pühapäev, 6. aprill 2014

Ettearvamatu naaber - 6



Transiidid VF kaardis


                                                     VF horoskoop: transiitid 22.02.2014.

Mida prognoosida ja kas seda üldse teha. Kas transiidid ja progresiivid aitavad aru saada, mis toimub ja mis võib tulla. Ega täpset sündmuste kulgu ei saa ette näha. Öeldakse, et mis tulema peab, see ka tuleb. Aga saab nentida, et selle aasta pinged võivad ja juba puudutavad tugevasti vene poliitilist sõjakust, selle ebastabiilsust, valearvestusi finantsoperatsioonides, pankade tegemistes. Kõrgema ladviku mahhinatsioonid, korruptsioonid ei ole kuhugi kadunud. Need jäävad praegu Ukraina teema varju.

Vaatame, mis seisud on ära olnud. Need aitavad paremini aru saada selle poolaasta sündmustest. Märtsi keskel oli transiitsete planeetide seis järgmine. Jupiter Vähis on eksalteeritud, näitab oma võimu ja väge Vähi omaduste väljatoomisel. See on mineviku ja äraolud uus esiletoomine. Planeet lisab juurde idealistliku tunnetuse. Varjundina võib lisanduda utoopilisus. Jupiter liigub Vähis  riigi X majas, oli ja tuleb veel ühendus radixi Jupiteriga. Jupiter kui valitseja, võim ja ka ideoloogiline võim siis seekord selliselt end realiseerib ja avaldub Venemaa võimuladvikus. Jupiter on seadusandlik võim ja X majas asumisega kaasnesidki nende seaduste vastuvõtmine, mis väljendusid Krimmi liitmist riigi koosseisu. 

Pinges Jupiter X majas asudes viitab ka võimu finantsilistele raskustele. Sellelt tähelepanu eemalejuhtimiseks võetakse ette manöövertegevused, et juhtida tähelepanu raskustest eemale. Juba see, et Jupiteril oli kaua aega ühendus Musta Kuuga, viitas võimalusele, et Jupiter seekord näitab oma negatiivset nägu Venemaa asjades, laienemist, mastaapsust, suurushullustust, võimuga liialdamist.  Jupiter ka IV valitseja, maa ja territoorium allub sellele planeedile. Jupiter näitab siin oma negatiivset laienemist võõra territooriumi arvel. Pealegi teeb transiitne Jupiter opositsiooni radixi Uraan-Neptuun ühendusele. Ja praegusel ajal Jupiteri asend Uraani ja Pluuto suhtes on veelgi pingestanud olukorda Euroopas ja maailmas tervikuna.

Kogu 1990-91 aastate sündmused on seotud nende kahe planeedi, Uraan-Neptuun uue tsükliga, mis algas Kaljukitses. Nüüd siis transiitne Uraan teeb kvadratuuri sellele ühendusele. Uraanil on esimene omavaheline kvadratuur, mis on pingestanud kogu riigi kaardi. Pealegi Uraan oli ühenduses radixi Marsiga, kust mujalt siis see praegune sõjakus. Juunis jõuab transiitne Uraan Vene Föderatsiooni asteroid Konstitutsiya peale. Oletada võib, et see ühendus käivitab ehk riigi põhikirja kas muutmist või konstitutsioonilist kriisi hoopiski? Võimalik, et tehakse veelgi kardinaalsemaid muutusi, mis võimaldavad Venemaaga liitumist uutel ja kiiretel alustel. Krimmiga ju seda tehti.

Pluuto liikudes Kaljukitses IV majas hakkab „nõudma“ radixi Neptuunilt Kaljukitses uduloori eemaldamist. Pluuto IV majas asudes viitab räpastele tegudele, mis seotud maa-aladega, alatute propaganda võtete kasutamine, massidega manipuleerimine. Pluuto liikumine riigi IV majas tingib kindlasti veelgi muutusi. Krimm on esimene, Ida-Ukaraina on teisena sihikul. Nähtavasti ka Transdnepria. Kõige halvema stsenaariumi järgi jagatakse Ukraina mitmeks, millest osa liidetakse väevõimuga Venemaaga. Üheks võimalikuks variandiks oleks piir mööda Dnepri jõge!Venemaa võtab selle, mis talle vajalik.

Oluline oli ja on Saturn-Pluuto tsükli jälgimine. See tsükkel algas 8.nov. 1982.a. 27 kraadi Kaaludes. Mäletate, siis suri Breznev ja lõppes tema ajastu. Enne seda oli nende ühendus veebruaris 1943. aastal ja see tõi kaasa pöörde kogu sõjas. Stalingradi lahinguga pöördus kaalukauss sõjas NL kasuks. Selle tsükli 3 faas algas 2010.aastal, kui Saturn oli kvadratuuris Pluutoga.  Teisiti öeldes viimane nendevaheline kvadratuur enne uue tsükli algust, mis tuleb 2020. aastal, kui Saturn ühineb Pluutoga Kaljukitses. Täpne on 12.jaanuaril 2020.a. 22 kraadi Kaljukitses, VF radixi Saturni lähedal. Praegu on märkide tasandil Saturn ja Pluuto vahel sekstiil, mis annab võimaluse, kui ikka on poliitilist head tahet, lahendada tekkinud kriisis ka rahumeelsel teel, ilma sõjamasina käivitamiseta.

Saab küll aga Uraan ja Marss sellesse võimalusse loobib päris jämedaid kaikaid kodarasse. Kuidas asi lahendatakse, see sõltub paljudest teguritest, mida võimatu hetkel ette näha.
2010.aasta Saturn-Pluuto kvadratuur tõi kaasa „araabia kevade“. Maailmal oli võimalus lahendada sõjakoldeid siis, kui Saturn oli sekstiilis Pluutoga, see oli 2012.aasta detsembris. Eelkõige Süüria kodusõja lahendamine. 2012/2013 aastavahetusel Saturni-Pluuto sektiiliga Venemaa püüdis leida lahendust Süüria küsimuses. Siis tegi transiitne Saturn radixi Marsiga opositsiooni ja transiitne Pluuto oli radixi Uraanil. Mingi lahenduse nad ka saavutasid, päris suureks ilmasõjaks ei läinud. Kuid lõpliku lahendust pole siiamaani saavutatud ja praeguste taevaseisudega seda ka ei tule.

Pluuto ühendused ja kvadratuurid on alati kaasa toonud põhjalikke muutusi. Näiteks Stalini isikukultuse väljatoomine 30.juunil 1956.aastal – Pluutol täpne kvadratuur Saturniga.Samal aasta sügisel  sissetung Ungarisse. Breznev sai võimule oktoobris 1964.aastal – Pluutol ühendus Uraaniga Neitsis. Tsehhoslovakiasse tungiti 1968.aastal – Pluutol ühendus Jupiteriga Neitsis. Esimene Tsetseenia sõda algas Pluuto kvadratuuriga Saturnile. Neid näiteid leiab otsides kindlasti veelgi.

Pluutoga seoses üks selline asi. Planeet avastati 1930.aastal ja peale seda hakkas jõudsalt edenema tuumafüüsika alased avastused ja tegemised. Planeedi olemus hakkas jõudma teadvusesse. 2006.aasta jaanuaris aga startis kosmosesond Atlas 5, mis saadeti Pluutot uurima. Sel aastal peaks ta jõudma Pluutoni. Mõtlen, et see sündmus võib inimkonnale midagi öelda, selles on miski sõnum, mis otseselt seotud planeedi printsiipidega. Mis arvate? 

Transiitne Saturn Skorpionis riigi III majas, ära on olnud ühendus Pluuto ja Musta Kuuga ja tuleb veel, kui Saturn pöördub uuesti direktiivseks ja liigub Skorpionis edasi, et järgmisel aastal Amburisse siseneda. Krimmi ja vast ka Ida-Ukraina allutamise tegevus on just seotud Saturni ühendusega radixi Musta Kuuga. Saturn tagurdab kuni 16-da kraadini ja muutub direktiivseks 20.juulil. Uuesti jõuab ta Mustale Kuule novembri esimesel nädalal (7.11.2014). Siis peaks selguma lõplik tulemus, mida Saturn oma tegevusega on korda saatnud.

Saturni liikumine riigi III majas näitab riigi suhtlemist ja suhtumist naabritega. Pole need nii sõbralikud ühti, kui vahel meedias kajastatakse või püütakse kajastada. Meie näiteks oleme pidevalt vaenlastena kirjas kümne esimese riigi seas. Saturn kolmandas majas – karmistatakse interneti kasutamist, kommenteerimisi, mis puudutavad riiki ja valitsust. Muudeti või suleti mitmeid uudistekanaleid, tugevneb tsensuur. Saturn III majas asudes on tinginud mitmeid kaubandussõdu. See puudutab siis tooraine kui ka eksport-import kaupade keelud ja alusetud süüdistused, et väljamaine kaup ei vasta vene standardile.

Saturni liikumine Skorpionis on Venemaa jaoks  kaasa toonud suuri muutusi võimukoridorides. Lenini surma järel sai etteotsa Stalin. Suure juhi surma järel sai etteotsa Hrushov. Stagnaaja lõpus rida matuseid (Breznev, Andropov, Tsernenko) ja Gorbatshovi võimule tulek, perestroika algus. Nüüd, Skorpionis liikudes, kas on ka oodata pöördeid valitsemises või väljendub seekord see sõjalistes annektsioonides?

Transiitne Neptuun Kalades liigub VI majas. Kui Neptuun sisenes Kaladesse, tehes kvadratuuri radixi Merkuuriga, algas pihta suur hämamine, udutamine, võltsimine ja valepropaganda periood. Neptuuni jõudmine Kaladesse (2011) ja lähenemine VI maja tipule (dets. 2011) tõi kaasa rahvamasside vastumeelsuse tõusu valitseva kliki tegemistele. Seotud oli see riigiduuma valmiste pettustega. Toimusid ka suured 24.dets. meeleavaldused Moskvas (Bolotnajal), Peterburis ja Nizni Novgorodis. Neptuun VI majas on viide rahva moraalse käitumise allakäigule, alkoholi- ja narkootiliste ainete suurem levik ja tarbimine, amoraalsele käitumisele. Need on siis negatiivsed ilmingud, mis käivad kaasa Neptuun selles majas asudes.

järgneb...

Kommentaare ei ole: