teisipäev, 3. mai 2022

Venemaa ja tema Marss - 4

Üheks oluliseks sündmuseks Ukraina ajaloos oli see kui Vladimir ühendas rahvad ja võttis vastu ristiusu ja abiellus Bütsandi keisri õe Annaga. On kaart, mis dateeritud 28.juuni 988.a.Arvatav ristimise päev?  

Päike Vähis opositsioonis Jupiter-Saturn ühendusega Kaljukitses. Paar huvitavat tolle aja seisu. Asteroid Kievil ühendus Russia ja Vladimiriga Sõnnis. Asteroid Medvedjev, mida mina pean kogu Venemaa sümboolseks esindajaks, on ühenduses Lilithiga Neitsis. Tol ajal veel linna nimega Moskva ei eksisteerinud. Aga asteroidid Moskva ja Muskau on koos Kalades. Marss Kaksikutes ühenduses Merkuuriga. Jõuline sõnum slaavi rahvastele. Marss Kaksikutes kordab Rjuriku seisu, siis ka Marss Kaksikutes.Marsil täpne kvinkunks Uraaniga Kaljukitses. Kas selle kaardi abil leiab need Ukraina ja tema rahva vihkamise alged?

Katariina manifest Ukraina liitumisega Venemaaga 19.aprillil 1783.a.Päike Jäära viimases kraadis ühenduses asteroidide Sekhmet, Bellona ja Pax`ga. Sõda ja rahu kõrvuti! Veenusel ühendus Ukrainaga Sõnnis ja Uraanil ühendus Musta Kuu ning Moskvaga. See kolmik opositsioonis Kieviga Kaljukitses.Neptuunil vastasseis Merkuur-Russia ühendusega Jääras.

Vihkamise ja rahvuse hävitamise alla saaks arvata ka suur Ukraina näljahäda Holodomor (Golodomor) aastatel 1932-1933. Ukrainlasi suri nälga 4-7 miljonit. 1932.a. alguse kaart selline. Päike Kaljukitses ühenduses Karma, Marss, Saturn ühendused ja kogu see kupatus opositsioonis Pluutoga. Uraan ühenduses Musta Kuuga Jääras vastassesi Lilithiga. Jupiteril ühendus Luciferiga Lõvis ja Neptuunil ühendus Russiaga Neitsis. Nende aspektidega maadles terve maailm, näljahäda N Liidus, suur kriis maailma panganduses ja majanduses. Fashismi tõus Euroopas.

Üks etapp Ukraina ajaloos mahub NL kooseisu aega, 1922-1991. NL liit loodi 30.detsembril 1922 ja Ukraina oli selle liidu üks vabariike. NL loodi sundkorras, Marsil ühendus Uraaniga Kalades. Ühendus trigoonis Jupiteriga Skorpionis. Päikesel ühendus Moskvaga Kaljukitses.

Krimmi poolsaar läks Ukraina koosseisu 19.veebruaril 1954.a. Südaööl Saturn tõusmas horisondi kohale Skorpionis olles opositsioonis Kieviga. Marsil ühendus Ukrainaga Amburis. Asteroid Crime Kaaludes sekstiilis Ukrainaga.See kaart sisaldab mitmeid viite,et tulevikus saab Krimm olema üheks suureks tüliõunaks. Kuigi Eris on trigoonis Ukrainaga muutus Krimm üheks peamiseks ajendiks kiskuda üles riid. Saturn kvinkunksis Erisega toob edaspidi kriisi pinnale.

Vägivaldne Krimmi liitmine VF koosseisu toimus ametlikult 18.märtsil 2014.a. Marss Kaaludes ühenduses Põhjasõlmega. Saturnil ühendus Russiaga Skorpionis. Neptuun Kalades ühenduses Kieviga. Referendum  kas ühineda Venemaaga või mitte oli saavutatud võltsitud ja valedega vürtsitatud meetotite abil. Jupiteril ühendus Moskvaga Vähis olles opositsioonis Pluutoga.

Krimm Ukrainale ja Krimmi liitumine Venemaaga seosed. Päike teeb ühenduse Ukraina Krimmi koosseisu asteroid Chaosega.Krimmi ootaski ees kaos ja allakäik. Merkuur ühenduses 1954 aasta Päikesega. Marss Neptuunil. 18.märtsi Kuu teeb ühenduse 1954.a veebruari Musta Kuuga Kaaludes.

Krimmi annekteerimine ja VF horoskoobi seosed. Veenus ühenduses Põhjasõlmega Veevalajas. Marss poolsekstiilis Ixion, Quaoari ja Musta Kuuga Skorpionis. Saturn teeb kolmikule täpse ühenduse. Pluuto teeb täpse ühenduse VF Neptuuniga. Pluuto vägi kaasati pettusega saavutama vajalikku tulemust.

 


Vaatame nüüd tänapäeva Ukraina riigikaarti ja tema liidrit.Ukraina horoskoobil on mitu varianti. Esimene on riigi iseseisvus 24.augustil 1991.a. On käibel kellaaeg 17: 31 ja ka 17:59. Mõlemil juhul AC on Kaljukitses ja MC Skorpionis. Päike 0 Neitsis ja Kuu 22 kraadi Veevalajas.Kaljukitses Uraan, Must Kuu, Neptuun Põhjasõlm, olles siis omavehel ühenduses. Teine kooslus on Lõvis, Jupiter, Merkuur, Veenus ja Päike null Neitsis. Pärast Moskvas toimunud putshi kõik endised liiduvabariigid iseseisvuasid ja taevapilt enamasti ühesuguselt sarnane.

Teine variant on selline, Ukraina referendum NL-st väljastumiseks 1.detsembril 1991.

 

 

Kommentaare ei ole: