laupäev, 5. aprill 2014

Ettearvamatu naaber - 5



Järg Venemaa horoskoobile

Asteroid Natori (seostub NATO-ga) asub 1 kraadi Jääras VII majas. Sõjaline organisatsioon on Venemaale avalik vaenlane (VII maja teema). America aga 19 kraadi Neitsis XII majas. Räägitakse ja kirjutatakse, et külm sõda on möödanik aga tegelikult käib varjatud sõda Ameerikaga edasi.Üks seos veel, mille tähendust hetkel keeruline aduda. VF kaardis America 19 Neitsis on täpses ühenduses asteroid Sekhmet`ga (instinkt hävitusele, kohuste täitmise ohjeldamatus ja raev). Vürtsi lisab veel Sekhmeti ühendus Achristov (antikristus) asteroidiga. Ja see langeb NL kaardi Ixioni peale. Me ju teame, et Ixion on karmarattaga seotud ja lugesime eespool tema printsiipidest, mis pole just kõige positiivsemad. VF kaardi asteroidide positsioonid langevad kokku ka teiste NL oluliste planeetide ja punktidega:

VF Rip konj. NL Neptuun Lõvi
VF Medusa konj. NL Päike Kaljukits
VF Agamemnon konj. NL Põhjasõlm +Lilith Neitsi
VF Midas konj. NL Kuu Sõnn

VF Patria konj. NL IC Vähk
VF Harmonia konj. NL ChaosVeevalaja
VF Lilithi ja Tisiphone (hirmus kättemaks) konj. NL Damocles Veevalaja
VF Atropos (sünd-surm, teekonna lõpp) konj. NL Kuu Sõnn
VF Memoria konj. NL Russia Sõnn




NSVL kaart: asteroidide transiidid 12.06.1990.

Kui teistpidi vaadata, et NL kaart töötab edasi, siis transiitsed loetletud asteroidid juunis 1990.aastal tekitasid seosed, mis viisid Vene Föderatsiooni tekkimiseni. Huvitav, kumba sündmust saaks lugeda katastroofiks? Kas NL tekkimist või selle lagunemist ja föderatsiooni moodustamist.

On veel planetaarseid seise VF kaardis, mis peaksid huvi pakkuma. Asteroid Gorgo ühenduses prenataalse kuuvarjutuse kraadiga (21 Lõvi). Kummalisel kombel asub seal ka asteroid Angel! Hel ühenduses VI maja tipuga. Walpurga täpne ühendus Desdemonaga Kaaludes.

Tekib küsimus, kas siis midagi positiivset kaardis asteroidide poolt vaadates polegi. Kindlasti on aga selle jätaks mõne teise uurimise jaoks. Praegune eesmärk on välja tuua rohkem negatiivne. Võimalik ja seda tuleks samuti arvestada, et asteroididel on ühendused planeetidega või olulise punktiga kaardis, aga see ei pruugi Venemaa puhul midagi tähendada. Näiteks asteroid Narcissus (eneseimetlus) Skorpionis jääb Musta Kuu lähedale. On sellel seos Venemaaga või ei? Caesari ja Midase (auahnus, ihnus) omavaheline ühendus Sõnnis, kuidas tõlgendada? Küsimusi rohkem kui vastuseid.

järgneb...

Kommentaare ei ole: