esmaspäev, 23. mai 2016

Näitlejad ja muusad - 5



Toonela teema

Kandes kaartidele muusade andmeid tekkis ootamatu mõte, et kuidas on nad seotud antud näitleja lahkumisega siitilmast. Millised on seosed, kus asuvad ja milline on nende mõju näitleja surmale, kui seda üldse on. Kandsin siis kaardile ka muusad inimese lahkumise päevale. Teinud seda ootas mind paras üllatus. Tuleb välja, et muusad, kes soosisid, aitasid kaasa inimesel õppida näitlemist, teenida sellega igapäeva leiba, on surmapäeval samuti kohal. Lõpetades siis niiöelda selleks korraks oma soosingu. Ka seda esineb sagedasti, kui kaks transiitset muusat on omavahel surmapäeval ühenduses tehes ka üsna täpseid aspekte nataali planeetidega. Püüame ära tuua erilisemad või põnevamad seisud. Kuigi igas kaardis on midagi erilist, mis teistes puudub.

Lavastajal ja näitlejal Theodor Altermannil asub Thalia 14 Veevalajas. Surmapäeval jõudis sinna Melpomene ja Thalia oli selle oma algpositsiooni 5 kraadiga ületanud. Mari Möldrel asub Melpomene 15 Amburis. Surmapäeval Melpomene ja Thalia koos olid ületanud nataali Melpomene. Siin küll orb nataali Melpomenega 8 kraadi. Temal veel transiitsed Pluuto ja  Mnemosyne täpses ühenduses Kaaludes. Karl Kalkun, surmapäeval transiitne Thalia ühenduses nataali Thaliaga Kaaludes ja transiitne Pluuto jõudis Melpomene peale Skorpionis.

Voldemar Alev, surmapäeval transiitne Melpomene ühenduses nataali Melpomenega Lõvis, transiitne Mnemosyne ühenduses nataali Mnemosynega ja Karmaga Skorpionis. Üsna sageli esineb seda, et teatud asteroid, näiteks Melpomene jõuab surmapäeval omale kohale tagasi, kuid ühendus jääb orbina suureks, on aga ühes märgis. Voldemar Alevi näide seda kinnitab.

Alfred Mering, transiitsed Thalia ja Mnemosyne täpne ühendus Kalades olles täpses opositsioonis nataali Merkuuriga. Kaarel Karm, transiitne Polyhymnia ühendus nataali Päikesega Kaaludes, transiitne Thalia ühendus nataali Saturniga Kalades. Lisl Lindau, transiitne Polyhymnia jõusis täpselt nataali Thaliale Jääras ja transiitne Thalia täpselt nataali Jupiteril Lõvis. Kaarel Ird, transiitne Melpomene nataali Thalial Kaaludes. Rudolf Nuude, transiitsed Mnemosyne ja Melpomene Amburis täpses ühenduses tehes trigooni nataali Päikesele Vähis. Aino Talvi, transiitsed Päike ja Melpomene koos Kalades.

Helend Peep, kolm transiitset – Polyhymnia, Mnemosyne ja Melpomne omavahel täpselt koos Kaaludes ühendus nataali Jupiteriga. Helmut Vaag, transiitne Mnemosyne ühenduses iseendaga Vähis. Leo Martin, transiitsed Päike, Melpomene ja Thalia ühenduses nataali Musta Kuuga Amburis. Voldemar Panso, transiitne Thalia ühenduses nataali Päikesega Amburis. Heino Mandri, transiitne Päike koos Thaliaga Amburis ja transiitne Melpomne täpselt nataali Thalial ning Cersel ja Valgel Kuul Skorpionis.

Kaljo Kiisk, transiitsed Päike, Mnemosyne ja Polyhymnia koos Neitsis opositsioonis nataali Uraaniga. Lia Laats, transiitne Mnemosyne iseendal Veevalajas ühenduses Veenusega ja transiitne Thalia ühenduses Jupiteriga Veevalajas. Jaanus Orgulas, transiitne Päike ja Polyhymnia ühenduses nataali Melpomenega Lõvis. Ervin Abel, transiitne Päike koos Thaliaga Kalades. 

Näiteid ka lähemast ajast, näitlejastest, kes sündinud peale suurt sõda ja kes liiga vara on lahkunud. Dan Põldroos, transiitne Pluuto ühendu nataali Polyhymniaga Amburis ja transiitne Thalia nataali Pluutol Neitsis. Heiki Sööt, transiitne Saturn nataali Melpomene ja Põhjasõlmel Jääras. Anu Pressjärv, transiitsed Melpomene ja Polyhymnia ühenduses Lõvis teevad opositsiooni nataali Saturnile, transiitne Thalia ühendus nataali Kuuga. Angelina Semjonova, transiitne Pluuto nataali Melpomenel Kaljukitses, transiitne Thalia nataali Uraanil Lõvis. Aare Laanemets, transiitne Thalia nataali Mnemosynel Veevalajas, transiitne Uraan Päikesel Veevalajas ja transiitsed Mnemosuyne ning Põhjasõlm nataali Uraanil Vähis.

Ja selliseid erinevaid kombinatsiooni seisu näiteid võib tuua veel palju-palju. Kontrolli mõttes sai vaadatud ka teadlaste kaarte. Kordus sama tendents. Teadlaste puhul kasutasin neid asteroide, mis otseselt seotud nende erialadega. Arstidel peale nelja põhilise – Discovery, Eureka, Heureka ja Scientia, lisasin juurde ka Asclepiuse, Aesculapia ning Hygeia. Veel võiks lisada Hyppokratese. Astronaut/kosmonautiele, kes ka omamoodi tegelevad teadusega, lisasin Icaruse, Phaetoni ja Daedaluse. Ja sain sama tulemuse, et surmapäeval nende erialade soosijad elu lõppedes teevad analoogseid ühendusi, nagu seda sai näha näitlejate puhul. See oli minujaoks isiklik avastus, et ka nii taevas toimetab.

Kommentaare ei ole: