reede, 3. juuli 2020

Eesti mõrvad ja mõrvarid


Lihula teemale sarnaseid näiteid kokku otsides läks andmebaas suureks ja nii tuli alustada uue eraldi seisva teemaga – Eesti mõrvad ja mõrvarid.Teema ei pruugi paljudele meeldida, sünge ja positiivsuseta aga andmebaasina on vajalik tuua välja olulisemad viited ja nüansid. Nagu mul kombeks kaasan ka teemaga seotud osa asteroide.

Et kedagi hukata või eluksajaks vangi panna selleks peab olema vastav seadusandlus. Meil siin Eestis on peale suurt sõda surmaotsuse kehtestamine ja selle tühistamine olnud kahel korral. ENSV-s kaotati surmaotsus 26.mail 1947. Olulisemad seisud. Päike ühenduses põhjasõlmega Kaksikutes. Pluutol täpne ühendus Atroposega ja Rip`ga Lõvis. Kuu ka samas märgis.



ENSV kaardi aluseks võtan riigipöörde 21.juuni 1940. Transiitne Veenus riigi Jupiteril Sõnnis. Jupiter esindab seadusandlust. Transiitne Jupiter on opositsioonis Uraaniga Sõnnis. Saturn Pluutol Lõvis. Asteroididest on Lachesis riigi Päikesel, Anubis Marsil Vähis, Requiem ühenduses Neptuuniga Neitsis.

Surmaotsus taastati 12.jaanuaril 1950. Põhjasõlmel ühendus Luciferiga Jääras.Veenusel opositsioon Pluutoga Lõvis. Marsil kvadratuur Uraaniga.Päike ühenduses Anubisega Kaljukitses. Sõnnis on koos Osiris ja Atropos. 



Transiitne Karma riigi Saturnil Sõnnis. ENSV enda Karma on Veevalajas kvadratuuris Saturniga. Transiitne Lucifer riigi Rip asteroidil Jääras. Uraan koos Gravesiga Päikesel. Transiitne Requiem täpselt riigi Sekhmetil Vähi viimases kraadis.

Viimane surmaostsuse täideviimine ENSV-s toimus 18. veebruaril 1970. Hiljem viidi hukatavad NL vanglatesse, eelkõige vist Leningradi. Päevaseis. Päike Veevalaja viimases kraadis (keskpäev) kvadratuuris Lilithiga Sõnnis. Uraanil ühendus Moira ja Nemesiga Kaaludes. Jupiteril ühendus Osirisega Skorpionis.Merkuur on ühenduses Gravesi ja Requiemiga Veevalajas.



Seosed riigiga. Põhjasõlm ühenduses asteroid Anubisega Kalades, orb jämedalt võttes kaks kraadi. Marss Moiral Jääras. Estonia riigi Saturnil Sõnnis. Sekhmet riigi Estonial Kaljukitses.

Viimane EV-s hukati 21.septembril 1991. Selleks oli Rein Oruste. Sellega seos fakt mida paljud vast ei teagi. Hukatud või vanglas surnud maeti nii nimetatud “Bandiitide kalmistule”. Asub see Harju-Madise kalmistul, kus selleks oli eraldatud üks sektor. Hukatu kosmogramm. Päike Veevalajas seskvadratuuris Marsiga Neitsis, kvadratuuris Jupiteriga Sõnnis ja kvadratuuris Neptuuniga Skorpionis. Mees oli sündinud 1965.aastal Põlvkondliku seisu Uraan-Pluuto ühendusega Neitsis.



Hukatul oli kosmogrammis suur maamärkide trigon. Peaks ju andma hea potsensiaali  eneserealisseimiseks, loominguliseks arenguks. Kahjuks valis mees hoopis teistsuguse tee. Tema Päikesel on ühendus Anubisega Veevalajas, Saturnil Kalades ühendus Sekhmetiga. Lõvis koos Graves ja Lachesis, nemad on opositsioonis Päikesega.

Eesti Vabariigis kaotati surmanuhtlus 18.märtsil 1998. Päikesel trigon Kuuga Skorpionis. Neptuunil täpne ühendus Karmaga Veevalajas. Marsil täpne opositsioon Musta Kuuga Kaaludes.



Seosed Taasiseseisvunud Eesti horoskoobiga sellised. Transiitne Kuu riigi Pluutol Skorpionis. Vähis. Transiitne Pluuto täpselt riigi DC-l Amburis.Neptuun koos Karmaga riigi Saturnil Veevalajas. Graves ühenduses lõunasõlmega Vähis.

Mõned seosed ka EW aegsel kaardil. Transiitne Must Kuu täpses ühenduses  Karmaga Kaaludes. Pluuto horoskoobi IC-l Amburis. Pluuto mõlemis kaardis oluline tegija.



Igal 10.oktoobril tähistatakse maailmas surmanuhtluse vastast päeva. See sai alguse 2003.aastal. Päikesel ühendus Klothoga Kaaludes ja Päike on kvadratuuris Saturniga Vähis. Jupiteril ühendus Osirise ja Lachesisega Neitsis. Marsil ühendus Uraani, Luciferi ja Gravesiga. Pluutol ühendus Rip. Omavahel on täpses ühenduses Skorpionis Anubis ja Sekhmet ning neile sekundeerib Psyche Amburist.


Ülevaade peaks kinnitama, et ükski seaduse otsus ei sünni juhuslikult. Enne peab taevane seis seda soosima ja kinnitama ja inimkond siis selle järgi talitama.

järgneb...

Kommentaare ei ole: