pühapäev, 11. mai 2014

Võimu ja väega naised - 2





Kleopatra 216


Avastati 10.04.1880 J.Palise poolt Polas. Pikkus 217 km. 4,68 a Naiselik vägi ja võim. Tema nimi võrdus ilu, luksuse, rikkuse, ambitsiooni, võimu ja tarkusega. Enesekindlust, eneseväärikus

Tema transiitsed aspektid võivad tuua ootamatuid situatsioone ja olukordi, võime sattuda kohtadesse, millest pole unistanudki. Kleopatra energia aktiviseerumine võib kaasa tuua suuri muutusi. Temas on midagi Pluutolikku ja Uraanilikku.

Cleopatra VII Philopator sündis Alexandrias (jaanuar 69 – 12.08.30 AD). Oli viimane vaarao (tema poeg suri ka üsna varsti oeale teda ja Egiptus muudeti Rooma provintsiks)
Oli Ptolemaioste dünastiast, mis valitses Egiptust alates IV saj lõpust BC. Dünastia rajaja Ptolemaios I oli Aleksander Suure kindral ja peale Aleksandri surma sai temast Egiptuse valitseja. Kleopatra oli Ptolemaios XII tütar ja Ptolemaios XIII ja XIV õde/naine. Hästi haritud (õppis ära vana Egiptuse keele ja keerulised hieroglüüfid). 

Suhtest Juliu Caesariga poeg (Caesarion- ametlikuklt Ptolemaios XV) ja Antoniusega kaksikud (Clepatra Selena II ja Alexander Helios), poeg Ptolemaios Philadelphius.


Pandora 55


Avastati 10.09.1858.a New Yorgis,  USA-s. Täisring 4,59 aastat. Kui küsimus võimust, siis ei saa mööda minna Pandorast.
Uudishimu, rahutus, seiklusvaim, soov asju muuta, ettenägematud tagajärjed. Jäära arhetüüp.Halvasti aspekteeritult võib põhjustada sotsiaalselt sobimatut käitumist.


Bellona 28




Avastati 1.03.1854.a. Düsseldorfis, ajal kui käis Krimmi sõda.  Tiir 4,63 aastat. Arhetüüp Jäär. Rooma Sõjajumalanna. Kõik Rooma senati kogunemised, kus arutati sõjateemat toimusid Bellona templis. Printsiip on sügavad erimeelsused, halastamatud tülid.Tugeva positsiooni korral viitab tugevale energiale ja enesekehtestamisele. Mundaanis sõjalised konfliktid.
 

Mütoloogias kinkisid jumalad Prometheusi vennale Epimetheusile laeka, mida ei tohtinud avada. Epimetheusi naine  Pandora avas laeka ja kogu häda ja viletsus pääses maailma.Ainult Lootus jäi laekasse. Astroloogias toimib see asteroid põhiliselt kahel viisil – ärgitab inimest tegutsema ning toob kaasa etteplaneerimatuid valikuid. Ta sarnaneb mingil moel Uraaniga, kuid Pandora esindab protsessi. Pandora puhul võib üks „isoleeritud“ tegevus põhjustada terve rea ettekavatsemata mõjutusi või sündmusi. Uraani puhul võib inimene kogeda äkilisi muutusi , kuid peale transiiti muutub elu jälle normaalseks. Pandora puhul avab anomaalia täiesti uue tee. (Üks hetk avab otsuste puu) .

Kujutage ette, et võidate reisi Bahamale. Uraani transiidi puhul on see kindlasti seotud üllatusmomendiga. Pandora puhul hakkavad tööle valikud, mis võivad otsustada asjade kulgu pikas perspektiivis. Tuleb otsustada, kas minna reisile või mitte, millal minna. Kui läheks näiteks veebruaris, siis on võimalus saada kokku kellegagi, kes aitab karjääri edendada, kui märtsis, siis võib-olla tekib kellegagi romantiline suhe. Romantiline suhe omakorda võib olla ajutine, aga sellest võib kujuneda midagi väga pikaajalist ja olulist. Pandora väljendab mingeid hetki, mis võib kaasa tuua terve sündmuste ahela, muutes meie elu suunda kapitaalselt.

Demetra Georg kirjutab, et  Pandora tegutseb nagu  Merkuuri ja Uraani vahepealne dimensioon. Pandora viib meid muutusteni läbi uudishimu, kutsudes ellu midagi ootamatut ning tuues välja peidus olnud võimalused. Ta võib kaasa tuua põhjaliku puhastumise ja raviprotsessi. Pandora on segu Kaksikutest ja Skorpionist, mis läbi ebakonventsionaalse tegevuse tõstab Merkuuri ratsionaalse intellekti Uraani intuitiivse ja revolutsioonilise vibratsiooni tasandile. Sünastrias näitab Pandora, kus valdkonnas partnerit muutuma käivitatakse. Kaksikute arheotüüp.


Walkure 877


Avastati 13.09.1915.a. Krimmis. Naissõdalased Germaani legendides (Odini saatjad). Lahinguväljal kandsid relvi, sõjariietust ja ratsutasid valgetel hobustel. Hea võitlusesse ja lahingusse ässitaja, aga ise hoiab põhilahingust kõrvale. Asteroidi tähendus oleks siis lahingu nautimine ilma ise osalemata, innustab teisi võitluseks, provotseerib konflikte.  Võib olla lahingu algataja ja õhutaja, aga kui võitluseks läheb, siis jälgib ta seda kõrvalt. Selleks, et Valküüril oleks mõju, peaks kaardis olema tugev Marss. Skorpioni arhetüüp.

Brunhild 123

Avastati 31.07.1872.a. Kõige kuulsam Valküür, sümboliseerib armastuse väge ja katsumusi abielus. Ettevalmistaja abieluks, armastuse jõud ja katseaeg. Nad kunagi ise ei osalenud lahingus. Sõnni arheotüüp.

Patria 1347

Avastati 6.11.1931.a. Krimmis. Ring umber Päikese 4,12 aastaga. Asteroid sümboliseerib isamaad ja kodukohta (isa järgi) ning esiisade maad.

King 2305

Avastati 12.09.1980.a. Harvard, USA. Nimetatud Ameerika rassismi vastu võitleja Martin Luther Kingi auks. Otsetõlkes “kuningas”. Kaartides sümboliseerib kuninglikku olemust.

Queen`s 5457

Otseselt on nimetatud ansambli Queens auks. Tõlkes siis kuninganna.

järgneb...

Kommentaare ei ole: