kolmapäev, 14. mai 2014

Võimu ja väega naised - 3



Caesar 18458

Avastati 5.03.1995 Tautenbergis, Saksamaal. Nimetatud Gaius Julius Caesari järgi (100-44 e.m.a.) Viitab diktaatorlikule käitumisele ja hegemooniale, mis on sageli seotud loovuse ja hea organiseerimisoskusega (Hitleril konj. Veenuse ja Marsiga 7.majas)

Karma 3811

Avastatud 13.10.1953.a Turkus Soomes. Tiir umber Päikese 4,13 aastaga. Otseselt nimetatud Soome matemaatiku auks. Sümboliseerib  tegu-tagajärg põhimõtet.

Avastatud 13.10.1953.a Turkus Soomes. Tiir umber Päikese 4,13 aastaga. Otseselt nimetatud Soome matemaatiku auks. Sümboliseerib  tegu-tagajärg põhimõtet.

Narcissius 37117

 

Avastati 1.Nov 2000 Arizonas (18,03 a)

Narkissos, kreeka mütoloogias Biootias asunud jõe Kephisose ja nümf Liriope imekaunis poeg. Paljude teda armastanud surelike ja surematute hulgas oli ka Echo, kes vaikselt armastades kustus, kuni temast jäi järele vaid tema hale kaja. Seepeale määras hüvitusjumal Nemesis, et Narkissos jääb elu lõpuni imetlema oma tiigis paistvat peegelpilti. Lõpuks Narkissos suri, muutudes lilleks, mis kannab tänapäevani tema nime. Astroloogias sümboliseerib eneseimetlemist ja enesekesksust.

Agamemnon 911




Avastatud 19.03.1919.a Heidelbergis Saksamaal. Tiir umber Päikese 11.98. aastaga (nagu Jupiteri ring). Kreeka mütoloogias oli ta Kreeka vägede juht Trooja sõjas. Sümboliseerib väejuhi annet, oskust olla liider ja eestvedaja, samuti võimuiha, uhkust, kõrksust, suurelisust ja upsakust.Ennasthävitav, mõttetu vägivald, kättemaksuhimu. Jupiteri arhetüüp. (John F.Kennedyl Agamemnon 9.,konjuktsioonis Plutoga, Indira Gandhil 12.s konj Neptuuniga, sekstiilis Jupiteriga, trigoonis Merkuuriga). Kas vägivalla ohvrid või vägivallatsejad

 Midas 1981
  
 

Avastati 6.03.1973.a Palomares, USA-s (Charles Kowal avastas ka Chironi). Tiir ümber Päikese 2,37 aastat. Kreeka mütoloogias Früügia (praegune Türgi) kuningas, kes oli tuntud oma  rikkuse poolest, kuid kellel puudus maitse, tarkus ja kes ei suutnud õigeid otsuseid teha. Dionysuse purjus onu Silenius oli kadunud ja Midase talupojad leidsid ta üles ja selle eest oli Dionysus Midase ühe soovi täitma. Soov ei olnud kõige mõistlikum. Ta tahtis veelgi rikkamaks saada ning palus, et kõik, mida ta puutub, muutub kulaks. Tema soov täideti, kuid rõõm muutus kiiresti pisarateks, kui ta avastas, et ei saagi süüa ega juua, kõik muutus kulaks. ). Vabanes needusest, kui ujus Pactoluse jões, mille kaldad kattusid kullaga ja pidid sellised tänapäevani olema Astroloogiliselt näitab Midas, millise märgiga, majaga, aspektidega on kaardis rahategemine seotud, aga sümboliseerib ka ahnust ja auhanust. Väärastunud rahaahnust, kadedust, valesid otsuseid. Kaotab sideme reaalse eluga. Sõnni arheotüüp (Pluuto Sõnnis. “Ole ettevaatlik, mida soovid – see võib täide minna”
(Bill Gatesil Midas 1.majas konj Uraaniga, trigoonis Junoga)

Hera 103




Avastati 7.09.1868.a. USA-s. Kreeka mütoloogias Zeusi (Jupiteri) abikaasa. Sümboliseerib naise võimu, kinnitatud sotsiaalseid seadusi, abielu seaduste õigsust. Saturni arheotüüp

Atlantis 1198
 

Avastati 7.09.1931. Heidelbergis, Saksamaal.
Nimetatud otseselt Atlandi ookeani järgi. Sümboliseerib ka võimu kuritarvitamist, seda, et ühe legendi järgi karistas Looja Atlantise maad nende võimu kuritarvitamise ja jumalaga samastamise eest. Läheneva õnnetuse ootus, soov ja tahtmine oma vigu parandada, olnut muuta.


Utopia 1282

Avastati 17.08.1933.a. Johannesburgis Lõuna-Aafrika vabariik.Ring umber Päikese 5,50 aastat. Sümboliseerib utopismi, usk ideaalsesse ühiskonda. Ideaalse maailma kujund. 

Fanatica 1589

Avastati 13.09.1950.a La-Plate Argentiina. Ring umber Päikese 3,7.a Sümboliseerib fanatismi, jäägitud andumust.    Mundaanis karmi poliitilist joont

Penthesilea 271.




Avastati 13.10.1887 Berliinis. Ring umber Päikese 5,21 aastat. Amatsoonide kuninganna. Trooja sõja ajal võitlesid amatsoonid kreeklaste vastu. Kuigi Achillus tappis nende kuninganna Penthesileia, ei suutnud ta kunagi vabaneda kuulujutust, et oli olnud kuningannasse armunud. Sümboliseerib võitluse romantikat ja ilu, naiselikku võimu.

Varuna 20000




Ainus Neptuunitagune väikeplaneet, mida kasutan tuntuse ja kuulsuse määramisel. Kuulub cubewanode asteroidide hulka. Ring umber Päikese 281 aastat.
Varuna on India vedades sama, mis Neptuun Rooma mütoloogias ja Kreeka Poseidon, maailmamere, aga ka taevase ookeani, valitseja. Veel on ta korra ja moraalsuse hoidja.
Tema üks omadusi on see, et aitab sündmust või inimest tuntuks saada ja rahva mällu talletada

Pallas Athena 2


Pallas Athene avastati 28.03.1802 (Olbers). Asteroidivöö suuruselt 3.objekt (diameeter 544 km. 4,61.a

 = MC (tütrena tarkuse jumalanna, sündinud Jupiteri peast) Aktiivne, loov mõtlemine. Väljendab tarkust, julgust, inspiratsiooni, loovust, matamaatikat, õiglust, strateegiat, kunsti. Pallas Athene kaudu oled nähtav, ühiskondlikult kasulik. Aitab luua ja kontrollida oma reaalsust. Aitab tranformeerida ignorantsust „Vaim on aluseks manifesteerunud vormile.“
Veenuse energia jõuab kundalini energiana pähe. Loov tarkus.(õhuelement)

Regulus




Kinnistäht Lõvi tähtkujus, sümboliseerib võimu. Praegusel hetkel on sisenenud Neitsi märki.

Asteroidid tomivad nagu lingid/seosed kollektiivse ja individuaalse vahel. Asteroidiga on seotud kas mütoloogia, arhetüübid müütidest, teatud inimeste kuvand kollektiivses teadvuses, teatud sündmuste kuvand, linnad, riigid jne. Konkreetse asteroidi tähtkuju, maja, eriti aga planeedid ja täpsed aspektid näitavad meile, kuidas mingid asteroidid meie sünnikaardis toimivad.
Enamus asteroide asub nö. vöös, mis asub Marsi ja Jupiteri vahel
Isiklikud planeedid  ------------asteroidid-----------ühiskondlikud planeedid.

Mõned astronoomid arvavad, et Ceres on kunagi planeet olnud ja tema plahvatamisest tekkisidki asteroidid Vesta, Pallas Athene, Juno . Ceres oleks siis sellest planeedist järele jäänud tuum. Ceres kui Suur Ema sümboliseerib matrixit, mille baasil asteroidid toimivad, olles kogu transformatsioonilise protsessi aluseks.Kui asteroidid on kaardis olulistes aspektides, siis on nad kindlasti olulised transformatiivsetes protsessides. Nendel inimestel võib olla ka oluline roll ühiskonna tranformeerumisel.

Ceres = IC (emana sümboliseerib tingimusteta armastust, hoolimist, uute eluvormide eest hoolitsemist, ka hinge ja vaimu toitmist).Seostatakse Eleusinian Mysteries –sünd, surm, uuenemine. Juured, pere, vundament. „ Jagamine ja minna laskmine viib taaskohtumisteni“ (liigselt oma lastesse kiindunud vanemad, sunnitakse omamoodi lahtilaskmisprotsessi läbi tegema). Millest keegi toitub.

Pallas Athene = MC (tütrena tarkuse jumalanna, sündinud Jupiteri peast) Aktiivne, loov mõtlemine. Veenuse energia jõuab kundalini energiana pähe. Loov tarkus.(õhuelement). Pallas Athene kaudu oled nähtav, ühiskondlikult kasulik. Aitab luua ja kontrollida oma reaalsust. Aitab tranformeerida ignorantsust „Vaim on aluseks manifesteerunud vormile.“

Vesta = ASC (õde – täiuslikkus iseendas). Enda taastamine, uuendamine. Fookus ja pühendumine, mis kastab loovat jõudu mingiks konkreetseks eesmärgiks (valitses  neitsilikke preestrinnasi ja õdede esoteerilisi vennaskondi) (tuleenergia) Tema sümbol on samuti tulekujuline). Enda identiteet ja autonoomsus, võimalus kogeda end kui tervikut. Kui inimene killustub, muutub teistest sõltuvaks, sihituks, siis Vesta tsükkel aitab neil transformeeruda ja jõuda oma tõelise keskmeni. „Perioodiline teistest eemaletõmbumine, et ennast puhastada ja taastada viib selge visiooni ja eesmärgini.

Juno = DES (naise sümbolina abielu jumalanna sümboliseerib naiseliku ja meheliku ühildumist läbi pühendunud suhte. Seostatakse ka tantristlike praktikatega. Teadlikkus ja koostõõ. Ebaausus suhetes viib Juno tsüklisse, kus võib toimuda transformatsioon läbi lahkumiste ja eraldatuse.

järgneb....




 

 
 
 

 

 



 

Kommentaare ei ole: