esmaspäev, 9. mai 2011

"Õnnelik saar" - 2

Fukushima – 2 osa
Teine osa aprillis toimunud astropäeva teemast - Jaapan, Fukushima tuumajaam.
Maavärina „pärl“, Päikese väga täpne ühendus Gravesiga viis mõttele, et Jaapani lipp sümboliseerib ka Päikest. Graves tähistab nii hauamonumenti, mälestusmärki, ka hauda minekut. Mitte nüüd seda, et kogu Jaapan ära kaoks ja olematuks muutuks aga midagi sümboolset selles on. Hiroshima ajal oli Päikesel ühendus asteroid Taranisega, sümboliseerib õiglast raevu. Päike ühenduses mõne otsest printsiipi tähistava asteroidiga võib väga tugevasti selle asteroidi olemuse välja tuua ning käivitada. Näiteid õnnetustest kinnitavad seda.

Fukushima suurõnnetus oli seotud eelkõige tsunamiga, mille tekitas maavärin. Maavärinate taevaste tekkemehhanismide uurimisel tuleks kaasata ka kinnistähed, eriti need „kurjakuulutavad“, mis aegade jooksul ikka ja jälle on õnnetustega seotud. Eelkõige Betelgeuse-Antares teljega ja Algoliga.Veel seostatakse maavärinatega kinnistähti Ahernar ja Scheati. Näiteks Chernobõli avariis ol Jupiteril Ahernari ühendus Kalades, orb pool kraadi. Ja Veenus oli täpses ühenduses Alcyonega Sõnni viimases kraadis. Sendai värinas oli Kuu ühenduses Alcyonega. Teema on mahukas ja vajab pikemat uurimist, seoste leidmist ning mõningate järelduste tegemist.

Kogu sündmuste paketti saab võrrelda ja leida seoseid ka varjutuste kaudu. Viimane kuuvarjutus (dets. 2010, 29 Kaksikutes) toimus Jaapani riigi Kuu lähedal, tehes kvadratuuri Marsile ning opositsiooni Jupiter-Nippon ühendusele. Viimane päikesevarjutus (jaan.2011, 13 Kaljukits) jäi riigi Lõunasõlme lähedale. Planeetidele täpseid aspekte siiski ei teinud, lähim oli kvinkunks Mustale Kuule ja Saturnile.

Veel võiks Fukushima jaama võrrelda maailma esimese tuumajaama ehitamise ja ekspluatatsiooni andmisega. Esimene jaam asus Moskvast 110 km eemal Obninskis, mille ehitamist alustati 1. jaan. 1951. Seos Fukushimaga on selline, et Fukushima plahvatuse Päike oli täpselt Obninski jaama ehitamise Põhjasõlmel. Ja Merkuur täpselt Obninski jaama asteroid Russia peal. Kui jaam 27. juunil 1954. aastal ekspluatatsiooni anti, oli Russia pea samas kohas, 5 Jääras.

Obninski jaam läks käiku, kui Päike tegi ühenduse Jupiteriga ja oli vastasseisus Marsiga ning trigoonis Saturn-Must Kuu ühendusega Skorpionis. Jaam töötas 48 aastat ja suleti 2002. aastal. Fukushima läks käiku Päikese opositsiooniga Pluuto-Must Kuu ühendusega. Kaudsemaid seoseid ja sarnasusi kahe jaama vahel on veel teisigi.
Esimest tuumajaama võib võtta aluseks kõikide järgnevate jaamade aluskaardiks ja läbi selle kaardi siis vaadata, kuidas on maailmas olnud teiste jaamade õnnetused seotud esimese jaamaga.

Astrofoorumites Fukushima teemat käsitleti paljude rakursside alt. Üheks selliseks oli Sendai - Fukushima ja Tunguusi meteoriidi allakukkumise vahelised seosed. Tunguusi juhtum on siiamaani vaidluste objektiks olnud ja pole jõutud üksmeelele, et millega ikka oli tegu. Sellest sai blogi algusaastatel pikemalt kirjutatud siin: http://valor-tahetark.blogspot.com/2007/03/taevane-saadik.html

Sündmus ise toimus eelmise sajandi algul, 30. juunil 1908. aastal Siberi taigas.

Tunguusi juhtumi ja Sendai maavärina vahelised sellised seosed.

Sendai Jupiter 10.7 ari – Tunguusi Saturn 9.45 ari = konjunktsioon

Sendai Pluuto 7.17 cap – Tunguusi Päike 7.48 can = opositsioon

Sendai Saturn 15.35 lib – Tunguusi Merkuur/Neptuun 15.21 ja 14.19 can = kvadratuur

Sendai Saturn 15.35 lib – Tunguusi Uraan 15.13 cap = kvadratuur

Teistsugune seos.

10.09.2008.a. teatati Hadroni kollaideri eksperimendist. Siis olid kolm planeeti ühenduses Kaalude teises dekaadis.

Merkuur 14.26 lib

Veenus 12.46 lib

Marss 13.56 lib

See kolmikühendus sulges Tunguusi juhtumi T kvadraadi, olles opositsioonis Saturniga ja kvadratuuris Tunguusi planeetidega Vähis ning Uraaniga Kaljukitses. Kokku moodustus kardinaalne suur rist ja aktiveeritud olid kardinaalsete märkide keskmised kraadid.

Uurides peale astropäeva veel neid Jaapanit tabanud tragöödia kaarte leidsin omaarust huvitava nüansi. Jaapani mütoloogias on Kaguya kuuprintsess, asteroid Kaguya siis maavärina kaardis on 2 Jääras ja ühenduses Merkuuriga. Fukushima esimene plahvatus toimus Kaguya asumisega DC-l. Teised Jaapani mütoloogias esindatud ja taevasse kirjutatud asteroidid imelikul kombel maavärinas praktiliselt ei osalenud.

Kommentaare ei ole: