reede, 2. mai 2014

Kolm musketäri - d`Artagan 2



Jätkan vahepeal pooli jäänud artikli avaldamist. Ühtlasi saab häälestada teisele lainele, puhata infost, mis seotud idanaabri tegemistega: ähvardused, valed ja kõik muu, mis sellega seotud. Lähenev suvi teeb ka omad korrektiivid ja blogi läheb kevad- suvi puhkusele. Kuid see ei tähenda veel, et üldse midagi ei ilmu. Loodan siiski, et päris kuivale artiklite avaldamine ei jää.

Teha nüüd täpsema kuupäeva järgi kaart on üsna raske ja keeruline, seepärast piirduks selle seletusega, mis juba kirja sai. Teen siiski kaardi 31.03.1607. aastale keskpäeva ajale ja sünnikohaks Lõuna-Prantsusmaa Gascogne maakonna Tarbesi linna.



Päike 10 Jääras, Kuu ühenduses Uraaniga Sõnnis, Merkuur ja Veenus samuti Jääras. Kuu asukoht ei lange eelpool pakutuga kokku. Et saada Kuu Lõvisse, tuleb lisada 5-6 päeva juurde. Oletame, et selleks päevaks on 5 aprill 1607.a. vahetult enne keskööd (23.55). Siis on Kuu Lõvis ja ühenduses Musta Kuuga. Fiktiivne punkt on ahvatlused ja kiusatused ja seda mees oma elus sai küllaltki palju tunda ja kogeda.





Kasutan siis võimu ja vägevuse iseloomustamiseks mõningaid asteroide. Need selles kaardis (31.03.1607) on ikka üpris huvitavalt seotud kaardi ülejäänud detailidega. Päikesel ühendus MC-ga Jääras, lähedale jääb Cesaro, mis sümboliseerib (vähemasti arvan nii) püüdu olla esimene, olla nagu keiser või vähemasti kõrgemal positsioonil. Merkuuril on ühendus Dumasega, see sümboliseerib siis kirjanikku, kes lõi romaani kangelase kuju. Veenusel ühendus Bellonaga Jääras, arvan, et see sümboliseerib tema võitlust mileediga, kes keda. Aga ka Constansi südame võitmist läbi uljuse, meelitamiste ja sarmiga.
Võitlejahinge näitab Pluuto ja Attila ja Agamemnoni ühendus  Jäära viimastes kraadides. Marsil ühendus Heraga, siin vast on Hera kuninganna Anna, kelle au eest ta koos kaaslastega võttis ette teemandkaelakee tagasisaamise.

Kuul on ühendus Uraaniga Sõnnis ja Athosega ning Pandoraga. Kuu koos Uraaniga inimene on originaalne, hea intuitsioon, kujutlusvõime, impulsiivne käitumine. Need omadused olid d`Artagnanile teatud osas omased. Sealsamas on ka Midas, teatud auahnus kannustas teda alati. Midasel on täpne ühendus Caesariga, mis sümboliseerib võimu ja vägevust rohkem, kui Cesaro. Patria on Lõvis, teenimine isamaad ja kuningat. Amburis on tal kolmikühendus, mis näitab, et tegemist tuleb kuninga ja kuninganna asjadega, mis algul võib tunduda utoopilne ja pea võimatu ülesandena tuua tagasi kaelakee ja päästa kuninganna au. Seda siis näitavad kolm väga täpsete ühendustega – Queen`s, Utopia ja King. Veevalajas on Atlantis ja French koos, viimane kõlaliselt nagu Prantsusmaa. Karma on ühenduses d`Artagnaniga Vähis, viitab päritolule (Gaskoonia) ja tema missioonile selles elus. 

Saturnil ühendus Galliaga Kaljukitses. Võitlusvälja näitab Icaruse ja Parise ühendus Veevalajas. Kesksel kohal oli tema elus ikkagi pealinnas toimuv. Meie kangelase nimeline asteroid d`Artagnan on ühenduses Karmaga Vähis! Märgis, mis sümboliseerib nii minevikku kui isamaa teenimist. Selena Kaaludes annab kaitse ja näitab partnerluse neid häid omadusi, mis olid talle vajalikud luues sõprusisdemed ülejäänud peategelastega. Tema eesnimi oli Charles, kõlaliselt sarnane oleks Charlois, mis asub Lõvis ja teeb täpse kvadratuuri Marsiga Sõnnis.

D`Artagnani psühholoogiline läbilõige, paar viidet. Esimene planeet on arvatavasti Merkuur. Tema loomingulisus väljendub suhtlemises, uute kontaktide loomises. Päike sodiaagiringis teisel positsioonil näitab, et ta igal momendil tahab silma paista, olla tähelepanu keskel. Ise aga innustab teisi, näidates, et ka võimatutes olukordades on siiski võimalik leida lahendus. Tema nõrkuseks on tunne, et ta siiski ei ole nii lugupeetud ja tunnustatud, kui ise tahaks. Kardab kaotada tunnustust ja et seda vältida, tekitabki oma impulsiivse käitumisega teravaid olukordi ja püüab samas neid ka omal moel lahendada. Seda näitab viimane planeet sodiaagiringis Jupiter.

Kaardis nr. 2 (d`Artagnan) on Karmal ja d`Artagnanil täpsem ühendus, kui kaardi nr. 1. Valitud kellaaeg vahetult enne keskööd 5 aprillil  ka nagu ei sobi. Enamus planeete jääb horisondi alla, pigem siiski peaks nad ülevalpool olema. Arvan, et kusagile sinnakanti tema sünd siiski jääb – märtsi viimane päev või aprilli algus.

Asteroid d`Artagnan

Kannab järjekorranumbrit 14238, algne tähis 1999 YX 13. Avastati 31.12.1999.a. Fontain Hills`s. Avastajaks C.W. Julls. Avastamise ajal asus asteroid 29 Sõnnis trigoonis Neptuuniga Veevalajas, kvadratuuris Veenusega Kalades, sekstiilis Jupiteriga Kalades, kvinkunksis Marsiga Skorpionis.



Iseloomulik ka see, et kolm astronoomiaga seotud asteroidi – MPC, IAU, Stargazer ja Photograpica on kõik omavahel ühenduses Kaljukitses. Astronomia on ühenduses Dumasega Veevalajas. Ja Dumas ühenduses Narcissusega, kirjanik oleks uhke olnud, et tema romaani kangelane on taevas ära märgitud. Ja kui vaadata, kuhu langeb asteroidi d`Artagnan avastamine kirjaniku nataali, siis selleks kohaks on täpselt tema Kuu ning asteroid Athos. Seos selleski, et asteroid d`Artagnan on kirjaniku nataalis 10 Kaksikutes ja see teeb d`Artagnani avastamise Pluutole täpse opositsiooni. Niimoodi saab leida igasuguseid seoseid aga nende lahtimõtesatamine jäägu igaühe oma teha.

Võitlejahinge näitab seegi, et avastamise kaardis on Attila ühenduses Jupiteriga Kalades, Caesar ühenduses Pluutoga Amburis, Icarus ja Fanatica ühenduses Neptuuniga. 

Seosed d`Artagnani kaardiga: Nimeline asteroid langeb tema Uraanile. Teatud annus uraanlikku käitumist oli romaani peategelasel küll olemas. Asteroidil on Merkuuriga sekstiil, Pluutoga poolsekstiil. Asteroidi avastamise Kuu oli Lõvis, see langeb kokku tema teise sünnikaardi variandiga (5.04.1607.a. kell 23.55).

Filme ja tv seriaale tehtud üksjagu. Peaosa mänginud sellised näitlejad nagu Douglas Fairbanks 1921, Michael York 1973, Mihhail Bojarski 1979, Chris O`Donell 1993, Justin Chambers 2001.Vaatame, kus asuvad nende näitlejatel nataalides asteroid d`Artagnan ja milliseid seoseid võiks leida.

Douglas Fairbanks – 16 Jääras opositsioonis Musta Kuuga. Asteroid satub D`Artagnani Veenusele
Michael York – 25 Kaksikutes kvadratuuris Neptuuniga Neitsis. Asteroid satub Aramisele

Mihhail Bojarski – 10 Kaksikutes trigoonis Veenusega Veevalajas.
Chris O`Donell – 25 Kaksikutes ühenduses Merkuuriga, trigoonis Jupiteriga, kvadratuuris Pluutoga
Justin Chambres – 0 Vähis sekstiilis Veenusega Lõvis, trigoonis Neptuuniga.

Kommentaare ei ole: