laupäev, 28. detsember 2013

Sügis - talv 2013 - 5

Isamaa ja Res Publica Liit. Ühinemine sai seadusejõu 15.11.2006. Aasta algul (2013) planeedid suurt ei teinud midagi, ainult Saturn hakkab ühendusi tegema Skorpionis asuvale Merkuurile. Sügisel oli Merkuur lähenemas erakonna Päikesele. Teised planeedid täpseid aspekte ei teinud. Arvan, et nemad valimistel esikolmikus ei ole (aasta alguse arvamus). Aprilli Kuuvarjutus toimub nende Merkuuri lähedal ja see võiks tähendada, et pärast valimisi tehakse kehvade tulemuste pärast muutusi juhtkonnas? Maikuu Päikesevarjutus toimub radixi Estonial. Novembri Päikesevarjutus toimub radixi Merkuuril. IRL-i juhtplaneediks on Kuu, asub Neitsis, ühenduses Lõunasõlmega. Redelis teine planeet, rõhutakse minevikule, esiisade traditsioonidele, kodumaa armastusele. Püütakse teha kõik, et erakonnast aru saadakse, rahvuse toonitamine.

Esimene planeet on Saturn, rõhutakse traditsioonidele, järjepidevusele ja isamaalisusele. Viimne planeet on Jupiter, kartus kaotada poolehoid ja autoriteetsus. Püütakse seda paremaks teha siis esimese planeedi kaudu. 

IRL juhil Urmas Reinsalul oli aasta algul veel toimiv Neptuuni kvadratuur tema sõlmedele. Veebruari teisel poolel Uraanil esimene täpne opositsioon nataali Pluutoga. Aprillis läks Jupiter üle tema Merkuuri. Jupiter sisenedes Vähki tegi ühenduse Päikesega. Juuni Kuuvarjutus puudutas tema Põhjasõlme, oktoobri Kuuvarjutus aga tema eelkõige Marssi, Jupiter jääb ka lähedale. Mõlemad planeedid on Jääras, selle järgi ta sobib kaitseministriks küll.

Kõik meie erakonnad ja valitsus said sel aastal taeva poolt  tunda muutute vajalikust ja sundi seda teha. Kui ei tee, siis..... Seda näitavad nii planeetide transiidid kui varjutused. Kui juba erakondael on sellised seisud nagu on, siis tuleks neil planeetide printsiipe arvestades otsida need positiivsed printsiibid ülesse ja selle järgi talidada. Siin saaksid astroloogid neid aidata aga kes meid kuulab!

Seosed
Mind hakkas huvitama, et kuidas on praegused liidrite nataalid seotud riigi kaartidega. Presidendi Päike jääb EW kaardis IV majja ja on kvadratuuris riigi Marsiga (orb 4), ning täpses sekstiilis riigi Päikesega. Presidendi Päike on ka opositsioonis riigi Pluutoga ja kvinkunksis Jupiteriga ja Neptuuniga. Tema Kuu on Neitsis, riigi AC märgis. Merkuur jääb samuti IV majja, aspekt riigi Musta Kuuga on trigoon. 

Veenus on ühenduses Merkuuriga. Marss on tugev, Skorpionis, ühenduses Saturniga. Teeb trigooni riigi Päikesega ja Pluutoga. Jupiter jääb riigi X majja Kaksikutesse. Pluuto jääb riigi Kuu lähedale. Nii, et seoseid on palju ja pole siis imestada, et ta meil president on.

Peaministril jääb tema Päike riigi II majja üsna riigi Karma lähedale. Siit loen välja, et meie saatuse jaoks oli ja on sellist peaministrit vaja, et see õppetund kätte saada. Tema Kuu on kas Lõvis või Neitsis, keskpäeva seis näitab null Neitsis. Teeb opositsiooni riigi Estoniale, trigooni Põhjasõlmele, kvadratuuri Jupiterile. Merkuur Neitsi lõpus, lähedale jääb riigi Marss. Merkuuril on täpne kvadratuur riigi asteroid Tartuga! ( noorus möödus selles linnas).Veenus Lõvis jääb riigi Kuu lähedale ja täpses opositsioonis Uraaniga.

Marss on Kalades ja riigi DC lähedal, Jupiter on riigi AC-l, Saturn Skorpioni viimases kraadis ja teeb kvadratuuri Estoniale ja kvinkunksi Tartule. Uraan Lõvis jääb riigi Neptuunile, Neptuun ise Kaalude viimases kraadis teeb trigooni Estoniale ja trigooni Tartule. Pluuto Lõvi viimases kraadis trigoonis Põhjasõlmega ja opositsioonis Estoniaga. Temal siis on kolm planeeti viimastes kraadides! Lõunasõlm on ühenduses Jupiteriga. Jällegi on palju seoseid nii riigi planeetide kui ka tema seotus Tartuga riigi kaardis.

Tallinna linnapea Päike on täpselt riigi MC-l! Ega ta muidu ole olnud ka peaminister. Päike teeb täpse sekstiili riigi Saturniga. Tema Kuu on Amburis (keskpäeval 7 kraadi). Merkuur Sõnnis ühenduses Musta Kuuga ja teeb kvadratuuri riigi Kuuga. Veenus on Jääras, jääb riigi VIII majja ja teeb trigooni Põhjasõlmele. Marss on Neitsis riigi Musta Kuu ja Marsi vahel. Jupiter on Kalades  ühenduses riigi Päikesega. Saturn on ka Neitsis, 4 kraadi kaugusel riigi AC-st. Uraan on Vähis riigi Pluutol, Neptuun Kaaludes 4 kraadi kaugusel riigi Karmast. Pluuto on Lõvis opositsioonis riigi Veenusega. 

Seoseid on ka temal linna kaardiga. Päike teeb täpse kvinkunksi linna Mustale Kuule ja kvinkunksi linna Saturn-Pluuto ühendusele. See on kujund saatuse sõrm ehk yod. Päike on veel opositsioonis linna Jupiteriga ja sekstiilis linna Veenusega. Võimalik, et linnapea Kuu on ühenduses Jupiteriga Amburis. Merkuur jääb linna Päikese lähedale, Veenus viie kraadi kaugusel linna Merkuurist. Marss linna Junol, Jupiter teeb trigooni linna Saturn-Pluutole. Saturn kvadratuuris linna Jupiteriga, Uraan linna Neptuunil, Neptuun linna Varuna peal. Pluuto otseselt linna planeetidega seoseid ei loo.

Nagu ülevaade näitab, siis kõikidel liidritel on üsna tugevad seosed riigi kaardiga. Ega nad muidu ei oleks etteotsa pääsenud, kui need seosed oleksid nõrgad või olematud.

Väike lõppsõna
Pikemas perspektiivis saab öelda, et lähiaastatel ei tule kergeid aegu.Seda toonitavad mitte ainult esoteerikud vaid ka mitmed majandus- ja finantstegelased. Me oleme ikka veel mitu aastat Uraan-Pluuto kvadratuuri mõjusfääris kinni. Seda näitavad ka Uraan-Neptuun-Pluuto seisud. mis peegeldavad aega, mis olid 20-30-datel eelmisel sajandil. See viitab, et maailma ootab ees tõsine restart. 

Maailma ei oota ees üleilmne sõda, kuid lokaalsed konfliktid ja sõjad on pea et möödapääsmatud. Maailma finantskriis kestab 2015. aastani ja selle tagajärjed annavad tunda 2020. aastani. Dollar kaotab tasapisi oma mõjujõu. Ka euro ei jää liidrite hulka. Domineerima hakkavad Hiina jüaan ja kuld. Peamised planeetide seisud toon ära uue aasta ülevaates.

Kommentaare ei ole: