kolmapäev, 10. oktoober 2012

Russia 232

Kevadel 2012 vannutati Putin kolmandat korda presidendiks. Astroloog Abhi mainis selle puhul vestluslistis, et vaadake, jälle oli asteroid Russia Päikese lähedal ühenduses. Sellepeale tekkis mõte, et teeks õige ülevaate selle asteroidi tegemistest Venemaa ajaloos toimunud erinevate sündmuste taustal. Nii nagu sai tehtud meie Eestimaad sümboliseeriva Estoniaga. Seda oli suht lihtne teha, sest olen uurinud Venemaa valitsejate võimule pääsemisi läbi taevaste seisude ning andmeid oli üksjagu olemas.

Hetkel on Russia 27-s Kaksikute kraadis, tehes siis ühenduse Vene Föderatsiooni Varunaga. Millegagi maa end “kuulsaks” teeb, kas on oodata sündmust, mis jääb pikemaks rahva mällu? Meie jaoks on Russia positsioon seotud Tartu rahuga, eriti piiriküsimustes.Alles mõni päev tagasi tegi Riigikogu ettepaneku taastada selles küsimuse läbirääkimised. Transiitne Russia on EW kaardis Tartu peal ja läheneb riigi Lõunasõlmele.

Tartu rahu kaardis läheneb Russia Vähki jõudes Estonia peale. Enne seda Russia teeb trigooni Marsile ja Uraanile. See võib osutada, et läbirääkimised võivad tõesti uuesti taastuda.

Aga ainult Russia`t kasutades ei saa me täit pilti, kuidas sündmus on seotud Venemaaga. Seepärast tuleb kaasata veel rida teisi Venemaa kohta käivaid väkeplaneete. Nendeks on seda maad sümboliseerivad asteroidid – Moskva, Medvedev, Perun, Russ jt (nimekiri allpool). Kõrvale ei saa jääda ka otseselt tsaaride ja linnade ning suurte maaalade nimelised asteroidid. Kindlad on asteroidi seosed varasemate võimuvahetuste, tsaaride nataalidega.Esialgu piirduks ülevaates ajalõiguga, mis algab Rjurikust ja lõpeb selle dünastia lõppemisega 16. sajandi lõpus. Ära toon mõningad kõige tähtsamad, kuulsamad ning tuntumad tsaarid ja nende võimule pääsemine.

Venemaa on suur ja lai, sündmusi väga palju. Mida aeg edasi, seda rohkem on neid olnud. Eriti eelmisel sajandil. Aga ka praegune sajand on sündmustes kirju ning väga eripalgelistest juhtumitest üleküllastunud.Russia osa selles on märkimisväärne, sellest tuleb kunagi hiljem lähem ülevaade. Mitmeid Venemaaga seotud seise ja seoseid olen avaldanud artiklis Venemaa – võim ja tähed, mis veel on pooleli. Blogis on avaldatud seni 16 osa. Eks üritan seda teemat ikka lõpuni viia? Kuid antud artiklis pööran peatähelepanu just vene asteroididele ja aspektide äranimetamisega.

Ei hakka asteroidide positsioone kraadidena ära tooma, see koormaks teksti lõputute arvudega ära. Kellel suurem huvi, see saab kuupäeva järgi ise need leida. Samuti ei too eriti ära sündmuse planeetide seise ja aspekte. Ära märgin aga mõningad seosed millegi kaardi suhtes, kui see huvitav näib.

Ehk keegi leiab endal jaoks midagi huvitavat? Väikeplaneetide sümboolika ja märkide omaduste kaudu saab igaüks ise mõtiskleda, kuidas taevas loob olukordi ja kuidas need maises maailmas realiseeruvad. Ise ma küll mitmete seisude puhul ikka ja jälle üllatusin, kui palju taevas loodud seis mõjutab maapealseid tegemisi. Seda oli ka arvata aga ikkagi teeb millegi leidmine või seis toreda avastusena rõõmu.

Natuke ka asteroidist endast.Russia kuulub Marsi tagusesse asteroidide vöösse ja avastati üsna ammu, 31. jaanuaril 1883. aastal Johann Palise poolt Viinis. Nimetati siis Vene impeeriumi auks Russiaks.Tiiru ümber Päikese teeb tsipa üle nelja aasta (ca 1487,5 päeva). Läbimõõt ca 53 km. Avastamise ajal asus null kraadi ja 11 min. Neitsis ja oli retrograadne.

Avastatud Russia tegi päevakaardis ühenduse Konstititutsyaga, kvadratuuri Pluutoga Sõnnis, kvinkunksi Marsiga Kaljukitses ja opositsiooni Moskvaga Kalades.

On teatud seosed asteroidi avastamise kraadi ja varasema ajaga, kas täpselt või siis hästi lähedal. Null kraadis Neitsis asus Moskva esmamainimise ajal Chaos. A. Nevski nataalis asus seal 7 minuti kaugusel Pluuto.
Ka Konstantinopoli langemise ajal asus seal Chaos.I.Groznõi Päike. Patriarhi pühitsemise (1589) Põhjasõlm, M.Romanovi nataali Marss, Põhjasõja Narva lahingu Põhjasõlm, Peeter III troonile saamisel kaks asteroidi – Peter ja Perun. Borodino lahingu Marss null Neitsis ja Põhjasõlm 29.02 Lõvis.

Nikolai I nataali AC, Venemaa pärisorjuse kaotamise (1861) Päike tegi täpse opositsiooni sinna kraadi. Nikolai II nataali Põhjasõlm. Venemaa kõige võimsama aatompommi – Tsar bomba – lõhkamise (30.10.1961) täpselt Must Kuu ja 15 min. eemal ka Uraan. Nii, et seoseid läbi aja on mitmesuguseid.

Ehk omab mingit tähtsust või viitab mingile seostele ka mõne planeedi või muu taevakeha lähedus sellele null Neitsi kraadile. Toon need igaks juhuks mõned ära. Ivan III Põhjasõlm oli 3.41 Neitsi.Ivan Groznõi Päike 1 Neitsi. Patriarhi pühitsemise Põhjasõlm 1.19 Neitsi. Mihhail Romanovi Marss 29.26 Lõvi. Põhjasõja Narva lahingu Põhjasõlm 29.07 Lõvi.Nikolai II Põhjasõlm 1.01 Neitsi.

Teised vene asteroidid oleksid järgmised, mida siis Venemaa sündmustes saab edukalt kasutada ja nad üsna hästi sümboliseerivad antud sündmust. Kõiki muidugi ei pruugi kasutada, tuleb välja valida need, mis kõige enam haakuvad antud sündmusega, teised lihtsalt kõrvale jätta. Aga algul võiks nende asukoht ja aspektid siiski endale paika panna ja siis ette võtta selekteerimine. Peale riigi üldiste asteroidide kasutan veel riigi juhtide eesnimelisi ja ka geograafilisi asteroide.

Russia 232
Russ 69311
Medvedev 17000
Perun (vene mütoloogia) 4250
Dobrynya (vene mütoloogia) 4762
Slavia (au, kuulsuse või slaavlaste maa) 2304

Komsomolia 1283
Konstitutsija 2008
Veteranija 2011
Pobeda (sümb. sõja võite) 1908

Pyatiletka (nimetatud plaanimajanduse auks) 2122
Tovarishc (seltsimees) 2787
Tselina (uudsimaa) 2111
Jubilatrix (Jubileinaja) 652

Peamised geograafilised asteroidid:
Moskva 787
Muskau 29053
Moskvina (ehk sobib kõlaliselt) 2915
Kiev 2171
Ukraina 1709

Leningrad 2046
Nevanlinna 1679
Peterburgtrista 30724
Petropolitana 830
Yakutia 2607
Siberia 1094

Wladilena (Lenin) 852
Ulyanov (Lenin) 2112
Volodija (Lenini eesnimi) 1380
Vladimir (Putin) 1724
Putilin (ehk sobib Putini puhul) 3577 või siis Vene töösturi Putilini kohta
Volodymyr (Ukrania versioon nimest Vladimir) 7633

Iwan 3634
Yossi (Jossif Stalin) 7188
Stahl (Stalin) 8154

Zoja 1793
Kosmodemianskaya 2072
Need kaks viimast on nimetatud N.Liidu ühe naispartisani kangelase auks, aga nii kummaline kui see ka ei ole, töötavad nad siis kui tegu on Venemaal olnud terroraktidega.Selle kohta on mul hulganisti näiteid, kus Zoja või Kosmodemianskaya (lühend K) on Venemaa lähiajaloos astroloogiliselt seotud õnnetuste, katastroofide ja eriti terroraktidega. Sellele Zoja ja K osalusele terroris juhtis tähelepanu ja arvas seotust terroraktidega Abhirama. Ja ma siis otsin välja viimase kahe aastakümne terroraktid Venemaa pinnal ja panin need kirja. Paar näidet ka siia.

Esimene näide.Terroriakt Stavropoli kultuurimajas 26.05.2010., milles hukkus 7 ja 12 inimest sai viga.
Zoja konj. Päikesega KaksikutesK konj. Dmytriga (president Medvedevi eesnimi) Skorpionis.
 
Teine näide. Terroristide poolt õhati pea ühel ja samal ajal kaks reisilennukit.
 Toimus see 24.08.2004. Zoja on ühenduses paljude teiste asteroididega Neitsis:
 Lakrimosa-Daedalus-Requim ja Hel.
 Koos nad siis ühenduses Jupiteriga. Päike konjunktsioonis Merkuuri ja Konstitutsijaga Neitsi alguses.
 Icarus konjunktsioonis Pandoraga Amburis ja teevad vastasseisu Russia-Must Kuu ühendusega.
 
järgneb... 

Kommentaare ei ole: