kolmapäev, 8. oktoober 2014

Võimu ja väega naised - 20





                                                       Kadri Simson (22.01.1977)




2000 Tartu Ülikool (cum laude) , ajalugu
Magister University College London
2003-2007 Keskerakonna peasekretär
25.08.2007 – Keskerakonna aseesimees
Kõige enam kõnesid ja sõnavõtte pidanud XI Riigikogu koossesisu liige.




Kadril samuti Must Kuu võimuplaneediga seotud, ühendus Jupiteriga Sõnnis. Võimuasteroididest on Attila ühenuses Cesaroga Sõnnis, Hera ühendus Selenaga Lõvis, Pandora ühendus Marsiga Kaljukitses. Bellona ühenduses Fanaticuga Kalades.
Päikese ja Uraani kvadratuuri mõjul ektsentriline käitumine, kangekaelsus ja põikpäisus. Ja need omadused on temal olemas. Visa ja järjekindel. Ootamatute sündmustega pannakse proovile, palju ahvatlusi ja ettenägematuid pöördeid elus.

Marsi trigoon Jupiteriga aitab kaasa ettevõtlusele, kohusetundele, tugevdab tahtejõudu, annab juurde optimismi, organisatoorseid võimeid. Negatiivse poole pealt liigne edu tekitab peapöörituse, tunnetuse, et on kõigevõimsam, liigne enesekindlus.
Veenuse trigoon Uraaniga annab püüdluse saavutada edu ja tunnustuse, kasutades ära omapäraseid või ebatavalisi võtteid. Viitab ka originaalsele natuurile, veetlusele, sotsiaalsele aktiivsusele. Veenus on temal kõrgendus märgis Kalades, lisab juurde romantilisust, kulutused elumõnude peale. Aitab kaasa maitsekusele.

Veenuse kvadratuur Neptuuniga, sagedane rahulolematus nii isiklikus kui ühiskondlikus elus. Ta sageli pettub oma lootustes, liialdab liigse fantaasiaga, seab ette liiga kõrged eesmärgid, ehitab õhulosse. Tihti satub poliitilistesse skandaalidesse, tuleb ette, et temast ei saada aru ning ei mõisteta tema käitumist ning ütlemisi.
Keskerakonna juhtfiguurina esineb, võtab sõna, võitleb lihtrahva eest, sellele viitab ka Merkuuri kvadratuur Ceresega.

Ka temal on sodiaagiringis esimene planeet Jupiter, nagu Kristiinal. Teiseks planeediks aga on Saturn. See näitab, mida ta kangesti tahab, millest puudus tunneb. Saturn teise planeedina viitab alateadlikule tahtmisele luua süsteem, kord ja täpsus. Ta januneb saturnlike funktsioonide järele. Janu kindluse ja vääramatu tõe järele. Ta peab ära kasutama tänapäeva võimalused, et tulevik oleks kindlustatud. Eks seepärast ta ka poliitiks on, et tulevik kindlam oleks. Parlamendi liikmena olles tagatud ju suurem  pension. See on üks paljudest põhjustest. Teadmine, mida toob tulevik, annab talle kindluse homse suhtes. Ta püüab alateadlikult ette planeerida, läbi mõelda, ehitada täpset süsteemi tuleviku tarvis.

Psühholoogiliselt on ta valmis piiranguteks ja seda ikka oma sisemise saturnliku südamiku nimel. Sageli ta suhtleb endast vanemate inimestega, et neilt saada rohkem elutarkust oma kristallsüdamiku arenguks.
Kogu redeli süsteemi haldab ja hoiab keskmine planeet, milleks on Marss. Võtmesõnaks on siin „elu mõte“. Tema sihiks ja eesmärgiks on elu enda mõte, mille nimel ta elab. Marss – võidu nimel, et olla esimene. Võitlemine on temale kreedo, ilma võitluseta pole elu.Ja võitlus toob kaasa pidevaid konfliktsituatsioone. Marsi ühendus Pandoraga, avada laegas, mis vallandaks temale tee võimule. Vahest on see ehk liigne utoopiline plaan, seda näitab ka Marsi ühendus asteroid Utopiaga. Marsile iseloomulikke jooni me tema tegemistes, ütlustes ka näeme ja kuuleme.

Nõrgem, seitsmes planeet redeli järgi on Veenus. See on tema alateadlik nõrkuse koht, mida ta ei pruugi ise näha. Nõrkus seisneb siin materialismi komplekside teemas. Ta ei pruugi materiaalseid väärtusi kasutada ratsionaalselt. Selle kohta puudub adekvaatne info, seepärast ei hakka seda asja edasi harutama. Veenus viimse planeedina puudutab veel armastusega seotud valdkonda. Ta ise sel teemal pole psühholoogiliselt sel teemal valmis rääkima. Eks see ka rohkem eraelu asi ja tema poliitilist karjääriga ei pruugi olla seotud.

Milles ta aga end kõige vabana tunneb? Selleks oleks viies planeet redeli järgi – Päike. See võimaldab tal olla loominguline, olla mitmekülgne. Psühholoogiliselt ta ei karda lõhkuda stereotüüpe, laiendada traditsioone, ellu viia midagi uut. Päike viienda planeedila tagab vahel ühes või teises valdkonnas välja paista. Tema valik on poliitika. Vahel on käitumises lapselikke jooni.

Kadri võimalused saada järgmisel aastal peaministriks. 2015.a. kevade parlamendi valimiste ajal on Jääras kolmikühendus – Veenus, Marss ja Uraan ja kolmik asub Lõunasõlmel. Tuleb äge võitlus võimu pärast. Esile kerkivad mineviku asjad, naiskanditaadid on esiplaanil.
See kolmik on opositsioonis tema nataali Pluutoga. Pluuto ise ühenduses nataali Marsiga. Neptuun arvatavasti mõjutab tema nataali Kuud?Neptuun teeb sekstiili nataali Merkuuriga, annab võimaluse olla esiplaanil, lubadustega kitsi ei olda. Võimalik edu või ebaedu jaoks on vaja prognoosi kaasta ka erakonna kaart, päevakaart  ja veel mõned olulisemad viited, et lähem analüüs teha. Kuid arvestades eelpool kirjutatut, võitlusesse ta sukeldub ja niisma kergelt sellest ei loobu.

Kommentaare ei ole: