laupäev, 21. detsember 2013

Sügis - talv 2013 - 3



Tallinna linnapeal  jaanuaris 2013.a. Uraan ületas Põhjasõlme ja märtsis jõudis Erisele. Jupiter ületas tema nataali Päikese märtsis. Marss veebruari teisel nädala läks üle nataali Jupiteri. KOV valimiste ajal tegi tema päiksemärgi valitseja Merkuur täpse opositsiooni nataali Merkuurile, Veenus oli täpselt tema Ceresel, see tagas toetuse lihtrahva seas.Uraan tegi täpse sekstiili nataali Päikesele ja Pluuto täpse kvinkunksi Päikesele. Selle järgi võis arvata, et ta kordab oma edu valimistel. Täpsema prognoosi analüüsi saab teha Keskerakonna asutamise kaardi järgi. Varjutused ei läinud ka temast mööda. Maikuu Päikesevarjutus oli täpselt Merkuuril ja juuni Kuuvarjutus tema Päikesega seotud.

Esimene planeet planetaarredeli astmel on samuti Veenus, nagu peaministril. Ja Veenusel pole aspekte lähiplaneetidega, ainult kvinkunks Marsiga. Ikka ja jälle kerkib esiplaanile raha ja selle marsilik kasutamine.  Pingestab Veenust ka seskvadratuur Saturniga. Viimane planeet on Jupiter Kalades kvadratuuris Päiksega. Aste pole planeedile kõige mugavam positsioon, sest astet valitseb Saturn. Pealegi on tal nataalis ka Jupiteri-Saturni lähenev opositsioon, orb 6 kraadi. Tema nõrgaks kohaks on autoriteetsus, mida siis püüab igasuguste võtetega paremaks ja meeldivamaks teha. Alateadlikult kardab kaotada populaarsust ja tuntust. Võib tekkida võimu kompleksus, mida minu arust on ka näha. Kompleksuse ilminguteks on ka kartus tunnustamatuse hirm, minuga ei arvestata. Läheb vastuollu kõrgemal seisvate võimudega.Tagajärjeks on püüd jõu meetodil võim alles hoida. 

Üks huvitav seis on linnapea nataalis selline, et Päikesel on ühendus asteroid Lie`ga (vale). Sellest olen juba kusagil ka varem kirjutanud. Mida see võiks tähendada, kas pataloogilist pidevat valetamist või hoopiski võitlust valetamise vastu. On ju sageli intervjuudes tema suust kõlanud, et teised aina valetavad ja ainult tema räägib sulatõtt.

Tallinna kaart
Lüübeki linnaõigused sai Tallinn 1248. aastal ja Tallinna päeva tähistatakse 15. mail. Selles kaardis transiitsed planeedid 2013. aastal tegutsesid järgmiselt: Pluuto piiras Musta Kuud, Uraan tiirutab Veenuse peal (üks Veenuse seos veel, millest lähemalt kirjas allpool). Jupiter aspekteerib linna Vähi märgi Marssi ja Selenat.Saturn aktiveeris Skorpioni Saturn-Pluuto ühendust. Neptuun tegi ära trigooni linna Neptuunile. Pea kõik planeedid on 2013. aastal transiitidena linna kaarti aktiveerunud ja uusi tsükleid moodustanud. Eks see ole siis pealinna ümber toimuvaid tegevusi hoogsalt välja toonud, nii negatiivseid kui positiivseid.
Seoseid leiab ka linna ja praeguse linnapea kaartide vahel. 

Linnapea – Linn
Veenus 28 ari – Merkuur 3 tau
Must Kuu 15 tau – Kuu 15 Sco
Päike 9 gem – Jupiter  R 10 sag
Uraan 3 can – Neptuun 1 can
Chiron 19 sag – Põhjasõlm 21 sag

Keskerakonna kaart (12.10.1991). Vasakerakondade valitsevaks planeediks on Neptuun. Pluuto on Uraani peal, Uraan hakkab tegema kvadratuuri Uraanile, Jupiter liikudes Kaksikutes tegi opositsiooni Kuule. Nüüd teeb Jupiter Vähist opositsiooni Kaljukitse Neptuunile ja Mustale Kuule. Neptuun aprillis oli opositsioonis erakonna Veenusega. Oktoobris oli Päike erakonna Marsil, jõuline oli nende valimisvõitlus koha eest siin Päikese all. Päike oli just ületanud erakonna Merkuuri, sellest sõna jõud ja üliaktiivne suhtlemine oma poolehoidjatega. Merkuur on täpselt Pluutol, Veenus Kuul, Marss tegi opositsiooni erakonna Saturnile, Jupiter opositsiooni Musta Kuuga (alatud võtted, must propaganada, laimud, teiste halvustamine jms)? Mustamist ja teiste mahategemist võis kõigilt erakondadelt oodata.

10. mail toimunud Päikesevarjutus 19 Sõnnis puudutas otseselt erakonna Pluutot, planeet on opositsioonis varjutuse punktiga. Midagi sisekorralduses hakkas muutuma. Puhastati ridu, heideti erakonnast välja ebsoovitavaid liikmeid jms. Varjutus ise oli tugev, selles osalesid Merkuur ja Marss. Ega ei imestaks, kui vaatamata linnapea nataali ja valimiste päeva seisud näitavad edukust, siis võimalik, et sügiseks Edgar ei pretendeerigi enam juhi kohale ja keegi noorem saab erakonnas liidriks. Nüüd teame, et nii siiski ei läinud.

Ja muutusi on olnud. Ei pääsenud nad ka rahastamise skandaalist. Pole nemad ainsad patused. Kahtlasi rahastamise asju on ja oli teistel erakondadel samuti. Kui selles vallas korda majja ei lööda, siis kõik jätkub samamoodi edasi. Aga loodame, et kusagil on kannatuste piir ületatud ja hakatakse süsteemi korrastama.

Kui proovida lahti muukida erakonna kosmogramm, siis mina loen sealt välja, et erakond ongi taeva poolt loodud liht- ja töölisklassi jaoks. Sellele järeldusele tulin nii, et uurisin Neptuuni ja tema aspekte. Planeet on ju erakonna esindaja ja tema kvadratuur Päikesega andis selle informatsiooni. Päike esindab erakonna juhti, ükskõik, kes seal parajasti eesotsas on. Praegu siis Savisaar. Täpne aspekt kahe planeedi vahel on 85.40 kraadi. Sellel kvadratuuri aspektil on nii öelda oma kõige „magusam“ koht ja selleks on 10.54 Kaljukitses, see on aspekti kuldlõike koht. Ja see koht on ühenduses Kuuga (keskpäeva järgi). Samamoodi on erakonna ideoloogia ning võim ja populaarsus (Jupiter) ja juhtplaneet (Neptuun) vahelise trigooni (127.59) kuldlõikeline koht  25 Skorpionis, ühendus Ceresega, töölisklassi näitajaga. Ceres Amburis sümboliseerib ka mitteeestlasi, mujalt tulnud rahvast. Erakond on juba algselt taevapoolse soosinguga lihtrahvale suunatud.

Planetaarredeli järgi on esimene planeet kosmogrammis Veenus. Juba see, et nii peaministril, linnapeal ja nüüd erakonnal on Veenus esimene omab mingit olulist tähtsust, mis veel vajab lähemat mõtisklust, miks see nii on. Võimalik seos on ehk selline. Peaministril Päike on Kaaludes, valitseja Veenus. Linnapeal Veenus Jääras on pagenduses. Keskerakonna Päike Kaaludes valitseja Veenus. Presidendil Veenusel ühendus Päiksega kahe märgi piiril. Linnapea Veenus ei mahu sellesse skeemi, aga kui võtta nii, et erakonna planeet on Neptuun ja linnapeal on ta Kaaludes, siis teatud side ju oleks. Presidendi oma samuti ei mahu sellesse skeemi. Kui vaadata riigikaarti, kus Veenus on ja mida valitseb, siis näeme, et valitseb 2 ja 9 maja. Teine maja seotud mitmest küljest finantsidega. Üheksas aga ideoloogiaga, haridusega, välismaiste sidemetega, õiguskorraga. Nende majade valdkonnad on meil pidevalt esiplaanil ja käib lõputu kanakitkumine. Ka valitsusel on Veenus märgipositsioonilt tugev Kalades aga redeli järgi viimane.

Sel sügisel on progressiivne Päike riigi MC-l, see otseselt on seotud valitsusega, tema võimu säilimisega? Millised järeldused sellest võiks veel teha?
Taasiseseisvus kaardis Veenus otseselt ei valitse ühtegi maja. Ta on 6 ja 12 majade kaasvalitseja. Mingi seos peab sellel Veenusel nende isikute ja erakonna ja valitsusel olema?

Viimane planeet Keskerakonnal on Saturn Veevalajas, oma astme valitseval kohal. See on tema optimaalne asukoht. Tagab kaitse, erakond on valmis väljastpoolt tulevatele rünnakutele vastu seisma.Vastased püüavad leida erakonna nõrki kohti, kaitse on hädavajalik. Planeedi asukohal on ka omad nõrgad küljed, kartus ja hirm üksi jääda, sellel pinnal tekivad kompleksid. 
järgneb...

Kommentaare ei ole: