neljapäev, 8. november 2012

Mida pakub aasta 2012 - november 2

Suured valimised läbi ja võitja teada. Pakkusin kommentaaris küll nappi Romney võitu aga pärast uurisin kaarte edasi ja jõudsin ka järeldusele, et Obamal olid siiski suuremad plussid ja sansid jätkata oma praegusel ametikohal. Plusside-miinuste kokkuarvamine on üsna keeruline ja kõhklusi tekib palju. Ega Obamal edaspidi kerge ei saa olema. Vanad lahendamata asjad vajavad otsuseid. Neile lisanduvad kindlasti veel uued ja karmimad probleemid juurde.

Meedia kirjutas, et hiljutine orkaan Sandy aitas kaasa Obama populaarsusele. Tema nataalis on Sandy`ga kõlaliselt sarnaste asteroididel mitu head seost. Esiteks tegi transiitne Saturn ja Päike ühenduse Obama nataalis olevale Sandersile. Teiseks on tema Pluuto täpses ühenduses asteroid Sandleriga. Kolmandaks on asteroid Sandro ühenduses tema Neptuuniga. Ja asteroid Sadrine jääb DC ja Uraani vahele olles 3-4 kraadise orbiga nendega ühenduses.

Ja tormi ajal tegi Sandler ühenduse tema Merkuurile ja asteroid Sandro ühenduse tema nataali Sandrale Kaaludes.Selles Kaalude kraadi lähedal asub ka USA Saturn.
Tuleb välja, et orkaan tõesti omamoodi aitas kaasa võimule jäämisel, kui juba nataalis need üsna tähtsat kohta omavad.

USA-d ootab ees Pluuto opositsioon radixi Päikesele. Esimene täpne vastasseis tuleb 2014. aasta märtsi keskel, kuid mõjuperiood algab varem.Koos Pluutoga jõuab Uraan oma kvadratuuriga Päikesele pingeid üles kruttida. Säilib ka nende omavaheline kvadratuurne seis.

USA radixis valitseb Päike 9 maja, need on valdkonnad, mis sisaldavad õiguskorda, kohtusüsteemi, religiooni, kõrgharidust, teadust (koos 3 majaga), välisasju ja väliskaubandust, rahvusvahelist õigust ja suhteid. Need valdkonnad siis satuvad muutuste vajalikkuse fookusesse. USA konstitutsiooni kaardis aga on Päikesevarjutus asteroid America peal. Kas see tähendab edaspidi põhiseadusega seotud muutusi või siis põhiseaduslikku kriisi. Lisaks toimub Päikesevarjutus samuti America peal. Ja asteroidid Washingtonia ning Konstitusiya on koos Veevalaja alguses kvadratuuris Saturniga. Mida arvata?

Meil andis Pluuto võimaluse asju paremuse poole viia (Pl. sekst. Päikesele) aga seni on hoopiski asjad veelgi segasemaks ja pingelisemaks läinud. Selle kirjutaks Neptuuni liikumisele meie riigi Päikese ja Estonia kandis ja tema pingestab ka riigi Jupiteri.

Viimaste aegade maavärinad on sagenenud. 28. okt. olnud Kanada Vaikse ookeani ranniku 6,2 mag. tugevusega maavärin toimus Veenuse null kraadi Kaaludes ajal. Väga sageli toimuvad maavärinad just siis kui mõni planeet jõuab null kraadi. Eile Kesk-Ameerika Vaikse ookaeani rannikul olnud tugev (7,5 mag.) maavärina ajal null kraadis planeete ei olnud (erandiks ainult Neptuun 0 Kalades) kuid Kuu tegi kvadratuuri sõlmedele. See on üks teine oluline näitaja maavärinate tekkimise ajale. Varsti tagurdab Merkuur null Amburisse ja ei imestaks kui jälle kusagil tugevam maavärin toimub. Lisaks kehtib Uraan-Pluuto kvadratuurne seis ja ka Typhoni ja Pluuto kvadratuur. Pluuto jääb T kvadraadi tipuplaneediks ja Pluuto on otseselt maavärinatega seotud.

Veel on selline seis, et Saturn ja Orcus omavahel täpses sekstiilis teevad kvinkunksi Uraanile. Saatuse sõrme kujund ehk Yod. Neptuuni puhul märgiks veel seda, et ta teeb kvadratuuri 20. mai Päikesevarjutuse kraadile. Pealegi on tema pöörde ajal (direktiivseks minek) +/- 10 päeva samasugune oht maavärinaks kui planeet on null kraadis. Ka Chiron pöördub ja tema selline ohuaeg on +/- 7 päeva. Tagatipuks on Eris täpselt varjutuse kraadile kvinkunksis. Sellised siis maavärinate tekkimise taevased ohud.

Aga jätkame varjutustega seotud osal edasi.Nagu teada, siis varjutused töötavad ajas nii ette kui taha. Ja kui mõni tähtis sündmus mõnes riigis on toimunud või veel toimub, siis on see seotud just varjutustega. Ja seda saame läbi meedia kohe teada kus miskit on toimunud.

Milliseid riike varjutused otsesemalt puudutavad, väike valik. USA-l on Uraan 9 Kaksikutes, kuuvarjutuse telg puudutab riigi kolmanda ja kaasvalitsejana teise maja valitsejat. Teine maja on riigi majandus, materiaalsed ressursid ja riigikassa. Uraani seotus varjutusega viitab ikkagi rahale, midagi selle dollariga saab olema. Presidendi valimised on ära olnud, kas suurem muutus sisesriigis või ootamatus, mis igati omane Uraanile. Või presidendi valimise tulemus toob endaga kaasa suuremat sorti pahameele ja rahutusi?

Venemaa suvereniteedi kaardis (12.06.1990. kell 12.45) on MC pea 11 kraadi Kaksikutes. Kuuvarjutus mõjutab ka seda tähtsat telge. Arvata võib, et rahvas, kes ei ole nõus kehtiva poliitilise korraga, tuleb uuesti tänavale. Nii nagu see oli eelmise aasta detsembris peale parlamendivalimisi. MC on täitesaatav võim, võimalik, et tehakse muudatusi valitsuses. Kümnenda maja alla käib ka president. Kui Päike Kalade 7-s kraadis teeb kvadratuuri varjutuse teljele, siis aktiveeruvad teleje valitsejaplaneedid. Samal ajal on Marss (26.02.2013.) koos retro Merkuuriga riigikaardis täpses opositsioonis asteroid Moskvaga. Kvadratuuri ajal on asteroid Konstitusiya üsna Päikese lähedal. Transiitne asteroid Russia aga MC läheduses ning transiitne Moskva riigikaardi Konstitusiya lähedal. Selline asi peaks küll midagi tähendama.

Maastrichti leping, mis pani aluse Euroliidu tekkimiseks, selles toimub päikesevarjutus Pluuto peal. See juba on paljutähenduslik, vana kaob, uus peab tulema.Samuti on varjutus Maastrichti lepingu jõustumise Pluutol ja ka Marsil.
Päikesevarjutus riivab ka Vatikani Lõunasõlme. Hispaania Põhjasõlm ja Merkuur saavad tunda varjutuse toimet. Lisaks puudutab varjutus Hispaaniat kui rahvusriiki, varjutus selle Uraanil.

Suurbritanniast oli juttu oktoobrikuu ülevaates. Nüüd vaatan, et päikesevarjutus toimub 1707. aasta Mustal Kuul ja MC lähedal ja on opositsioonis tolle aja Päikesega. Ka 1801. aasta kaardis on näha varjutuse oluline seos, see toimub Neptuunil.1889. aasta kaardis on kuuvarjutuse kraadi lähedal Pluuto. Kõik need kolm kaarti on tegevad, mis rohkem, mis vähem. Ei saa kuidagi ümber ega mööda sellest riigist. Nii mitmed erinevad viited peavad lõpuks midagi endaga kaasa tooma. Suurbritannias kõneldakse ammu vastuseisust Euroopa Ühendriikide moodustamise plaanile, nad juba mõtlevad kas mitte välja astuda Euroopa liidust. Ehk on need taevaseisud sellega seotud.

Kreeka 1974. a. kaardis on kuuvarjutus seotud Neptuuniga. Egiptusel tema Jupiteril.
Meie naaberiigil Lätil on päikesvarjutus tema Päike-Veenus ühenduse peal.Araabia “kevade “alguse kaardis samuti selle sündmuste jada Päikese peal. Jordaanial tema Kuul, Süürial (1944) tema Veenuse lähedal ja kuuvarjutus riigi Marss-Uraan ühendusel Kaksikutes.Süüria (1973) kaardis aga kuuvarjutus Neptuuni,Cerese ja Musta Kuul.Päikesevarjutus puudutab ka Süüria praegust presidenti läbi Neptuuni. Adekvaatseid otsuseid temalt on raske oodata.

Hiinas pärast kongressi tulevad samuti teatud laadi muutused, varjutus riigi Veenusel. Viimastel aegadel tähelepanu all oleval Iraanil tuleb samuti päikesevarjutusega arvestada, see toimbub riigi Uraanil. Kas see toob kaasa suhete muutumist naabritega (Uraan valit. 3 maja) või teravnevad suhtes Iisraeliga veelgi. Iraani konstitutsiooni kaardis puudutab päikesevarjutus mitmeid planeete – Merkuuri, Uraani ja asteroid Irani 4 majas. Iraaniga vaenujalal oleval Iisraelil on päikesevarjutuse kraadis Skorpionis Chiron aga vastas riigi Päike. Päikesevarjutus paneb tööle ka Pakistani Jupiteri, viimane valitseb 8 maja. Ebastabiilse valitsemisega riik võib uuesti äratada konflikti Indiaga.

Iga riigi kaarti tuleks põhjalikumalt uurida, siis ehk saaks midagi täpsemalt sellest välja lugeda.Praegu sai lihtsalt ära toodud varjutuse seosed riigi radixis.
Kõigis nendes äramainitud riikides on siis oodata edaspidi mingit laadi muutusi või pöördeid. Kindla peale tuleb nendest riikides siis edaspidi meedias rohkem juttu.

Kokkuvõtvalt öeldes: Päikesevarjutuse ajal tuleks olla suurema tähelepanuga osaledes transpordis, nii maantee, õhu- kui veetranspordis liikudes. Võib sattuda valeinformatsiooni ohvriks, saada petetud või mõne aferisti küüsi jääda. Probleeme võib tekkida kommunaalteenuste valdkonnas, eriti veevarustuse alal.Loobuma peaks 14. novembri (+/- 3 päeva) paiku alkoholist, mõnuainetest.See periood on üldse närviline ja pingeline. Peaks end rohkem vaos hoidma, mitte kaotama närvi, suurem oht sattuda mõnda teravasse konflikti, liikluses eriti tähelepanelik olla. Seotud siis Päikesevarjutuse ja Merkuuri kvadratuuriga Neptuunile.

1-14 nov. on Merkuur Amburis – palju sõnu, lubadusi ja ka optimismi
14-30 nov. Merkuur Skorpionis – esiplaanil rohkem erootilised teemad, suhetes teravad ütlemised ja pilkamised.

1-17 nov. Marss Amburis – aktiivne oma ideede pakkumine, avantürism tegevuses, tõmme seikluste poole. Meestes hinnatakse rohkem asjalikke algatusi.
17-30 nov. Marss Kaljukitses – külm ja kaine tegutsemine, loogiline ja põhjendatud tegevus.

1-22 nov. Veenus Kaaludes – omavahel on suhetes diplomaatia ja esteetilisus, naiselikkus rohkem esile toodud.
22-30 nov. Veenus Skorpionis – peatähelepanu tunnetel ja suhete sügavusel.

Novembris on Pariisis karate maailmameistrivõistlused. Autofanatid tervitavad vormel 1 naasmist Ameerikasse – esimest korda pärast 2007. aastat toimub etapp Texases Austinis. Ees ootab Jõulukuu. Suur shoppamine ja maailmalõpu hüsteeria.

Kommentaare ei ole: