teisipäev, 15. aprill 2014

Ettearvamatu naaber - 8

Venemaa horoskoobi solaar
Viimases Venemaa solaaris, mis praegu toimiv, on Päike II majas ühenduses Jupiteriga, seskvadratuuris Saturniga Skorpionis ja kvadratuuris Karmaga Neitsis. See on planeerimine, tegelemine materiaalsete asjadega. Koos Jupiteriga viitab suurtele kulutustele. Ere näide on Sotshi olümpiamängudega seotud kulutused.
Kuu on IV maja lõpus ühenduses Crimeaga Vähis, kvadratuuris Saturniga. Esiplaanil maa-ala, mille nimi Krimm. Merkuur samas solaari majas viitab samuti muutustele, tülisid või vaidlusi riigipiiri pärast. Veenus asub III majas kvadratuuris Uraaniga ja trigoonid Saturni ning Neptuuniga. Arvan, et Eesti-Vene piirileppe läbirääkimised ja allakirjutamine on ka seotud Veenuse asumisega majas.
Marss on solaari I majas täpses ühenduses Moskvaga Kaksikutes. Siit saab juba välja lugeda agressiivust, põhjendamatud tegevused, mis looritatud valedega - Marsil kvadratuur Neptuuniga. Jätkuvad süüdistused naaberiikide vastu, Marsil kvinkunksid Saturni ja Pluutoga. Kvinkunks aspektid viitavad ka korduvatele ähvardustele ja sõjalistele ettevõtmistele. Marss on plahvatusohtlik, provokatiivne ja tormakas.
Saturn solaari VI maja lõpus viitavad jätkuvatele probleemidele, mis seotud tööjõu, majanduse ja põllumajandusega. Siit ka süüdistused, et Euroopa Liidu maade toiduainete toodang ei vasta normidele. Venemaa normid erinevad EL omadest aga igasugustele keeldudele saab leida kokkulepped normide suhtes enne, kui keelud peale pannakse. Mingi kiuslik poliitika nende normide suhtes.
Uraan XII majas on kvadratuuris Merkuuri ja Veenusega ning eelkõige Pluutoga. Varjatud tegevused, intriikide sepitsused. Uraan valitseb solaaris XI maja ja majas asub asteroid Sevastopol. Ka ehk siit saaks välja lugeda ettevalmistamist hõivamaks tähtis sadamalinn, kus asub ka vene sõjalaevastiku baas? Neptuun on samuti XII majas aga selle tipus.Kogu maja valdkond allub Neptuunile, pealegi on Neptuun ka solaarmaja valitseja. Pettused, valed, demagoogia jms. on siis selle solaari lahutamatud osad.
Ja Pluuto jääb MC lähedale IX majja, ühendus MC-ga viitab võimu kasvatamisele, mõjuvõimu laiendamisele. Solaari AC asub Sõnnis, see lisab juurde konservatiivsust. Solaari AC teeb ühenduse radixi Veenusega. Planeet valitseb radixsis IX maja, mille alla käib kohtusüsteem, religioon, rahvusvahelised suhted. Arvan, et Pussy Rioti vabastamine on ka seotud just Veenuse seotusega solaaris. Solaari AC langeb radixi VIII maja lõppu, pole just parim asukoht, loetakse kriitiliseks ja ebasoodsaks. Paljuski seotud kapitali ja finantsarenguga. Solaari AC-le kõige lähem planeet on Marss, planeet figureeib ja dikteerib oluliselt kogu aastat.
MC on Kaljukitses ja ühenduses radixi Neptuuniga. Tegevussuund võimu kindlustamisele, enda maksmapanemine ja mõjuväe laiendamine maailmas. MC satub riigi radixis IV majja, jällegi seotud territooriumiga. Viitab, et varem planeeritu viiakse lõpuni. Nende näitajate põhjal saab ka öelda, et riik solaaraasta jooksul plaanib oma mõjuvõimu ja ka territooriumi laiendada.
Suvel algavas solaaris on aga Päike XI majas. Kuu V majas seskvadratuuris Jupiteriga. Solaari AC Lõvis ühenduses Musta Kuuga, MC Jääras ühenduses Uraaniga. Marss aga on ühenduses solaari IC-ga Kaaludes. Solaari AC satub radixi XI majja ja MC VII majja üsna radixi Marsi lähedale. Arvatavasti jätkuvad sõjalised ähvardused. Samas püütakse aktiveerida või taastada Venemaa kuulumist rahvusvahelistesse ühendustesse, kust nad Krimmi annekteerimise pärast eemaldati

Kommentaare ei ole: