teisipäev, 14. jaanuar 2014

Eesti 2014 - 3



Järg 2 osale.
Suurem oht on mõne looduskatastroofi tekkeks, eelkõige siis seotud Neptuuni aladega. Millega tegu, seda on kole raske ette näha, variante on palju – üleujutused, naftareostus, gaasiavarii, suvel metsatulekahjud jms.VI maja on ka meditsiin, ametühingud, kaitsejõud, päästeteenistus. Neptuun võib nendelgi aladel kaasa tuua segaseid olukordi. Pealegi on riigi Päike kvadratuuris Jupiteriga ja transiitne Neptuun käivitab ka selle radixi planeedi. Segadused seoses kiirabireformiga, arstide rändega, visiiditasudega. Arstirohtude hinnad võivad ka palju kõneainet pakkuda.
Juunis on transiitsed Jupiter ja Neptuun omavahel seskvadratuuris, augustis aga kvinkunksis. Riigi Neptuun saab olema pideva aspekteerituse all. Kuna ta valitseb meil VII maja, siis on pidevas fookuses meie välispoliitika, igasugused lepingud (Rail Baltica), aga ka organiseeritud kuritegevus, pettused jms.

Teisalt suurem hoolivus, sotsiaalabi tõhustus, juurde tuleb uusi varjupaiku, supikööke jms.Tahaks väga loota. Neptuun Päikesel haarab läbi kvinkunksi endaga kaasa ka riigi Neptuuni, mis valitseb DC-d. Esile tulevad uuesti, korduvad läbirääkimiste teemad (näiteks piirilepe Venemaaga). Arutelu tubaka- ja alkoholi poliitika muutmisest on samuti rohkem päevakorral.Teiselt poolt Neptuun teeb teise kvinkunksi asteroid Tallinnale. Moodustub yod kujund, mille tipuks siis transiitne Neptuun. Pealinn ilmub ka mängu riigis toimuvates protsessides.

Neptuun on tegija mitmel rindel, lisaks loetletud aspektidele, tegi ta trigooni riigi Pluutoga, mis  valitseb III maja. Ja teeb seda veelgi (11.01.2014). Lootes trigooni positiivsele küljele peaks see igati aitama maja valdkonnas toimuvatele muutustele. Kõne all siis haridus, suhted naabritega, rahva arvamus, transport, meedia. Paranema peaks rahva arvamuse ärakuulamine ja tehtud ettepanekutega arvestamine. Seda eelkõige sisepoliitikas.

Neptuun Päikesel, seda seostan ka pangavõlglastega. Juba praegu on oma kodu kaotanud 900 inimest, kes panakadele võlgu ja maksta ei suutnud. Palju veel selliseid juhtumeid tuleb?
Neptuuni alahinnata oleks küll väär. Mäletate ehk seda aega kui Neptuun lähenes riigi Merkuurile. See oli 2007. aasta aprillis, kui toimus elektrooniliste kanalite ründamine. Merkuur on informatsiooni planeet ja transiitne Neptuun (antud juhul kui diversiooniplaneet) siis käivitas selle jõudes riigi radixi Merkuurile. Aspekt polnud küll veel täpne aga sageli ongi nii, et sündmus kipub ikka nihkega olema. Siin oli lisaks tegev ka transiitse Saturni opositsioon Merkuuriga (noorsugu). Ja kevad 2007. oli „Pronkssõduri“ kevad.

Kui Neptuun hakkas tegema ühendust riigi Uraaniga (suvel 2008), siis samal aasta sügisel algas maailmas finantskriis (masu), mis ka meid ei jätnud puudutamata. Uraan ju valitseb VI töömaja, sellest aastast algas suurem töökohtade koondamine, kasvas töötus, langesid palgad jms. Ja see kestis pikemat aega, millest me praegusekski pole veel lõplikult toibunud. Ning varasemalt, kui Neptuun oli üle läinud Veenusest, algas buum ja rahvas ei andnud endale aru, et lõhkilaenamisel on omad kurvad tagajärjed. Nii, et Neptuun meile pole just sel sajandil eriliselt küll midagi positiivset toonud. Pigem ta provotseerib ja rahvas läheb kaasa.

Ma kohe ei tahaks välja pakkuda seda, aga siiski ütlen, et Neptuun Päikesel võib seotud olla riigivastase suurema kuriteoga või kallalekippumisega riigipeale.
Ühesõnaga üsna segased ajad  võivad tulla siis, kui Neptuun pitsitab Päikest. Vähemasti seegi hea, et edaspidi Neptuunil riigi planeetidega ühendusi ei tule.Aga ega tema uduse pilgu alt ikkagi ei pääse, tulevad muud aspektid peale ühenduse.

Neptuuni retrograadsus on 9. juunist kuni 16. november. Periood on hea teha analüüs varem tehtust, seada plaane edaspidiseks.
järgneb

1 kommentaar:

The Watcher ütles ...

Päris põnevad aastad tulevad eestis 2014,15,16,17.

Oht loodusõnnetusele? Näen ka midagi sarnast aga raske on öelda,kuidas ja kus see juhtub.