kolmapäev, 7. september 2011

Briti kuninglikud pulmad - 3

Prints WILLIAM JA KATE

Kate on sündinud vähem kui kuus kuud enne prints Williamit ja tema horoskoop sarnaneb Williami omaga. William oma kuuloomisega Vähis jääb Kate IX majja. Mõlema Kuud on Vähis. Päikesed on laias laastus vastasseisudes. Merkuurid on omavahel trigoonis õhumärkides. Marsid on mõlemal pea ühes kraadis Kaaludes. Nende suhte skeem on Päike-Veenus-Merkuur, mis näitab kiindumust ja head omavahelist kommunikatsiooni.

Kate ja teised kuninglikud isikud: Kate’i horoskoobis on mitmeid saransusi Charlesi kaardiga. Mõlemal on tugev Kuu ja mõlemal on Kuu ühenduses Põhjasõlmega. Päikesed on omavahel sekstiilis, Merkuurid aga täpselt kvadratuuris. Charlesi Veenus asub Kate Marss/Saturn keskpunktis. Kummalgi ei tee horoskoobi valitsejad Päikesega mažoorset aspekti. Samuti ei ole aspekte ka Kuu ja horoskoopide valitsejate vahel.

KATE JA DIANA

Heidame pilgu, kuidas oleks Kate läbi saanud oma ämmaga. Kate MC-le jääb Diana Päike, Jupiteri peale jääb Diana Neptuun, Merkuuri peale Diana Jupiter, Kate Juno ja Vesta vahele jääb Diana AC, Di oma olemusega oleks seganud noorpaari kodust elu. Ta oleks toonud kaasa palju suhtlemist, sest see ühendus jääb Kate’i 3 majja. Kate’i asteroid Willams jääb täpselt Diana AC-le. Kate’i Saturni/Pluuto keskpunkti jääb Diana MC.

Kate Saturni ja Pluuto vahele jääb Diana MC. Võiks arvata, et Di oleks sundinud oma miniat tegema sama, mis ta ise tegi – ehk siis tegelema heategevusega.

Diana ja Kate’i horoskoopide valitsejad pole samuti Päikesega aspekteeritud. Samuti pole aspekte Kuul. Diana oli ekstravertsem kui Kate. Neid emotsionaalseid purskeid, mis olid Dianal, me Kate’i puhul ei saa näha.

KATE JA ELISABETH II

Kate’i Kuu ja Põhjasõlm langevad Elisabethi Põhjasõlme lähedale, Kuu ja Elisabethi sõlme vaheline orb on 1.36. Kate’i Uraan teeb trigooni Elisabethi Merkuuriga, Kate Juno aga on kvadratuuris Elisabethi Veenusega. Kate Saturn on trigoonis Elisabethi Marss-Jupiter ühendusega. Kate Pluuto teeb täpse trigooni Elisabethi Junoga. Kate MC lähedale jääb Elisabethi Pluuto. Kate Must Kuu on trigoonis Elisabethi Kuuga.

Pulmapäeva transiidid Kate kaardis. Päike VIII majas teeb Kvinkunksi AC-le ja kvadratuuri Merkuur-Veenus ühendusele. Kuu teeb kaugeneva trigooni nataali Kuule ja kvinkunksi Pluutole. Merkuur on trigoonis nataali Junoga, Veenus on sekstiilis Veenusega ja on just üle läinud DC-st, olles VII majas. Merkuur koos Veenusega teevad veel opositsiooni Marsile. Marsi-Jupiteri täpne ühendus teeb täpse opositsiooni nataali Saturnile. Saturn on ka nataali Marsi lähedal. Uraan teeb trigooni nataali Uraanile,

Kate’i Päike/Neptuun keskpunktis on Pluuto, punkt on äärmise tundlikkusega ja Pluuto sellel võib osutada kannatustele, pettusele ja illusioonidele. Juno ja London teevad nataali Junole kvadratuuri. Brittany teeb samuti kvadrtuuri nataali Williamsile. Transiitne Williams on ületanud nataali Williamsi, Williamson läheneb Kate’i omanimelisele asteroidile. Neptuun on täpselt koos Kate`iga Kalade nullkraadis ja teeb kvadratuuri nataali Kate`ile.
Kate progressiivses kaardis teeb Kuu täpse trigooni nataali asteroid Williamsile.

PRINTS WILLIAM

Tema horoskoopi on laialt ja põhjalikult kajastatud, seepärast vaatame ainult olulisemaid pidepunkte horoskoobis. Sündis tulevane prints ja troonipärija 21. juunil 1982.a. Kell 21.03 Londonis.

Silma jäävad nüansid:
1.Inimene on sündinud päikesevarjutuse ajal, kusjuures varjutus puudutab eelkõige tema desendenti. Seega saab tema partneriks ilmselt olema inimene, kes eelistab ise varjus olla või vastupidi, jätab oma mehe enda varju.
2.Jupiteri ja Pluuto ühendus MC-ga võib viidata inimesele, kellele valitsejaroll (juhiroll) on juba ette nähtud. Eriti kui tegemist on nii harmoonilise Jupiteri ja Pluutoga. Inimene ei pea selle rolli saamiseks märkimisväärselt pingutama.


3.Kinnistäht Sirius (14.o05’ Vähis) on ühenduses põhjasõlmega (kinnistähele luban orbi kuni 1 kraad). Siriust iseloomustatakse kui päikese päikest või liidri tähte. Ühendus põhjasõlmega viitab juba varasemalt ette määratud liidrirollile.
4.Asteroidide King ja Kate ühendust 7. majas võiks tõlgendada kui kuningaks saamist Kate abil või partnerluse ajal Kate’iga.

Prints Williami täielik nimi on William Arthur Philip Louis Mountbatten – Windsor. Kes temaga abiellub saab kaasavaraks kauni tiitli – võib lasta end kutsuda Tema Kuninglikuks Kõrgeaususeks Walesi Printsessiks. Prints William on isaliini pidi seotud Vene tsaaride Aleksander II ja Nikolai I-sega. Seda läbi suurhertsoginna Olga Konstantinova, kes oli prints Philipi (Williami vanaisa, Elisabeth II abikaasa) vanaema ja lähedalt suguluses vene tsaaridega (Nikolai I lapselaps).

AC-l on konjuktsioon Neptuuni ja Musta Kuuga Amburis (annab salapära, maagiline hing, aga miks mitte ka naistemees), mis omakorda on opositsioonis Päike-Kuu ühendusega. Prints sündis, nagu tema tulevane kaasagi, varjutuse päeval. Seda siis 9 tundi pärast päikesevarjutust (Kate sündis mäletatavasti kuuvarjutuse ajal). Jupiter asub MC-l Skorpionis. Kate sünni kuuvarjutuse punkt (19 Kaljukits) ei oma Williami kaardis mingit olulist kohta. Ka prenataalne päikesevarjutus 5 Veevalajas (25.veeb.1982) ei oma erilist tähtsust. Seos vast ainult see, et varjutuse kraad teeb tulevase sünni Kuuga kvinkunksi. Peamine on siis tema sünd päikesevarjutuse päeval. Päikese trigoon Jupiteriga annab huvi filosoofia, usu või poliitika vastu.

Williami Veenus 25 Sõnnis ja tema ema Veenus 24 Sõnnis lülitavad mängu kihlasõrmuse teema, ema oma läheb pruudile üle. Sellel sõrmuselool on ka paralleelid olemas. Nimelt lasi Elisabethi tulevane abikaasa Philip valmistada briljantidega plaatinasõrmuse oma emale kuulunud tiaarast.

Hästi sümbolistlik on see, et mõlemad on sündinud varjutustega, naine Kuuga ja mees Päikesega. Viimane kuuvarjutus (21.12.2010) 29 Kaksikud, tegi Williami AC-le opositsiooni ja konjuktsiooni tema Päikesele. Viimane päikesevarjutus (4.01.2011) 14 kraadi Kaljukitses teeb kvadratuuri tema Saturnile ja opositsiooni tema Põhjasõlmele (konjuktsioon Lõunasõlmega). Pulmad on mõlemal varjutuste toimumisega seotud.

Williamil on sportlik keha ja sinna juurde kuuluv kuninglik pealagi, mis küll juba pikka aega juuste väljalangevuse poole kalduma kipub. Sellele viitab Marsi kvadratuur Päike-Kuu-Põhjasõlm ühendusega.

Pulmapäeva transiidid. Williamil on transiidid mitmes osas samad, mis pruudilgi. Päike Williami IV majas teeb poolsekstiili Merkuuriga. Kuu teeb nataali Neptuuniga täpse kvadratuuri ja kvadratuuri ka AC-le. Merkuur opositsioonis Saturniga, Veenus on opositsioonis Marsiga ja Saturn teeb kvadratuuri sõlmedele. Lisaks on Saturn tema Marsi/Saturni keskpunktis. Uraan teeb kvadratuuri Päike-Kuu ühendusele (täpsemalt teeb Uraan kvadratuuri Päike/Kuu keskpunktile). Neptuun on täpses trigoonis Päikesega. Transiitsed Marss-Jupiter on üle läinud asteroidist Karma, orb 2 kraadi. Kusjuures Williamil on nataalis Karma täpses opositsioonis Dianaga.

Transiitne Uraan teeb trigooni nataali Uraanile ja Neptuun teeb samuti trigooni Päikesele. Kuid Uraan teeb ka täpse kvadratuuri tema Päike/Kuu keskpunktile. Neptuuni aspekt tema Päikesel loob pilvedes hõljumise tunde. Teine seis on imelik, kuna see pigem viitab vabaduse, konfliktide ja eraldatuse vajadusele. On pulm sunnitud käik?

Progressiivses kaardis on Veenus täpselt nataali Päikese peal. Progressiivne Jupiter teeb kvinkunksi transiitsele Uraanile.


järgneb...

Kommentaare ei ole: