reede, 5. oktoober 2012

Valge Kuu ehk Selena 4

Oluline tähtsus on selles, kui Selena on AC peal ja Nessi vastavalt siis DC-l. Inimese eneseväljendus on seotud tema jaoks tähtsate ideedega, printsiipidega, konseptsioonidega ja selles näeb ta oma elu missiooni. Ümbritsevad inimesed näevad teda kas vaenlasena, kellel on oma ideaalid, mis ei lange kokku nende omadega. Või siis hullude ideede fanaatikuna, valetajana, petturina, kes kasutab ära oma karismat.

Selena AC-l

Selena oli AC-l Kaljukitses Turgenjevil + Jupiter, L.Caroll (Amburis) + Kuu, Röerih (Lõvis), D.Radyar (Amburis), A.Raikin ( Jäära lõpus), paavst Johannes Paulus II (Kalad). Huvi peaks pakkuma see, et Zirinovskil on samuti Selena AC-l. See seletab, miks tema plaanid ja lubadused tunduvad tema vastastele absurdsetena ja samas tunduvad täiesti vastuvõetavad tema poolehoidjate hulgas.

Täpselt AC-l on Selena R.L. Stevensonil (Aarete saar) Veevalajas, lähedale jääb ka Must Kuu. Nende varasemate kirjanikega on see lugu, et paljude puhul pole teada sündimise kellaaega ja kui täpsed nad ka on, seega pole vastavalt ka teada telgede asukohta, seepärast palju näiteid ei ole ära tuua.

Selena DC-l. Seda esineb üsna harva tuntud inimestel. Seda saab seletada selliselt, et isik ei tunne, ei usu oma jõudu ja räägib isiku oma individuaalsuse eitamisest. Täpselt DC-l on Selena R.L. Stevensonil (Aarete saar) Lõvis, lähedale jääb Põhjasõlm. M.Shelly Selena VII majas ühendus DC-ga orbiga 2.38. Filosoof Hegel Selena VI majas ühendus DC-ga on orb 3.35. Üsna lähedale jääb Selena AC-le Dostojevskil Kaksikutes.

Selena MC-l.
Selle seisuga inimene ei suuda ratsionaalselt seletada, miks ta peaks tegutsema mõne eesmärgi nimel, kuigi Selena seda tingib.Kui aga isik saavutab oma eesmärgi, siis on ta võimeline lahti saama oma sisemistest kõhklustest (Nessi IC-l) ja aru saama, kas saavutatud eesmärk oli tema jaoks tõesti oluline.Selline aspekt oli finantsistil Krupp`l (Selena konj. MC Neitsis). Selline aspekt oli ka kunstnik Dali´l (Jääras), vene filminäitlejal Shuksinil (Skorpionis), ekstratsentsil Chumakil (Neitsis).H.Ibsenil jääb Selena X majja ja ühendus MC-ga on orbiga 4.46. Palju täpsem on Selena MC-l Skorpionis A.Dumas juunioril, orb 0.20 kraadi.

Karl Marx`l on Selena X majas MC ühendus Amburis orbiga 4.52.ja ühendus Uraaniga. S.Vivekanda Selena on X majas aga orb maja tipuga on suurevõitu (5.48), kuid asudes juba X majas mõjub ta samuti eesmärgitäitmisele kaasa positiivselt. F. Nietzshe Selena jääb MC lähedale Neitsis (orb 5) X majas aga täpsem ühendus on tal Marsiga.

Selena IC-l.Vastavalt siis Nessi MC-l.

See annab sügava oma positsiooni tähtsuse veendumuse ja väline tegevus on kriitiline kontroll oma positsiooni õigsusest. Näiteks Hitleril on Selena Veevalajas IC-l ja see räägib sügavast püüdlusest muuta maailma ühendades paljusid inimesi ühe loosungi alla. Nessi Lõvis viitab, et eesmärgi täitmiseks on vajalik vägivald ning läbiviimiseks on vajalik ühtse autoriteetse raudse liidri juhtimine.

Hoopis teistsugune näide kultuuri vallast, Stanislavski teatrireformimine. Temal oli Selena Sõnnis ühenduses Pluutoga IC-l ja jäi III majja. Stanislavskil oli sisemine veendumus, et teatrimaailm ja näitlemine vajab kardinaalset muutust. Nessi oli selleks alaliseks rahuolmatuse allikaks, uute lahenduste leidmise katolisaatoriks. Iseloomulik oli tema Nessi väljendus Skorpionis ütlusega “ei usu”.

Väga vähe on uuritud seisu, kus Selena-Nessi telg langeb kokku Vertex-Antivertex teljega. See viitab inimest omavaheliste karmalistele seostele. See aitab aru saada, teadvustada oma kohta siinses maailmas. Selena ühendus Vertexiga V majas oli suurel saksa heliloojal Händelil.

Üldine kokkuvõte, 233-st isikust on ainult viiel Päikese ühendus Selenaga – S.Lem Neitsis, E.Hemingway Vähis, M.Bulgakov Sõnnis, A.Schweitzer Kaljukitses + Merkuur.

Kuu-Selena ühendus (2-l isikul)– E.von Däniken Neitsis, L.Caroll Amburis + AC.

Merkuur-Selena ühendus (6) – K.Simonov Skorpionis, A.Blok Skorpionis.

Veenus-Selena ühendus (7) – R.Ludlum Vähis, M.Mitchell Kaaludes, K.Paustovski Vähis, J.Hasek Jääras + Pallas, V.Woolf Kaljukitses + Varuna. H.G. Wells Skorpionis, B.Bjomson Kaljukitses.

Marss-Selena ühendus (7) – B.Okudzava Veevalajas, N.Gumiljov Neitsis, A.Blok Skorpionis. M Maeterlinck Jääras. F.Nietzshe Neitsis. T.Sevtshenko Sõnnis.

Must Kuu-Selena ühendus – B.Cartland Skorpionis + asteroid Barbara, A.Seghers Kaaludes, M.Gorki Veevalajas + Pallas. J.Galsworthy + Varuna Kaljukitses. A.Kivi Jääras.

Kuusõlm-Selena ühendus – R.Rolland Põhjasõlm Kaaludes, R.L. Stevenson Põhjasõlm Lõvis.
Selena ühendus või trigoon Põhjasõlmega viitab meile isiklike ideaalide ja püüdlustest, uute sotsiaalsete kultuuriilmingu tuultega kursis olla. Ja isik võib oma populaarsuse tipus olles paindlikult realiseerida oma ideid ja mõtteid. Valdkonna määrab konkreetsete faktorite asukoht horoskoobis (Selena ja sõlme asukoht).

Sellist aspekti sageli omavad poliitikategelased (Bismarc, Kerenski, Kamenev). Paljuski määrab ära “aja nägu” (Bayron, Teleman, Brüllov, A.Tolstoi, List, Lennon, McCartney, Nikulin, Raikin).

Silma jäi asjaolu, et 63 isikul oli Selena ja Pallas aspekteeritud.
Et aga ülevaade oleks mitmekülgsem ja parem andekuse ja loovuse väljatoomiseks, siis sai mängu toodud mitmed asteroidid, mis aitavad kaasa mõistmaks, kust pärinevad taeva poolt kaasa antud anded lisaks planeetidele. Nendeks on asteroidid Talent, Fanatica. Lisasin juurde veel Karma ja Skepticuse ja palju huvitavat tuli teadmises kohe juurde.Talent ehk siis anne ütleb juba iseenesest millega tegu. Igal alal on vajalik teatud annus ka fanatismi. Karma aitab näha eluülesande kasutamist ja Skepticus on samuti normaalses koguses vajalik.

Olin juba lõpetanud nelja asteroidi lisamise kaartidesse, kui äkitselt turgatas pähe, et olemas selline mõiste nagu seda on fantaasia. Ja selline asteroid on ka olemas. Egas midagi, tuli ka see mängu võtta, sest mis on looming ilma fantaasiata. Lisasin siis ka Fantaasia, et näha, kas ta omad mingit rolli isiku loomingus. Sageli on nii, et seda, mis meie arvates on fantaasia, väljamõeldis, kujutlus või lihtsalt kellegi arvates luulu, on tegelikuses täitsa olemas.

Ainult et mitte siinses materiaalses maailmas. Miks me oma konservatiivse ja materiaalse mõtlemisega arvame, et inglid, elfid, päkapikud, gnoomid, mummitrollid, haldjad, merineitsid, sookollid jne. on ainult fantaasia vili, keda kohtab ainult muinasjuttudes. Miks mõtleme nii kitsarinnaliselt. Me ei tea ju praktiliselt teistest maailmadest peaaegu mitte midagi.Esoteerikud ja vaimselt laia silmaringiga isikud, sealhulgas ka astroloogiahuvilised, on ses suhtes palju tolerantsemad ja ei eita kategooriliselt muu maailma võimalikke eluvorme.

J.Verne poleks ridagi kirjutanud ja kuulsaks saanud, kui ta poleks lisaks andele omanud fantaasiat ja kujutlusvõimet, millest nüüdseks on enamus täiesti reaalseks saanud.Või A.Christie oma kriminaalsete novellide ja romaanidega. Temal oli Fantasia täpses ühenduses Päikesega ja see kooslus kvadratuuris Marsi ning sõlmedega.Tema loomingus Marss esindab Skorpioni märgi valitsejana kriminaalmaailma.

Kui siia lisada veel Teadvuse Ookeni peavalitseja Neptuun koos abilistega, milleks oleksid meretemaatika asteroidid, oleks pilt veelgi täiuslikum. Paari aasta taguses artiklis sai ära toodud heliloojate kosmogrammides need seosed, kustkohast nad ammutasid lisaks taeva poolt antud andele, inspiratsiooni, millised merelised asteroidid kaas aitasid. Praktiliselt kõigil neil vähemasti mitu merelist asteroidi olid ühenduses planeetidega. Keda teema huvitab lähemalt, siis blogi arhiivis asub sellekohane algne artikkel 2008.a. arhiivis (Heliloojad ja maailmameri). Proovige oma lemmikirjaniku kaardis peale panna need merealased ja te leiate üsna põnevaid seise.

Kui lähemalt vaadata neid viit asteroidi, kas nad omavahel või siis planeetidega on seotud, siis saab vägagi selge pildi iga kirjaniku ande päritolust, mida nad on edukalt ära kasutanud.Talent, Fantasia ja Fanatica ning Skepticus toovad välja iga märgi olemuse ja aspektid näitavad reaalelus nende avaldumise.

Mõni rida nende asteroidide astronoomilisi andmeid. Karma on tegelikult antud Soome matemaatiku Karma auks, kuid ta väga edukalt esindab seda maailmas üldtuntud ja Indias laialdlaselt kasutatavat tegu-tagajärg sideme maagilist olemust.Ta teeb ringi sodiaagis 4,13 aastaga. Number on 3811.

Skepticus, tiir sodiaagis 3,33 aastaga. Nimi on antud paranormaalse komitee ajakirja Scientific... Paranormal auks. Sümboliseerib skeptitsismi arusaamist (kr. k. kaine kahtlus). Number on 6630.

Talent, number on 33154. Tegelikuses on sellise perenimega ameeriklaner David L. Talent, kes oli seotud kosmose uurimustega läbi NEAT programmi, oli meeskonna liider. Eesti keeles aga sümboliseerib annet ja andekust, erilisi oskusi, talenti. Ja ka inglise keeles tähistab ta samuti talenti, annet.

Fanatica, tiir sodiaagis 3,76 aastat, number on 1589. Tuleneb ladina keelse “fanatism, jäägitult ustav” , maailma astroloogias karm ja range poliitiline kurss. Kasutusel siis ka fanatismina.

Fantasia, tiir sodiaagis 3,5 aastat. Sümboliseerib ettekujutlust, väljamõeldis, ulme, utoopa. Number on 1224.

Kuna nende tiirlemisperiood on üsna ühesugune, siis nad sageli on üksteise suhtes ühendusetes.Need asteroidid töötavad siis ka oma nimele vastavalt.

Esialgu loen teema Valge Kuu lõpetatuks. On hulgaliselt näiteid, kus siis on kaasatud nii Selena-Nessi telg, viie asteroidi osa ja teisi huvitavaid seise kirjanike kaartides. Aga see vajab veel aega ja lõpuni tegemist. Kunagi panen mingi ülevaate siia ülesse ja siis saab igaüks oma lemmikirjaniku kohta rohkem teada ja ise edasi uurida.Teisalt, kas väga paljude lehekülgede kaupa näiteid ära tuues asi üldse paelub, on huvi neid lugeda, mul puudub selle arvamuse kohta tagasiside.

Kommentaare ei ole: