kolmapäev, 30. märts 2011

1996 TL 66 ja isikud

Märtsis toimunud mitmed olulised sündmused katkestasid TL teema jätkumist. Et asjaga ikka lõpuni mina, siis nüüd jätkan. Kui mundaanastroloogias on TL kindlalt end ilmutanud, siis kuidas ta oma printsiipe kasutades väljendub isikute kaartides. Vaatleme seda alljärgnevalt ja uurime ning püüame mõtiskleda, kes ja kuidas oma potensiaali läbi TL on realiseerinud. Mitmed aspektid on põlvkondlikud, kuid eks majade positsioon annab rohkem lisateavet. Eelkõige vaatame poliitikute kosmogramme ja mõningaid seise, mida TL teeb. Poliitikuid seepärast, et mitmed tema printsiibid on omased paljudele diktaatoritele ja sõjarditele.


1717.aastal sündinud Austria Hasburgide pärusmaade valitsejal Maria Theresial oli TL Skorpionis täpselt opositsioonis Päikesega. Inglise poliitik Thomas Paine Jupiter Veevalajas on kvadratuuris TL -ga, ning täpne kvinkunks Neptuuniga. Ühendriikide esimesel presidendil Washingtonil oli TL konjunktsioonis Marsiga.


Suure Prantsuse revolutsiooni aegsetel tegelastel, näiteks Jean-Paul Maratil, on TL Skorpionis kvadratuuris Saturniga ja täpses kvinkunksis teise halva kuulsusega asterodi TO 66-ga, mis kindlasti andis oma mõju kehtiva korra vastu võitlemise osas. Marati mõrvaril, mässaja, terrorist ning revolutsionäär Charlotte Corday`l, TL tegi Päike-Veenus ühendusele trigooni ja kvadratuuri Neptuunile. Maximillian de Robespierrel oli Põhjasõlm trigoonis TL -ga ja kvadratuur Musta Kuuga. Revolutsionäär Georges Dantoni TL tegi trigooni Uraaniga ja kvinkunksi Põhjasõlmega. Prantsuse utopist ja sotsialist de Saint-Simoni TL tegi samuti trigooni Uraaniga.


Briti admiral Horatio Nelsoni TL asub esimeses majas, kvadratuur Saturniga. Saksa riigimees W. von Humboldti TL oli kvinkunksis Päike-Merkuur ühendusega. Aastal 1760 sisenes TL Amburi märki. Ladina-Ameerika vabadusvõitlejal Simon Bolivari TL oli trigoonis Päikesega ja sekstiilis Pluutoga.Vene admirali Pavel Nahhimovi Marss tegi täpse kvinkunksi TL -ga. Ameerika kodusõja aegne kindral Robert E. Lee TL tegi täpse kvadratuuri Pluutole.


Itaalia vabadusvõitleja Giuseppe Garibaldi TL tegi täpse konjunktsiooni Põhjasõlmega ja kvinkunksi Päikesega. Suur Saksa poliitik Otto von Bismarcki TL oli täpses trigoonis Päikesega ja sekstiilis Saturniga. Prantsuse riigimees ja marssal Henri P. Petaini TL tegi opositsiooni Saturniga ja täpse trigooni Põhjasõlmega. Soome presidendil ja marssalil Carl Gustav Mannerheimi TL oli ühenduses Musta Kuuga Amburi lõpus.


1874. aasta paiku sisenes TL Kaljukitse märki ja siis sündisid sellised tuntud poliitikud, kui - Winston Churchilli TL oli IC peal ja tegi trigooni Kuule. Saksa suuradmiral Erich Raederi TL oli konjunktsioonis Musta Kuuga ja trigoonis Neptuuniga. Saksa kantsler Konrad Adenaueri TL oli kümnendas majas ja kvadratuuris Põhjasõlmega ning täpses trigoonis Neptuuniga. Ameerika sõjaväejuhil Georg Marshallil oli TL kvadratuuris Päikesega ja opositsioonis Jupiteriga. Saksa feldmarssalil Wilhelm Keiteli TL oli samuti kvadratuur Päikesega ja opositsioon Jupiteriga.


Näitetes jäi silma, et lähiplaneetidega ühendusi või teisi peaaspekte oli vähe. Vaatsin läbi veel mitmete vähem tuntud sõjaväelaste ja poliitikute kaardid aga ei leidnud, et isiklike planeetidega oleks eriti palju aspekte olnud. Mõningad siiski leidsin ja toon osa neist ära.


USA armeejuht George Pattoni TL tegi konjunktsiooni Veenusega Kaljukitses, Saksa revolutsionäär Ernst Thälmanni TL täpses kvinkunksis Marsiga, David Ben Gurion oli Iisraeli peaminister aastatel 1948-1953, tema TL oli täpses ühenduses Pallasega ja AC lähedal esimeses majas. USA riigisekretäril John Foster Dullese TL tegi sekstiili Päikesele. Inglise feldmarssal Harold Alexsanderi TL konjunktsioonis Merkuur-Veenus ühendusega Kaljukitses. Saksa suuradmiral Karl Dönitzi TL tegi kvinkunksi Marsile. Kunagise Jugoslaavia parteijuhi ja riigimehe Josip Broz Tito TL tegi trigooni Merkuurile ja väga täpse kvinkunksi Neptuun-Pluuto ühendusele Kaksikutes.


Hispaania diktaator Francisco Franco TL tegi sekstiili Veenus-Uraan ühendusele ja samuti täpse kvinkunksi Neptuun-Pluuto ühendusele. Mõlemad viimati nimetatud mehed sündinud ühel ja samal aastal. Saksa natziaegne välisminister Joachim von Rippentropi TL tegi trigooni Päike-Veenus ühendusele Sõnnis ja ka Neptuun-Pluutole kvinkunksi. Hiina Mao Zedongi TL oli konjunktsioonis Päikesega.


Seda nimekirja võib veelgi jätkata aga ehk nendest näidetest aitab. Iseloomulik on see, et Neptuun-Pluuto ühendusega on sündinud paljud ajaloos omale kurja nime teinud tegelased ja see ühendus on olnud pikka aega kvinkunksis TL 66-ga Kaljukitse alguses. Pealegi veel see, et ajastu idee ja vaimu kraadiks tol ajal oli 3 Kaljukits. Ning aastatel 1880 – 1885 liikus seal siis TL, jättes oma tugeva jälje nii siis sündinutele isikutele kui tolle aja sündmuste kujunemisel.


Eraldi tooks välja möödunud sajandil maailmaareenil olnud mõned nimed. Lenin - TL konj. Saturniga. Stalin – TL konj. Päike-Veenusega. Hitler – TL konj. Kuu ja Jupiteriga. Mussolini – TL kvinkunks Päike-Merkuur ühendusega. Jawaharlal Nehru – TL konj. Jupiteriga ja täpne kvink. Pluutoga. Pinochet – TL oposit. Saturniga Hussein – TL kvad. Päike-Uraan ühendusega.


Martin Luther King: Päike 25.08 Kaljukits MC 28.12 Kaljukits TL 29.32 Kaljukits. R. Nixon – TL konj. Päikesega Kaljukitses. Bush vanem – TL oposit. Päikesega ja kvad. Uraaniga. J.E.Hoover – TL konj. Päikese ja AC-ga Kaljukitses. Venemaa eelviimane president ilmus esiplaanile 20.sajandi lõpus. Putin – TL konj. Põhjasõlmega, oposit. Pluuto-Musta Kuu ühendusega ja kvad. Jupiteriga. Medvedjev – TL oposit. Merkuuriga, kvad. Põhjasõlmega.


Nagu nimekirjast näha, siis selle maailma suurtel liidritel on ta olnud oluline faktor ja usun, et mitmed isikute iseloomu omadused, nii negatiivsed kui positiivsed, ning olemus sõltub paljuski ka TL olemasolust aspektide näol. Ajastu sündmuse kraadiks on praegugi toimiv 9 Kaljukits ja sinna lähedale jõudis TL umbes 1890-tel aastatel. Ja see käivitas ka selle tundliku punkti ning edasised ajaloolised sündmused on sellega samuti seotud. Samuti neil aastatel sündinud inimestel. Tuntumad näiteks oleks Hermann Göring, Walter Ulbricht, Rudolf Hess, Gavrilo Princip (Serbia terrorist, kelle püstolilasust sai ajend Esimese maailmasõja puhkemiseks), Dolores Ibarruri, John Edgar Hoover jt.


järgneb...

1 kommentaar:

Peeter ütles ...

Sattusin just praegu Hitleri kaarti vaatama - jah, tal 1996 TL66 ühenduses Kuu ja Jupiteri ühendusega, lisaks veel 1996 TO66 ühenduses Uraaniga 12. majas + Germania ja Nessuse täpne ühendus! Asmodeus ASC-l, Lucifer kuldlõikes Veenuse ja Marsi ühendusega, Gravese ja Leviathani täpne opositsioon jne...