teisipäev, 3. detsember 2013

Noorkuu Amburis

Tänane noorkuu Amburis viib meid seiklusrikkale teekonnale kõrgemasse tõesse, hindamatusse tarkusesse ja armastatud vabadusse. Iga otsija juhatatakse kõrgemasse filosoofilisse mõistmisesse. Amburi elavaloomuline olemus haarab meid kaasa uude kalendriaastasse särtsakuse ja optimismiga, mis seab meid kõiki valmis, et haarata 2014. aasta rikkust. Amburi valgustav tuli on käes!

Järgmise kuue kuu jooksul on oodata järgmisi teemasid manifesteerumas: valgustunud õppimine ja õpetamine; õpilaste ja õpetajate sisenemine ellu; tõe globaalne edastamine; rahvusvaheliste suhete ümberkorraldamine; akadeemilised uuringud ja saavutused; keelebarjääride lahustumine; välismaise jõukuse ja sõpruse arenemine; loova jõu inspiratsioon ja juhatamine; kaugele ümberasumine ja reisimine; juriidiline sõda; revolutsioon, läbitöötamine ja võit; religiooni allakäik; poliitiline puhastamine; ja vabaduse saavutamine.

Selle kuutsükli tulemusena tõuseb maailmas esile mõistus. Mõistus on muidugi üks klassikalisi Amburi omadusi, mida on ülistanud juba Pythagoras, Aristoteles ja Platon. Mõistuse abil suudame me eristada enda jaoks tõde ja seega läbi mõistuse ennast vabadusse juhatada. Lähipäevadel ja nädalatel, kui ilmnevad takistused ja teehargnemised, lubage mõistusel kõiki tegevusi juhtida, et kogu tulevik muutuks helgemaks. Kui Saturn märtsis retrograadseks pöördub, karastage ennast mõistusega, sest see kaitseb teid tarbetute tülide eest.

Seal, kus kohane, ilmuvad õpetajad neile, kes on valmis õppima, tõestades kõnekäändu, et "kui õpilane on valmis, ilmub ka õpetaja." Pidage neid suhteid kalliks ja toitke nende õitsengut nii, et suurim Valgus võiks Maa peale voolata. Ärkavad ja kerkivad esile uued õpetajad, et täita oma rolli õpetajana Kuldsel Ajastul. Õpetajad, kes tulevad, pole ainult inimesed, olge siis avatud heatahtlikele patroonidele vaimumaailmast.

Vana-aja filosoofid soosisid lapis lazulit, sest selle energia viis tõeni ja samuti ka selle kuninglike mõjude pärast meelele. Ma soovitan seda igaühele, kes otsib kõrgemat tõde ja neile, kes peavad ennast elu õpilasteks. Afganistani lapis on parim valik, otsige siis seda välismaiste kaupmeeste juurest, kes vajavad majanduslikku tugevust. Kuna tõde kuulub sodiaagis Amburile, siis see on vääriskivi, mida ma soovitan selleks, et saada kasu selle kuutsükli metafüüsilistest mõjudest.

Poliitiline klass kuulub Amburile, seega näeme me varsti puhastamise lainet, mis paljastab ja puhastab saasta nende ridadest. Kriis halvab korruptsioonis sündinud poliitilised plaanid ja selle tegelased paljastatakse lepitamiseks oma valijaskonnale. Üle kogu Maa levib tormiline poliitiline aktiivsus; kirega, mida pole nähtud aastakümneid. Selle tulemuseks on poliitiliste reformide doomino-efekt, mis kasvab uskumatute proportsioonideni 2014. aasta lõpupoole, kui Saturn siseneb Amburi märki, et puhastada poliitiline maailm. Uskuge, et raevutsevad vaidlused on veel algamas...

Kui Merkuur 5. detsembril Amburisse siseneb, täidavad maailmameediat šokeerivad ülestunnistused tõe kohta. Suud on sunnitud tunnistama tõde, mida ihkab publik. Lähinädalatel võite meediamaastikul oodata värvikaid pealkirju ringlemas. Merkuuri mõju Amburis muudab meie meeled heledamaks peale Skorpioni tumedaid koldeid, oodake siis, et meeled saavutavad selguse, optimismi ja motivatsiooni elus edasi ja üles liikumiseks keset uut energeetilist kliimat. Kuni 23. detsembrini, kui Merkuur siseneb Kaljukitse märki, esineb kirglikke kõnesid ja vaidlusi. Rääkige, mida te mõtlete, kuid ärge kõrvetage oma kuulajat.

Maailmas on hästi tuntud, et Amburi sümboliks on kentaur. Paljud arvavad, et sellel on midagi pistmist tähtkujuga, kuid sellel on sügavam tähendus. Alkeemias sümboliseerib kentaur kõrgema mina võitu madalama üle. Kui see saavutatakse, teenib inimene enda jaoks välja tõelise vabaduse, mis juhib neid tõe, tarkuse ja maise mõjuvõimuni. Keegi pole tõeliselt vaba, kuni ta on oma madalama loomuse kütkes, mida paljud tunnevad kui ego. Üleminek Skorpionist Amburisse tähistab võitu ego üle. Vabalt rännates püüdleb kentaur Taeva poole.

Kuidas me siis peaksime elama, et maksimaalselt selle noorkuu tsükli potentsiaali ära kasutada? Nagu kõige targemad ajaloos teadsid, peaksime me seda aega alustama palvega oma Loojale, paludes, et tõde meie jaoks paljastuks, et see valgustaks meie teed uue särava tulevikuni. Me peaksime olema ausad enda vastu ja muutuste vastu, mida me tegema peame. Meil tuleb nõustuda manifesteeruvate teostumistega, peame tähele panema ja rakendama õppetunde, mis sellele järgnevad. Me peaksime püüdma oma maailma uuesti uurida, olles tänulik selle küllusliku ilu ja mitmekesisuse eest. Me peaksime rikastama oma vaimu sellega, mida me õpime ja koguma ajaloo pärleid, et kiirendada oma tõusu. Lõppude lõpuks pole midagi uut päikese all...

Kosmiliselt,

Astroloog Salvador Russo
Tõlkis Tiina Hoel

Kommentaare ei ole: