esmaspäev, 14. märts 2011

1996 TL 66 ja Sendai

Jaapani Sendai maavärin ja sellele järgnenud tsunami on kindlasti paljusid astrolooge pannud uurima taevaseid seise, et näha, millised jõud selle katastroofilise loodusõnnetuse valla päästsid. Neid tegureid on muidugi väga palju. Mind huvitas, kas hetkel blogis olev teema kaugest asteroidist TL 66-st ka sellest osa võttis. On ju tema printsiipide hulgas hävitamine ja häving. Kas ja kuipalju nüüd tema osa määrav on, selles pole veel kindlaid tõendeid leitud, pole vist ka uuritud.

Sendai maavärinas ta aga on üsna märkimisväärsel kohal. Asudes ühe minuti kaugusel Kaksikute märki sisenemisel (29.59 tau) tegi ühenduse maavärina hetke Kuuga ja asteroid Tychega. Kuu liikudes Sõnnis ta kõigepealt äratas Sedna ja lähenes TL -le. Juba mitu päeva enne toimus mitu keskmist maavärinat, üks neist Hiinas. Koos TL-ga oli asteroid Tyche, saatuse ja juhuse jumalanna.

Vaatasin läbi rida teisi suuremaid maavärinaid, et kas TL nendes on eriliselt esile tõusnud. Haiiti (2010) TL täpne kvadratuur Jupiteriga. L´Aquila Itaalia (2009) TL jäi IC lähedale, täpseim aspekt oli Neptuuniga. Kevadel enne Hiina olümpiamänge olnud värin, selles Päike lähenes TL-le, orb jäi kolme kraadi piiresse. MC lähdale jäi TD 10. Spitaki (1988) värinas tegi Päike täpse trigooni TL-ga, Valdivia Tsiilis (1960) oli TL täpses konjunktsioonis Chironiga Kalades. Banda Ache Indoneesia (2004) TL täpne trigoon Verteksiga.

Varasematest värinatest: San Francisco (1906) TL hetke MC lähedal. Selles värinas oli Skorpionis nelja kauge tihe stellium ja nad olid opositsioonis Veenus-Must Kuu-Marss kooslusega Sõnnis. Amburis olid kaks kauget täpselt ühenduses ning tegid opositsiooni Jupiterile. Lissabon (1755) TL konjunktsioonis Merkuuriga Skorpion/Ambur piiril, Päike aga tegi täpse opositsiooni TO 66-ga.Selles värinas samuti tsunami tegi laastava töö.
Jaapani mütoloogias on taevaseid nimekaime kümme (horoskoop.ee järgi). Ainult üks neist on ühenduses planeediga - Jupiter konj. Yoshitsure`ga Jääras. Kõik teised teevad küll mitmeid ühendusi ja aspekte teiste asteroididega aga jah planeetidega mitte.

Arvan, et otseselt kauged ja ülikauged maavärinates ei osale, kui neid just otse ei provotseerita mõne kiiremini liikuva taevakeha poolt. Näiteks Tangshan Hiina (1976) värinas Kuu tegi täpse opositsiooni TC 36-le. Lisaks oli Kalade 20-s kraadis koos kolm kauget – TQ66, UR 163 ja TL 66. Sarnaneb Sendai värinale, kui Jääras kolm kauget ühes kraadis.Üks teine näide, Bam-Iraan (2003) värinas oli mitme kauge omavaheline paarisühendus, TD 10 ja TQ 66 7-s Sõnni kraadis ning TO 66 ja TC 36 üsna täpses ühenduses Jääras tehes ühenduse ka Marsile.

Türgi maavärin (Izmit) 1999.a. augustis oli tugevasti seotud möödunud sajandi viimase päikesevarjutusega . Varjutuse vari läbis Türgimaad. Ka selles värinas on mitu kauge omavahelist ühendust, TC 36 ja TD 10 ühe kraadi piires Kalades ning teine grupp oli TO 66-TX 300 Jääras. UZ 19 täpselt IC-l ja Must Kuu ühenduses Pluutoga. Null kraad samuti tegev, AC null Kaksikutes.

Neid nimetuid on väga palju ja nüüd arvestada või jälgida neid on võimatu. Aitab see kui on teda nende printsiibid ja siis vaadata, kas nad sobituvad antud sündmusega.Olen kohanud internetis just nende sagedamini mainimist sündmustes, millised ma siin olen ära toonud.

Mõned märkimsväärsemad seisud Sendai maavärinast, mis kohe peale kaardi tegemist ja lisainfo kaasamist silma jäid. AC/MC keskpunkt jääb sõlmede peale, maavärina MC on ühenduses Aphopisega Sõnnis.Tugev on kaugete konsentratsioon on Jääras – Eris, TC 36 ja TX 300 , kõik kolm on 21-ses kraadis. Eris minu vaatluste järgi looduskatastroofides ei osale aga ehk on teiste kaugete poolt mängus ka tema energia. Olulisemaks on Uraani asumine viimastes Kalade kraadi minutites, tehes sekstiili Kuuga ja Neptuuni kvadratuur Kuuga. 2010.a. Kuuvarjutus Kaksikute viimases kraadis on samuti tegur, mida vaatama peaks. Maavärina kaheksandas majas on suur planeetide kogum - Marss, Päike, Must Kuu, Uraan ja Merkuur, lisaks siis veel asteroid Graves (haud), mis on ülitäpses ühenduses Päikesega.

Maavärin äratas ülesse ja provotsseris ka vulkaanilise tegevuse. Purskama hakkas Onagawa vulkaan Jaapani lõunaosas. Seda on ennegi olnud, et värin äratab vulkaane. Indoneesias 2006.a. maavärin pani tegutsema vulkaani Merapi. Sendai värinas olid vulkanismiga otseselt seotud viis asteroidi sellistes positsioonides:
Vulcano 5.3 can
Vulcaneifel 16.20 cap
Hepaistos 27.33 ari
Typhon 0.8 libR
Pele 28.10 tau

Pele siis ühenduses TL, Tyche ja Kuuga. Vulcano täpses ühenduses Pandoraga ja opositsioonis Pluutoga. Hephaistos ühenduses kahe kaugega – QB 1 ja UR 163-ga. Typhon täpses ühenduses Nemesiga tehes opositsiooni Uraan-must Kuu ühendusega. Sellest juba piisas, et vulkanoloogiline tegevus ellu äratada.

Igat maavärinat saab võrrelda omavahel või vaadata riigi nataali järgi. Jaapani horoskoopis (11.02.1889) on transiitne Uraan kvadratuuris riigi Kuuga, Neptuun teeb ühenduse riigi Merkuuriga ja kvadratuuri riigi Neptuuniga. Maavärina AC langeb riigi Satruni peale Lõvis. AC on ühendus kinnistähe Dubhe`ga (Karu), see omakorda riigi Saturniga ju ühenduses. Tähe arvele kirjutatakse Marsi purustavat jõudu ja töötab peamiselt mundaanastroloogias ja ühendust Saturniga peetakse väga halvaks teguriks. See on üks põhjustest, miks Jaapan on olnud väga ränkade katsumuste osaline. Seda nii looduskatastroofide kui ka aatompommi ohvrina. Isikute kaartides on ta palju leebem ja annab häid isikuomadusi.

Nataalis on TL ja Chironi vahel täpne opositsioon, siis nüüd on nende vahel kvadratuur. TL on Jaapani nataalis 6.47 Kaljukitses, nüüd teeb Pluuto temaga ühenduse. Praegune Lõunasõlme asukoht läheneb riigi Kuule.

Seoseid TL nii sündmuse kui Jaapani nataali vahel on seega olemas. Lähenev superkuu täiskuu, kui ta on Maale lähemal kui tavaliselt, võib veel mõndagi põhjustada. Superkuu oli aastatel 2005, siis toimusid Austraalias orkaan Tracy ja New Orleans sattus orkaani Katrina meelevalda. Kuu oli Maale lähemal ka aastatel 1992, 1974 ja 1955.

Kui vaadata mõnda teist maavärina kaarti, siis nendes näeb, et Must Kuu on samuti tegija. 1999.a. Türgi maavärinas tegi ta ühenduse Pluutoga, Tokyo maavärinas 1923. aastal jäi ta MC lähedale, Spitaki (dets. 1988) oli ta üsna täpselt MC-l. Või jääb Must Kuu DC lähedale, Tsiili (1960) ja Indoneesia (2004) puhul see nii oli. Ohtlikeks kraadideks on märgi viimased või esimesed kraadid. Indoneesia värinas oli Kuu 28 Kaksikutes ja Põhjasõlm 0 Sõnnis, Tsiilis Kuu 3 Sõnnis, Pluuto 3 Neitsis. San Francisco (1906) oli Kuu samuti null kraadis, seda Kalades.
Taolisi näiteid leiab ridamisi. Ühist mustrit planeetide ja teiste oluliste kaardi punktidega on väga raske leida. Iga värina kaart on isesugune ja kordumatu. Mingi ühine üldine joon siiski kõiki neid läbib. Tuleb need ainult üles leida. On mida uurida ja mille kallal vaeva näha.

Kommentaare ei ole: