neljapäev, 5. september 2024

Sügis 2024

 

Lea Adrikorn-Pruul

Sügis 2024 

Kohe, kohe on algamas sügisvarjutuste periood ning ka minu ööuni saadab sõnumeid, et natuke jagada toimuvat.

Alles mõned päevad tagasi oli Kuu loomine Neitsi märgis 11°03, mis kenasti istus minu sünnikaardi Päikesele ja Veenusele ning tuletas eriti selgelt meelde, et seda uut tsüklit alustaksin värske pilguga - kogeda midagi puhastavat, vaadata üle oma väärtushinnagud ning igapäevarutiin.

Just viimase osas veel libastun, ikka leian end lubamas igale poole ning vahest tundub ka, et isikliku meelerahu arvelt. Aga see on ju inimlik. Abiks tuleb aga enesevaatlus ning õnneks oskan täna seda siiski märgata.

Mis siis hetkel toimub?

Lisaks kuuloomisele Neitsi märgis läks ka mõned päevad tagasi retrograadne Pluuto veel viimast korda Kaljukitse märki.

Kas liigne ambitsioonikus ei lase meil rahulduda saavutustega?

Kui lõppematult me ennast survestame?

Kannatame?

Kas mugavustsoonist väljumise kartus tekitab meis raskusi muutustega leppimisel?

Kas hirm elu või iseenda ees sunnib meid inimesi kontrollima või nende üle domineerima ja manipuleerima?

Kui võtta hoopis kasutusele positiivne strateegilisus? „Anna aega atra seada!“. Võta vastutus iseenda elu ja heaolu eest. Anna oma plaanidele aega ja ruumi. Keskendu „suurele pildile“ ja liigu sinna suunas tervislikult ja igat hetke nautides. Mõnusalt protsessis olles, enesevaatluses ja märkamises.

Saabuv sügis võiks anda neile eelnevatele küsimustele vastused. Hea oleks kohe pihta hakata sest esimene test tuleb läbi täiskuu aja ning läbi Kuuvarjutuse 18.septembril Kalade 25°40.

Kui Sa veel ei tea, mis osa tervendada, siis vaata oma sünnikaardis seda kohta, kuhu see ühendus tuleb ning ehk saad sellest abi.

Minul isiklikult tuleb see IC-le ehk 4.maja (Kodumaja) tippu.

Hea on meeles pidada, et täiskuu, kui ka Kuuvarjutuse Kalade sõnum võiks olla TUNDLIKKUSE TEST.

Kuidas Sa ümbritsevat tajud?

Kas tajud liigselt just ümbritsevat ning lased sellel end lämmatada või oled hoopis iseenda südamesoove eiranud?

Reaktsioonid saavad olla sel ajal samuti seinast seina – kogedes ebakindlust, jäädes liigselt elu suhtes passiivseks ning äraootavaks võid tunda depressiivseid tundeid.

Kui aga oled oma usu pööranud iseenda jumalikkuse teele, siis naudid rahulolu iseendast, oma loomingulisust ja „kõik me oleme üks“ tunnet.

Meditsiiniliselt näitavad meile infot: jalad, varbad, käbinääre (teadlikkus, selgus, selgeltnägemine), unemaailm.

Kõigele sellele viitab ka Neptuuni viimased kraadid Kalades.

Neptuun vahetab esimest korda märki ja siirdub Jäära 30.märts 2025. Kõik Kalade märgis sündinud, kelle sünnipäev on 18-20.märtsi paiku on selles osas eriti tundlikud aga lootke vaid, et see vaid nii oleks. Olge ikka tähelepanelikud, et Teie endi segadusehetked ei ole looritatud samast mõjust.

Kalade märgi mõju parim kaitse on endale meelde tuletada „Mina olen mina!“, „Mina olen Looja!“. Usalda end, kui oled teel sisemise rahu poole ning kõik ongi hästi.

Ja lõpetuseks. Pole enam kaugel ka aeg, kui karmasõlmed muutuvad Jäära/Kaalude teljelt Kalade/Neitsi teljele. See toimub 29.01.2025.

Kindlasti on see 1,5 aastane periood oluline neile, kes on sündinud just sama Põhjasõlmega ehk siis Kalade Põhjasõlmega:

Need ca 18, 36 ja 55. aastased inimesed saavad värskendava meeletuletuse, et minna oma ELU suunas parimail moel – intuitiivselt tajudes, arendades oma loomingulisi ja spirituaalseid võimeid liikuda uue kvaliteedi poole (sünniaastad 1969-1970; 1987-1989 ja 2006-2008)

Kindlasti on tuntav see ka Neitsi Põhjasõlmega sündinutele, kes kogevad samal perioodil Kalade vastasmärgi energiat ning peaksid samamoodi tajuma, kas kasutavad edasiliikumiseks juba Neitsi märgile omast süsteemsust ja eraldusvõimet, ega ole liigselt jäänud kinni passiivsesse ning äraootavasse faasi, kus võivad domineerida ka erinevad sõltuvused. (sünniaastad 1959-1961, 1978-1980 ja 1997-1998).

Olgem siis enda Elu Loojad ning usaldame Universumit tema ülimas täiuslikkuses mida me inimestena tihtipeale ka unustame. Iga halb asi on õhtu lõpeks millegi jaoks hea!