reede, 10. jaanuar 2014

Eesti 2014 - 2

2014. aastal tähistab riik oma 96-at sünnipäeva. Solaar 2013/14 näiteb, et kõige enam tuleb tegeleda VI maja teemaga, majas veel Merkuur, Marss ja Chiron. Ja maja tipule teeb ühenduse Neptuun (orb 0.50). Kuu jääb Lõvisse XI majja ja solaarne Kuu  teeb kaugeneva ühenduse riigi Satruniga. AC ja MC samades märkides mis ka riigi radixis. Solaarisõbrad oskavad kindalsti rohkemat näha ja edasi vaadata (solaar algab 23.02.2013. kell 19.41.38). Progressiivses kaardis on Päike jõudnud riigi MC-le!

Eestil (EW) oli möödunud aasta algul Pluuto poolt kaugenev kvinkunks Saturnile.Usun, et see aspekt aitas kaasa, oli üheks teguriks, eelmistel aastal (2012/13) ilmsiks tulnud mitmete skandaalide ja valede päeavalgele toomisel (IRL-i elamislubade müük, Silvergate, Autorollo jt). Ja see tendents aina jätkub. Pea iga päev ilmub lagedale uus skandaal või selgub, et keegi varem valetas, vassis, varjas (VEB fondi dokumentide teadlik võltsimine, Estonian Airi päästmiseks puuduv plaan, üks ütleb, et on plaan, teine , et ei ole. Üks käsi ei tea mida teine teeb.).

Kui Pluuto jaanuaris 2012 tegi täpse opositsiooni riigi asteroid Silverile, käivitas see protsessi, mis 22.mail  Silvegate afäärina avalikuks sai. Pluuto ise oli sel ajal 9-das Kaljukitse kraadis ja retrograadis tehes täpse kvinkunksi Saturniga ja kvadratuuri riigi Karma asteroidiga Kaaludes. Uraan tegi samal ajal täpse kvadratuuri Silverile Vähis. Saturn mais tegi ühenduse riigi Luciferiga Kaaludes, skandaal pidi päevavalgust nägema. Asjaosalisel endal on muide Päike riigi Uraanil.

Kuna planeetidel on väga palju printsiipe, igal planeedi kohta saab kirja panna mitu lehekülge tema valda kuuluvat. Siis on konkreetseid asju ette pakkuda võimatu. Näiteks Pluuto alla kuuluvad – avariid, aatomienergia, sõjad, gangsterid, diktaatorid, vägistamine, krematooriumid, massimõrvad, orgiad, pandeemiad. Aga ka geneetika, kanalisatsioon, laserid, raketid, transseksuaalid, rotid, mustus, parasiidid, surm, hirm jne. Nüüd Pluuto liikumist ja tema aspekte vaadates, proovi ära kasutada neid planeedi printsiipe ja prognoosi! Ja nii on ka teiste planeetidega, printsiipe palju, pihtasaamine minimaalne.

Pluuto retrograadsus algab 14. aprillil kuni 22. september. Periood ei ole hea massilisteks ühisürituste läbiviimiseks ja rahva kogunemisteks. Sellesse aega jääb ka tantsu- ja laulupidu. Loodame siiski kõikse paremat ja ehk Pluuto ei hakka meie pidu ära rikkuma.

Neptuun möödunud aasta kevadel lähenes riigi Päikesele, täpselt jõudis sinna  18. mail. Tagurdades uuesti juuni viimastel päevadel ja kolmas kord tuleb juba 1.03.2014. Neptuun liikudes VI majas puudutab riigi jaoks eelkõige kahte valdkonda, tervishoidu ja tööturgu. Nende aladega on jätkuvalt probleeme ja lahendusi niipea ei näe. Ühendus Päikesega hägustab arusaamise kogu riigi elujõudust, riigi ego saab tunda jõu ja edasiminekuks vajava energia puudust. See periood ei ole hea kohalikule börsile, kindlustusseltsidele, kinnisvara rentimisele. Võimlik ka identiteedikriis ja enesehaletsus. Ühendusel on aga ka positiivne sõnum, see aktiveerib kujutlusvõime ja innustab riiki edasiarengu sihtide seadmisel. Kuid riik ja kogu ladvik ei tohiks teha liigseid illusioone ja tühje lubadusi. Oma naba imetlemisest tuleb kindlalt loobuda.

Ühendus võib välja tuua veel nii mõnegi seni varjul või saladuses olnud asja. Väga ei imestaks kui selgub mõne tegelase spionaaziga vahelejäämine. Võib paljastuda veel mõni seni varjule jäänud vale või mahhinatsioon, mis seotud Neptuuni printsiibiga.

Oletan, et Neptuun toob kaasa inflatsiooni tõusu, pankrotistuvad nii mõnedki firmad ja raskustesse satuvad ka riigifirmad. Inflatsioon sööb vaikselt ära sellegi vähese palgatõusu, mida lubatakse. Eelmise aasta lõpus kerkis ootamatult esile järjekordne dopinguskandaal (Bernadski). Ilmus siis, kui oli täiskuu ja Uraan just pöördus direktiivseks, olles Marsi poolt lähenevas opositsioonis. Ning Neptuun hakkas tegema trigooni Põhjasõlmega.
järgneb...

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Eesti käekäiku saab vaadelda justkui iseseisvuse ja taasiseseisvuse sünnikaarti alusel.Olen mõlemaid jälginud ja jõudnud järeldusele,et suurem kriis riigis on näha ette 2016/17.a?