reede, 17. mai 2024

Pluuto väiksem vend - 8

 

Terror

Massimõrv Babi Jaris (Kiievi lähedal) 29-30.september 1941.a. Arawn 4 kraadi Neitsis kvadratuuris Saturn-Uraan ühendusega Sõnnis. Võimude vastane meeleavaldus Babi Jaris 13.märtsil 1961.a. Arawn 4 kraadi Neitsis sekstiilis Musta Kuuga Lõvis. Pluutol täpne ühendus Kuu põhjasõlmega Lõvis.

Holodomor Ukrainas ehk näljahäda sai alguse umbes 1932 - 1933.a. 1932.a algul oli Arawn Lõvis ja ühenduses Jupiteriga ning kvadratuuris Uraaniga Jääras.

Plahvatus Oklahomas 19.aprillil 1995.a. Terroriakt. Hukkus 168 inimest, umbes 800 sai vuga. Arawn 6.kraadi ühenduses Pluuto ja Ixioniga. Marsil ühendus Orcusega Lõvis. Saturnil ühendus Lilithiga Kalades.

11.september 2001.a Kaksiktornide hukk New Yorgis. Arawn 15 kraadi Amburis, lähedale jääb USA tõusumärk. Ühendus Pluutoga. Jupiteril väga täpne ühendus Varunaga Vähis. Ixion ja Chaos vastasseisus.

Beslani pantvangi kriis 1.september 2004.a. Hukkus üle 300 inimese, neist 187 lapsed. Arawn 21 kraadi Amburis ühenduses Pluutoga.Merkuuril (lapsed, noored) täpne ühendus Orcusega Lõvis. Transiitne Varuna riigi Jupiteril Vähis.

Dubrovka teater, etendus Nord-Ost, pantvangi kriis 23-26. oktoober 2002.a. Arawn18.kraadi Amburis trigoonis Jupiteriga Lõvis.Transiitne Chos teeb ühenduse Vene Föderatsiooni Merkuuriga Kaksikutes. Transiitne Varuna ühenduse riigi Jupiterile Vähis.Transiitne Neptuun riigi Kuu põhjasõlmel Veevalajas.

Madriidi terror 11.märtsil 2004.a. Pommiplahvatused erinevates kohtades, hukkus kokku 201 inimest, 1600 said viga. Arawn 24.kraadi Amburis ühenduses Pluutoga, kvadratuuris Päikesega Kalades. Madrid täpses opositsioonis Erisega Jääras ja ka Luciferiga. Merkuuril ühendus Gorgoga Kalades, Kaljukitses on koos Anubis ja Sekhmet.

Breiviku massimõrv Norras 22.juulil 2011.a. Arawn 5.kraadi ühenduses Pluutoga. Arawn kvadratuuris Uraaniga Jääras. Merkuur ühenduses Varunaga Vähis, Varuna tagas laiaulatusliku info leviku. Ühendus viitas ka noorsoole.

Terror Pariisis satiiriajakirja Charlie Hebbo toimetuses 7.jaanuar 2015.a. Hukkus 12, viga 8. Arawn 12.kraadi Kaljukitses ühenduses Päikese ja Pluutoga.

Brüsseli plahvatused metroos ja lennujaamas 22.märtsil 2016.a. Hukkus 32, viga üle 300 inimese. Arawn 15.kraadi Kaljukitses ühenduses Pluutoga.Kvadratuuris Uraaniga Jääras.

Nice terror Prantsusmaal 14.juulil 2016.a. Hukkus 84 inimest. Arawn 14.kraadi Kaljukitses ühenduses Pluutoga. Merkuuril ühendus Varunaga Vähis.

Varia

Islami tekkimine. Muhamedi esimene ilmutus Allahhilt Juljuse kalendri järgi 20.augustil 610.aastal. Arawn 12.kraadi Jääras ühnduses Pluutoga. Uraanil Vähis ühendus Veenuse ja Varunaga. Merkuuril ühendus Neptuuniga Lõvis.

Islami riik 28.juuni 2014.a. Arawn 11.kraadi Kaljukitses ühenduses Pluuto ja Arabiaga. Marsil Kaaludes ühendus Arabisega.

Tsaar Nikolai II sünd 18.mail 1886.a Arawn 29.kraadi Sõnnis ühenduses Päikese ja Merkuuriga. Veenusel ühendus Uraani ja Ixioniga Vähis. Tsaaril on Kaljukitses kolmiühendus – Chaos, Varuna ja Orcus. Hukati tsaar 17.juulil 1918.a Arawn 0 kraadi Lõvis tehes siis täpse sekstiili sünni Arawnile!

G.Rasputin, 22.jaanuar 1869.a. Temal on ka Kaljukitses see kolmik , sellele lisandub Veenus.Uraanil ühendus Ixioniga Vähis. Arawn aga on 29.kraadi Sõnnis ja trigoonis Päikesega

Stalini surm 5.märts 1953.a Arawn 21 Kraadi Neitsis täpses poolsekstiilis Pluutoga Lõvis. Stalini isikukultuse lõpp 30.juuni 1956.a Arawn 24 kraadis Neitsis sekstiilis Saturniga Skorpionis.

Must neljapäev 24.oktoober 1929.a. Börsil aktsiate järsk langus. Arawn 17.kraadi Lõvis, tema osa kriisis pole märkimisväärne. Varunal ühendus Erisega Jäära alguses. Neptuunil opositsioon Chaosega Kalades. Selle aja kaugete põlvkondlik pilt oligi selline kus nad loovad edasise arengu eeldused.

J.Lennon 9.oktoober 1940. Arawn 3.kraadi Neitsis ühenduses Veenusega. Lennon mõrvati New Yorgis 8.detsembril 1980. Arawn 9.kraadi Skorpionis. Väga täpne on samas märgis Quaoari ja Ixioni ühendus. Lähedale jääb Veenus.

Rootsi peaministri Olof Palme mõrvamine 28.veebruaril 1986.a. Palme sündis 30.jaanuril 1927.a. Arawn 12.kraadi Lõvis opositsioonis Päikesega. Jupiteril ühendus Chaosega Kalades ja Uraanil ühendus Varunaga ka Kalades. Sellised seisud siis kõigil kes 20-.date aastate lõpus sündisid. Surmapäeval asus Arawn 20.kraadi Skorpionis ühenduses Quoaoari ja Ixioniga. Pluuto ja Chaose opositsioon. Merkuuril ühendus Apophisega Kalades.

Nato loomine 4.aprillil 1949.a Arawn 14 kraadi Neitis otsesel loomises peaosa ei mänginud. Uraanil ühendus Orcusega Kaksikutes, Neptuunil ühendus Ixioniga Kaaludes. Tugev on Jäära märk, omavahel ühenduses Merkuur, Marss, Veenus, Päike ning Eris ja Damocles.Ja see ühendusete vägi siis opositsioonis Neptuun-Ixion ühendusega Kaaludes.

Esimest korda läks eetrisse info ja tv propakanda saade Vremja. Arawn 17 kraadi Kaaludes ja Orcus Vähis omavahel täpses kvadratuuris. Lailadase tuntuse ja leviku tagas Varuna ühendus Russiaga Sõnnis, kusjuures Varuna oli MC-l.

Ajakirjanik V.Listjevi mõrv 1.märtsil 1995.a Arawn 6 kraadi Amburis opositsioonis Must Kuu – Lucifer ühendusega Kaksikutes.

Ajakirjanik A.Politkovskaja mõrvamine 7.oktoobril 2006.a. Arawn 25 kraadi Amburis ühenduses Pluutoga ja kvadratuuris Kuu sõlmedega Kalad/Neitsi. Arawn ka kvadratuuris Moskvaga Neitsis.

Huviga ootan aega kui Pluuto siseneb Veevalajasse (22.jaan.) ja hakkab lähenema Vene riigi Kuule (4.24 aqua).

Suur rist 22.aprillil 2014.a. Sel päeval moodustus taevas selline seis, et 4 planeeti olid kõik samades kraadides. Marss, Jupiter, Uraan ja Pluuto olid omas märgis 13 kraadis. Moodustus taevane suur ruut ja samaaegselt ka suur trigoonVeenus, Jupiter ja Saturni vahel. Arawn 12 kraadi Kaljukitses ühenduses Pluutoga ja olles kvadratuuris Marsiga Kaaludes thes samas opositsiooni Jupiteriga  ning kvadratuuris Uraaniga Jääras.

Brexit 23.juunil 2016.a. Mille tulemusena Suurbritannia lahkub Euroopa Liidust. Arawn 15.kraadi Kaljukitses täpses ühenduses Pluutoga.Referendiumi kaardis suur ruut – Merkuur, Jupiter, Saturn, Neptuun.

Riias Maxima kaupluse laevaring 21.novembril 2013.a. Hukkus 54 ja viga 39 inimest. Arawn 9 Kaljukitses ühenduses Pluutoga. Päike Skorpionis kvadratuuris Riga Lõvis. Marsil Neitsis opositsioon Luciferiga. Saturn Skorpionis kvadratuuris Lilithiga Lõvis.

Tänapäeva inimkonna alguseks loetakse Neptuuni ja Pluuto ühendust 30.aprillil 1892.a. (7.42 Kaksikutes). Arawn selles osales oma asumisega 27 Kaksikutes ühenduses Venusega.Neptuun-Pluuto ühendus kordub iga 493 aasta tagant.

See Arawn, Ixion ja Quaoari ning Pluuto pikk omavaheline ühendus 20.sajandi lõpus mõjutas ikka tugevasti maailmas toimunud sündmuste kulgu.

Näidete põhjal saab öelda, et Arawn on ikkagi pigem lõhkuja kui looja. Umbes nii nagu Pluutogi, Saturn annab käsu ja Pluuto viib ellu, lõhub vana ja teeb platsi puhtaks uuele. Sama roll siis ka Arawnil.

Kasutatud kirjandus

Maailma suurimad katastroofid. Chris McNab, 2007

Katastroofid, sündmused, faktid. Guido Ilves.

6 kommentaari:

Ganesh ütles ...

Must neljapäev 24.oktoober 1929.a.

Arawn mõnda selget nurkaspeti ei paista sellel ajal haarama, kuid päev on tõesti omamoodi karm. Arawn on Lõvi märgis, samal ajal Lõvi märgi valitseja ehk Päike on just Skorpionisse liikunud. Skorpioni märgis on sinna äsja liikunud Päikesele veel Kuu lõunasõlme ja Marsi ühendus (verstapost, nõ "märgi" jätmine, Kuu lõunasõlm kipub jätma "lipu" ehk näitab teatavaid saavutusi, lipp on võimu sümbol). Veemärkide trigoonis on Kuu ja Pluuto ühendus (Vähi märgis) ning kuigi täpset kellaaega ei tea, Kuu võib olla ühenduses kinnistähega Pollux ("pahandus"). Niisis, Skorpioni ja Vähi märgis on planeedid ja ühendused. Veetrigooni kolmandas märgis ehk Kalades pole planeete, kuid veetrigooni etteaste saab siiski tuge ka Kaladest - Jupiter on Kaksikutes, kuid retrograadne ja ühenduses kinnistähega Rigel ("väljapaistvus").

Teps mitte tühine on ka Saturni ja GC (galaktilise tsentri) ühendus ehk konjunktsioon Amburis (muutlikus tulemärgis).

Eks seda kaarti saab mitmel moel pikemalt lahti harutada, kuid karm päev.

Nn musta neljapäeva suhtes on kronoloogias mainitud päeva 13.11.1929.a. kui ühte mitmetest olulistest. Huvitav, et tulevikus ehk 13.11.1994 loodi Eestis üks erakond, kellele on südamelähedane tegeleda rahandusega ja loomulikult, agressiivsete maksude leiutamise küsimusega.

Anonüümne ütles ...

Ganesh, kuidas on igasugused seisud, kui riigist välja minna ja järsku enam tagasi ei saa vöi ei vöeta? No saad ise aru. Aga reisima peab, muidu hakkab oma naba imetlemine peale. Eriti kui veel väike riik ja rahvus olla. Lühidalt, ühesönaga - reisimine.
Tänan.

Ganesh ütles ...

Hea küsimus, millal võidakse hakata liikumist takistama ja lausa riiklikul tasandil. Minu arvates on ohumoment vähemasti teoreetilises mõttes üha suurenev. Omaette küsimuseks on, millist ohtu võiks realistlikult oodata - "nähtamatu käsi" paistab ulatuma igale poole ning võtted on samuti "innovaatilised". Maakeeli: takistused võivad olla reaalsed, kuid juriidilises mõttes pole justkui suurt midagi lahti. Võib juhtuda, et kohalik võim korraldab või aitab korraldada reaalse takistuse, mis samal ajal on justkui "ei midagi erilist", kuid segab eluolu vägagi ära.

Tasuks vaadata olustikku mittehoroskoopilise astroloogia najal (ilmnevad arhetüübid): maailmas on väga palju pettust, ahnust, võimutsemist, trikitamist, kavaldamist, topeltreaalsust. See on arhetüübi mõttes Kuu põhjasõlme teema, mis on poliitika üks omaseid näitajaid: otsuseid tehakse teisiti, kui tavaolustik seda üldjuhul ette näeks ning teadmatuse faktor üldsusele (nagu tsirkuses) on oluliseks komponendiks. Tegeletakse ka ahvatlemisega "teete nii, saab parem", kuid samal ajal jäetakse oluline ning kaalukas informatsioon varjule. Sündmused on võrreldavad mustkunstiga - hämatakse, juhitakse tähelepanu mujale ja tehakse nii, nagu mustkunstnik või "nähtamatu käsi" seda ise soovib.

Seega, üllatusi on olnud ja püütakse edasi üllatada. Ka metoodika võib olla üllatav ehk nõ innovaatiline. Ebatavalistes oludes on vaja ebatavalist lähenemist, et mingisugust veidi suuremat vabadust saavutada. Siin tuleb mängu isiklik horoskoop ja selle najal otsuste tegemine.

EV 1991 kaardis on transiitne Uraan liikumas Kaksikute märgi suunas ehk riigi tõusumärgile. Juba käesoleval ehk 2024 augustis on Uraan lähemal kui 3 kraadi tõusumärgile, teeb ettevaatlikuks. Novembri teisel poolel on Pluuto hetkeks veel Kaljukitses (teeb retrograadset tsüklit Veevalajast Kaljukitse märki) ning sejärel on varsti lõplikult Veevalaja märgis. Veevalaja märk on EV 1991.a. kaardis 9.märgiks. Minu arvates on Pluuto 9. märgis/majas indikaatoriks, et edasine on seotud nõ sundolukordade ja sunniga. Kuna EV 1991.a. kaart on paljuski organisatsiooni kaart, siis eeldaks, et riiklik aparaat kipub tegema jõulisi otsuseid ning võib ka kummalistel motiivideil ise jõudu kasutada/olla jõudude meelevallas. Transiitne Neptuun on Kalade ja Jäära märkide piirialas (-tsoonis), mis annab samuti oma mõju. Neptuun, tuues mõjusid Jäära märgis (märtsi lõpus-aprillis 2025), võimendab reaalseid võimalusi, et isikute individuaalne tahe saab üksjagu jahutatud - algatused on rohkem häiritud, isiklkud vaated ja otsused on häiritud, mingisugune sekkumine inimeste valikutesse ja individuaalsusesse, kõik see võib olla üsnagi pärssiv. Lisaks ka Kuu sõlmede telje liikumine ehk märgivahetus 12.jaanuril 2025, üldsuses võib olla mingi suurem temaatiline muutus.

Ganesh ütles ...

Põgusa pilguga vaadates on näha märke, et "nähtamatu käsi" muutub aktiivsemaks ning mingid ühiskondlikud hämad võivad olulisel määral võimenduda.

Teoreetilises mõttes kaaluksin mõnda pikemat reisi isegi ehk käesoleva augusti alguses või suisa juuli lõpus enne retrograadset Merkuuri (et vältida Merkuuri suhteliselt aeglast dünaamikat ehk alla 100% tavapärast), kuid lõplik otsus eeldaks asjaolude põhjalikumat kaalumist ning ka isikliku sünnikaardi võimalike näitajate kaalutlemist. Olen pisut skeptiline, kas reisimisega saab seda kõike mis toimub, piisavalt vältida. Esimeseks probleemiks, mida "nad" võivad letti käia, on toetavate süsteemide "kuivatamine" ehk üllatus-üllatus, ühel hetkel ei saa hästi vajalikke asjaajamisi teostada. Näiteks, pangakaart streigib või passiga on mingi kummaline jant, välismaal olles on näiteks x riigi kodanikel probleeme arstiabiga või muu olulise asjaga, keegi ametnik nõuab jaburat dokumenti, mida ei saagi normaalsel inimesel olemas olla vms, midagi sellist. Maakeeli: kõik on enamvähem jokk, kuid reaalelus ei saa enam vajalikke asju ajada või nende toimetamine muudetakse vägagi vaevarikkaks või kulukaks.

Reisimise astroloogia on minu arvates suht identne teekonna läbimisega ja ka juriidilise protsessimisega. R Rerkuur võib olla soosiv, kui minna kuskile kaugemale ja juba külastatud riiki või kui on kavas veel sinna naasta (iseasi, kas positiivsetes toonides või olude sunnil). retrograadne planeet kipub R tsüklis justkui võimenduma ning see tekitab mõttetegevuse ülekoormatust (ka otsuste tegemise raskust), mis soosib vigu ja ka jaburat paberimajandust ehk kiputakse mõnel hetkel eriti urgitsev olema ja soovitakse mõnda dokumenti topelt või tehakse sama ülekannet mitu korda, mida on vaja hakata klaarima.

Mis puutub nn Venemaa käikudesse, vähemasti Ukraina sündmuse puhul on olnud märgata, et tendentslikult muutub Venemaa aktiivsemaks kui Saturn on direktiivne ja samas ka vastupidi, kui Saturn on retrograadne, võetakse koomale. Vähemasti tendentslikult. Praegune olukord on minu arvates palju suurem kui nn Venemaa küsimus, seega üllatuste võimalus on päris suur. Kuid jah, võibolla saaks ka Saturni liikumist enne pikemat reisi veidi vaadata, võibolla on pisut abiks.

Hetkel arvan sedasi.

Ganesh ütles ...

Tänapäeva inimkonna alguseks loetakse Neptuuni ja Pluuto ühendust 30.aprillil 1892.a.

-> Meenub ühest internetiloengust nn Fööniksi aastate tsükkel. Erinevad tegelased võivad seda pisut erinevalt käsitleda (täpne punkt võib olla nende kalkulatsiooni järgi erineval aastaarvul) ning nn suure Fööniksi aastal olevat samuti omad alatsüklid. Igatahes meenub, et nn Fööniksi aasta mingisugune oluline osa või kulminatsioon sattus ühe tegelase arvutuste järgi üsna lähedale antud 1892 aasta punktile. Igatahes, ta seostas Fööniksi aastate tsüklit suurte muutustega, mis olevat üldjuhul seostatav suurte looduslike muutustega ehk eriti ohtrasti maavärinaid, päevadeks päevavalguse kadumine, kummalised klimaatilised keerdkäigud ning olustik, mida ei saavat kuigi palju kontrollida. Kui ma ei eksi, siis võis seal olla ka mingisuguse kummalise taevakeha ilmnemine, mis suutvat päris palju tohuvapohu kokku keerata. Nn globalistid pidavat selle tsükliga juba kaua aega toredasti arvestama ning püüdvat seda teadmist ekspluateerida (kasutada oma huvides).

Mine võta kinni, kuidas sellega on, kuid aastaarvuga seoses meenus selline lugu.

Ganesh ütles ...

Selles YouTube videos seoses nn Fööniksi tsükliga, rõhutatakse 138 ja 552 aastast tsüklit.

Märgitakse ka suuremaid ehk näiteks 3 x 552 = 1656 aastat ja 4 x 414 (414 on 3 x 138) aastat.

Esineja arvates saabub järgmine suur muutus 2040.a. maikuus.

https://www.youtube.com/watch?v=vnN9Fod6EpU

/.../Much of the events of 1902 have been scrubbed from the history books, but Charles Fort was able to piece together enough data to realize something very unusual happened. He called 1902 "...that other Dark Age..." Little did he know that the mechanism hidden in our sky that appeared in 1902 was the same that is found in the Babylonian Enuma Elish creation account and Genesis creation story, the same that caused the Great Deluge and collapse of the Vapor Canopy, the same that initiated the Doom shape and the Ogygian Flood, the same that brought the Great Mediterranean Dark Age a millennia BCE and the same that began the Dark Ages we are familiar with that was covered up by Rome in its creation of the Anno Domini calendar...the Phoenix has "...brought down the high ones that are on high," multiple times and given the world back to the meek as their inheritance. But 1902 was an 'almost...,' with the real reset soon approaching in May 2040. To many it will be a new Dark Age of apocalyptic proportions while to others it will be liberating, soul-empowering and restorative./.../.