esmaspäev, 31. märts 2014

Ettearvamatu naaber - 3



Järg Vene Föderatsiooni horoskoobile

Riigi III maja sümboliseerib naabreid, ajakirjandust, transpordisüsteemi, avalikku arvamust. Must Kuu selles näitab kuidas naabritega käitutakse. Ei tea ühtegi naabermaad, kes oleks igati rahul suure naabriga. Vast Valgevene aga ka sellele riigil on olnud mitmeid erimeelsusi. Pole nagu eriti kuulnud, et Valgevene väga toetaks praeguseid Vene valitsuse tegemisi. Pigem on taunivaid ütlemsi olnud. Must Kuu piirab ja takistab vaba meedia sõnaõigust, inimeste vaba tahte piiramist, teisitimõtlejate tagakiusamist. Meedialiidrite salapärased mõrvad (Listjev, Politkovskaja) on samuti Musta Kuuga seotud. Algul oli sõnavabadust ja sallivust aga aegamööda hakati seda üha enam piirama. Nüüdseks on ainult üksikud meedia väljaandjad enam-vähem sõltumatud. Maja valitseja Pluuto asub samuti maja tipu lähedal ja on täpses trigoonis Jupiteriga. See aspekt aitas föderatsiooni isesesvust ja eraldumist sel ajal veel eksisteerivast NL-st.

Must Kuu Skorpionis III majas on täpses ühenduses kahe kauge neptuunitaguse asteroidide Ixion ja Quaoariga. Olen ennegi toonitanud, et kui pea kõik astroloogid kasutavad Pluutot, siis miks pööratakse vähe tähelepanu teistele plutiinidele, kuhu kuulub ka Pluuto. Ja teen seda ikka uuesti ja jälle. Ixion on seotud karma rattaga. Ixion on iseärasused, usk kõikelubatavusse, kõrksus, upsakus, ideoloogiline motivatsioon jms. Eriline suhe on Ixionil Pluutoga: http://valor-tahetark.blogspot.com/2009/03/ixion-ja-pluuto.html . VF kaardis Pluutol, Ixionil ja Quaoaril omavahel otsest aspekti pole, kuid nad kõik asuvad Skorpioni märgis. Venemaa loeb end Veevalaja riigiks ja Skorpion on Veevalajale kümnes märk ehk siis valitsemine.

Algses Rjuriku kaardis (862.a) on Ixion täpses ühenduses Musta Kuu ja Varunaga Kaksikutes. Praegu on see märk VF Päikese koduks. Nüüd siis sama Ixion uuesti ühenduses Musta Kuuga, seda Skorpionis. Varuna asemel on Quaoar.  Ja see Quaoar on jõudnud transiidina Rjuriku aegsele oma kohale. Quaoar esindab loomingulisust, novaatorlikkust, sotsiaalseid reforme, valitseva maailmavaate muutusi, mässumeelsust, ideaalide formeerumist. Varuna on aktiivsus ja ekstreemsus. Terror, skandaalid ja kõmu. Varuna on India vedades sama, mis Neptuun Rooma mütoloogias ja Kreeka Poseidon, maailmamere valitseja. Veel on ta korra ja moraalsuse hoidja. Tema üks omadusi on see, et aitab sündmust või inimest tuntuks saada ja rahva mällu talletada, olgu need siis head või halvad. Seda sagedasti siis, kui Varuna on ühenduses,  kvadratuuris või opositsioonis sündmusega seotud planeedi või olulise punktiga sodiaagis. Näiteks 27.nov.2009, kui toimus terroriakt Moskva-St.Peterburgi raudteel, kus kiirrong pommi lõhkemise tagajärjel rööbastelt maha jooksis. Siis hukkus palju inimesi ja veelgi rohkem said viga. Sel päeval oli Varunal ühendus Lõunasõlmega Vähis. Aga Ixion on samuti tegus, ühendus Merkuuriga Amburis.

Või siis suur üleujutuse ajal Krasnodari krais juulis 2012. Varunal ühendus Päikese ja Karmaga Vähis ning kvadratuuris Saturn-Flood (üleujutus) ühendusega Kaaludes. Ajakirjanik Anna Politkovskaja mõrv 7.okt.2006.a. Varuna Vähis kvadratuur Marsiga Kaaludes. Ning Ixion kvadratuuris Uraaniga.

Olen endalt küsinud, et miks on Venemaa ajaloos transneptuunid omanud küllaltki tähtsat osa maa sündmustes.Vastust tuleb otsida nende pikaajalistes omavahelistes seostes. Ja  üks pikajaline näitaja, on selline.Kui Varuna ja Ixion on omavahel ühenduses, toimub loomine, millegi algus. Kui vastasseisus, siis lagunemine. Omavahelised trigoonid ja kvinkunksid on samuti oluliste sündmustega seotud. Olen sellest ka varem kirjutanud. Selles osaleb ka Quaoar ja Chaos. Otsustage ise, kas ja kuidas see toimib või mitte. Ja kas peaks neid TNO planeete jälgima? Seda eelkõige mundaanastroloogias.

Rjurikud võimule  (862),  Ixioni konjunktsioon Varuna koos Jupiteriga Kaksikutes.
Patriarhia algus Venemaal (1589) - Ixionil ühendus Ceresega ja trigoon Varunaga.
Romanovite dünastia alguses (1613) -  Ixionil trigoon Chaosega
Põhjasõda – Varunal trigoon Ixioniga
Napoleoni sõda Venemaa vastu – Varunal trigoon Ixioniga

Pärisojuse kaotamine (1861) – Ixionil täpne opositsioon Varuna ja Chaosega
Nikolai II loobumine troonist (1917) - Ixionil täpne opositsioon Varunaga
Oktoobrirevolutsioon (1917) - Ixionil opositsioon Varunaga

Stalini võimuletulek (april.1922) – Ixionil opositsioon Varunaga
NSVL moodustamine (1922) – Ixionil ülitäpne opositsioon Varunaga
Perestroika algus (1985) – Ixionil kvinkunks Varunaga 
Venemaa iseseisvumine (1990) – Ixionil konjunktsioon Quaoariga Skorpionis

Neist näidetest saab juba teha mõningase järelduse, et peamiste Ixion-Varuna aspektide ajal Venemaal toimuvad võimustruktuurides suuremad muutused. Kahe planeedi ühendus või vastasseis kas loob või lõhub vana süsteemi ja paneb alguse uuele.
Varuna on nüüdsel ajal samuti tähtis, föderatsiooni kaardis on Varuna  MC-l.



Praegusel ajal (kevad 2014) on Ixioni ja Varuna vahel kvinkunks. Ja see 150 kraadine aspekt kestab väga pikalt. Nende vastasseis hakkab formeeruma peale aastat 2065.


Praegu asuvad neptuunitagused Ixion ja Quaoar Amburi teises dekaadis, omavahel viiekraadise orbiga ühenduses. Varuna liigub Vähis ja Chaos Kaksikutes. Ixion lisaks VF kaardi IC- lähedal ja samas on ka Pholus. Quoaoar hetkel täpses kvadratuuris AC-ga.

Venemaa Föderatsiooni iseseisvus meenutab juba kord olnud ajajärku tema ajaloos. Kui lõppes Rjuriku dünastia valitsemine viimase tsaari Fjodor I Ivanovitshi surmaga 1598.aastal, algas ajajärk, mida nimetatakse vene keeles smutnoje vremja (segane aeg). See kestis kuni 1613. aastani, kui võimule sai (pigem pandi) Romanovite dünastia esindaja Mihhail Fjodorovitsh. Analoog siis Breznevi surmale järgnenud ajaga, mis aga oli tunduvalt lühem, kui sajandite tagune periood. Putini ajastu algust võrdleks siis Romanovite valitsemise algusega. Vahepealne aeg siis segane ja endiste liiduvabariikide iseseisvumine. 

järgneb ...

Kommentaare ei ole: