esmaspäev, 21. aprill 2014

Ettearvamatu naaber - 9

Aprill
Väga pingeline ja karm tõotab tulla aprillikuu. 22-se kuupäeva paiku on taevas suur kardinaalne täpne rist. Tegelikult on kogu aprill tervenesti üks aasta pingelisemaid kuid, tervenesti elektrit ja äikest täis. 1.aprillil oli Päikesel ühendus Uraaniga ja Kuul Lõunasõlmega. Arvan, et Tsiili tugev maavärin on ka selle konjunktsiooniga seotud. 8-9.aprillil oli Päike opositsioonis Marsiga, Kuul ühendus Musta Kuuga.14.aprillil Kuu läheneb Marsile ja Merkuur Uraanile, sulgedes kujundi suur ruut. Jupiterti vastasseis Pluutoga hakkab väljundit otsima Marsi ja Uraani kaudu. Kogunenud pinged vajavad väljapääsu. Milline see saab olema??
15.aprill Merkuuril täpne ühendus Uraaniga ja Kuul ühendus Põhjasõlmega. Kuuvarjutuse päev. Seda on näha Ameerika ja osalt Aafrika kohal. Seal siis võib varjutuse projektsiooni maapeale kõige enam väljenduda. Sellelt varjutuselt võib oodata tõsiseid üllatusi, mis mõjutavad inimkonna poliitilist-majanduslikku süsteemi. Sest osalevad varjutuses omavahel pinges olevad Merkuur, Uraan, Jupiter ja Pluuto.
Periood on tormakas ja välistatud pole provakatsioonid ning äkkohud. See toimub ka Putini Merkuuri ja Neptuuni keskpunktil. Sõnad ei lange kokku tegudega, ollakse illusoorse maailma kütkes. Varjutus toimub Cerese peal ja kinnistähe Spikal. Varjutus kinnistähel toob esialgu näilise edu, kuid hiljem majandusliku languse alguse. Veel arvan millegipärast, et vene valitsuse tehakse muudatusi. Aprillis 29-l toimub päikesevarjutus 8.52 Sõnnis. Seda on näha ainult Antarktikas ja Austraalias. Sellele kraadile teeb Marss kvinkunksi. Varjutuse kraad teeb opositsiooni Putini Veenusega. Igasugused läbirääkimised temaga on raskendatud. Varjutus toimub tema DC lähedal VII majas. Planeedid on jätkuvalt ristis.Saab nentida, et peamised osalejad varjutusest on kauged planeedid.
14-15.aprilli seisud olid päikesevarjutuse ettevalmistajad. Varjutusega liitub Must Kuu, mis asub Lõvi kuninglikus kraadis 7-das. Kraadi sümbol on „Inimene, kes saduldas lõvi“. See viitab suurest ambitsioonikusest ja jõust, mis varjutusega kaasneb. Varjutus saarose seeriast 148. Eelmine varjutus sellest sarjast oli 17.aprillil 1996.aastal 28 kraadi Jääras ja langes VF kaardis VIII majja. Sel aastal maailmas toimusid Atlanta olümpiamängud, lahutati printsess Diana abielu, toimus rida terrorakte jne. Venemaad see nagu eriliselt ei puudutanud. Ja ka nüüd ma arvan, et seekordne varjutus mõjutab rohkem muud maailma kui Venemaad, sest varjutuse kraad ei tee olulisi aspekte VF kaardiga. Küll aga tema presidenti ja sealtkaudu siiski ka Venemaad.
Suure risti päeval (22.04) Marss Kaaludes opositsioonis Uraaniga ja Jupiter Vähis opositsioonis Pluutoga. Suure risti toimeaega jäävad ka kaks varjutust. Need toimuvad retrograadse Marsi ajal. Retrograadne perioodiga kaasneb palju rohkem avariisid, konflikte, õnnetusi. Majandusele on see aeg halb.
Kui teha kaart 22.aprilli keskpäevale ja Moskva kohale, siis AC on täpselt ühenduses Musta Kuuga, Uraan kesktaevas, Päike kvadratuuris Kuuga. Saturnil on ühendus Russiaga aga Põhjasõlmel ühendus Pax`ga (rahu asteroid). Vast ikka suund rahu kehtestamisele, vähemasti see ühendus minu silmis seda sümboliseerib. Kuid Harmonia on kvadratuuris Saturniga, raske saavutada tasakaal ja kõrvaldada suurem sõjavallandumise oht. Asteroid Armistricia, mis otseselt sümboliseerib sõjategevuse algust, on 9 Neitsis trigoonis Pluutoga.
Kuid taevapinge võib mõne üliagara kindrali andma käsu rünnata, kaitsmaks venelasi Ida-Ukrainas nende „ukrainlastest fashistide“ vastu. Ega vene armee on ettearvamatu ja allumatust Kremlile ei saa ka välistada. Arvestades seda, et VF kaardis on Marsi ja MC keskpunkt 16 Sõnnis täpselt Chaose peal.
Suur rist kattub VF kaardiga selliselt, et Päike on radixi VIII majas kvadratuuris radixi Kuuga. Kuu teeb ühenduse Kuuga, Veenus radixi Kiievi peal, Marss teeb kvadratuuri radixi Jupiteriga, Uraan teeb kvadratuuri radixi Jupiteriga. Pluuto täpselt radixi Neptuunil. Venemaa panustab täiega ja saab kõik, mis tahab või põrub täiega? Peale suur eufooriat võib tulla pikk põdemise aeg. Pluuto ühendus Neptuuniga on märk sügavatest muutustest. Väljendub see ideede ja eesmärkide teistsuguses väljendustes. Antud juhul keerati positiivne peapeale.
Sel ajal on Jupiteril ühendus kinnistähe Siriusega. Venemaa tahab taastada oma endise aja hiilgust. Ühendusega kaasneb suurushullustus, gigantomaania ja ebareaalsed plaanid. Retro Marsil aga täpne ühendus tähe Algorab. Täht kannab Marsi ja Saturni energiat. Panustades Marsile, tema jõule, arvates et ainult nii saab oma tahtmisi läbi viia, jäädakse aga hoopis üksi, teised hakkavad ignoreerima ja endast eemale tõukama. Teisiti öeldes Venemaa satub suurde isolatsiooni ja endised poolsõbarad taanduvad. Nüüd Marss selle mitmekordselt võimendab. Ühendus Marsiga viitab ka kriitilisele olukorrale, kuid Marss võib sellest „kuivalt veest välja“ tulla?

Kommentaare ei ole: