kolmapäev, 2. aprill 2014

Ettearvamatu naaber - 4



Järg Vene Föderatsiooni horoskoobile

VF kaardis on kujund „ümbrik“ või „käru“, kuidas keegi nimetab. See annab tugeva kaitse, annab potsensiaali edasiseks arenguks. Kui osatakse ära kasutada kujundi positiivseid omadusi, saab edukalt edasi minna. Kui ei, siis kujundi varjatud vastasseisud sunnivad millestki loobuma. Kujund on üleminek, mis ei luba ühesuunalist arengut. Transiidid võivad kujundi aktiveerida ka negatiivses suunas. Hetkel siis mitmed planeedid ongi aktiveerinud kujundi – Jupiter, Saturn ja Pluuto ja seda negatiivsuse suunas.

Radixi Päike on kvadratuuris Kiieviga, Venemaal on kogu selle NL lagunemise järgnevatel aastatel olnud Kiieviga kana kitkuda. Päris head läbisaamist pole pea kunagi olnud. Päike esindab ka pealinna, Moskva tahab jätkuvalt Kiievit oma kontrolli all hoida. VF tõusupunkt (AC) on täpses ühenduses Haumeaga. Polüneesia mütoloogias on Haumea maa- ja viljakuse jumalanna. Haumea oli seotud tugevasti tuumaajastu sünni ja arenemise, avastamise ja ka tolle aja füüsikute kaartides olulisel kohal. Võiks öelda, et Haumea on sisemine aatomtuli. Haumeal on midagi ühist Pluutoga. Ühendus VF AC-ga viitab tuumariigile, kelle käsutuses see relvaarsenal on. Ja ta võib sellega nii ähvardada kui ka käiku lasta. Tuumajõu omamine tõstab riigi enesekindlust, loob olukorra, et me teeme ise mis tahame, kes meid ikka saab keelata ja karistada, meil ju suur arsenal tagataskus olemas, mida igal väiksemal riigil pole. Siiski antakse enesele aru, et tuumasõjas võitjaid ei saa olema.

VF Päike on väheaspekteeritud, pole põhiaspekte majade valitsejatega. Võim on, administratsiooni süsteem on aga nad on kuidagi omaette. Võim ei saa end täielikult realiseerida, kaugel päris elust. On isegi selline arvamus, et praegune riigi horoskoop oleks nagu ajutine, lühiajaline. Kui see nii on, siis on lähiaastatel oodata mingi uue sünnitise moodustist oodata? Kas tõesti uue NL tekkimine??  Või Vene-Ukraina liitriik? VF loodi selleks, et lõhkuda NL ja tema horoskoop on vastuolus nõukogu aegsetele arusaamadele, kus riik oli tähtsam, tema olemasolu üle kõige, kui inimene oma soovide ja heaoluga. Üks viide oleks VF kaardis Veenus Sõnnis, materiaalne heaolu, kindlustunne ja püüd tasakaalustatud ühiskonna poole. Rahvas soovis ka enda jaoks elada, paremat materiaalset seisu omada. NL kaardis on Sõnni märk tühi, ei mingit rahva heolu.
Kui võtta kasutusele nii öelda „kurjad ja saatanlikud“ ja võimu sümboliseerivad astreoidid, siis leiab vägagi huvitavaid seoseid ja sidemeid. 

 VF horoskoop ja väikeasteroidid.

Riigi AC ühenduses Agamemnoniga. Asteroid sümboliseerib väejuhi annet, liider eestvedajat. Samuti võimuiha, uhkust, kõrksust suurelisust ja upsakust. Veel seostatakse mõttetu vägivalla, kättemaksu ihaga. Arheotüübilt Jupiter. Need omadused, kandes üle AC-le, iseloomustavad siis osaliselt riigi välist olemust. Samuti on AC-l asteroid Fanatica, jäiga poliitilise kursi näitaja. Veel selline seis, et rahupropagandat sümboliseeriv Lysitrada asub samuti Ukrainaga ühenduses. Rääkides rahust, valmistu sõjaks.


Riigi DC-l asuvad Charybdis ja Icarus. Charybdis esindab kaost ja kiskumist sündmuste keerisesse. NL  olukord 90-datel oligi kõike muud kui kord ja stabiilsus. Icarus lennukust ning valdkonda, milles ollakse kannatamatu, kärsitu, võetakse liigseid riske, halba planeerimist. Asteroid näitab julgust, kuid puudu jääb distsipliinist. Icarust seostatakse tänapäeval ekstreemsete spordialadega. Kui näidatakse Venemaal toimuvat (saade „Võimalik vaid Venemaal“)  liiklust ja seda, kuidas liikluses käitutakse, siis näen selles just Icaruse printsiipide väljaelamist. Rahvas on küll rohkem IV maja aga kui võtta nii, et AC on riik, siis DC on tema inimesed. Nii ma arutlen, et esimene maja on minariik ja seitsmes maja riigi alamad, elanikkond. Siis oleks nagu rohkem arusaadavam osade inimeste käitumise erisused.

Icarus näitab valdkonda, kus me võtame riske, kus me oleme kannatamatud. Kuna võime tegutseda mõtlematult, siis võime selles valdkonnas ennast kõrvetada. Riski võtmise kärsitus võib meile näidata mingit ebamugavat tahku, mis lähemal vaatlemisel võib toimida transformatsiooni katalüsaatorina. Ta võib näidata ka õnnetusi, mis tulenevad ülepeakaela tegutsemisest või halvast planeerimisest. Icarus pakub võimalust kasvada. Selleks, et kasvada, peame olema silmitsi oma alateadvuslike kiusatuste, hirmude ja soovidega, mis meile elus probleeme tekitavad. Seda ülekandes VII maja valdkondadele (välispoliitika ja suhted, avalikud vaenlased, organiseeritud kuritegevus, liitlased) võib teha mõningad järeldused, kuidas riik nendes valdkondades toimib.

Marsil ühendus Hidalgoga Jääras. Asteroid väljendab tahte kehtestamist teiste üle. Ootused hoida asju oma kontrolli all, olla igas olukorras kindral. Kui ta osutub oluliseks sünastrilises kaardis, siis tahavad partnerid teineteist pisiasjadeni kontrollida. Seda energiat saab kasutada positiivselt teiste õiguste eest võitlemiseks. Selle asteroidiga kaasneb peaaegu alati tugev ego väljendamine, macholik suhtumine või käitumine. Hidalgo orbitaalring on 3.96 aastat ning ta näitab, kus valdkonnas tahetakse domineerida või kus ollakse domineeritav. „Eesmärk pühitseb abinõu“. Seega toimitakse nõnda ja kaasatakse marsilik vägi taha.

Veenusel ühendus Aphopisega Sõnnis. Seal veel ju ka Chaos. Kooslus viitab edasistele finantsilistele raskustele. Kolmiku opositsioon Pluutoga on üks näitaja, et riigi finants-majanduses toimetavad illegaalsed jõud ja korruptsioon imbub tugevasti sisse. Samuti maksudest kõrvalhoidmine, raha kantimine välismaale jms. (Veenus IX maja tipus).

Merkuuril ühendus Memnoniga (mälestus kadunust) Kaksikutes. Noorsoole tuletatakse pidevalt meelde Suur Isamasõda ja patriootilist kasvatust. Tehakse seda aga ebaobjektiivselt, kõik, mis ei mahu nende silmis õigesse ajaloo käsitlusesse, ei ole kasulik, see jäetakse ajaloost välja. Sama tendentsi näitab Jupiteri ühendus Memoriaga (mälestus) Kaksikutes. Mõlemad, Memnon ja Memoria on seotud endiste aegade hiilguse, mälu ja suursugusega. Venemaa võim appeleerib natsionalismile. Ainult slaavi rahvas on peamine. Meenutab Hitleri aegset Saksamaad, kus aaria rahvast peeti teistest kõrgemaks.

Kaardis on veel mitmeid põnevaid ühendusi, mis vajaksid peenemat lahtimõtestamist, mida hetkel ei oska arvata. Näiteks asub asteroid Donbass 24 Sõnnis ühenduses Atroposega. Viimane sümboliseerib sündi ja teekonna lõppu. Kuidagi siis peab see olema seotud selle tööstusliku piirkonnaga. Donbassi rajoon on tähtis sõjalise tööstusega piirkond. Seal toodetakse sõjalise otstarbega toodangut ka Venemaa jaoks. See on veel üks põhjus, miks on vaja see suur piirkond oma kontrolli alla saada. 

järgneb...

Kommentaare ei ole: