teisipäev, 24. detsember 2013

Sügis - talv 2013 - 4

Reformierakond on parempoolsete vaadetega, tema juhtplaneediks on Uraan. Erakond asutati 13.11.1994, see kaart on tugeva Skorpioni mõjudega. Saturn liigub üle mitmete märgis olevate planeetide – Merkuuri, Veenuse, Põhjasõlme ja Päikse ja seda mitmel korral. Ja Põhjasõlm samuti veereb üle nende kõikide planeetide, kuid vastupidises järjekorras. Oktoobri valimiste ajal oli asteroid Estonia ühenduse erakonna Jupiteriga, kas täielik põrumine või vastupidi? Ootused suuremad kui tegelikus. Tegelikuses siis ikka osaline põrumine.

Jupiter teeb läheneva opositsiooni erakonna Uraan-Neptuun ühendusele. Oma küünilise ja üleoleva käitumisega, tehtud vigade pärast nemad valimistel rahva poolehoidu tunda ei saanud. Rahval mälu siiski pikem kui haugil.

25. aprillis toimunud Kuuvarjutus sattus erakonna Merkuur-Veenus ühenduse peale. Merkuur on eeskõneleja ehk siis liider, Veenus näitab rahva poolehoidu või vastumeelsust, samuti erakonna rahalisi tehinguid. Erakond oleks pidanud peibutispartideks pidanud panema need, kelle resumee ei ole olnud nii määritud kui senistel.Veel teinegi varjutus riivas erakonna kaarti, 3. novembri Päikesevarjutus jääb erakonna Põhjasõlme lähedale.

Reformide kosmogrammis on esimeseks planeediks arvatavasti Marss Lõvis. Arvatavasti seepärast, et keskpäeva järgi on Kuu Kalade lõpus. Kui aga Kuu on esimene – siis oleks nende trumbiks emotsionaalne jõud. Nad jätaksid ajaloo annaalidesse unustamatu jälje. Ja pole tähtis, kas hea või halva mälestuse. Tuntust ja tunnustust otsitakse viimase planeedi kaudu, selleks antud juhul oleks siis Saturn. Saab öelda, et näete, meie lõime kindla korra ja süsteemi riigis.

Kui aga esimene planeet on Marss ja viimane on Kuu. Marss esimesel astmel viitab, et ollakse kindel oma tugevuses ja ollakse esimene absoluutselt kõiges. Lõvi Marss tahab olla juht. Peetakse end ilmeksimatuks. Erakonna Marss on kvadratuuris Pluutoga, tingib plutokraatia tekkimise. Kuu viimase planeedina loob pinnase komplekside tekkeks. Erakond tahab olla rahvale nii isa kui ema eest, pidevalt õpetama, mida tohib ja mida ei tohi. Justkui rahvas kari lolle, kes midagi ei taipa ilmaelust. Mineviku teema, tehtud vead ja valed otsused on erakonna jaoks hell teema ja nad ei taha seda meenutada. Samas on erakonna Kuul mitmeid loomingulisi aspekte. Milles siis asi, et rahva poolehoid aina väheneb. Kas liiga kaua oldud võimul?

Reformierakond sai võimule 2007.aasta 2. aprillil. Siis liikus Saturn Lõvis ja oli ühenduses erakonna Marsiga. Uraan Kalades tegi trigoone Skorpioni märgi planeetidele. Neptuun opositsiooni Marsile. Veenusel (Sõnnis) on tugev kvadratuur Saturniga. Oma heaolu nad kindlasti tagavad. Erakonna sümbolplaneet Uraan oli ühenduses Merkuuriga, võimule said tänu noorte valijate - ja asjalike äri ning edumeelsete inimeste häälte tulemusel. 

Kui enne midagi vapustavat ei juhtu, siis uued parlamendi valimised toimuvad 2015. aasta kevadel, nähtavasti märtsis. Võtame lähtekuupäevaks 21. märtsi. Marss liigub Jääras, Jupiter Lõvi märgi teises dekaadis retrograadselt ja oli teinud kaks täpset ühendust erakonna Marsiga. Saturn siis hakkas nädal varem liikuma retrograadselt, Amburi esimestes kraadides. Uraan liigub Jäära keskel ja kümme päeva varem oli tal ühendus Marsiga. Neptuun liigub Kalade 7-das kraadis ja oli selleks ajaks ületanud erakonna Saturni. Pluuto liigub Kaljukitse 15-das kraadis on kvadratuuris Uraaniga.

Reformierakonnal on muide asteroid Lucifer ühenduses Tallinnaga ja see langeb kokku linnapea nataali Päiksega. Et nad omavahel läbi ei saa, ei erakond ega tema praegune juht, on ammu teada tõde. Skandaalid räsivad erakonda, sisemiselt käärib tugevasti. Nende suhtlusstiil rahvaga on pehmelt öeldes väga kehv, reiting madal. Reformierakonna häda on nende parteiline priiskamine, manipuleerimine, pooltõdedega mängimine, propagandasõda. Nende häda on empaativõime nõrkuses. Näitavad end küll tegijatena aga seda edu näeb ainult Brüssel. Mis hea neile on halb rahvale. Rahva heaolu kannatab selle tagajärjel kõige enam. Kas nad jäävad püsima? Sellest kahtlusest sai juba valitsuse kaarti lahates kirjutatud. 

Sotsiaaldemokraadid. Nemad on liberaalsed-keskerakondlased, meil on nendeks siis sotsiaaldemokraadid, valitsevaks planeediks on Merkuur. Asutatud 7.02.2004. aastal. 2012. aasta oli nende reitingu edu taga  Neptuuni asumine erakonna Uraanil.See võib aga olla petlik ja ei pruugi kaua püsida. Ikkagi Neptuun, mis loob ilusama pildi kui tegelikkus on. Praegu liigub ka Jupiter nende Mustal Kuul. Sügisel oli seis selline: Merkuur oli ületanud erakonna Lõunasõlme ja tegi kvadratuuri erakonna Päikesele, Veenus kaugenevas opositsioonis Mustale Kuule. Marss opositsioonis erakonna Merkuurile, Jupiter kvinkunksis Päikesega. Erakonnal oli valimispäeval vähe täpseid seoseid kaardiga. Nende võimalus võita ei olnud vast nii kindel kui nad ise seda tahaksid.

Sotsidel on maikuu Päikesevarjutus nende Põhjasõlme lähedal ja transiitne Lõunasõlm on ka üsna nataali sõlme lähedal. Raske öelda, mida see endaga kaasa toob. Arvan, et sotside ridades toimuvad samuti teatud ümberpaigutused või siis muutused programmi täitmisel.

Sotsiaaldemokraatidel on redelis esimene planeet Marss Sõnnis (pagenduses). Esindes liberaalseid seisukohti arvavad nad, et neil on kõige õigus. See seis annab üldiselt tugeva läbilöögi võime aga planeedi positsioon seda ei soosi. Midagi jääb vajaka. Takistuseks võib olla on Marsi seskvadratuur Jupiteriga ja nende juhtplaneedi (Merkuur) kvadratuur Marsiga. Et seda nõrkust kompenseerida, siis nad püüavad keskteel olles siiski leida omale koostöö partnereid, otsivad tuge rohkem vasakpoolsete seast. 

Viimane planeet on Veenus. Erakonna nõrk koht on finants, samuti suhted. Teiseks see, et nad püüavad olla sõber nii ühe kui teise erakonnaga. Oma liini peaks hoidma ja mitte pendeldama teiste vahel.

Sven Mikserit ootas aprillis ees Neptuuni trigoon nataali Saturnile. See soosib ellu viima  realistlike ja praktilisi plaane, suurendab optimismi. Aitab kaasa keeruliste olukordade lahendamisel. Uraan veebruari algul tegi opositsiooni Pluutole. Juulis jõudis Jupiter nataali Saturnile, see võttis kokku, mida ta on teinud ja mida tegemata jätnud. Uute sihtide seadmine, nähtavasti ettevalmistamine sügisesteks valimisteks. Pluuto pitsitab tema Musta Kuud, ahvatlused seotud võimuga. 

Juuni Kuuvarjutus kaasab tema Neptuuni, oktoobri Kuuvarjutus tema Marsi, mis nähtvasti seotud valimistega, kas kilbiga või kilbil. Esimene planeet on temal Kuu Jääras. Emotsionaalselt jõuline ja tema avalikud esinemised  jätavad tugeva emotsionaalse jälje. Tema kiire kõnelus-rääkimine ja teravad ütlemised tulenevad Merkuuri ja Päikese ühendusest Skorpionis. Viimane planeet on Jupiter Veevalajas. Nõrgaks kohaks siis autoriteetsus, sellega jah on tal probleeme. Peetakse nooruse tõttu „poisikeseks“ ja ei võeta tõsiselt. Ta alateadlikult kardab kaotada populaarsust, tekkida võivad kompleksid ja siis muutub kinniseks ja jääb jänni juhtimisega.
järgneb...

Kommentaare ei ole: