olema keegi Kaljukitse esindaja. Kes aga oleks järgmine, peale praegust presidenti? Kas keegi Kaljukitsest või hoopis Amburi märgist või Neitsist?


Vaatame, kuidas on Eestimaal toimunud mõned olulised sündmused seotud tulevase riigi horoskoobiga. Vaimumaailmas oli riigi tekkimine käimas ja tolle aja sündmused peaksid olema ka seotud riigi horoskoobiga. Korduma peaksid sodiaagi kraadid, aspektid ja midagi veel. Kõik sündmuste daatumid on võetud uue kalendri järgi. Alustame Madisepäevast, sest varasemaid kuupäevi pole teada.

Madisepäeva lahing 27.09.1217 (ukj) – Päike 4 Kaaludes. Oli muistse vabadusvõitluse suurim välilahing. Toimus u.11 km Viljandist põhja-loode suunas. Lahing lõppes eestlaste kaotusega. Kuu asus Sõnnis ja ühenduses Jupiteriga.
Seosed: Päike II maja tipus kvinkunks Päikesega, lahing polnud esimene ega jäänud ka viimseks. Kuu sattus IX majja, võitlus võõramaalastega, oma maausu, hiidude ja pühapaikade eest ja ristiusu vastu. Marss Kaksikutes, riigi MC märgis. Saturn Kaaludes tegi trigooni Uraaniga. Uraan Kaaludes tegi trigooni trigooni Uraaniga. Neptuun Jääras sattus VIII majja, mis suuremas osas on ka Jääras, võitlus võõraste vastu (Neptuun on võõramaalased) ja VIII majas positsioon viitab hävimisele, anastamisele.



                                                             Madisepäeva lahing 21.09.1217.a.

Tallinn sai Lübecki linnaõigused 15.05.1248 – Päike 24 Sõnnis. Seda kinnitab Taani kuninga Erik IV Adraraha ürik, mille tekstis nähtub, et on olemas linnahalduse keskorgan – raad. Päike teeb kvadratuuri Uraaniga. Ka 1248 kaardis on sama aspekt olemas ja riigi Uraan samuti Veevalajas. Jupiter sattus riigi IC-le. Saturn teeb kvadratuuri Satuniga, Neptuun sattus X majja ja riigi Pluuto lähedale ning kvadratuur riigi Marsiga. Miks on praegune pealinna võim kehvas läbisaamises valitsusega, ehk sellele viitab Lübecki kaardis Saturn-Pluuto ühendus Skorpionis, mis langeb riigi III majja, siit viide naabritele, eelkõige itta.

Jüriöö ülestõus 23.04.1343 – Päike 2 Sõnnis. Eestlaste suur vabaduskatse, algas Harjumaalt. Päike teeb trigooni Marsiga, sekstiili Päikesega. Kuu on Amburis, ühendus riigi IC-ga. Marss ühenduses Estoniaga, kvinkunksis Marsiga. Saturnil ühendus Neptuuniga Kaljukits/Veevalaja piiril, aspekt ka riigi horoskoopis, Lõvis.


                                                        Jüriöö ülestõus 23.04.1343

Liivi sõda 22.01.1558 – Päike 2 Veevalajas. Venelaste retkega algab Vene-Liivi sõda ja sellele järgnevate suurte sõdade ajajärk, mis kestab vaheaegadega kuni 1629, laastab rängalt maa ja vähendav katastroofiliselt rahvaarvu. Päike opositsioon Neptuunile, trigoon Marsile. Kuu Skorpionis. Jupiter kvinkunksi Kuule, Uraan kvadratuuri Saturniga, Neptuun Sõnnis IX majas, jälle võõramalaste sissetung oma ideoloogia ja ahnusega võõraid maid tahtma. Pluuto täpselt Päikse peal.



                                                       Liivi sõja algus 22.01.1558

järgneb...

Kommentaare ei ole: