kolmapäev, 23. november 2016

Surnud maa Siberis - 2



Jäätmehoidla nr. 14 plahvatus toimus 29.septembril 1957.a. kell 16.22. Number 14 all on asteroid Irene, mis asus 7 kraadi Kaksikutes, neli kraadi enne asteroid Ural positsiooni ja täpses opositsioonis Saturniga Amburis.
Sellele hetkele tehtud horoskoobis on kohe nähe, et katastroofide VIII maja on planeetidega üle külvatud. Lisaks veel asteroidid. Hetke AC valitseja on Saturn, mis ise asub X majas trigoonis Uraaniga. Ka läbi harmoonia tuleb negatiivset! Kuu Amburis oli ületanud asterodi Russia. Päikesel ühendus Marsiga ja ka Jupiteriga Kaaludes. Päike on opositsioonis Chaosega Jääras ( Tšernobõli avariis oli Päikesel ühendus Chaosega Sõnnis). Hetke MC 1 kraad Amburis täpses ühenduses Nemesisega (kättemaks hoolimatuse ja ükskõiksuse eest). Kõik planeedid on ülalpool horisonti!



Pole veel kohanud kaarti, kus „kurjad“ asteroidid poleks osalenud sündmuses, nii ka siin. Siberi jaoks oli avarii nagu taevane nuhtlus. Asteroid Siberia täpses ühenduses Nessuse ja Hylonomega (lein) Sõnnis. Asteroid Ural opositsioonis Saturniga Amburis. Pluutol ühendus Gravesiga (haud) Neitsis. Merkuuril ühendus Requimiga (lein) Neitsis. Neitsis veel Hel (põrgu) ja Gorgo (õudus) täpne ühendus. Uraanil ühendus Apophisega Lõvis. Damoclesel ühendus Pholusega Veevalajas. Neptuunil ühendus Pandoraga Kaalud/Skorpion piiril. VIII majas asuvad Pandora, Ixion, Leviathan, Lucifer, Mnemosyne, Chimaera ja  Medusa. Selline karmide asteroidide kogus majas, sündmus ei saanudki hästi lõppeda.

Õnnetusele eelnenud Kuuloomine toimus 23.septembril 0 kraadi Kaaludes, ühendus Neitsi viimases kraadis asunud Marsil. Plahvatuse päeval asus Marss täpselt null kraadi S taevaekvaatoril. Sündmusele eelnenud Kuuvarjutus toimus 13.mail 1957.a. 22 kraadi Skorpionis. Sel päeval Marss asus Vähis ühenduses Orcusega. Plahvatusepäeva Päike tegi siis sinna kraadi kvadratuuri ja Marss ise lähenes Päikesele. Selle Kuuvarjutuse kraadile tegi asteroid Siberia plahvatuse päeval opositsiooni.

Asteroid Moskva ühenduses Haumeaga Lõvis, vägagi ebameeldiv sündmus valitsusele. Moskva on ka kvadratuuris Siberiaga. Õnnetuse salastatus tuleneb vast Neptuun Skorpionist ja tema ühendusest Pandoraga ning Neptuuni täpsest sekstiilist Pluutoga. XII maja valitseja on Saturn, mis opositsioonis Siberiaga. Varuna, väikeplaneet, mis sageli avalikustab toimunut maailmale, on seekord „osanud“ seda mitte teha. Ta on ühenduses Lõunasõlmega Sõnnis. Merkuur, kui info vahendaja, on kvadratuuris Kuuga. Nimetu 1996 TL 66, mis sageli osaleb negatiivsetes sündmustes, on opositsioonis Pluutoga. See seis iseloomustab ka tol ajal valitsenud tuumaenergeetika arengut. Võidurelvastust, ähvardamist tuumarelvaga.
Haumea on alati seotud tuumaenergeetikaga. Tšernobõli katastroofis oli Haumea täpses kvadratuuris Uraaniga, kusjuures Uraan plahvatuse hetkel oli just tõusnud horisondi kohale. Planeet, kui ta on täpselt põhiteljel, sageli näitab sündmuse printsiipi. Hiroshima aatompommi lõhkemise hetkel oli Uraan täpset MC-l Kaksikutes. Ja Haumea oli ühenduses Päikesega Lõvis. Ku USA-s loodi American Nuclear Society (11.12.1954), siis oli Haumea täpses ühenduses Pluutoga Lõvis. Esimese vesinikpommi lõhkamisel (11.11.1952) oli Haumea samuti ühenduses Pluutoga ja lisandus veel Must Kuu.

Kui esimest korda katsetati CERN`i kiirendit siis oli Haumeal täpne ühendus Merkuur, Veenus, Marss ühendus Kaaludes. Tuumaajastu päris algus oli esimene tuumareaktsioon (2.12.1942; kell 21.25), mis teostati Chicagos. Pluuto tõusmas horisondi kohale Lõvis. Haumea selles aga välja ei paista. Siin nähtavasti teistsugused tegurid olulisemad, Päike ühenduses Teharonhiawakoga Amburis, Chaose opositsioon Pandoraga, Veenuse täpne opositsioon Orcusega jms.

Enne Tšernobõli avariid oli suurim USA-s Three Miles Island tuumaelektrijaama avarii (28.03.1979). Haumel ühendus Põhjasõlmega Neitsis. Mitmetes tuumaõnnetustes on osalised ka nimetud asteroidid. Näiteks selles avariis oli 1996 TL 66 ühenduses Merkuuriga Kalad/Jäär piiril. Esimene tuumajaam Venemaal avati 27.juunil 1954 Obninskis. Päikesel ühendus Jupiteriga Vähis, Saturnil ühendus Musta Kuuga Skorpionis. Haumea ühenduses Pluutoga. 1950-dad oligi periood kus Pluutol pikemaajaline ühendus Haumega Lõvis, sümboliseerides tuumajastu tegemisi. 30.oktoobril 1961.aastal lõhkas N. Liit väga võimsa tuumapommi, nimetati seda Tsaar-Pomm`iks. Uraanil ühendus Musta Kuuga Lõvi/Neitsi piiril. Haumea „loomulikult“ ühenduses Uraan-Must Kuuga. Saturnil ühendus Jupiteriga Kaljukitses. Eks ta külma sõja aegne jõudemonstratsioon oli.

Viimane suurõnnetus oli Fukushima tuumajaama plahvatus (12.03.2011). Ka selles õnnetuses näeme Uraani ühendust Musta Kuuga. Uraan on samuti tuumaenergeetikaga tihedalt seotud. Uraanil on „komme“ provotseerida tehnoloogilisi õnnetusi ja katastroofe. Fukushima juhtumil Uraan sisenes just uude märki, Jäära.Veel on kaardis Chaose ühendus Kuuga Kaksikutes, Haumeal ühendus Saturniga Kaaludes. Iga märgi nullkraad on sageli kriitiline, 1996 TL 66 täpselt null-null Kaksikutes ja 1996 TO 66 ühenduses Jupiteriga Jääras. 

Ka tuumateadusega tegelejatel peaks Haumea kuidagi välja paistma. Vaatme, kas on nii. Vene vesinikupommi väljatöötaja Andrei Sahharov, temal on Pluutol ühendus asteroid Sakharoviga Vähis. Haumea 22 Vähis kvadratuuris Veenusega Jääras. Pole Haumea erilist väljapaistvust. On aga täpne Jupiter-Uraan Kalades opositsioon, mis kvadratuuris Marsiga Kaksikutes, T-kvadratuur. Saksa raketiteadlane Wernher von Braun, tema küll otseselt tuumaasjadega pole seotud, kuid töötas välja algul Saksamaal hiljem Ameerikas raketitehnika väljaarendamisega. Neid rakette sai siis varustada tuumalõhkepeadega. Teadlasena on tal Uraan Veevalajas kvadratuuris Teharonhiawakoga Skorpionis. Haumea välja ei paista.

Lev Landau, vene füüsik, tegeles ka tuumafüüsikaga. Temal Haumeal Vähis kvadratuur Marsiga Jääras. Teadlasena kasutas ära taeva poolt antud Uraan-Neptuuni täpset vastasseisu, mis kvadratuuris Marsiga. Sama seis on 7 päeva varem sündinud Edward Telleril, vesinikpommi väljatöötajal. Temal on huvitav see, et asteroid Heurekal on ühendus tema auks nimetatud asteroid Telleriga Sõnnis. Sama Heureka teadlase surmapäeval tegi täpse ühenduse nataali Põhjasõlmega ja ka Neptuuniga Vähis.

Aatompommi „isa“ Robert Oppenheimer, temal juba Haumea selgelt väljapaistev, täpne ühendus Neptuuniga Vähis ja see ühendus opositsioonis Uraaniga Amburi viimases kraadis. Merkuuril ühendus Makemakega Sõnnis. Andekusele viitab ka Scientia ühendus Talendiga Kaksikutes. Veel on Saturnil ühendus asteroid Oppenheimariga ja see ühendus täpses trigoonis Pluutoga Kaksikutes. Kes siis veel sai olla aatompommi „isa“ kui mitte tema. Tuumateadlasi on veel mitmeid. See vajaks juba eraldi artiklit, et näha, kuidas tuumaenergeetikaga seotud planeedid on neil tegevad või mitte. 

Praegusel ajal on Haumeal opositsioon Uraaniga. Seni pole olnud kuulda mõnest tuumajaama avariist. See võib ka tähendada mõne uue jaama ehitamist või valmimist. Või siis valmimise edasilükkamist või probleeme ehitamisel. Viimane uudis oligi see, et Tšernobõlis plahvatanud reaktori kohale ehitatakse uus terasest sarkofaag. Igatahes on tuumaenergeetikaga alati seotud Uraan, Pluuto ja siis ka Haumea. Võimalik, et veel mõni Neptuunitagune väikeplaneet, Teharonhiawako või Makemake. Teharonhiawakol lähiajal oodata ühendus Neptuuniga Kalades. Haumeast on rohkem lugeda blogis, kui minna arhiivi, algus 6.01.2009, artikkel „Taevakolmik ja punase südamikuga tuhkhall seen“.


Kommentaare ei ole: