laupäev, 4. jaanuar 2014

Eesti 2014

Aasta algas Kuuloomisega, milles osalesid veel Merkuur ja Pluuto. See määras ära kogu aasta olemuse. Peamine märksõna oleks „Kiirustades ära kiirusta!“ Kui seda põhimõtet järgida, siis peaks edasine normaalselt kulgema.
2014. aasta on Saturni valitseda, seda Avesta järgi, aasta summaarne number on 7. Planeeti peetakse karmiks aga ta on seda neile, kes ei ela kosmiliste seaduste järgi, kes rikuvad korda ja tasakaalu.
Selles mitmeosalises pikemas artiklis üritan siis välja tuua põhilised seisud ja mõned oletuslikud prognoosid, kasutades ära planeetide printsiipe, mis Eestit sel aastal ees ootavad ja mis on olnud. Vaatame, kuidas Eesti ja tema rahvas reageerib taevastele seisudele. Osa materjalist ilmus juba 2013. aasta algul, osa siis arvestab 2014. aasta olukordi. Kordame lihtsalt üle, mis on olnud ja mis võib tulla.

Missugused elu valdkonnad kõige enam esile tulevad ja vatti saavad või hästi läheb. Nii nagu läheb riigil, nii see ka kajastub meie elus. Taevane seis peegeldub meie maistes asjades.Hiljem saab näha kuidas transiidid tegelikkuses töötasid. Meie heaolu sõltub mitte ainult meist endist, sest oleme etturid suurel majandus- ja finantslaual ja nii kuidas areneb ja läheb suurriikide majandusel, nii annab see tunda meie omaenda tegemistes.

2014. aasta peamisteks tooniandjateks on Uraani kvadratuur Pluutoga, Jupiteri kvadratuur Uraaniga ja opositsioon Pluutoga. Kevadepoole Uraani ja Pluuto vaheline pinge taandub, kvadratuur nõrgeneb.Püüame kõike teravat, mis taevas annab, võtta kui õppetundi ja osata igast pingest leida midagi õpetlikku ja näha negatiivsuse taga ka head. Paljuski sõltub meie elu ja edu meist endist aga on seise, mis ei allu meie tahtmistele. Neid peab arvestama ja siis ei teki ka komplikatsioone.

14-15 aprillis on Kuuvarjutus 25 Kaaludes riigi II majas, teeb trigooni riigi Uraaniga. Varjutus Kaaludes häälestab otsima tasakaalu, seda nii riiklikel kui isiklikel tasanditel. Riigi tasandil on esikohal diplomaatia, isiku tasandil aga ausus.

Kuu lõpus (29.04) Päikesevarjutus 8 Sõnnis riigi IX majas, teeb sekstiili riigi Päikesega ja kvadratuuri riigi Saturniga Lõvis. Varjutus toimub Lõunasõlmel ja on trigoonis Pluutoga. Jupiteril opositsioon Pluutoga ja neile kahele teeb Marss kvadratuuri. Üheksanda maja varjutus puudutab õiguskorda, kõrgharidust, religiooni, selle nõrgenemist ühiskonna elus? Varjutus Sõnnis viitab ka materiaalsele maailmale, varjutus seab ette ülesande leida maailma finantskriisit väljapääs, muuta suhtumist ja leida uusi resursse. Vaadatakse üle krediidipoliitika. Isiklikul tasandil peaks hästi järgi kaaluma, kas võtta ikka suuri laene ja sellega pikaks ajaks panga orjaks muutuda.

Nende kahe varjutuse keskpunkti kuupäevaks on 22. aprill. Sel päeval on taevas suur ruut, mille nurkades siis Marss, Pluuto, Päike ja Jupiter. Keskpunkti päev on eriline moment, ettearvamatust palju. Miski toimib nii, nagu üldse ette ei võiks arvata, nähtavaid põhjusi nagu poleks aga ometi juhtub. Vaja oleks äärmine ettevaatlikus, rahu, konsentreeritus. Suurem on õnnetuste võimalikus.

29. aprilli Päikesevarjutus on kvadratuuris Musta Kuuga Lõvis. Taevas kujund suur ruut, mille nurkades Jupiter, Marss, Pluuto ja Uraan. Varjutuse üks ilmnemise aeg on kas juuli viimane päev või augusti esimene. Siis jõuab Päike Lõvi märgi sellesse kraadi, kus ta teeb kvadratuuri varjutuse kraadile. Enne aga jõuab Must Kuu Lõvi alguses liikudes teha samuti kvadratuuri varjutuse kraadile (8.51 tau), toimub see mai lõpus ja see pole arvestades kevade pingelisemaid seise, sugugi kõige parem seis.

Meile ehk ei too ta kaasa midagi põrutavat aga maailmale küll. Oletan, et selleks võib olla üsna tõsine ja tugev maavärin. Koha suhtes ei oska küll midagi konkreetset pakkuda. Teine variandi võimalus on, et miski tõsisem asi toimub natuke hiljem, 6-7 augusti paiku. Siis on Päikesel ühendus Musta Kuuga.

Hästi pingeline on 18-19. aprill. Siis taevas loob mustri – suure kvadratuuri, mis koosneb kahest T kvadratuurist. Pinges on Marss, Jupiter, Uraan ja Pluuto. Seega võib aprill  olla vägagi pingeline kuu, väljendub see rahva kibestumises, rahulolematuses, pahameeles olukorra pärast riigis. Aprill on uute väljaastumiste kuu, mille fooniks siis varjutuste poolt loodud tsüklite algus ja kalendrikuu karmides seisudes. See rahulolematus kandub edasi ka maikuusse.

8. oktoobril Kuuvarjutus 15 Jääras riigi VIII majas, teeb sekstiili Veenusega. Kuu on varjutuse päeval ühenduses Lõunasõlme ja Uraaniga. Taevas suur tuletrigoon, mille tippudes Kuu-Uraan, Jupiter ja Marss. See võimaldab lõpetada konflikte, vähendab agressiivsust. Aga kuna Päike on siis ühenduses Veenusega, Kaalude valitsejaga, siis diplomaatia aitab leida tee kokkulepeteni. Leitakse väljapääs kriisidest, vähemasti pannakse alus sellele. Algab positiivne murrang majanduses.

23. oktoobril Päikesevarjutus 0 Skorpionis riigi III majas, teeb trigooni Pluutoga ja Päikesega. Varjutuse Päike ühenduses Veenusega, mis sekstiilides Marsi ja Jupiteriga. Varjutus oluline neile, kes tegelevad esoteerikaga, kuna ärkavad maagilised jõud. Esiplaanile kerkivad ka seksuaalsusega seotud teema. Ägeneb vaidlus seksuaalsest orientatsioonist. Varjutus soodustab edaspidiseid investeeringuid aga seda tuleb teha hiljem, mitte varjutustele lähedastel päevadel. Varjutus võib aktiveerida kriminaalseid elemente, suureneb kuritegude arv seksuaalsel pinnal.

Viinakuu peaks tulema suht hea kuu. Seega on aastal 2014 eelkõige tähelepanult enam fookuses teise maja järgi majandus, riigikassa ja pangad. Kaheksanda maja järgi välissuhted, maksud, julgeolek, kinnisvara. Samuti kolmanda maja järgi transport, kommunikatsioon, koolisüteem. Kõneaineks ka kuulujutud ja spekulatsioonid. Üheksanda maja järgi õigussüsteem, kõrgharidus, religioon.

Kahe oktoobrikuu varjutuse keskpunkti päeva on 16. oktoober. Sel päeval on Päike, Merkuur, Veenus ja Põhjasõlme suur ühendus Kaaludes. Kuna see ühendus on sekstiilis Marsi ja Jupiteriga, siis edasine tõotab tulla suht tasakaalukas ja lahendusi leitav soosiv aeg.

Aga, kui jälgida kahte sel aastal toimuvat Päikesevarjutust, siis tuleks pöörata tähelepanu Sõnn-Skorpion teljele. Sest sellel teljel need varjutused toimuvad. Ja väga sageli on just varjutused seotud suuremate õnnetustega. Teema on pikk ja lai ja siia artiklisse ei mahu. Paljuski tuleb endal selles veel selgust saada, et miskit rohkemat öelda.

5. märtsist kuni 28 novembrini asub Must Kuu Lõvis. See üheksakuune periood on kõikidele loomingulistele ja võimukatele inimestele katseperioodiks. Kõige negatiivsem on sel ajal uhkuse ja võimuga liialdamise ilmingud. 28. novembril siseneb Must Kuu Neitsi märki, järgnevad üheksa kuud on tunda häireid igapäevatöös. Vaja rohkem leida endas kannatlikust, kui vaja, siis kasutusele võtta oma jõureservid. Suurem tähelepanu pöörata oma tervisele.

16. juulil siseneb Valge Kuu Kaljukitse märki. Hea näitaja kõikidele proffisionaalidele, andekatele juhtidele, ausatele poliitikutele ja sündinud sõjaväelastele. Kes detailsemalt tahab aasta jooksul arvesse võtta sodiaagikraade, see peab tähelepanu pöörama aegadele, kui mõni planeet läbib kas kuninglikke või lõhkuvaid kraade.
järgneb...

Kommentaare ei ole: