neljapäev, 24. aprill 2014

Ettearvamatu naaber - 10



Maikuus europarlamendi valimiste päeval (25.mai) on Päikesel kvadratuur Neptuuniga, Marsil seskvadratuur Neptuuniga ka ka Mustal Kuul sama aspekt Neptuuniga. Kui juba Neptuun mängus, siis ausat ja selget valimist ära oota. Venemaa kaardis on 25.mail transiitne Marss kaugenevas opositsioonis radixi Marsiga. Saturn väga täpselt radixi täiskuu kraadi peal (18.55 sco R, toimus 9.06.1990). Transiitne Uraan teeb täpse kvadratuuri radixi Jupiterile. Pluuto istub täpselt radixi Neptuunil! Sama saaks öelda ka Ukraina presidendi valimiste kohta, mis toimub samuti 25 mail. Venemaa püüab kallutada valimisi omakasuks või siis vahele segada.Väga kahtlne, et ausad valimised tulevad. Enesepettus, vale objektiivus. Või olen liiga skeptiline? Eks saab varsti näha.

 Putin

Putini hetkel toimivas solaaris on Päike II majas kvadratuuris Jupiteriga. Kuu III majas ühenduses Merkuuri ja Saturniga. Solaari AC Neitsis ühenduses Crimeaga ja solaari MC Kaksikutes kvadratuuris Chironiga (ei võta teiste õpetust kuulda) ja kvadratuuris Crimeaga.  Solaari AC satub Neitsisse tema nataali X majja ja teeb täpse sekstiili Narcissusega (eneseimetlemine) Skorpionis ja ühenduse Utopiaga,  solaari MC VIII majja.
Sügisel algav solaari Päike koos Veenusega asub XI majas tehes opositsiooni Uraaniga ja kvadratuuri Pluutoga. Kuu Kalades IV maja lõpus trigoonis Saturniga. Solaari AC on Skorpionis ühenduses Narcissusega, lähedale jäävad Icarus ja Hidalgo. Solaari MC Neitsi alguses seskvadratuuris Uraanigaja opositsioonis Neptuuniga. 

Solaari AC satub nataalis tema radixi märki ja solaari MC Neitsisse X majja. Suvel, juuli lõpus,  siseneb Marss Skorpionisse ja teeb pea kohe ühenduse tema nataali AC-ga. Kas on oodata veelgi sõjakamat käitumismustrit, aktiivset tegevust ja....

Suur rist kattus ka Vene liidri, Putini kaardiga (7.10.1952. kell 9.30 Leningrad). Transiitne Marss tema Päikesel, Pluuto tegi täpse kvadratuuri Päikesele, Uraan opositsiooni tema Päikesele. Saturn tegi opositsiooni tema Jupiteriga. Suur egopäike saab tunda tõesti väga tugevat survet
2014.a seisud on Putinil sellised seisud:



trans. Uraan oposit. Päike
trans. Saturn oposit. Jupiter
trans. Saturn kvad. Kuu
trans. Jupiter kvad. Saturn
trans. Pluuto kvad. Päike
trans. Marss on rõngasse võtnud Kaaludes asuvad planeedid

Need seisud ei räägi, et vene liidri dipolmaatilistest võitudest ja valitsemise edukusest. Opositsioonid räägivad äärmustest, tasakaalu otsingutest, kuldse kesktee otsingutest. Kvadratuurid aga räägivad avalikest kokkupõrgetest, ootamatutest energeetilistest vastuoludest. See sunnib tegutsema aktiivselt. Kuidas president nende seisudega toimetab ja toime tuleb, seda ma varsti saame veel edaspidi kuulda ja näha.

Kui vaadata Putini viimast presidendiks saamise innauguratsiooni kaarti (7.05.2012), siis selles oli 18.märtsi seisuga pilt selline. Transiitne Marss ja Põhjasõlm Saturnil, transiitne Veenus Konstitutsijal. Aga suure risti päeval (22.04.2014) transiitne Merkuur Merkuuril, transiitne Armisticia kaugenev ühendus Marsiga. Mõned seosed on aga nende põhjal mingeid oletusi ei saa teha, kas need lülitavad sisse edasise presidendiks jätkamise või mitte. Arvan, et esialgu ei juhtu seda „imet“ et ta loobuks või kukutatakse kohalt. See juba vajab sellist analüüsi, mida hetkel ei ole võimalik teha. Pigem saaks seda uurida nataali ja VF kaardi kaudu.

Kui Putin jõudis võimuladviku tippu, mida nimetatakse ka Putini ajastu alguseks, toimus see 9.augustil 1999.aasta, kui  Jeltsin teatas, et Putin saab tema järglaseks. Selles kaardis on Marsil täpne opositsioon Saturniga Sõnnis, Pluutol täpne ühendus Musta Kuuga Amburis. Veel on suur kindlate märkide ruut ehk teisiti öeldes suur rist. See on murranguline kaart, mis näitab, et võim hakkab suunduma teistsuguse poliitilise suunda, kui seda tegi Jeltsin. Ja kui transiitne Saturn hakkas tegema opositsiooni selle kaardi Saturnile (17-s sco, nov.lõpp, dets. algul 2013), näias see võimualguse kulminatsiooni. Võim hakkab näitama oma tõelist palet. Aga enne oli vaja läbi viia olümpiamängud ja alles siis sai Saturni täistuuridel käiku lasta. Siit alates hakkas varem ettevalmistatud plaan näidata Euroopale ja kogu maailmale kätte tema koht. See aeg kattub Maidani sündmuste algusega. Presidendi viha, et pole suudetud päriselt allutada Ukraina oma mõjusfääri alla, vallandus Krimmi vallutamisega. Viha ja raev, et üldse NL lagunes ja enamik endisi liiduvabariike suures osas ei allu enam Moskvale, oli selleks päästikuks, mis Satrun-Saturni opositsioon valla lasi. 

Suvel Saturn pöördub just selle 17-da kraadi Skorpioni juures direktiivseks. Nähtavasti siis augustis ootab Venemaad ees tõsised kõrgema võimu võitlused. On selleks siis liidri veelgi kardinaalsemad ettevõtmised või hoopiski muutused kõrgemas eselonis? Pakkuda võiks igasugust, uue president, uus valitsus, uus....või kerkib esile uus liider, kes on suuteline mõjutama kehtivat olukorda.

Uraani opositsioon ja Jupiteri kvadratuur Putini Päikesele on samuti olulise tähtsusega. Sellise seisuga toimuvad maailmas reformide uuendamine, kõikide reeglite rikkumine, kaos ja anarhia. Olukord võib väljuda kontrolli alt. Avariid lennunduses ja kosmosega seotud aladel. Tekkida võib uus või tõstab pead vana opositsiooniline võim. Klassikaliselt tähistab seis lahutus naisest, mis ka toimus. Putini jaoks on see seis üsna karm. Tuleb pidada lahingut kõikidega. See võib tähendada ka mingite uute lepingute sõlmimist, uusi kokkuleppeid.

Marsi poolt piiratud planeedid Kaaludes tema nataalis. Sellist seisu juhtub harva. Viimati oli 1997 ja 1999. Aastal. Just siis Putin aktiivselt lülitus võimu juurde. Selline seis nüüd andis talle juurde julguse ja otsustavuse tegutsemiseks aga ka liigse kiirustamise, enne teeb ja pärast alles mõtleb, mis tegi. 22.aprilli suure risti Marss on tema Päikesel, liigne pinge, ohtlik aeg tervisele. 

Jupiter on nataali Uraanil ja ühtlasi Jupiter aktiveerib tema planeedid Kaaludes. Emotsionaalsed väljaütlemised, kaotab kontrolli toimuva üle. Sõlmed teljel Kaalud-Jäär on samuti olulised. Sõlmed puututavad tema eraelu tegemisi. Arvan, et ka tervisega seotud küsimusi, väline pinge ju vägagi suur.
Putini ajastu alguse kaardis on selle kevade transiidid sellised: Jupiter Vähis oli ühenduses Varunaga, mis võimaldas kogu Ukraina ja eriti Krimmi teema ülemaailmselt esile tuua. Jupiter liikudes Lõvi märgi suunas, ületab ka selle kaardi Kuu ja enne uude märki sisenemist teeb ühenduse Merkuuriga, seda juuli kolmandal nädalal. Surub oma võimu rahvale pähe, apeleeritakse rahvuslikule uhkusele, mineviku esiletoomine. Jupiter Lõvis liikudes jõuab septembris kaardi Põhjasõlmele ja oktoobris Päikese peale. Sügisel samaaegselt tehes opositsiooni Uraanile.

Saturn Skorpionis oli ületanud Marsi esimesel korral novembri keskel 2013 ja enam täpset ühendust ei tee. See ühendus minu meelest tekitaski tema võimu realiseerimise plaani hakata tagasi võtma alustuseks Krimm ja selles suunas ka edasi tegutsema. Selles kaardis on asteroid Russia 20 Skorpionis ja Saturn aktiveeris  selle eelmise aasta lõpus. Uus täpne ühendus tuleb aprilli viimastel päevadel. Transiitne Neptuun aga teeb trigooni Moskvale. Võim lubab endale alatuid võtteid ja palju hämamist.

Seoseid leiab ka NSVL moodustamise ja praeguse aja kaardis. 18.märtsi transiitid tegid: Uraan Musta Kuu ja Chironi peal, Jupiter ja Moskva täpselt Pluutol, Kuu Saturnil, Saturn ja Russia Saturnil.
Kas on seoseis ka SRÜ (SNG) kaardi ja praeguste sündmuste vahel. Ukraina lubas sellest ühendusest lahkuda (20.03. teade). 18.märtsi seis haakus SRÜ kaardiga selliselt. Pluuto ühenduses Uraan-Neptuun-Moskvaga. Uraan Pandoral, Neptuun kvadratuuris Marsiga, Jupiter Lõunasõlmel ja asteroidil Medvedjev (sümb. kogu Venemaad). Saturn Pluutol, Marss kvadratuuris Musta Kuuga. Marss tegi täpse trigooni Konstitutsijale Kaksikutes.

Suure risti päev aga selliselt. Transiitne Päike opositsioonis Veenusega, Marss kvadratuuris Uraan-Moskvaga, Saturn täpselt Pluutol. Ka selle järgi võiks väita, et jätkub laienemise läbisurumine jõu ja igasuguseid diplomaatilisi reegeleid rikkudes.

NL lipu langetamise kaardis (25.12.1991) on seosed sellised: Pluuto Uraanil, Saturn Pluutol, Marss kvadratuuris planeetidega Kaljukitses. Palju sarnaselt teiste kaartidega.
Rjuriku kaarti vaadates: Jupiter Uraanil, Marss opositsioonis Pluutoga, Pluuto opositsioonis Vähi planeetidega.
 
Nüüd sai küll pea kõik kaardid läbi vaadatud. Pilt üsna kirju ja selget ülevaadet keeruline näha.Ukraina kaardid ja analüüs vajab eraldi artiklit.
Kokkuvõtteks, igas kaardis on siis  näha pingeid, raskeid ja keerulisi seise. Seisud ja seosed välja tuua pole probleem, keeruliseks teeb aga järelduste ja võimalike sündmuste edasine prognoosimine ja lahtiseletus. Pakun, et suurt sõda ei tule, pigem vägivalla konfliktid, lokaalsed kokkupõrked jms. Kuid  Venemaa suhted teistega halvenevad veelgi.Niipea veel see kriis ei lahene.

Kommentaare ei ole: