kolmapäev, 15. juuli 2009

Taevavõti - 6

CHIRONI ASPEKTID VEENUSEGA

Tunde inimesed. Nad õpivad oma õppetunde tundlikkuse abil ja MAA PEALSEID väärtussüsteeme. Veenus valitseb vastuvõtlikkust, tasakaalu ja väärtussüsteeme Maa peal ning aspektides Chironiga need vaimsestuvad. Kelledel puuduvad aspektid Kuu ja Chironi vahel, nendele saab Veenus ühendama kõrgemat MINA ja tundeid. Kui Saturni sild on ületatud (27/28 eluaasta ületamine), siis kundalini energia saab tulla kehasse. Astroloogidel on vajalik minna kohtumõistmisest kaugemale. Nende töö on inimesi aidata, nende KARMAT muuta paremuse suunas. Astroloogide tööks on olla vaimne õpetaja, kes on võimeline vaatlema hinge dünaamikat või KARMA TEEKONDA kõigis eludes. Inimesi aidata selles elus, et nad saaksid paremini oma sünnienergiat kasutada. Kui seda energiat kasutatakse õigesti, saab oma saatusest üle. Aspektid Chironi ja Veenusega näitavad, et kliendil on kogemusi, mis võib olla energia kulutamisega seotud. Need kogemused on vajalikud, et ennast leida.

Chironi konjunktsioon Veenusega
See on algus, kus väärtussüsteem ja tundmine spiritualisatsioonist algab. Ta on ideaalne ja antud vahekorrad peavad omandama vaimset osa. Tihti segavad end seksi ja usku. Tunneb või tajub orgasmilist kokkusulamist kosmosega. Tuhandeid aastaid oli seks rituaalides paljudes kultuurides. See näitab, et ta proovib seda orgasmilist vahekorda universumiga. Õpilane, kes hakkab magistriks saama – noor inimene, kes töötab pühas koolis spiritualiseerides verd ja geneetilist koodi. Siin on tegu laborikatsetega. Otsitakse kohta kosmilisele orgasmile. Need rituaalid peaksid lõppema koos Kalade märgi lõppemisega. Veevalaja ajastu on kõrgem ja siis kaovad madalamad rituaalid, tavad. Rituaalid, kui nad annavad energiat, on head, aga kui me oleme õppinud oma tavadest, siis pole neid enam vaja.

Konjunktsioon Veenusega: Grigori Rasputin, Verner von Braun, Lech Walesa, Rajiv Gandhi, Marilyn Monroe, Catherine Deneuve, Anna Frank

Fridrich R. Kreutzwald, Aadu Hint, Arnold Rüütel, Lennart Meri, Julius Kuperjanov, Olga Bruns, Peeter Tulviste, Ain Kaalep, Ester Pajusoo, Raine Karp, Priit Pärn, Ivar Vigla, Elmo Nüganen, Anu Lamp, Kalle Muuli, Rain Tolk, Henry Laks

Chironi sekstiil Veenusega
Inimene ohverdab ennast armastuse altarile. Täielik pühendumine partnerile. Ta otsib põhilist tähendust oma armastuse afäärides. See armastuse afäär on see altar, kus leitakse sügav spirituaalsus, mis tuleb ainult armuvahekorras. Paistab nagu ta ei teeks midagi oma eluga, aga lähemalt vaadates paistab õrn armastus, mis on ebamaine. Astroloog peaks aitama teda, et too inimene oleks indiviid ja samal ajal ka võimeline sügavalt armastama, mis on antud aspekti kingitus.

Sekstiil Veenusega: Anna Ahmatova, Garry Kasparov, Igor Stravinski, Franco, Vladimir Putin, Edith Piaf, Jelena Roerich, Abraham Lincoln, , Francisco Franco, Saddam Hussein, Luc Besson, Roy Orbison

Jüri Vilms, Paul Ariste, Jüri Kuuskemaa, Maria Klenskaja, Olavi Pihlamägi, Maret Maripuu, Erich Krieger

Chironi kvadratuur Veenusega
Otsija tüüp. Tunneb stressi ja teab kuidas otsida. Antud inimene sooviks väärtussüsteemi, mis arendaks spirituaalselt. Üks emotsionaalne kõrgpunkt teise järel. Tihti on nende pea kõva, eelmise eluga seotud karma, mis tegeleb sugulise teadvusega. Esoteerilises õpetuses mainitakse, et me valime ise soo, et see tooks tasakaalu. Meie inkarnatsioonides on sama palju mehe ja naise kehastusi kokkuvõttes. Elus on kogemused, et me saaksime areneda. Osa sellest on võimalik olla mõlemast sugupoolest. Tihti kui me liigume mingisse soosse, kus me pole viimati olnud, tekitab see meie praeguses elus palju stresse. See aspekt näitab sedalaadi pinget. Sama on tihtipeale kui Marss on konjunktsioonis Veenusega. Näiteks, võidakse olla selles elus naine, kellel on raskusi oma seespidise mehisusega. See konflikt haitub ära kui Uraani transiit jõuab sünni Uraaniga opositsiooni. On võimalik, et naisel on mehelikud jooned pärit eelmisest elust ja siinses inkarnatsioonis ta õpib naiselikkust.

Kvadratuur Veenusega: Tony Blair, Willi Brandt, Kurt Waldhaim, Jegor Gaidar, Salvador Dali, Sophia Loren, Juri Nikulin, Spencer Tracy, Judy Garland, John McCain, Augusto Pinochet

Marie Under, Johannes Semper, Arvo Pärt, Juhan Peegel, Moidela Tõnisson, Aili Kogerman, Siim Kallas, Anti Kidron, Jaak Uudmäe, Villu Reiljan, Priit Aimla, Mati Kaal, Mihkel Mutt, Rein Raamat, Vive Tolli, Nele-Liis Vaiksoo, Liis Lusmägi, Even Tudeberg, Raul Olle

Chironi trigoon Veenusega
Elu probleem on karmaliste seksuaalsete kogemustega toime tulemine. See inimene on teiste silmis väga külgetõmbav. Temasse armuvad paljud, aga tal on üks armuvahekord, mis tekitab stressi. Raske öelda, mis on eelmisest elust ja mis mitte, aga seda mäletab kui hüpnoosi (regressiooni) tehakse. Tema kogemused on, et vahekorrad tulenevad eelmiste elude kogemustest.
Näiteks ühel naisel oli Chironi trigoon Veenusega ja viimane oli konjunktsioonis Merkuuriga teises majas. Ja see inimene abiellus mehega, kes tõi pingeid ta ellu. Antud mehega oli tal kontakt olnud mitmes eelmistes eludes. Chironi trigoon Veenusega toob tavaliselt sügavat arusaamist inimlikust armastusest, aga see arusaam tuleb väga keerukast karmalisest läbikäimisest ja vahekordadest.

Trigoon Veenusega: Juri Andropov, Fred Astar, Charles Bronson, Boriss Jeltsin, Jimmy Carter, Stanislav Lem, Elvis Presley, Sergei Prokofjev, Alfred Hitchcock, Edward VIII, Dwight Eisenhower, Jimmy Carter

Anna Haava, Kaarel Liimand, Jüri Järvet, Rein Maran, Jaan Tõnisson, Johannes Hint, Raivo Adlas, Rein Rannap, Ivo Lill, Margus Lepa, Tatjana Fomina, Erki Nool, Elmar Sepp, Tõnu Õnnepalu, Peeter Võsa, Mikk Saar

Chironi kvinkunks Veenusega
Aspekt toob raskusi armastuse elus, mille tulemused on väga keerukad. Kvinkunks annab väga terava arusaamise motiivide osas teistes inimestes. Tähtis on teada, kas kvinkunks on sisse või väljapoole liikuv opositsioonist. Kui liigub kvinkunks sissepoole, siis inimene õpib armastusest mitmete dramaatiliste armulugudega, enne kui Saturn tuleb ringina tagasi transiidi näol (27/28 eluaastani). Nostradamusel oli antud aspekt. Ta armastas oma naist ja kolme last, aga kõik surid taudi. Selle mõjul õppis ta ravima katku, päästes paljusid.

Kvinkunks Veenusega: Nostradamus, Antoine de Saint-Exupery, Mao Zedong, Boriss Pasternak, Rod Stewart

Endel Siff, Vilja Savisaar

Chironi opositsioon Veenusega
Teeb väga tugeva tundmise Veenuse alkeemilistest omadustest. Inimene on täiesti vastuvõtlik ja lahti teistele. Närviline inimene. Kui pole teisi planeete toetamas, mis talle enesekontrolli soodustavad. Sarmikas ja põnev isiksus. Tihti tundub teistele, nagu oleks ta pärit mõnelt teiselt planeedilt. Tal on ebatavalisi intutiivseid arusaamisi esoteeriast, sest ta on vanast ajast juba okultiline ühendus Veenusega. Chironi orbiit on elliptiline ja paljud teadlased on esile toonud, et Veenuse orbiit muutus ebakorrapäraseks 1500. aastat enne Kristust. See asjaolu seletub Chironi tulekuga meie Päikesesüsteemi. Salaõpetused tegelevad selliste teoorijatega, mis ühendavad Veenust katastroofiliste tsüklitega. Kuna teadvuse ülitundlikkus on sageli ühendatud hirmuga, siis paljud teadlased usuvad, et meil on inimeste psühholoogias amneesia, s.o. unustuse protsess, mis tegeleb Veenuse katastroofiga 1500, aastat enne Kristust. See näitab endast kui ärevust või ärevuse kompleksi, mis kajastub iga võimaliku hirmuga. Esoteerika meistri õpetused aitavad seda Veenuse saladust peegeldada ja see treening tegeleb selle hirmu katkestamisega. Peale Chironit võidakse avastada pisiplaneet Nibiru. Et see tuleb veel päevavalgele.
Chironi opositsioon Veenusega annab inimesele arusaamist okultsetest saladustest.

Chironi opositsioon Veenusega: Rudolf Hess, Nikita Hrushov, Francois Mitterrand, Elisabeth II

Raimond Valgre, Ada Lundver, Jaanus Rahumägi, Andres Kivirähk, Kaili Närep, Carmen Kass,

CHIRONI ASPEKTID MARSIGA

Näitab sügavat assotsiatsiooni püha kangelase tüübiga. Marss on agressiivne printsiip ja aspektid Chironiga spiritualiseerivad seda.Chironi nägemine annab lootust kuuma dialemma lahenduseks, nagu on öeldud vabastas Chiron Prometheuse allilmast ja sellega koos vabastas tule jõu inimestele. Nüüd 3600 aastat hiljem samas punktis asteroid Niburu tsükliga me oleme viinud tule jõu haripunkti tuumarelvadega. Chironi sünnikaart näitab väljapääsu sellest dialemmast. Kel lihtsamal kujul, inimestel pole enam vajadust üksteist tappa kui nad on kõrgendanud oma vaimsust ja oma karmast lahti. Chironi avastamisel oli see pisiplaneet kvadratuuris Marsiga. See näitab, et püha kangelane on jällegi ellu tõusnud eelmisest inkarnatsioonidest. Aatomi lõhestamine oli kosmiline ja karmaline viga inimkonna ajaloos, kuna nende teadlaste teadmised ei olnud küllaldased veel selleks tööks. Inimkond kunagi õpib vägivaldselt rikkuma mikrokosmost, aga kuna Pluutot nähti 1930.aastal, siis see osutus vältimatuks, et inimkond pidi seda õppima. Meil pole soovitav aatomiga tegeleda, kuna me ei tea küllalt selle tagajärgi. See oli mikrokosmose vägistamine negatiivse kangelase energia kulu arvelt. Me tohime jõudu kasutada ainult ennast kaitstes. Me peame koondama oma jõu solaarplexusesse (solarplexus – südametsakra) ja me kaitse on meie sisemine jõud.
Püha kangelane tähendab olla kodu kaitsja, tasakaal ja rahu. Madal kangelase energia vägistab meeste poolt naisi, kõrgem kangelase energia kaitseb kodu ja lapsi. Aatomi energia on tekitanud inimkonnale uusi tundmatuid haigusi. Kõik, mis me peame tegema, on muutma seda dünaamikat ja need kelle aspektid on Chironi ja Marsi vahel, saavad õpetama meid selles.

Chironi konjunktsioon Marsiga
On püha kangelase tundmise aeg. Tal on neli klienti, kolm neist on põikpead ja väga energilised. Neil on väga raske näha ennast objektiivselt. Antud inimesed on heasüdamlikud ja hoolivad teistest. Need kolm on naised ja paistab, et nendel on raskusi ühendust võtta ühega neist – s.o. Püha Kangelasega.

Konjunktsioon Marsiga: Joseph Goebbels, Rajiv Gandhi, Sergei Jessenin, Richard Sorge, Fidel Castro, Paul Newman

Anton H.Tammsaare, Ants Laikmaa, August Englas, Ellen Niit, Siim Kallas, Pavel Bogovski, Helgi Erilaid, Kaie Mihkelson, Janika Sillamaa, Eda-Ines Etti, Rain Tolk, Kiur Aarma,

Chironi sekstiil Marsiga
Omatakse Püha kangelase arheotüüpe oma teadvuses. Need on väga julged inimesed, arvates, et neil on võimalusi teha kõike, alates kangelastegudest. Kui nad oma energiat kasutavad, on nad tasakaalus, samuti järelandmatud.

Sekstiil Marsiga: Bertolt Brecht, Ronald Reagan, Mao Zedong, Niels Bohr, Andrei Sahharov, Uri Geller, Vanga, John Lennon, Sergei Prokofjev, Juri Nikulin, Juri Gagarin, Marion Jones, Oprah Winfrey,

Enn Tarto, Erast Parmasto, Erika Salumäe, Tauno Kangro, Jüri Kuuskemaa, Kalle Muuli, Anne Eenpalu, Kristjan Jõekalda, Gert Kullamäe, Tarmo Pihlap, Vello Loemaa,

Chironi kvadratuur Marsiga
Tendentsid ära hoida ümbermuutumist. Väga teadlikud ollakse Chironi jõust. Nad arendavad igasuguseid strateegijaid, et kõrvale kalduda Uraani energiast, kuni nad kohtuvad Uraani opositsiooniga (ca 40-dad eluaastad). See on nagu hambaarsti juurde minek. Marss on agressiivse energia tarvitus ja Chiron on läbimurre teisele poole. Chironi ülesandeks on leiutada uusi strateegiaid elamiseks. Inimene on nagu orav kettas. Depressioonid, kui Uraan on transiidis opositsiooni näol Uraaniga ja Chiron transiidis Marsiga. Samuti kui Uraan on kvadraadis sünni Chironiga.

Kvadratuur Marsiga: Jean-Paul Belmondo, Rudolf Valentino, Vladimir Võssotski, Marlon Brando, Garry Kasparov, Georges Simenon, Edmund Hillary, Mihhail Solohhov, Eckhart Tolle, Rod Stewart, David Lynch

Eduard Vilde, Ludvig Puusepp, Voldemar Vaga, Hardi Tiidus, Ene Hion, Ants Antson, Andres Sööt, Ago Saller, Gunnar Kraps, Rein Kilk, Astrid Reinla, Jaanus Rohumaa, Emil Rutiku, Juhan Aare, Lepo Sumera

Chironi trigoon Marsiga
Intuitsioon on tugev ja agressiivne. Marss ei lase trigoonis laisk olla ja samuti ta elusatab Saturni osa Chironil, mis teeb inimese seikluslikuks. Inimesel on suur energia. Kõik ettevõtmised lähevad neil ladusalt. S.Freudil oli täpne trigoon Marsiga. Ta oli võimekas kommunikatsiooni osas ja tema mõtete ning kirjapanekute energia raamatute näol püsib veel tänaseni.

Trigoon Marsiga: Leonardo da Vinci, Sigmund Freud, Wilhelm Röntgen, Nastassja Kinski, Fred Aster, Salvador Dali, Judy Garland, Raissa Gorbatshova, Jaclyn Kennedy, Boriss Pasternak, Jelena Roerich, Jane Fonda

August Kitzberg, Kaarel Liimand, Nikolai Triik, Nikolai Reek,Valdo Pant, Eduard Wiiralt, Valentin Kuik, Helvi Rammul, Arno Köörna, Heino Lipp, Rein Rannap, Ülle Kaljuste, Mait Agu, Tiit Kõrvits, Raul Rebane, Margus Lepa, Aivar Riisalu, Indrek Sei, Ülle Lichtfeldt, Andres Noormets, Leila Miller, Tiit Sukk, Jüri Makarov, Andrus Veerpalu, Raoul Kurvitz

Chironi kvinkunks Marsiga
Ümbermuutev jõud, nagu kõigi kvinkunksite aspektidega on. Väga paljudele annab teadlikkuse laienemise. Paljud inimesed sooviksid teadvuse avardumist, aga nad ei tea, kuidas seda saavutada. Nagu alati kvinkunkside aspektides, tõukab see energia vaimuinimesi saavutuste poole. Kogu aeg on pinge, mis lahendatakse.

Kvinkunks Marsiga: Martin Luther, Sergei Rahmaninov, Dmitri Shostakovits, Nikita Hrushov

Jaan Kross, Neeme Järvi, Julius Kuperjanov, Tõnis Kask, Villem Gross, Maret Ani, Siiri Sisask, Lauri Pihlap, Tõnu Trubetsky

Chironi opositsioon Marsiga
See on täielik Püha kangelase arheotüüp. Kuna ühiskond ja kultuur ei saa aru sellest, siis on väga vähe ruumi seda välja elada. Suur kaastunne rõhututele ja ebaõigluse vastu võitlejatele. Need, kes pole tema hirmust üle saanud teiste inimeste ees, elavad seespidiselt õiglast, usaldusväärset ja tugevat elu. Mida rohkem aastaid möödub Chironi avastamisest (1977), seda rohkem inimesi aja jooksul leiavad eneses püha kangelase. Inimesed ärkavad vaimselt.

Opositsioon Marsiga: Georg Bush sen., Raoul Wallenberg, Maria Callas, Luciano Pavarotti, Meryl Streep

Arnold Seppo, Silvia Rannamaa, Teet Kallas, Ester Tuiksoo, Nele-Liis Vaiksoo, Ivo Linna, Hannes Rumm,
järgneb...

Kommentaare ei ole: