kolmapäev, 19. veebruar 2020

Djatlovi kuru - 8


Kui ainult planeetide transiite vaadata siis me näeme, et need vähesel määral kirjeldavad antud juhtumit. Väga hea lisa aga annavad asteroidid. Igal sellest retkest osavõtjal on nii sünnikaardis kui transiidis asteroidid „eeskujulikult“ esindatud. Ühist nimetajat välja tuua pole, see on kõikidel erinev.Ühine vast siiski see,et kõigil hukkunutel on kosmogramm küllaltki pingeline ja disharmoonilisi aspekte rohkem kui vaja.

On siiski ka üks (eks neid ole kindlasti rohkem aga pole silma jäänud) oluline ühine seis. Nimelt kõigil hukkunutel tegi transiitne Merkuur-Hel ja Graves kolmikühendus kõikidel pingeaspekti nataali Uraanile. Kuuel juhul kvadratuuri. Ühel juhul ühenduse Päike-Veenus ühendusele. Ühel juhul kvadratuuri natali Merkuurile ja ühel juhul kvadratuuri lõunasõlmele. Ja J. Judin, kes katkestas matka, temal see transiitne kolmik ei teinud pinget  Uraanile. Mitmetel hukkunutel oli veel vastasseis Pluutoga. Aga ainult J. Judinil oli transiitse kolmiku vastaseis tema nataali Merkuur-Klotho ühendusele Lõvis. Ehk oli see üks tegur, mis teda säästis.Judin ei sobitunud sellesse mustrisse, mis viis hukkumiseni.

Juhtumi uurimisel saab rakendada väga erinevaid astroloogilisi meetodeid. Siin kasutasin peamiselt transiite ja asteroide. Kes süvenenumalt tahab asjaga tegeleda, see saab kasutada nii sündmuse kui iga üksiku matkast osaleja kaardis veel varjutusi, progressiooni, direktsiooni, vaadata planeetide deklinatsiooni seisu ja teisi meetodeid. Näiteks annab infot ka planetaarredel. 9 hukkunust oli redeli esimesel astmel, Jäärast lugedes, 5 inimesel esimene planeet Uraan. 2-el oli selleks planeediks Saturn. Ühel Pluuto ja ühel Kuu. Kuid siin on üks aga. Üldiselt kasutatakse redelis ainult 7 esimest planeeti, Saturn siis viimane. Kuid arvestades juhtumi kummalisust ja seletamatust otsustasin seda reeglit laiendada. 

Redeli esimesel astmel asuv planeet on isiku jõukohaks, on vägi ja laienemine. Esimene planeet astmel on see, millega elus läbi lööme, kus algatame. See peaks nii olema aga mitte alati.  




Juri Judin, 19.07.1937. Kümnes liige Juri Judin haigestus enne ekspeditsiooni ja ei saanud selles osaleda. Märgilt Vähk, Päikesel ühendus Pluutoga, opositsioon Jupiteriga Kaljukitses. Tema on ainuke sellest liikmeskonnast kellel Päikese ühendus Pluutoga. Kõigil teistel Päikesel opositsioon Pluutoga või siis muu aspekt aga mitte ühendus. Veenusel ühendus Karma ja Lõunasõlmega Kaksikutes. Judin suri 27.aprillil 2013 ja maeti oma hukkunud kaaslaste kõrvale. Lahkumise päeval oli Päikesel opositsioon Saturniga ja Pluutol trigoon Marss-Päike-Veenus ühendusega Sõnnis.

Kosmogramm. Merkuuril ühendus Klotho ja Lachesisega Lõvis
Memnonil ühendus Uraliga Skorpionis
Põhjasõlmel ühendus Requimiga Amburis
Lacrimosal ühendus Atroposega Veevalajas

Ekspeditsioon algas 22.jaanuaril. Siis tegi Päike ühenduse tema asteroid Lacrimosa ja Atroposega Veevalajas. Kuu oli kas Kaksikute lõpus või siis juba Vähis. Võimalik, et Kuu tegi kvadratuuri tema Saturnile Jääras. Mees loobus retkest tugeva valu tõttu jalas just enne suuskadele asumist. Suuskadele asuti 28 jaanuaril. Päike tegi Judini Merkuurile opositsiooni Lõvis. Merkuuril on samas ühendus Lachesise ja Klothoga. Päikese vastasseis Klotho (elulõnga ketraja) ja Lachesise (eluea määraja) ei lubanud selle kaardi omanikul veel siitilmast lahkuda. Kuu sel päeva tegi ära ühenduse tema Neptuuniga Neitsis.
Seosed. Kui ta oleks saanud kaasa minna siis oleksid 2.veebruari päevaseisud tema kosmogrammi suhtes järgmised:



Russial ühendus Saturniga Jääras
Kuul ühendus Marsiga Skorpionis
Jupiter lähenemas Mustale Kuule Amburis
Atroposel täpne ühendus Marsiga Skorpionis
Anubis ja Lilith ühenduses Põhjasõlmega Amburis
Requim täpselt põhjasõlmel Amburis.
Chaos tema Saturnil. See põlvondlik seis neil, kes sündinud suvel 1937. Põlvkondlik on ka Varuna ühendus tema Uraaniga Sõnnis.
Ural tema Merkuuril Lõvis

Cerberus ühenduses Ceresega Veevalajas
Varuna täpne ühendus Uraaniga (põlvkondlik seis)
Selline oli taevane muster loo tegelaste kosmogrammides ja hukkumise ajal. Mis tegelikult juhtus, seda saame ehk ka kunagi teada või siis mitte.

Neil veebruari alguse päevadel toimus teisigi negatiivseid sündmusi. 3.veebruaril hukkusid lennuõnnetuses muusik Buddy Holly koos kaaslastega. Samal päeval toimus teinegi lennuõnnetus American Airlines lennukiga Chicagos, hukkus 65 inimest.2.veebruaril oli Icarusel täpne ühendus Päikesega.  Kaks nädalat varem toimus lennuõnnetus IL-14-ga Stalingradis, nüüdses Volgogradis. Hukkus 25 inimest. Eks väikeplaneetide asend nende nädalate jooksul suur ei muutunud.Leina ja hukku sümboliseerivad väikeplaneedid olid nii jaanuaris kui ka veebruaris paljuski pingeliselt omavahel seotud. Taevane muster seda ilmekalt ka näitas.

Kommentaare ei ole: